وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس

نسخه کامل: می ترسید ؟ آیا از بیماری ام اس می ترسید ؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
ژلوفن می خورم،ولی تا 5_6 ساعت خوبم،بعد دوباره حالم بد میشه
(2011/02/01, 11:38 AM)sayna نوشته است: [ -> ]ژلوفن می خورم،ولی تا 5_6 ساعت خوبم،بعد دوباره حالم بد میشه
اوهوم دركت ميكنم كاملا
البته سعي كن بيش از 2 بار در روز ژلوفن نخوري
اون چيزي كه منو بيچاره كرد ژلوفن بود
روزي 4 تا
توي 3 ماه
دخل كليه امو آورد
(2011/02/01, 11:42 AM)anaram نوشته است: [ -> ]اوهوم دركت ميكنم كاملا
البته سعي كن بيش از 2 بار در روز ژلوفن نخوري
اون چيزي كه منو بيچاره كرد ژلوفن بود
روزي 4 تا
توي 3 ماه
دخل كليه امو آورد

نه فقط 1دونه می خورم،بعدش دیگه دردو تحملمی کنم
یه کاری کنید که عصرها بزنید یا غروب ، بسته به این که چه ساعتهایی دردتون بیشتره زمانش رو تغییر بدین. این که خودتو مجبور بدونی که صبح بزنی با 24 ساعت درد ... خوب میشه یه فکر دیگه ای هم کرد.یا تزریق رو تو یه مرکز دیگه که تا غروب هم هستن انجام بده یا خودت یاد بگیر بزن. تزریق در ران برای من که آسون تره .
دوستان ،عزیزان کلا تزریق ایترفرونها و بتافرونها و اوونکس درد دارد برای تسکین اولیه 2تا 3ساعت قبل از تزریق مسکن بخورید تا از عوارض بعدی که از دردهائی مانند انفولازا است کمی بکاهد قبل تزریق روی محل تزریق کیسه یخ بگذارید حدودا 2تا3 دقیقه تا بیحس شود تا در هنگام تزریق درد کمتری حس کنید وبعد الکل پد بکشید بعد از تزریق هم کیسه یخ قرار دهید وسعی کنید شبها تزریق کنید تا عوارض احتمالی تا صبح کاهش یابد وجای تزریق را به هیچ وجه مالش ندهید چون تحریک شده قرمز میشود به( امید سلامتی همه)
بابت این مطلب دستتون درست ،الحق که شایستگی مدیریت سایت به این مهمی رو دارید.

ساحل افتاده گفت : گرچه بسی زیستم هیچ نه معلوم شد آه که من کیستم
موج ز خود رفته ای تیز خرامید و گفت :هستم اگر می روم گر نروم نیستم
چیزی برای نگرانی وجود نداره

فقط دو چیز وجود داره كه نگرانش باشی: اینكه سالمی یا مریضی.
اگر سالم هستی، دیگه چیزی نمونده كه نگرانش باشی؛
اما اگه مریضی، فقط دو چیز وجود داره كه نگرانش باشی: اینكه دست آخر خوب می شی یا می میری.
اگه خوب شدی كه دیگه چیزی برای نگرانی باقی نمی مونه؛
اما اگه بمیری، دو چیز وجود داره كه نگرانش باشی: اینكه به بهشت بری یا به جهنم.
اگر به بهشت بری، چیزی برای نگرانی وجود نداره؛
ولی اگه به جهنم بری، اون قدر مشغول احوالپرسی با دوستان قدیمی می شی كه وقتی برای نگرانی نداری!
پس در واقع هیچ وقت هیچ چیز برای نگرانی وجود نداره!!
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی
بعضي آدم‌ها با مشکلاتي روبه‌رو هستند که فکرش را هم نمي‌توانيد بکنيد اما با وجود همين مشکلات جسمي توانسته‌اند زندگي موفقي داشته باشند؛ نمونه‌اش همين 6 چهره سرشناسي که زندگي‌شان پيش روي شماست:

1 چارلز وودسون و مشکل حرکتي: يکي از چهره‌هاي مشهور فوتبال آمريکايي، تا 4 سالگي ناچار بود از وسايل کمک حرکتي استفاده کند اما هم تحصيلات دانشگاهي دارد و هم قراردادهاي فوتبال او در حال حاضر از مرز 52 ميليون دلار در سال مي‌گذرد. او مي‌گويد: «به ورزش فوتبال پرداختم تا به خودم و ديگران ثابت کنم حتي با اين مشکل هم مي‌توانم موفق باشم.»


2 ريچارد دري‌فاس و اختلال دوقطبي: يکي از هنرپيشگان معروف آمريکايي است که جايزه آکادميک هم دريافت کرده است. او از نوعي اختلال رواني به نام اختلال دو قطبي رنج مي‌برد.


3 بتهون و ناشنوايي مطلق: که يکي از با‌اعتماد به نفس‌ترين چهره‌هاي هنري تاريخ است، توانسته با وجود ناشنوايي مطلق، بهترين سمفوني‌هايش را که بعدها ديگران از آن به عنوان معجزه ياد مي‌کردند، خلق کند. در سنين جواني، پدرش او و دو برادرش را با کلي بدهي تنها گذاشت و او مسوول نگهداري از آنها شد. آرزويش همنوازي با موتزارت بود که او هم فوت کرد اما با وجود اين همه مشکلات او همچنان ايستاد و از بهترين‌هاي موسيقي شد.


4 نيوتن و صرع: يکي از مهم‌ترين و مطرح‌ترين دانشمندان فيزيک که به بيماري صرع مبتلا بوده است. آگاتا کريستي و چارلز ديکنز که هر دو از مطرح‌ترين نويسندگان دنيا هستند نيز صرع داشتند. جالب است بدانيد خود آلفرد نوبل، شيمي‌دان، مهندس و مخترع سوئدي و بنيانگذار جايزه نوبل و ميکل‌آنژ، يکي از مشهورترين مجسمه‌سازان دنيا هم از صرع رنج مي‌برده‌اند.


5 باربارا جردن و ام‌اس: زن سياستمداري آمريکايي که چند سال عضو کنگره آمريکا بود، در 37 سالگي به ام‌اس مبتلا شد و با وجود مشکل در راه رفتن که در نهايت به استفاده از صندلي چرخدار منجر شد، فعاليت سياسي او همچنان ادامه داشت تا جايي که قرار شد مسوول دادگاه عالي آمريکا شود. جان ديديون نويسنده، ژورناليست و رمان‌نويس معروف آمريکايي هم به ام‌اس مبتلا بوده است.


6 پروفسور هاوکينگ و بيماري حرکتي عصبي: که 40 سال است با بيماري سخت حرکتي‌عصبي درگير است و تمام عمر روي صندلي چرخدار بوده است. او فيزيکدان معروفي است. نمي‌تواند راه برود، حرف بزند، به راحتي نفس بکشد يا غذا بخورد و حتي در نگه‌داشتن سرش با مشکل روبه‌رو است. او 51 ساله است، در حالي که در 21 سالگي پزشکان حدس مي‌زدند 2 سال ديگر بيشتر زنده نمي‌ماند!


کنار آمدن با بيماري‌ها

کنار آمدن با بيماري‌هاي رواني

تطابق با بيماري رواني کمي فراز و نشيب دارد چون رفتار و فعاليت‌هاي بيمار را هم به سختي درگير مي‌کند و به همين دليل گاهي درمان هم سخت‌تر مي‌شود. علاوه بر راهکارهاي روان‌ درمانگر و روان‌پزشک در مورد هر نوع خاص بيماري رواني، اين نکات هم براي تطابق و غلبه بر بيماري‌هاي رواني موثر است:


• زندگي‌تان را ساده کنيد. تا حد امکان اجبارات زندگي را حذف کنيد و يک برنامه منطقي براي رسيدن به اهداف درماني در نظر بگيريد.


• به‌طور منظم احساساتي مثل درد روحي، عصبانيت، ترس و غيره را بنويسيد. اين يکي از بهترين روش‌هاي خلاصي از عواطف منفي است.


• خودتان را ايزوله و منزوي نکنيد. فعاليت‌هاي عادي و روزمره را انجام داده و ارتباط‌تان را با سايرين قطع نکنيد.


• به گروه‌هاي حمايتي بپيونديد، به خصوص گروه‌هايي که بيماري رواني مشابه شما دارند بسيار کمک‌تان مي‌کنند.


• تصميم‌گيري‌هاي مهم به زمان مناسب نياز دارند. وقتي در عمق بيماري رواني گرفتاريد تصميمات مهمي نگيريد چون ممکن است اشتباهاتتان جبران‌ناپذير باشد.

کنار آمدن با بيماري‌هاي مزمن

در بيماري‌هاي مزمن مثل ديابت، ام‌اس، بعضي بيماري‌هاي مفصلي و عصبي، بيماري‌ قلبي و سرطان و غيره اولين واکنشي که تمامي افراد بروز مي‌دهند احساس شکست و درماندگي است چون اين بيماري‌ها طولاني‌مدت بوده و گاهي تا آخر عمر با فرد همراه هستند. کنار آمدن با بيماري سخت‌تر مي‌شود. در اين راستا راهکارهاي زير موثر است:

• کمک موثر بگيريد و عصباني نشده و خجالت نکشيد. تنها در اين صورت زندگي شما به حالت عادي نزديک مي‌شود و به اهدافتان مي‌رسيد.
• ياد بگيريد که چه‌طور عصبانيت خود را کنترل کنيد. کمبود انرژي در بيماري مزمن از دلايل اصلي عصبانيت‌هاي عود کننده است که خودش انرژي را بيشتر تحليل مي‌برد.

• با دنيا، آدم‌ها و زندگي در تعامل باشيد و به آنها انرژي مثبت بدهيد. شبکه ارتباطي خود را بيشتر و
قوي‌تر کنيد.
سلام دوستان، بابا ام اس كه ترسناك نيست انقدر چيزهاي ترسناك دورو ورمون هست ترسناكتر از اين بيماري كه جايي براي ترس از ام اس نميزاره. مثل همين آدم هاي وحشتناكي كه اطرافمون فراوون هستن.خدايي ترسناكتر از بني بشر ديديد. ولي بدون شوخي هميشه اميدت به خدا باشه خدا خيلي بزرگ ومهربونه هيچ وقت تنهات نميذاره حتي وقتي كه فكر ميكني تنهاي تنهايي اون باهات هستsmiling

بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله همه از ام اس میرتسن همه بی استثنا icon_biggrin

ادمهای دورو ورمون دکتر دوستان همه و همه
فقط کسایی نمیترسن که مث ما ام اسین icon_biggrin یا خانواده هاشون میدونن ام اسی چطوره icon_biggrin

بقیه عقل ندارن عقلشون به چشمشونه بی خیالشون اینا کین دیگه خودمون رو عشقه

ادمهای عادی ادمهایی هستن که ده نفر رو مبینین و اون یه نفریکه خوبه رو نابود میکنن چند هفته پیش یه نفر مرده بود میگفتن طرف مریضه میگفتن اره بنده خدا ام اس داره نمیدونم چرا حالا مرد باید مثلا ده سال پیش میمرد rolleyes

بله دیگه اینم از فرهنگ مردمه badtaste
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34