2014/08/22, 06:57 PM
یک از بچه ها میگفت رفتم دندان پزشکی.دندون بکشم.به دکتر گفتم من ام اس دارم.دستیارش از اتاق رفت بیرون.من کارم تموم شد رفتم بیرون .اون رفت توو اتاق.منو میدید انگار قاتل بوروسلی رو دیده.فرار میکرد...........
دید جامعه نسبت به بیماری ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/08/22, 06:57 PM
یک از بچه ها میگفت رفتم دندان پزشکی.دندون بکشم.به دکتر گفتم من ام اس دارم.دستیارش از اتاق رفت بیرون.من کارم تموم شد رفتم بیرون .اون رفت توو اتاق.منو میدید انگار قاتل بوروسلی رو دیده.فرار میکرد...........
2014/08/22, 07:31 PM
اگه بخواین بهشون علمی توضیح بدین سرشونو میندازند پایین و هیچی نمی فهمند
اگه بگی هیچیم نیست پس می گن چرا بیماری اگه هیچی هم نگی ام اس و مساوی فلج شدن و زمین گیری می دونند دست فیلم طلا و مس هم درد نکند بجای یه جامعه ی آماری بزرگ ام اسی جامعه ی کوچک آماری ام اسی و داد: تا اینکه دید جامعه اکثریت: ترحم است که خیلی بده ناتوانی و بیچارگی که خیلی بدتره مشکل روانی داشتن و عصبی و خیلی نازنازی بودن و در کل بدبختی را مساوی ام اسی می دانند تا بیای به یکیشون بفهمونی موهات سفید میشه
2014/08/22, 07:44 PM
اصلا لزومی نمیبینم که بخوام توجیهشون کنم و براشون شرح بدم
بزار هر طور دوست دارن فکر کنن بایدکه جمله جان شوی تالایق جانان شوی............... گرسوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو
2014/08/26, 04:11 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/08/26, 04:15 PM، توسط nojan.mrs01.)
اگر جامعه منظور باشه که ما با بحث و نظر و راه کار که راه به جایی نمی بریم.
اگه خودمون و اطرافیانمون باشه اونوقت می شه یه حرکتی هم زد. وقتی اطرافیان من متوجه شدند افسردگی گرفتند من بهشون هی می گفتم بابا چیزی نیس الان که میبینن نه بابا واقعا چیزی نیست جر یه وقتایی، دیگه نگاه ترحم و ناراحتی ندارند و خیلی خوب برخورد می کنن و خیلی جاهام دیگه لازم نیست واسه جدیدترها توضیح بدم چیزی نیست چون زحمتشو قبلا بقیه کشیدن. حالا اگه برگردیم به خط اول، اگه هر کدوم از ما رو اطرافیان خودمون تاثیر بذاریم اونام رو اطرافیانشون ، کم کم شاید راه به جایی ببریم
نیکی هنری نیست به امید تلافی
احسان به کسی کن که به کار تو نیاید
2014/08/26, 05:29 PM
واقعیت رو بگم؟فاجعه.گو این که آدم خیالش راحت میشه وقتی می بینه که در مورد همه بیماریها همین گونه هستن.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش آر پیاله را که شب می گذرد
2014/08/26, 05:54 PM
چن روز پیش اقایی گویا مبتلا به بیماری نادری بودن و اعضای بدنش هم از کار میوفته و فوت میکنن.تو جمعی نشسته بودم و حرفشو میزدند بعد من سوال کردم اسم بیماری چیه؟گفتند ام اس نیس از ام اس خطرناک تره! این دید مردم نسبت به ام اس
2014/08/26, 09:33 PM
ی دفعه که بیمارستان بستری بودمی خانمی بود خیلی اصرار داشت بدونه من چمه!وقتی بهش گفتم ام اس دارم بعد از کلی آخی و اینا گفتن پرسید دکترت نگفته تا چند وقت دیگه زنده ای؟؟؟؟؟الان من دیگه چی باید بگم از دید جامعه؟؟؟؟؟؟؟
باید کاری کنی، آروم بگیرم
2014/08/26, 09:49 PM
خوب حالا که شما این حرفا رو شنیدین چیزی هم گفتین مهوش و مریم عزیز یا گذاشتین تو همون دید بمونن ؟ البته نمیدونم آدم بگه چقدر اثر داره ولی نمیشه هم هیچی نگفت !
من یه بار توی درمانگاه به یه خانمی که فهمیده بود یه بیماری صعب العلاج دارم گفتم ام اس دارم میدونی چه بیماریه ؟ گفت همون که فلج میشی ! منم گفتم نه انواع مختلف داره خیلی کم پیش میاد و ........ نمیدونم چقدر فهمید ! حالا اگرم تعریف ام اس ، فلجی بود ، باید عقلش می رسید و نمیگفت.نه اینکه تو چشام نگاه کنه و بگه فلج میشی. این دیگه مربوط به دید جامعه به ام اس نیست ، مربوط به درک و شعور فرده.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2014/08/26, 10:08 PM
آره اتفاقا کلی باهاش حرف زدم از معدود دفعاتی بود که اصلا عصبانی نشدم نمیدونم چقدر اثر داشت ولی میدونم که بی اثر نبوده
باید کاری کنی، آروم بگیرم
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
7 مهمان |