موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
سلام دوستان
امیدوارم در این روزهای پرتنش حالتون خوب باشه و از استرس به دور باشید
متاسفانه یا شایدم به قول بعضی ها خوشبختانه یه جو پرتنشی در کشور راه افتاده که وای کرونا !!!
اول اینکه میخوام ازتون دعوت کنم آرامش خودتون رو حفظ کنید چون در کنار اخبار یکمی معتبر!! یه عالمه شایعه و خبر دروغ پخش شده و در آینده خواهد شد.
یکی میگه تعداد کشته شده ها ۲۶ نفره! یکی میگه ۵۰۰ نفر! یکی میگه چند هزار نفر!
یکی میگه تعداد مبتلایان ۲۴۵ نفره! یکی میگه ۱۰۰۰ نفر! یکی میگه چند هزار نفر!
یکی میگه تو خونه بمونید خونتونم ایزوله کنید مدام بردارید ضدعفونی کنید! اون یکی میگه آقا داستانی نیست فقط دستتو بشور هر کاری میخوای بکن!!
لپ کلام اینکه به نظر من اگه وارد این جو روانی آشفته بشیم فقط خودمون آسیب میبینیم.
خوشحال میشم شما هم حرف ها و پیشنهاداتتون رو بگید و در این تاپیک باهم صحبت کنید.
چند تا نکته هم که گفته های دکتر صحرائیان و عظیمی هست رو به پست اضافه کنم :
دکتر صحرائیان :
زدن ماسک به تنهایی باعث محافظت نمیشود و هنگامی توصیه میشود که فرد مبتلا شده و یا علائم تنفسی، سرفه و یا عطسه دارد، ماسک برای پیشگیری از سرایت بیماری به بقیه افراد مناسب است، استفاده از ماسک برای افرادی که داروهای ضد سیستم ایمنی استفاده میکنند توصیه میشود، ماسکها زمان مصرف مشخص دارند و برای طولانی مدت از یک ماسک نباید استفاده کرد. دست زدن به ماسک باعث آلوده شدن دستها میشود، برای جابجایی و گذاشتن و برداشتن ماسک حتما آن را از بند بگیرید و به قسمتهای دیگر ماسک دست نزنید.
- تا حد امکان سفر غیرضروری و حضور در اماکن شلوغ مانند مهمانیها و سینما را محدود کنند تا بیماری تحت کنترل درآید
- با تغییرات تنفسی و تب یا علائم سرماخوردگی به خصوص تب حتما به پزشک مراجعه کنند
- مصرف مایعات را بیشتر کنند
- رژیم غذایی مناسب داشته باشند و در رژیم غذایی از غذاهای نرم و مایعات گرم استفاده کنند.
دکتر عظیمی : - به هیچ عنوان در مکان های عمومی حاضر نشید و بیشتر مواقع در منزل بگذرانید
- نکات اعلام شده رو رعایت کنید
- بهتره داروهاتون رو مصرف کنید و قطع نکنید
- اگر هر گونه بیماری تب دار گرفتید، حتما داروتون رو قطع کنید و برای شروع مجدد با پزشک مشورت کنید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | atkh , helli , hourieh , سمیرا67 , ارزو ش , alireza1111 , glassheart , emerald , shokolat , hadisss , معصومه قربانی , ساناز66 , baharan , پریا حقیقت پور , A.Kh , mahbub , pariya1361 |
|
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 496
تشکر های دریافت شده :1091 بار در 234 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حسین کچویی
داروي مورد استفاده :
2020/02/28, 09:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2020/02/29, 12:18 AM، توسط atkh.)
همین حالا داشتم کنفرانس سازمان بهداشت جهانی در مورد کرونا رو میدیدم.
سازمان بهداشت جهانی: نداشتن ماسک شما را
در معرض ویروس #کرونا قرار نمیدهد.
مهمترین کار این است که دستهایتان را
مرتب بشویید و دستهایتان را از صورتتان دور نگه دارید.
ولی به قول محمد جلال: همه جا غیر از ایران اونی که احساس میکنه مریضه ماسک میزنه تا بقیه الوده نشن، اینجا اونی که مریضه ماسک نمیزنه.
ماسک زدن هم آداب خودش رو داره، خیلی باید مراقب باشیم آلوده نشیم. حتما تا الان تو شبکههای اجتماعی نکات مربوط به استفاده از ماسک رو دیدید، دیگه لازم به ذکر نیست.
بهترین منبع برای کسب اطلاعات درست WHO و دکترهای خودمون هستند، که خدا را شکر اطلاعات خوبی هم دارند منتشر میکنند.
بهتر اینه که فعلا از خونه بیرون نریم، تو جمعیتها مراقبتر باشیم.
در مورد داروهامون هم دکتر عظیمی تذکرات لازم رو دادند که میتونید صداشون رو از داخل کانال تلگرام گوش کنید.
ماها که چیزیمون قرار نیست بشه، ولی بعد این بحران کرونا قطعا یه جامعه وسواسی داریم که هم خوبه هم بد
خلاصه خودمون به فکر خودمون و اطرافیان باشیم تا ببینیم دانشمندای دنیا بالاخره چه خبر خوشی بهمون میدند.
این کرونا یه چیز جالبی که داره اینه که به طور عحیبی دانشمندای دنیا بدون اینکه تو یه تیم از قبل طراحی شده باشند به صورت خودجوش و با سرعت بالایی دارند رو این موضوع کار میکنند و تولید علم میکنند ولی این کرونای لعنتی خیلی سریعتر داره عمل میکنه.
خلاصه اینکه، این نیز بگذرد
جمله بیقراریت از طلب قرار تست ------- طالب بیقرار شو تا که قرار آیدت
تشکر شده توسط : | hamid , hourieh , سمیرا67 , ارزو ش , alireza1111 , glassheart , emerald , shokolat , hadisss , معصومه قربانی , ساناز66 , baharan , پریا حقیقت پور , A.Kh , pariya1361 |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2246
تشکر های دریافت شده :4488 بار در 958 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
یه عده ای میمیمیرن یه عده خوب میشن تو آمارا کلا تو دنیا.تکلیف بقیه بیمارا چی میشه؟
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
بقیه هم زمان میبره ولی خوب میشن. به هر حال باید داروی کرونا ساخته بشه چون الان به شکل اپیدمی تو 68 کشور وجود داره اولش با شیوع بالا مثلا یه فرد ناقل میتونه 6 آدم سالم رو مبتلا کنه بعد میشه 4 تا بعد میشه 2 تا و بعد عادی میشه . اما اینطور نیست که بگیم تموم میشه برفرض که با گرم شدن هوا کرونا امسال جمع بشه ولی سال آینده مجدد پیدا میشه و افراد رو مبتلا میکنه با این تفاوت که دیگه بهش نمیگن اپیدمی کرونا بلکه به صورت یه بیماری اندمیک تو کشورایی که الان اپیدمی شده هرسال بروز میکنه پس باید واکسن یا دارو یا... رو پیدا کنن مثل اپیدمی هایی که قبلا تو جهان بروز کرده.
اینا رو از درسای ارشدم یادم مونده
به اندوه خود لبخند بزن...
تشکر شده توسط : | عسل راد , atkh , معصومه قربانی , hamid , ساناز66 , Parla , emerald , hourieh , پریا حقیقت پور , A.Kh , pariya1361 |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 16
تشکر های دریافت شده :75 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : 1396
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
سلام بچه ها اول اینکه دلم برای همتون قد نخود شده و از دست کرونا خیلی ناراحتم چون با مشقت فراوون شیفتمو جابجا کردم ولی نهایتا دیدارو لغو کرد این بی معرفت!
دوم اینکه تجربه بدی که داشتم برای این بیماری این بود که توی این چند روز انقدر آدمای مختلف بهم گفتن مصوم توروخدا تو خیلی مراقب باش که منِ بی توجه به اخبار کاملا ناخودآگاه مضطرب شدم و کارم به لرز و زدن آرامبخش رسید .
البته که الان خوبم و شرکت مهربونم به من و چند تا از رفقای دیگه آپشن دورکاری داده و الان تو خونه کار می کنم و اوضاعم تحت کنترل خودمه !
و در نهایت تا جایی که میتونید خواهش می کنم تحت تاثیر رسانه نباشین!
ماچ به کله ی همتون?
یه نکته هم خیلی رو دلم مونده باید بگم
آقا از هزار جا خبر میاد و هممون ۱۰۰٪ از همه اتفاقات و توصیه ها و ... آگاهیم
آخه چرا برمیدارن مثلا یه پست رو تو اینستاگرام دایرکت میکنن. تو تلگرام فوروارد میکنن !!!
اگه شما هم جزو اون آدم ها هستید لطفا این کارو انجام ندید
البته اینو بگم که من کلا استرس کرونا رو نداشتم و نخواهم داشت ولی خب لجم در میاد دیگه
پ.ن : نمیگم من خیلی شجاعمو نمیترسم !! ولی خب الان بترسم چی بشه ؟ هر موقع کرونا گرفتم بعد میترسم
یه نکته دیگه به نقل از دکتر عظیمی :
هفته ای یک عدد ویتامین D پنجاه هزار بخورید. حتی اگه ویتامین D رو دکترتون قطع یا کم کرده.
به نقل از یک پزشک دیگه که با نقل قول های اطرافیان بهم رسیده (فقط میگم که از دکترتون بپرسید و اگه لازم بود اجرا کنید) :
اولین هفته آمپول ویتامین D بزنید و از هفته های بعد قرص ۵۰ هزار
یا اولین هفته دو قرص بخورید و هفته های دیگه یک قرص
مهم مهم مهم
ویتامین D جزو داروهایی هست که مصرف زیاد اون باعث مسمومیت میشه و ممکنه خطر ایجاد کنه
حتما با پزشکتون مشورت کنید
مث حس ی عشق تازه بودی
تشکر شده توسط : | سمیرا67 , helli , ساناز66 , hadisss , atkh , alireza1111 , emerald , baharan , hourieh , پریا حقیقت پور , A.Kh , pariya1361 |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 29
تشکر های دریافت شده :181 بار در 63 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : هرمز آیرملو
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
داروهایی خوراکی میگند سیستم دفاعی بدن رو تضعیف میکنند آیا این گفته درسته؟یعنی با آمدن کرونا باید داروهامون رو قطع کنیم؟
خاص فقط خداست
(2020/03/02, 08:45 PM)زهراخانم نوشته است: داروهایی خوراکی میگند سیستم دفاعی بدن رو تضعیف میکنند آیا این گفته درسته؟یعنی با آمدن کرونا باید داروهامون رو قطع کنیم؟
نه
در حالت عادی نباید قطع کنید
اگر علائم کرونا رو داشتید باید قطع کنید و بعدش با مشورت پزشک دوباره شروع کنید
همین جوری الان که خوبی قطع کنی خب ممکنه ام اس مشکل ساز بشه!!
چرا وقتی حالت خوبه و خدا رو شکر کرونا هم نداری، داروتو قطع کنی
مث حس ی عشق تازه بودی
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2020/03/02, 08:45 PM)زهراخانم نوشته است: داروهایی خوراکی میگند سیستم دفاعی بدن رو تضعیف میکنند آیا این گفته درسته؟یعنی با آمدن کرونا باید داروهامون رو قطع کنیم؟
به گفته دکتر عظیمی داروها درسته اسمشون تضعیف کننده سیستم ایمنی هست اما واقعا اونقدرا ضعیف نمیکنن که بدن نتونه محافظت کنه
باید کاری کنی، آروم بگیرم
|