موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 714
تشکر های دریافت شده :980 بار در 127 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر سید احسان محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
(2014/01/15, 02:53 PM)hamid نوشته است: کامیار جان ممنون از تاپیکت
موضوع تاپیک شاید تکراری به نظر بیاد چون تاپیک هایی همانند اطلاع اطرافیان یا همون نظرسنجی که معرفی کردی و ... وجود داره ولی بد نیست هر از چند گاهی ؛ یه نگاه اجمالی تر داشته باشیم به این موضوع .
من خودم تا چند وقت پیش یا بهتر بگم چند سال پیش ؛ بر این عقیده بودم که دید جامعه مشکل اصلی هست
بعد از یه سری از فعالیت هامون مثل همایش و کوهنوردی و سفر و ... که با جامعه ارتباط عمیق تری داشتیم فکر کردم که یه قسمت اعظم جامعه اصلا نمیدونه ام اس چی هست !!!!
خواهش می کنم آقا حمید. خوشحالم که با وجود اون همه مطلب که در این مورد هست باز کردن این پنجرۀ جدید مفید به نظر می رسه .
(2014/01/15, 02:53 PM)hamid نوشته است: ولی اگه خودمون نخوایم و تلاش نکنیم اگر صدا و سیما ۵ برنامه در روز به ام اس اختصاص بده بازم فایده ای نداره و احتمالا متهم به دروغ هم میشه .
دقیقاً. و ای کاش همه و در مورد همه مسایل همینطور فکر می کردن
متاسفانه ما مردم ایران هزاران خواسته و آرزو داریم که گاهی حتی یک قدم هم براش برنمی داریم هیچ، دقیقاً در جهت عکس خواستمون هم عمل می کنیم.
از فساد اداری گله داریم ولی با افتخار از اینکه با رشوه کارمون راه افتاده تعریف می کنیم.
سر این چهارراه در مورد اینکه فلان ماشین فرهنگ نداره که راه مردم رو بند اورده سخنرانی می کنیم، سر چهارراه بعدی همون کار رو خودمون تکرار می کنیم.
ناراحتیم که چرا جامعه فکر می کنه ام اس یعنی ویلچر بعد خودمون اجازه نمی دیم کسی ام اس رو بدون ویلچر ببینه!
اینکه خودم رو هم جمع می بندم شکسته نفسی نمی کنم، خودم هم کم و بیش همینطور هستم.
قصۀ تلخیه آقا حمید
(2014/01/15, 02:53 PM)hamid نوشته است: یه اتفاقی خیلی بد در ذهنم نشسته و فکر کنم فراموش نشدنی باشه .
در آخرین برنامه روز نازنجی که در بام تهران برگزار شد و برای اطلاع رسانی علاوه بر لباس های نارنجیمون تراکت تهیه کرده بودیم ؛ سروش تراکت رو به یه آقای تقریبا مسنی داد .
گفت آقا میدونید ام اس چیه ؟ ...
جای تاسف داره . ولی همه مثل این آقا بودن بهتر بود. کسی که هیچ اطلاعی نداره رو میشه خیلی زود توجیه کرد ولی وقتی تصویر نادرستی تو ذهن بشینه به سختی می شه تغییر ش داد.
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
2014/02/25, 09:04 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/26, 12:25 AM، توسط سمیرا67.)
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2246
تشکر های دریافت شده :4488 بار در 958 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
منم با اینکه واقعا مشکلی ندارم و اگه نگم کسی هیچ وقت نمیفهمه دوست دارم بگم ام اس دارم!
تا بقیه افراد جامعه ببینن که من با همین ام اس هست که دارم مثل بقیه درس میخونم ،ورزش میکنم ،فعالیت اجتماعی دارم وخیلی کارای دیگه که شاید افراد سالم نمیکنن.خب وقتی خودمون پنهان میکنیم معلوم دید جامعه رو همون فیلم طلا و مس میچرخه
اما خب چیکار کنم خانوادم میگن نه دلیلی نداره بگی
اخه چرااااااااااااااا؟خب همین کارا رو میکنیم که وقتی هم کلاسیم فهمید تا نیم ساعت میگفت قسم بخور راست میگی!مگه میشه تو که سالمی!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3519
تشکر های دریافت شده :6831 بار در 2229 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اقای خانعلی
داروي مورد استفاده :
اشتباه جامعه ما اینه که فقط تعریف کلیشه ای رو قبول میکنن...
به خیلیا گفتم ام اس دارم...باافتخار گفتم...بخودمم میبالم که ام اس محدودم نکرد...
کاش میشد دید افرادو تغییر بدم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 214
تشکر های دریافت شده :209 بار در 76 پست
سال تشخيص بيماري : _
دكتر معالج : _
داروي مورد استفاده :
(2014/04/04, 09:04 AM)موناامیدوار نوشته است: اشتباه جامعه ما اینه که فقط تعریف کلیشه ای رو قبول میکنن...
به خیلیا گفتم ام اس دارم...باافتخار گفتم...بخودمم میبالم که ام اس محدودم نکرد...
کاش میشد دید افرادو تغییر بدم
کاملا موافقم
واقعا اگه ما که ام اس داریم بخوایم این مسئله رو پنهان کنیم
یعنی حق دادیم هر جور بخوان در موردش فک کنن
پس خودمون باید ام اس و نشونشون بدیم
تشکر های اهدا شده: 3519
تشکر های دریافت شده :6831 بار در 2229 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اقای خانعلی
داروي مورد استفاده :
اگه یه قدرت داشتم به تک تک ادمای این سرزمین نشون میدادم که ام اس مثل سرماخوردگیه...هرکسی ممکنه مبتلا بشه
تشکر های اهدا شده: 2373
تشکر های دریافت شده :1504 بار در 512 پست
سال تشخيص بيماري : بهمن 91
دكتر معالج : دکتر اصغر شریفی
داروي مورد استفاده :
من یه بار فشارم بدجور افتاده بود رفتیم کلینیک، دکتره پرسید مشکل دیگه ای ندارین؟ داروی دیگه ای مصرف نمیکنین؟
منم گفتم ام اس دارم، وای اگه بدونین مامان و بابام چقد دعوام کردن
اونوخ مگه من میتونم دهنمو وا کنم
تازه اون اوایل قبل تشخیص ام اس به خاله م گفتم التهاب عصب دارم مامانم همچین ضدحال زد که پشیمون شدم
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
2014/04/04, 10:04 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/04, 10:17 AM، توسط arezooo82.)
به نظر من اولش نباید بگیم، اول نشون بدیم که هیچ مشکلی نداریم و با بقیه هیچ فرقی نداریم،تازه شایدم بهتر از بقیه عمل کنیم،چون مسئولیت پذیریمون عاالیه،بعد بگیم.من که موقعی که میخواستم برم استخدام،همین کارو کردم .و گذاشتم روزی که جلسه داشتیم و رئیسمون از کارمند نمونه میخواست تقدیر کنه،بعد از گرفتن پاداش،تو جلسه به همه گفتم که من افتخار میکنم که یه ام اسی هستم! و یا اینکه وقتی رفتیم سبلان! بدون اکیپ با پدرم دو نفری رفتیم..چون هوا کولاک بود و خیلی بد،گروها از وسط برمیشگتن.فقط من بودم و پدرم و دو نفر دیگه.پدرم همش اصرار میکرد به اینا بگیم ام اس داری.گفتم نه! دیدی همه برگشتن؟ اگه بگیم و ما برگردیم دلیلش میشه ام اس! اما دلیل برگشتن اونا میشه شرایط بد جوی! رفتیم،قله رو فتح کردیم و برگشتم کمپ همه تشویقمون کردن و گفتن خانم ما خجالت کشیدیم که مرد بودیم و برگشتیم و شما خانم بودی و رفتی!!! اونجا بود که بلند گفتم من ام اس دارم .. با افتخار، ام اس دارم
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
تشکر های اهدا شده: 850
تشکر های دریافت شده :67 بار در 35 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده : آزارام
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/04, 12:39 PM، توسط cloner.)
عالیه آرزو خانم
منم موافقم که مردم باید مارو بشناسن وچندتا از بچه های ویلچرنشین رو به همه تعمیم ندن
در خیلی از موارد ما ام اسی ها از آدم های به اصطلاح خودشون سالم هم بهتر وقوی تر ظاهر میشیم
این دید جامعه به هرحال باید عوض بشه،چه اشکالی داره که از دوره ما شروع بشه (ما شروعش کنیم) وتا هستیم این تغییر رو ببینیم...
موضوعها: 17
تشکر های اهدا شده: 471
تشکر های دریافت شده :722 بار در 196 پست
سال تشخيص بيماري : *
دكتر معالج : *
داروي مورد استفاده :
متاسفانه یک دید غلط اینه که خودمون رو با پنهانکاری عضوی از جامغه ندونیم مسئله این هست که آیا ما برای جامعه مفید و مسمر ثمر هستیم یا خیر؟
در مورد خودم بطور قطع و یقین میگم که زمانی فعالیت عادی دارم هیچ از ام اس به اطرافیان مطرح نمیکنم،اگر ام اس با درد هست خیلی ها سردرهای میگرنی دارن..
و کسی که
بخواد اطلاعاتی در مورد شخص حقوقی من در بیاره خیلی راحت با تبصره و ماده کارت پایان خدمت نوع بیماری مشخص هست جز این راه های زیاد دیگه هم هست
مسئله ای
که دوست عزیزمون کامیار جان مطرح کردن خیلی ساده هست و جوابشم داده اینکه بر فرض کسی بخواد اطلاعاتی رو نسبت به بیماری و یا اینکه شخصی بفمهد
سرچ میکند..
بنا به اقتضای شغلم عرض کنم که خود ما بانک اطلاعاتی از کلیه پرسنل داریم حالا اینکه من ریز و دقیق بخوام بشم که فلانی کی هست اصلا کاری نداره
تمامی آمار و ارقامی هم که از افراد مبتلا به ام اس مشخص میشه از روی هوا نیست و نیومده
یک مسئله ای که داریم ترس از دید جامعه و بازخورد مناسب ما هست که چطور اگر کسی با این موضوع آشنا شد درست و منطقی از شرایطمون بهش بگیم
خوشبختانه خوشبختانه در همین حد میدونم و دیدم که تمامی افراد تحصیلکرده و موفق ام اس داشتن