2012/10/24, 12:26 PM
(2012/10/24, 10:14 AM)paeazan نوشته است: مریم جون مرسی از تاپیکتپنیر و ماست که برای ما مناسب نیست. خیار بعنوان یک میوه اشکالی نداره اما باید با پوست باشه و از قسمت ته خیار بخوری که تمام خاصیتش در همون قسمت هست. اگر به این شکل خورده بشه تلخ نیست.
اما من هم ظهر پختنی میخورم و هم شب
انقدر دارو مصرف میکنم که اصلا نمیتونم غذای حاضری بخورم.من از وقتی گاباپنتینمو از 100 بردم روی 300 این ضعف رو کاملا حس کردم و مطمئنم اینکه نمیتونم غذای حاضری بخورم به خاطر داروهامه.
و البته به خاطر درد معدمم هست.اگه مثلا پنیر و خیار یا ماست بخورم برای شامم معدم اذیت میشه
توی غذای مخصوصا ظهرم که اگه گوشت نباشه زود گرسنم میشه و دل ضعفه میگیرم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه از مامانم بپرسین که میگه زهرا غذا نمیخوره و فقط با غذاش بازی میکنه
برای مشکل ضعف و تقویت کردن خودت معجون جوانه گندم خدادادی را درست کن و بخور.
گوشت برای ام اس خیلی مفیده چون عضلات به پروتئین زیادی نیاز دارند و همچنین بدن به کالری.
من 5ساله که ناهار فقط گوشت میخورم. اما نوع گوشت خیلی مهمه. گوشت گاو و گوساله و ماهی و مرغ ماشینی نباید بخوریم.
من گوشت گوسفند، شتر و بوقلمون میخورم.
همون سبوس ها را هم به غذاها اضافه کنید قدم بزرگی در تغییر تغذیه برداشتید. در نانها بهتره نون سنگک بخورید. سبوس را هم تهیه کنید و یک قاشق به غذاها اضافه کنید. ما در برنج سفید هم موقع پخت، سبوس اضافه میکنیم.
من هم ام اس داشتم.