امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط تغذیه با بيماري هاي قلبي-عروقی
#1
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت:« پنير به علت دارا بودن 2 فاكتور اصلي در بروز سكته قلبي بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه حذف شود.»

دكتر سيد حسن عارفي در گفتگو با خبرنگار سامانه خبري «سلامت‌نيوز»، اظهار داشت:«سكته قلب ناشي از انسداد رگهاي قلب مي‌باشد كه علت آن هنوز ناشناخته مانده است و فاكتورهاي تحقيقاتي متعددي در بروز آن نقش دارد.»

وي افزود:«در حال حاضر 300 فاكتور خطر در بروز سكته قلبي شناخته شده كه مصرف دخانيات، چربي و افزايش فشار خون شرياني سر لوحه اين عوامل قرار دارند و مورد تأييد سازمان جهاني هم مي‌باشند.»

اين متخصص قلب و عروق تصريح كرد:«البته فاكتور چاقي، ديابت و عدم تحرك كافي در شبانه روز از ديگر عوامل بروز سكته قلبي در افراد است كه در رتبه هاي بعدي قرار دارند.»

عارفي گفت:«طي سه قرن گذشته تنها 10 درصد مردم بر اثر بيماريهاي قلبي و عروقي مي‌مردندولي در حاضر حاضر با ماشيني شدن زندگي،افزايش قدرت اقتصادي مردم و تنوع غجان خود را از دست مي‌دهند.»

وي با اشاره به راهكارهايي پيشگيري از بروز سكته قلبي ادامه داد:«بيش از 140 عارضه از سرطان مري تا روده بزرگ و انواع سكته قلبي و مغزي بر اثر استعمال سيگار بروز مي‌كند كه حتي مصرف يك تا سه نخ سيگار هم مي‌تواند به سكته قلبي منجر شود.»

اين استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت:«به منظور پيشگيري از سكته قلبي هر 6 ماه يكبار بايد فشار خون و ميزان چربي خون افراد بررسي و از رژيم غذايي سالم و متنوعي برخوردار باشند.»

عارفي تصريح كرد:«سبزيجات،ميوه‌هاي تازه، حبوبات و فيبر موجود در پوست آنها از جمله موادي هستند كه خاصيت ضد سرطاني و سكته قلبي و مغزي دارند و به همين منظور بايد در برنامه غذايي افراد گنجانده شود.»

وي افزود:«چربي‌هاي جامد از جمله روغن نباتي، كره و پنير خطرات ناشي از بيماريهاي قلبي و عروقي را افزايش داده و مصرف آن در دراز مدت فرد را در معرض سكته قرار مي‌دهد.»

اين متخصص قلب و عروق بيان داشت:«درصد چربي پنير حتي نوع كم چرب آن از ساير محصولات لبني بالاتر است و به دليل دارا بودن يك نوع ماده سمي و نمك بالا فشار خون را افزاش مي‌دهد.»

عارفي گفت:«به دليل اينكه پنير 2 فاكتور اصلي سكته قلبي را دارد، بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه افراد حذف و حبوبات،سبزيجات تازه، گردو و بادام جايگزين آن شود.»

وي ادامه داد:«همچنين گوشت و محصولات حيوانات خاكزي نظير گوسفند، گاو، شتر و بز خطر ابتلا به سكته قلبي و مغزي را افزايش مي‌دهد و گوشت مفيد حيوانات آبزي مثل ميگو و ماهي بايد در سبد غذايي خانواده‌ها قرار گيرد.»

اين استاد دانشگاه خاطر نشان كرد: « با تغيير شيوه زندگي، اصلاح رژيم غذايي، داشتن فعاليت بدني و انجام ورزش و پياده روي مي‌توان از بروز سكته قلبي و مغزي پيشگيري كرد.»
 تشکر شده توسط : mohammad.ali , مـه ســـا , sadaf , asrin
#2
يك متخصص قلب و عروق گفت:« :«مصرف ميوه و سبزيجات تازه، محدود كردن چربي ها پيروي از رژيم غذايي سالم بر پايه نان هاي سبوس دار،اجتناب از قندهاي ساده، دوري از عوامل استرس زا و كاهش وزن باعث كاهش بيماري هاي قلبي و عروقي در جامعه مي شود.»

دكتر منوچهر قاروني در گفتگو با خبرنگار سامانه خبري«سلامت نيوز»اظهار داشت:«امروزه شايع ترين علل مرگ و مير بعد از تصادفات، مربوط به سكته هاي قلبي و بيماري هاي قلبي و عروقي مي باشد كه با عوض شدن شيوه زندگي و استفاده بيشتر از فكر افزايش يافته است.»
وي ادامه داد:نبدن انسان امروزي به دليل فعاليت كمتر و فراهم آوردن وسايل آسايش و راحتي زندگي ضعيف تر انسان حتي يك دهه قبل است و اين مسئله بيماري هاي قلبي را افزايش داده و نسل كنوني در معرض انواع بيماري هاي مزمن قرار گرفته اند.»
اين متخصص قلب وعروق تصريح كرد:«همچنين بشر امروزي با استرس و ترس بيشتري نسبت به گذشته زندگي مي كند و اين احساس ترس و استرس باعث فشار به قلب و بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود.»
قاروني گفت:«امروزه تنوع غذايي با افزايش مصرف چربي و عدم فعاليت روزانه همراه است كه منجر به افزايش وزن و چاقي منجر مي شود و خود چاقي نيز يكي از فاكتوزهاي اصلي سكته قلبي و بيماري هاي قلبي و عروقي به شمار مي رود.»
وي ادامه داد:«زندگي بچه هاي امروزي با 30 سال پيش فرق دارد و به جاي بازي در محيط هاي ورزشي و طبيعت به بازي هاي كامپيوتري و ساكن روي آورده اند و با وجود با هوش تر بودن دچار چاقي و اضافه وزن هستند كه اين مي تواند آمار مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي و عروقي و سكته هاي مغزي و قلبي را در آينده افزايش مي دهد.»
اين متخصص قلب و عروق اظهار داشت:«پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي بايد در سنين پايين و دبستان ها آغاز شود و در همان سنين پايين به ورزش كردن عادت و استفاده از كامپيوتر را به چند ساعت در روز محدود كنند.»
قاروني اظهار داشت:«در دنياي امروز آسايش و رفاه مالي به سلامت انسان ها ترجيح داده مي شود و به شيوه هاي مختلف از جمله بخل و حسادت هاي زندگي اجتماعي روي مي آورد كه اين خود يكي از ديگر عوامل تنش زا و افزايش دهنده سكته هاي قلبي است.»
اين متخصص قلب و عروق تصريح كرد:«انتظارات جوان امروزي بالا رفته و با توسل به هر شيوه اي در تلاش هستند صاحب خانه، ماشين و غيره شود و همين باعث كاهش سن مبتلايان به بيماري هاي قلبي و عروقي در كشور شده است.»
وي افزود:«مصرف ميوه و سبزيجات تازه، محدود كردن چربي ها پيروي از رژيم غذايي سالم بر پايه نان هاي سبوس دار،اجتناب از قندهاي ساده، دوري از عوامل استرس زا و كاهش وزن باعث كاهش بيماري هاي قلبي و عروقي در جامعه مي شود.»
 تشکر شده توسط : nazaninn , Morteza
#3
درمان گرفتگی رگهای قلب

- مصرف عصاره :
اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شده اید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد. زیرا گرفتگی رگها پس از این شما را آزار نخواهد داد. فقط کافی است روزی نصف استکان معادل 30 CC از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید ؛ تا به کلی برطرف گردد.

- طرز تهیه :
تعداد 30 حبه ی سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش (شیرازی) با پوست که قبلا هسته های آن را گرفته اید، در هم زن (میکسر) بریزید. پس از آن که همه ی محتویات در میکسر له شد با یک لیتر آب مخلوط نموده و بجوشانید (نکته ی مهم : فقط و فقط، یک بار جوش بخورد). پس از سرد شدن، آن را از صافی رد نموده و محتویات را داخل یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

- مصرف :
همانطور که قبلا نیز گفته شد، روزانه نصف استکان (معادل 30 CC) از این مایع به اختیار خود تان قبل یا بعد از غذاهای اصلی میل نمایید. پس از سپری شدن سه (3) هفته از مصرف مداوم این
عصاره ی طبیعی، احساس جوانی و شادابی در تمام وجود بدنتان قابل لمس است. تمامی گرفتگی های رگ های بدن و سایر عوارض آنها به عنوان مثال دید کم و سنگینی گوش به حالت عادی خود
باز خواهد گشت.

به یاد داشته باشید ؛ بعد از مصرف یک دوره ی سه هفته ای، شما باید هشت (8) روز استراحت کرده و سپس دومین دوره ی مصرف سه هفته ای را اجرا کنید. به این ترتیب یک موفقیت موثر ایجاد می شود. این دوره ی درمان، ارزان، موثر و بی ضرر را می بایست هر ساله تکرار کرد.

- بوی سیر :
با خوردن این مایع، هیچ کس بوی نامطلوب سیر را حس نخواهد کرد (امتحان کنید).

- خواص شربت :
نیروهای شفا بخش سیر و لیموترش، کاملا خود را پس از مصرف این عصاره، نشان می دهند. افرادی که رگ های آنها رسوب گرفتگی دارد و یا این که مشکل (LDL) که مبتلا به کلسترل بد چربی خون دارند، می توانند ؛ شبها بدون پریشانی خاطر خواب راحت و آسوده ای داشته باشند. به فعالیت های بدنی، ورزش پرداخته، زیرا انسداد رگهای آنها، از بین رفته است. همچنین مصرف این عصاره را برای کسانی که سایش دندان (دندان کروچه) داشته و یا جرم دندان دارند، مفید است. در آخر توصیه می کنیم برای اینکه سیر را پوست بکنید، در کاسه ای آب ریخته و پس از آن پوست سیر را به راحتی از آن جدا کنید.

برداشت و ترجمه از سایت دانشکده پزشکی، دانشگاه ارلانگن
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : nazaninn , ostad2000 , omidvar , نازلی
#4
آره،نمي دونم روي عروق چه تاثيري داشته ولي من 2 هفته كه استفاده كردم تاثير خوبي روي پوستم داشت من نصف استكان بعد از نهار ميخوردم
فان مع العسر يسرا
 تشکر شده توسط : earth , omidvar
#5
گياه درماني در بيماري هاي قلبي – عروقي


از آغاز تمدن بشري، گياهان نه تنها در طبخ غذاهاي مورد استفاده ي انسان ها نقش مهمي داشته اند، بلكه در درمان هاي طبي هم همراه انسان بوده اند.

گياه پزشكي و گياه درماني منشا پيدايش داروهاي بسياري از جمله داروي افدرين بوده است كه از گياه افدرا به دست آمده و يا داروي ديگوكسين كه از گياه Digitalis purpurea توليد شده است.

با پيشرفت هاي حاصل شده در امر پزشكي، طب سنتي و گياه پزشكي جايگاه خود را از دست داده است، ولي در بسياري از نقاط جهان هنوز اعتماد خاصي نسب به اين گونه داروها وجود دارد.

متاسفانه به دليل استفاده ي ناآگاهانه و خودسرانه ي برخي از مكمل هاي گياهي و تداخل آن ها با بسياري از داروها به ويژه داروهاي قلبي – عروقي عوارض جبران ناپذيري هم ممكن است ايجاد شود، بنابراين در كنار تأثيرات مفيد و مثبت آن ها بايد از عوارض ناشي از تداخل آن ها با ساير داروها هم آگاه بود.

در جهان حدود 15 ميليون نفر در معرض خطر تداخل گياهان دارويي و داروهاي پزشكي مي باشند و مصرف كنندگان اين گونه داروها اطلاعات كمي در مورد تداخل داروهاي گياهي با ساير داروها و عوارض جانبي ناشي از آن ها دارند.

گياهان بسياري وجود دارند كه داراي اثرات درماني و پيشگيري كننده از بيماري هاي قلبي – عروقي هستند و بر بالا بودن چربي خون، فشار خون و نارسايي قلبي از طريق ايجاد اثرات آنتي اكسيداني، ضد لخته اي، كاهش دهنده ي فشار خون و جلوگيري از سخت شدن عروق، تنظيم ضربان قلب و گشادكنندگي عروق تاثيرگذار هستند.

داده هاي به دست آمده از مطالعات اپيدميولوژيك، نقش آنتي اكسيدان ها و فلاونوئيدهاي موجود در گياهان را در بهبود سلامت قلب و عروق به اثبات رسانده اند.

از طرفي گياهان ممكن است تاثيرات منفي هم بر عملكرد قلب و عروق داشته باشند؛ از جمله ايجاد آريتمي، فشار خون و ايجاد اثرات مشابه جريانات عصبي سمپاتيك كه باعث ايجاد تداخل در فعاليت قلب مي شود.

براي مثال برخي از گياهان دارويي با داروهاي ضد انعقادي تداخل پيدا كرده و باعث افزايش اثر دارو و ايجاد احتمال خونريزي مي گردند. داروي وارفارين يكي از داروهاي مورد مصرف در بيماري هاي قلبي – عروقي است كه تداخل آن با گياهان اهميت حياتي براي بيمار دارد.

در زير برخي از مكمل هاي گياهي كه با وارفارين تداخل دارند ذكر شده است:

زنجفيل: زنجفيل يا زنجبيل از تشكيل لخته در خون جلوگيري مي نمايد، لذا بايد از مصرف آن خودداري شود.

سير: ثابت شده است كه سير از تشكيل لخته در خون جلوگيري مي كند و باعث افزايش رقت خون مي گردد.

بيماراني كه وارفارين مصرف مي نمايند، نبايد بيشتر از 1 حبه سير در روز مصرف كنند، زيرا ممكن است باعث رقيق شدن بيش از حد خون و احتمال خونريزي گردد.

چاي سبز: چاي سبز باعث خنثي شدن اثر وارفارين مي گردد، بنابراين افرادي كه چاي سبز و وارفارين مصرف مي نمايند بايد خون خود را مرتبا چك كنند تا اثر دارو كم نشده باشد.

خيار: پوست خيار حاوي ويتامين K مي باشد. تا حد امكان خيار را بدون پوست مصرف نماييد.

گزنه: برگ هاي گياه گزنه داراي ويتامين K مي باشند و اثر وارفارين را كاهش مي دهند، بنابراين از مصرف آن بايد خودداري شود.

سويا: مصرف فرآورده هاي لوبياي سويا و شير سويا باعث كاهش اثر ضد لخته اي وارفارين و افزايش احتمال بروز لخته مي گردد. از مصرف فرآورده هاي حاوي سويا خودداري نماييد.

زردچوبه و پياز: زردچوبه و پياز هم داراي اثرات ضد لخته اي مي باشند و مصرف زياد آن ها باعث افزايش احتمال خونريزي مي گردد. مصرف 1 عدد پياز كوچك در روز منعي ندارد.

در مورد ميوه ها هم دو مورد استثناء وجود دارد:

انبه و گريپ فروت.

گريپ فروت: در صورت مصرف مداوم آب گريپ فروت، اثر وارفارين زياد شده و احتمال خونريزي را افزايش مي دهد. در صورت مصرف وارفارين از مصرف گريپ فروت و آب گريپ فروت خودداري نماييد.

گريپ فروت در مختل شدن اثر داروهاي ديگري هم نقش دارد و افرادي كه از داروهاي آنتي هيستامين، داروهاي كاهش دهنده ي كلسترول و آرام بخش استفاده مي نمايند، نيز بايد از مصرف آن خودداري كنند.

انبه: مصرف فرآورده هاي انبه و آب و عصاره ي انبه باعث افزايش اثر ضد لخته اي وارفارين و احتمال خونريزي مي گردد، بنابراين از مصرف آن خودداري نماييد.

در ادامه ي مطلب به بررسي اثرات مفيد چند گياه در سيستم قلبي - عروقي مي پردازيم.

* ديژيتاليس پورپورا. تعداد زيادي از گياهاني كه حاوي گليكوزيد مي باشند، داراي خاصيت تقويت كنندگي قلب هستند و باعث افزايش قدرت انقباضي قلب مي شوند؛ همانند داروي ديگوكسين كه از گياه Digitalis purpurea به دست مي آيد و در درمان بيماري نارسايي قلبي كاربرد دارد و دوز مصرف آن بايد با توجه به شرايط خاص بيمار تنظيم گردد.

همچنين افرادي كه تحت درمان با ديگوكسين مي باشند، بايد از مصرف همزمان داروهاي گياهي چون شيرين بيان، اسفرزه، بارهنگ و جين سينگ كه ممكن است باعث افزايش سميت ديگوكسين و يا كاهش اثر آن شود، جداً خودداري نمايند، زيرا در هر دو حالت ممكن است باعث به خطر افتادن زندگي آن ها گردد.

* گياه گل مار (Snakeroot) حاوي تركيب آلكالوئيدي reserpine بوده و از سال 1931 به عنوان داروي كاهش دهنده ي فشار خون مورد بررسي قرار گرفت و يكي از اولين داروهايي بود كه در مقياس وسيع جهت درمان فشار خون، مورد استفاده قرار گرفت.

اين دارو تاثير خود را از طريق بلوكه كردن غير قابل برگشت آمين هاي بيوژن مانند نوراپي نفرين، دوپامين و سروتونين در سيستم اعصاب محيطي و مركزي اعمال مي كند.

reserpine از طريق كاهش بازده قلبي، كاهش مقاومت عروق محيطي، كاهش ضربان قلب و كاهش ترشح رنين باعث كاهش فشار خون مي گردد.

با عرضه ي داروهاي جديد فشار خون كه عوارض كمتري بر سيستم اعصاب داشتند، توليد و عرضه ي اين دارو كمتر شد.

* گياه چهار كاسبرگي (Stephania tetrandra) در طب چيني به عنوان داروي كاهش دهنده ي فشار خون مورد استفاده بوده است.

تتراندرين آلكالوئيدي است كه از اين گياه به دست مي آيد و اثري مشابه وراپاميل(داروي كاهنده فشار خون) دارد.

استفاده ي خودسرانه از اين گياه ممكن است باعث ايجاد عوارض جانبي مانند جهش ژني و مشكلات سيستم ايمني شود.





* گياه سرخ وليك يا زالزالك (crataegus hawthorn) جهت درمان آنژين صدري(درد قفسه سينه) موثر تشخيص داده شده است.

برگ ها و گل هاي اين گياه حاوي تركيبات فعال بيولوژيكي مانند پروسيانين هاي اوليگومريك، فلاونوئيدها و كاتشين ها مي باشند.

همچنين داراي خواص آنتي اكسيداني هستند و از تشكيل ترومبوكسان A2 (تركيب موثر در ايجاد لخته) هم جلوگيري مي كنند.

به علاوه مانع افزايش كلسترول، تري گليسيريد و LDL شده و از پيشرفت آترواسكلروز، تجمع كلسترول در كبد(از طريق تجزيه ي آن به اسيدهاي صفراوي) و سنتز كبدي كلسترول جلوگيري مي نمايند.



* ريشه و دانه گياه جينكوبيلوبا(ginkgo biloba) در طب چيني استفاده هاي زيادي داشته است، ولي استفاده از آن در طب نوين از قرن بيستم آغاز شده است.

فلاونوئيدهاي موجود در جينكوبيلوبا باعث كاهش نفوذپذيري سرخرگ ها مي شوند. همچنين داراي خاصيت بلوكه كردن راديكال هاي آزاد بوده و ترپن هاي موجود در آن مانند جينكولوئيدها از فعاليت فاكتورهاي فعال كننده پلاكتي جلوگيري مي نمايند.

به علاوه ثابت شده است كه باعث كاهش مقاومت عروقي و بهبود جريان خون بدون تاثير بر فشار خون مي گردند.

همچنين تاثيرات مثبت آن بر خستگي، بهبود حافظه و خلق و خو به اثبات رسيده است.

* برگ هاي گياه رزماري باعث افزايش جريان خون، كمك به هضم غذا، بهبود خلق و خو و افزايش انرژي مي شوند.

تحقيقات زيادي در مورد اثر آنتي اكسيداني تركيبات دي ترپنوئيد آن مخصوصا كارنوزيك اسيد و كارنوزول صورت گرفته است. همچنين از توليد سوپر اكسيدها جلوگيري مي كند.

روغن هاي معطر آن نيز داراي اثرات ضد ميكروبي بوده و پيگمان هاي آن باعث نفوذپذيري عروق مي شوند.

در كنار افزايش مصرف داروهاي گياهي، بايد اطلاعات مفيدي هم در خصوص تداخلات اين گونه مكمل ها با داروهاي مصرفي در اختيار بيماران قرار گيرد تا از عوارض احتمالي تداخلات آن ها كه گاهي بسيار حياتي مي باشند، جلوگيري گردد.

در پايان به بيماران قلبي كه از داروهاي ضد انعقادي چون وارفارين و يا داروي ديگوكسين استفاده مي نمايند، توصيه مي شود با توجه به حياتي بودن اين داروها براي آن ها، از مصرف هر گونه داروي گياهي همراه با آن ها جداً خودداري نمايند.
 تشکر شده توسط : nazaninn , Morteza
#6
زنانی که به طور مداوم مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت مصرف می‌کنند با خطر کمتر حمله قلبی روبه‌رو هستند.

[تصویر:  یرلظیبذل.bmp]

به گزارش فارس، داده‌های ۱۴ سال تحقیقات انجام شده بر روی ۶۹ هزار و ۶۲۲ پرستار زن که تغذیه خود را گزارش داده بودند از جمله جزئیات خوردن میوه و سبزی‌جات یافته‌هایی را به دست داده است.

هدف از این مطالعه بررسی تأثیرات فلاوونویدز ماده‌ موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها و شکلات بر سلامتی انسان بود.

در حالی که مصرف کلی فلاوونوید در هر ۶ گروه یافته شده در رژیم غذایی آمریکا مزیتی را در پیشگیری از سکته نشان نمی‌داد اما آنهایی که تعداد زیادی پرتقال و گریپ فروت را مصرف می‌کردند ۱۹ درصد خطر کمتری از حمله قلبی را نسبت به همتایانشان دارا بودند.

[تصویر:  imagesCAMHU94D.jpg]

آئین کسیدی، رئیس این تحقیق منتشر شده در مجله قلب آمریکا می گوید مطالعات نشان داده‌ است که مصرف بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و ویتامین C در کاهش خطر حمله قلبی موثر است.

تأثیر فلاوونویدها از طریق بهبود عملکرد حاملان خونی و تأثیرات ضد تورم آن است.

محققان خواستار تحقیقات بیشتری برای اطمینان در این زمینه شده‌اند و به زنان مصرف بیشتر پرتقال و گریب فروت طبیعی را توصیه کرده‌اند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
#7
Smile 

بیماری های قلبی عامل بسیاری از مرگ و میرها در ایالات متحده آمریكا هستند و در ضمن هر سال در سراسر جهان قربانیان زیادی برجای می گذارند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از کیهان ؛ برای كاهش خطر بیماری های قلبی بهتر است از رژیم غذایی سالمی استفاده كنید كه چربی های اشباع شده كمتری دارد و بیشتر شامل میوه ها و سبزی های تازه، ماهی و فیبر می باشد.

با افزودن مواد زیر به رژیم غذایی خود می توانید قلب سالم تری داشته باشید:

1- ماهی
ماهی منبع سرشاری از اسیدهای چرب امگا3 می باشد كه با كاهش خطر ایجاد لخته های خونی و تورم، از قلب شما محافظت می كند.این چربی ها در ضمن میزان كلسترول شما را درحد مناسبی نگه می دارد.حداقل هفته ای دوبار ماهی آزاد یا سایر ماهی های اقیانوسی مثل تن، ساردین و شاه ماهی مصرف كنید.

2 - روغن زیتون
روغن زیتون با كاستن از میزان كلسترول مضر خطر حمله قلبی را كاهش می دهد. یادتان نرود برای پخت و پز از روغن زیتون استفاده كنید.

3- جو دوسر
جو دوسر دارای فیبری قابل حل به نام بتاگلوكان می باشد كه باعث كاهش میزان كلسترول می شود و در ضمن مصرف آن سلامتی سیستم گوارشی را به همراه دارد.برای صبحانه از توت فرنگی و گردو استفاده كنید. در ضمن می توانید جو دوسر را در مقداری شیر كم چرب یا شیر سویا ریخته و به همراه چند برش میوه تازه میل كنید.

4- سیب
سیب دارای ماده ای به نام كوئرستین می باشد كه از لخته شدن خون جلوگیری می كند. در ضمن این میوه سرشار از ویتامین و فیبر است. به جای تنقلات یك سیب و مشتی گردو یا بادام مصرف كنید. به علاوه می توانید در سالاد از برش های سیب استفاده نمایید.

5- بادام
بادام و سایر مغزهای خوراكی دارای روغن های سالم، ویتامینE و سایر موادی هستند كه سطح كلسترول را درحد مناسبی نگه می دارند. در ضمن بادام منبع سرشاری از پروتئین و فیبر است. مقداری خلال بادام را با مارچوبه مخلوط كرده و برروی آن آب لیمو بریزید.

6- غلات كامل
غلات كامل دارای ویتامین و فیبر هستند و مصرف آنها به سلامتی قلب شما كمك می كند. با استفاده از نان غلات، مقداری سینه بوقلمون، چند سیب زمینی، كاهو و خردل می توانید یك ساندویچ خوشمزه و مقوی درست كنید.

7- سبزی ها
سبزی هایی مانند اسفناج دارای ویتامین E هستند و مصرف آنها باعث تقویت حافظه می شود. شما می توانید گاهی به جای كاهو در سالاد خود از اسفناج استفاده كنید.

8- سیب زمینی
سیب زمینی منبعی غنی از ویتامین هاست كه خطر بیماری های قلبی را كاهش می دهد.در ساندویچ یا سالاد خود از سیب زمینی استفاده كنید.

9- سویا
سویا خطر حمله قلبی را كاهش می دهد و می تواند جانشین بسیار مناسبی برای گوشت قرمز باشد. در ضمن سویا میزان چربی های اشباع شده را كاهش می دهد. توصیه می كنیم حبوبات را با شیر سویا مصرف كنید.


 تشکر شده توسط : نازلی
#8
قلب شما سخت کار می‌کند. به طور میانگین قلب 12 میلیون گالن خون را در طول زندگی پمپ می‌کند که برای پر کردن 3 استخر شنای المپیک کافی است. این کار بی‌شک بدون سوختی مناسب که از طریق رژیم غذایی به بدن می‌رسد، میسر نخواهد شد. غذاهای زیر به شما کمک می‌کند قلب‌تان سالم بماند.

نارسایی کلیه سکته می‌آورد!

دکتر محمدعلی زرگر شوشتری جراح و متخصص کلیه و‌ مجاری ادراری

یکی از علل مرگ‌ومیر در بیمارانی که دچار بیماری مزمن کلیه هستند، بیماری‌های کاردیو واسکولار است. بعد از درمان طولانی دیالیز، بیمارممکن است دچار آترواسکلروزیس ‌شود. مشخص شده بیمارانی که دچار «اورمی» مزمن هستند ممکن است دچار کاردیومیوپاتی، پولی نوروپاتی و آمیلوئیدوز شوند، بنابراین این بیماران باید هر چه زودتر پیوند کلیه شوند. تجمع آب در ریه (ادم ریوی) و نارسایی قلب در مراحل آخر نارسایی مزمن کلیه شایع است و ادم ریوی ممکن است در مدت چند ساعت سبب مرگ بیمار شود. دلایل اصلی نارسایی قلب در بیماران دیالیزی شامل مصرف زیاد مایعات، افزایش بار قلب، به علت فیستول شریانی وریدی کار گذاشته در بیمار، آنمی، هیپرتانسیون و بیماری عروق کرونر است. علت مرگ 50درصد بیماران که تحت درمان‌های جایگرین، نارسایی مزمن کلیه قرار دارند عوارض کاردیوواسکولار است. درصد مرگ و میر در این بیماران به علت انفارکتوس در افراد 54-35 ساله که دیالیز می‌شوند بيست برابر بیشتر از افراد سالم است و شیوع مرگ و میر به علت ایسکمی قلبی در افراد بالای 55 ساله که دیالیز یا پیوند شده‌اند ده برابر بیشتر از افراد سالم است، همچنین عوارض CVA در بیمارانی که دیالیز یا پیوند کلیه شده‌اند در 54-35 سالگی پنجاه برابر بیشتر از افراد سالم است و در افراد بالای 55 ساله که دیالیز می‌شوند عوارض CVA بيست برابر بیشتر از افراد سالم است.

چطور 2 هزار کالری در روز را برای سلامت قلب مصرف کنید؟


ماهی، 100 گرم، هفته‌ای یک بار
سدیم، کمتر از هزار و 500 میلی‌گرم در روز
نوشیدنی‌های قندی، کمتر از 450 کالری در هفته
میوه و سبزی، 5 وعده در روز
فیبر و غلات، دست‌کم سه بار 28 گرم در روز
تخم‌مرغ مخصوص بزن به رگ
تخم‌مرغ حاوی مواد مغذی است که قلب را تغذیه می‌کند و شامل پروتئین، ویتامین D و B12 و فولات است. آن را با میوه‌های تازه امتحان کنید.

پیتزا را این‌طوری بخورید
سعی کنید پیتزا را با کنگر، قارچ، پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی تهیه کنید. این مواد با کلسترول پایینی که دارند گزینه مناسبی برای سلامت قلب هستند.

شکر طبیعی استفاده کنید
آیا می‌دانستید که 8 عدد توت‌فرنگی منبع غنی ویتامین C است؟ خوراکی که حافظه را تقویت کرده و با کاهش فشار خون به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

دم‌کرده‌ها چه می‌کنند؟
مطالعات جدید نشان داده است یک تا 2 فنجان قهوه در روز می‌تواند با دیابت مقابله کند و حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی موثر است.

جایگزین کنید
یک سوپ مقوی درست کنید که در آن از رشته و کمی هویج تازه استفاده شده باشد. در این سوپ نمک را با فلفل جایگزین کنید.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!love28                                                        
                                         
 تشکر شده توسط : رامنا , farzaneh20 , نازلی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش تغذیه دراسترس ، اضطراب و افسردگی Sina 22 44,378 2018/03/14, 02:19 PM
آخرین ارسال: sara111
  ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن yaro 19 21,169 2016/10/16, 11:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها arman alagha 4 6,896 2015/11/29, 10:01 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تغذیه و کمر درد نازلی 2 2,860 2015/11/05, 07:09 PM
آخرین ارسال: نازلی
  اثر تغذیه در تقویت و جوان نگه داشتن مغز baran 29 20,184 2014/06/12, 04:20 PM
آخرین ارسال: مریم۷۲
  نقش تغذیه در بازسازی بافت های بدن warrior 0 4,370 2014/01/21, 04:58 PM
آخرین ارسال: warrior
  ارتباط گروه خونی با رژیم غذایی mojtaba2iran 18 18,739 2013/11/05, 12:07 PM
آخرین ارسال: soheila.f.d
  تغذیه مادردردوران بارداری tanha 1 3,768 2013/09/13, 12:40 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  درمان 12 مشكل طبي با 12 چاره طبيعي (تغذیه ای) earth 8 7,237 2013/08/17, 05:33 PM
آخرین ارسال: Arezu Esmaeili
  تغذیه مناسب و متفاوت برای خانمها و آقایان نازلی 3 3,793 2013/07/06, 08:03 PM
آخرین ارسال: پویش



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان