امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط تغذیه با بيماري هاي قلبي-عروقی
#2
يك متخصص قلب و عروق گفت:« :«مصرف ميوه و سبزيجات تازه، محدود كردن چربي ها پيروي از رژيم غذايي سالم بر پايه نان هاي سبوس دار،اجتناب از قندهاي ساده، دوري از عوامل استرس زا و كاهش وزن باعث كاهش بيماري هاي قلبي و عروقي در جامعه مي شود.»

دكتر منوچهر قاروني در گفتگو با خبرنگار سامانه خبري«سلامت نيوز»اظهار داشت:«امروزه شايع ترين علل مرگ و مير بعد از تصادفات، مربوط به سكته هاي قلبي و بيماري هاي قلبي و عروقي مي باشد كه با عوض شدن شيوه زندگي و استفاده بيشتر از فكر افزايش يافته است.»
وي ادامه داد:نبدن انسان امروزي به دليل فعاليت كمتر و فراهم آوردن وسايل آسايش و راحتي زندگي ضعيف تر انسان حتي يك دهه قبل است و اين مسئله بيماري هاي قلبي را افزايش داده و نسل كنوني در معرض انواع بيماري هاي مزمن قرار گرفته اند.»
اين متخصص قلب وعروق تصريح كرد:«همچنين بشر امروزي با استرس و ترس بيشتري نسبت به گذشته زندگي مي كند و اين احساس ترس و استرس باعث فشار به قلب و بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود.»
قاروني گفت:«امروزه تنوع غذايي با افزايش مصرف چربي و عدم فعاليت روزانه همراه است كه منجر به افزايش وزن و چاقي منجر مي شود و خود چاقي نيز يكي از فاكتوزهاي اصلي سكته قلبي و بيماري هاي قلبي و عروقي به شمار مي رود.»
وي ادامه داد:«زندگي بچه هاي امروزي با 30 سال پيش فرق دارد و به جاي بازي در محيط هاي ورزشي و طبيعت به بازي هاي كامپيوتري و ساكن روي آورده اند و با وجود با هوش تر بودن دچار چاقي و اضافه وزن هستند كه اين مي تواند آمار مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي و عروقي و سكته هاي مغزي و قلبي را در آينده افزايش مي دهد.»
اين متخصص قلب و عروق اظهار داشت:«پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي بايد در سنين پايين و دبستان ها آغاز شود و در همان سنين پايين به ورزش كردن عادت و استفاده از كامپيوتر را به چند ساعت در روز محدود كنند.»
قاروني اظهار داشت:«در دنياي امروز آسايش و رفاه مالي به سلامت انسان ها ترجيح داده مي شود و به شيوه هاي مختلف از جمله بخل و حسادت هاي زندگي اجتماعي روي مي آورد كه اين خود يكي از ديگر عوامل تنش زا و افزايش دهنده سكته هاي قلبي است.»
اين متخصص قلب و عروق تصريح كرد:«انتظارات جوان امروزي بالا رفته و با توسل به هر شيوه اي در تلاش هستند صاحب خانه، ماشين و غيره شود و همين باعث كاهش سن مبتلايان به بيماري هاي قلبي و عروقي در كشور شده است.»
وي افزود:«مصرف ميوه و سبزيجات تازه، محدود كردن چربي ها پيروي از رژيم غذايي سالم بر پايه نان هاي سبوس دار،اجتناب از قندهاي ساده، دوري از عوامل استرس زا و كاهش وزن باعث كاهش بيماري هاي قلبي و عروقي در جامعه مي شود.»
 تشکر شده توسط : nazaninn , Morteza
  


پیام های داخل این موضوع
تغذیه و كاهش بيماري هاي قلبي و عروقي - توسط yaro - 2010/07/26, 10:19 AM
سلامت قلب و عروق - توسط earth - 2010/10/06, 10:12 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش تغذیه دراسترس ، اضطراب و افسردگی Sina 22 42,791 2018/03/14, 02:19 PM
آخرین ارسال: sara111
  ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن yaro 19 20,124 2016/10/16, 11:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها arman alagha 4 6,571 2015/11/29, 10:01 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تغذیه و کمر درد نازلی 2 2,664 2015/11/05, 07:09 PM
آخرین ارسال: نازلی
  اثر تغذیه در تقویت و جوان نگه داشتن مغز baran 29 18,683 2014/06/12, 04:20 PM
آخرین ارسال: مریم۷۲
  نقش تغذیه در بازسازی بافت های بدن warrior 0 4,159 2014/01/21, 04:58 PM
آخرین ارسال: warrior
  ارتباط گروه خونی با رژیم غذایی mojtaba2iran 18 17,411 2013/11/05, 12:07 PM
آخرین ارسال: soheila.f.d
  تغذیه مادردردوران بارداری tanha 1 3,562 2013/09/13, 12:40 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  درمان 12 مشكل طبي با 12 چاره طبيعي (تغذیه ای) earth 8 6,659 2013/08/17, 05:33 PM
آخرین ارسال: Arezu Esmaeili
  تغذیه مناسب و متفاوت برای خانمها و آقایان نازلی 3 3,466 2013/07/06, 08:03 PM
آخرین ارسال: پویش



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست