امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط گروه خونی با رژیم غذایی
#1
آيا مي‌دانيد كه چه نوع غذاها و خوردني‌هايي متناسب با نوع گروه خوني شما هستند و با توجه به گروه خوني خودتان چه غذاهايي بايد بخوريد و يا از مصرف چه خوردني‌هايي بايد پرهيز كنيد؟

متخصصان تغذيه در پاسخ به اين سوال مي‌گويند؛ هر گروه خوني در زمان متفاوتي از تاريخ تكامل بشري، شكل گرفته است و بنابراين ما بايد رژيم‌هاي غذايي خود را مطابق با رژيم غذايي اجدادمان در زمان تكامل گروه خوني مشابه در بدن آن‌ها هماهنگ كنيم.

آن‌ها تاكيد دارند: اگر غذاهايي را بخوريد كه متناسب و سازگار با گروه خوني خودتان هستند، مي‌توانيد به راحتي آن‌ها را هضم كنيد، وزنتان كاهش يابد و سلامت و شادي بيشتري را تجربه كنيد.

به گزارش سايت اينترنتي مركز مطالعات پزشكي مايوكلينيك، افرادي كه گروه خوني آن‌ها «O» است، در واقع قديمي‌ترين گروه خوني را به لحاظ سابقه تكامل بشري دارند و بنابراين با اين گروه خوني اگر از رژيم غذايي يك شكارچي مثل اجداد انسان در آن زمان پيروي كند، احساس بهتري خواهد داشت.اين افراد تمايل دارند كه سطح زيادي از انرژي را دريافت كنند و بسيار سازمان يافته هستند.

براي افراد با گروه خوني «O» توصيه مي‌شود كه رژيم غذايي حاوي پروتئين زيادي باشند و اگر اين گروه فقط سبزي خوار باشند، دائم احساس گرسنگي مي‌كنند و در نتيجه به خوردن تنقلات روي مي‌آورند كه در نتيجه با مشكلاتي در ميزان قند خون و متابوليسم مواجه خواهند شد. اين افراد مي‌توانند آزادانه گوشت لخم و ماهي مصرف كنند، اما از خوردن زياد لبنيات يا كربوهيدارت‌ها بايد خودداري كنند.

از نظر ورزش كردن هم اين گروه بايد در روز يك ساعت، فعاليت بدني داشته باشند و ترجيحا در هنگام صبح به جاي عصر ورزش كنند. براي اين اشخاص شنا، پياده‌روي و دوچرخه‌سواري توصيه مي‌شود.

در مورد گروه خوني «B» نيز، هيچ گروه خوني ديگري به اندازه «B» مظهر ميانه‌روي نيست. اين گروه خوني در زماني تكامل يافته كه انسان‌ها بيشتر سفر مي‌كردند و بنابراين گوشت، سبزيجات و غلات به شيوه‌اي متعادل‌تر مصرف مي‌شده‌اند. اگر گروه خوني شما «B» است، بايد بدانيد كه به طور كلي طبعي قوي‌تر و سالم‌تر داريد و بسيار واقع بين و عمل گرا هستيد.

براي افرادي كه گروه خوني «B» دارند، رژيم غذايي تركيبي از رژيم گروه خوني «A» و «O» است. يعني از هر چيزي مي‌توانند كمي بخورند و اين گروه به طور كلي خوش شانس‌تر هستند، چون راحت‌تر مي‌توانند وزن از دست بدهند. گروه خوني «B» مي‌توانند به راحتي گوشت، ماهي، قهوه، سبزيجات و غلات عاري از گندم استفاده كنند و از خوردن غذاهاي فرآوري شده بايد خودداري كنند.

اين افراد بهتر است تمرينات ورزشي ملايمي را انجام دهند كه هم از جسم و هم از مغزشان استفاده كنند و اما در مورد گروه خوني «A» بايد گفت كه اين گروه خوني كمي ديرتر از گروه خوني «O» تكامل يافته است، يعني زماني كه بشر به جاي شكار، كشاورزي مي‌كرده است. بنابراين افراد با گروه خوني «A»، پروتئين كمتر، اما غلات بيشتر احتياج دارند. گروه خوني «A» اغلب خلاقيت بالايي دارند و در عين حال كه بسيار حساس هستند، مي‌توانند حلال مشكلات خوبي هم باشند. اين اشخاص بايد گوشت كمتر، اما سبزيجات بيشتر بخورند.

آن‌ها در مصرف مغز خشكبار، دانه‌ها، غلات، پاستا، ميوه و سبزيجات كاملا آزاد هستند، اما در خوردن لبنيات به ويژه‌ اگر آلرژي دارند و نيز از مصرف زياد گوشت، بايد پرهيز كنند.

افراد با گروه خوني «A» نسبت به «O» به فعاليت و تحرك كمتري نياز دارند و براي آن‌ها فقط 30 دقيقه نرمش آرام در روز مثل يوگا، تاي‌چي يا پياده روي در فضاي آزاد، بسيار مناسب است و بالاخره گروه خوني «AB» كه تركيبي از گروه «A» و گروه «B» است و افراد با گروه خوني «AB» مي‌توانند تركيبي از رژيم غذايي هر دو گروه را داشته باشند.

اين افراد داراي خلاقيت هستند و مغز خوبي براي تجارت و كنار آمدن و سازگاري با مردم دارند. اين گروه بايد از خوردن زياد گوشت پرهيز كنند و هميشه در رژيم غذايي خود سبزيجات را بگنجانند.

بهترين خوردني‌ها براي گروه خوني «AB» ماهي، سبزيجات، كربوهيدارت‌ها و غلات است، اما گوشت زيادي براي اين گروه مفيد نيست و بايد از آن پرهيز كنند. از نظر فعاليت بدني به اين گروه توصيه مي‌شود كه تركيبي از فعاليت‌هاي آرام مثل يوگا و نيز جلساتي از تمرينات اندكي پرتحرك‌تر مثل پرش سبك را داشته باشند.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : شفا یافته , مـه ســـا , Morteza , nazaninn , peyman , zaynab , نازنین , najva , Hasty , spring
#2
تغذیه بر اساس گروه خونی چیست؟
مبحث رژيم غذايي مناسب براي گروه‌هاي خوني مختلف اولين بار توسط دكتر پيتر جي.آدامو در كتاب «رژيم غذايي مناسب براي بدن شما» مطرح گرديد.
این دستاورد حاصل زحمات ۲۵ ساله یک پدر (James D’Adamo) و یک پسر (Peter J.D’Adamo) می‌باشد.
دکتر آداموی پسر در این مورد می‌گوید من نسل دوم یک درمان‌گر طبیعی Naturopathic Physicion)) هستم. پدرم در سال ۱۹۵۷ میلادی پس از گذراندن یک دوره ۴ ساله فوق دکترا از دانشکده علوم درمان طبیعی فارغ‌التحصیل شد و از همان سال در کلینیک‌های تغذیه و سلامتی مطالعه و معالجه می‌کرد.
او در کارش پی برد که اگر چه بسیاری از بیماران با رژیم‌های سخت گیاهی یا کم‌چربی و یا روش‌های مختلف پخت غذا بهبود یافته‌اند اما برخی از آنها نه تنها بهتر نشده‌اند بلکه بدتر شده‌اند.
پدرم می‌گفت : « به اعتقاد من چهره هیچ دو انسانی در روی زمین یکسان نیست. همچنان که اثر انگشت آن‌ها ، خطوط لبهای‌شان و یا آهنگ صدای‌شان مشابه نمی‌باشد و به همین صورت هیچ دو شاخه گیاه و یا دو دانه برفی یک شکل نیستند. از آن‌جایی که احساس می‌کردم تمام مردم با یکدیگر تفاوت دارند معتقد بودم منطقی به نظر نمی‌رسد که همگی غذای یکسانی را مصرف نمایند. آن‌گاه دریافتم چون هر شخصی دارای موقعیت فیزیکی خاصی است و میزان قدرت و ضعف و نیازهای غذایی او نیز متفاوت است تنها راهی که بیمار برای سالم ماندن و غلبه بر امراض مختلف دارد سازگار کردن خود با نیاز‌هایش است.»
همچنین او اعتقاد داشت که «غذای یک انسان می‌تواند برای انسان دیگر مهلک باشد.»
بنابر استدلال او چون خون عامل اصلی تغذیه بدن است احتمال دارد حالت‌های خون مشخص‌کننده تغییر وتنوع در نیازهای غذایی باشد.
هر اندازه که پدر من گروه‌های خونی مختلف را مورد آزمایش قرار می‌داد اعتقاد او راسخ‌تر می‌شد که هر بیمار با گروه خونی خود راهی جدا را برای بهبود طی می‌کند.
بالاخره فرضیه پدرم با کوشش‌های مستمر به ثمر رسید و نتیجه تحقیقات او به صورت فشرده به نام «غذای یک انسان» به رشته تحریر در آمد. در این هنگام من در سال سوم رشته «علوم درمان طبیعی» در دانشکده جان بستیر John Bastyr در شهر سیاتل تحصیل می‌کردم.
در آن موقع در انتظار موقعیتی بودم تا در مورد تحقیق پدرم کار نوینی انجام دهم و بدانم که آیا این فرضیه از لحاظ علمی صحیح است؟
از آنجایی که کتاب پدرم بیشتر بر اساس برداشت‌های نظری او در مورد گروه‌های خونی بود تا روش‌های ارزیابی عینی ، چندان مطمئن نبودم که بتوانم اساس علمی برای فرضیه او بیابم. اما آنچه بدست آوردم شگفت‌آور بود.
اولین موفقیت من کشف این مطلب بود که دو بیماری اصلی معده (زخم معده و سرطان معده) بستگی به گروه خونی دارد.بیماری اول ناشی از اسید زیاد معده و بیماری دوم ناشی از کمبود ویتامین B12 می‌باشد که مقدار کافی آن باعث جذب اسید معده می‌شود.
با مطالعه و بررسی پی‌بردم که دارندگان گروه خونی O مستعد ابتلا به بیماری‌هایی هستند که ناشی از اسید بالای معده است و دارندگان گروه خونی A مستعد ابتلا به بیماری‌هایی هستند که ناشی از اسید ناکافی معده است. من حلقه گم‌شده را یافتم و در هر حال روشن شد که : «رابطه گروه خونی با بیماري‌ها در میزان تولید اسید معده است.»
این کشف مسلما پایه‌ای علمی برای مشاهدات پدرم محسوب می‌شد.
دكتر آدامو مي‌گويد: « براي طراحي يك رژيم غذايي مناسب مي‌توان از گروه‌هاي خوني استفاده نمود.»
دکتر آدامو سیر تاریخی خاصی را برای پیدایش گروه‌های خونی در نظر می‌گیرد که دانستن آن خالی از لطف نیست. او اعتقاد دارد گروه خوني O قديمي‌ترين گروه خوني است و مربوط به زماني است كه انسان‌ها فقط شكار را آموخته بودند لذا بهترين نوع رژيم غذايي براي اين افراد رژيم غذايي شكارچيان اوليه يعني رژيمي غني از چربي و پروتئين است.
گروه خوني A مربوط به دوره بعدي است يعني دوره‌هايی كه بشر كشاورزي را آغاز نموده بود لذا افرادي كه گروه خوني شان A و فرزند زادگان خلف‌شان كه داراي گروه خوني AB باشد بايد از رژيم هاي غذايي غني از كربوهيدرات و غلات استفاده نمايند.
گروه خوني B نيز مابین دو گروه خوني مي‌باشد و از آنجايي كه مربوط به دوره‌اي است كه بشر در حال انتقال سبک زندگی از شکارگری به کشت‌کاری است لذا افرادي كه داري اين گروه خوني مي‌باشند بايد از رژيم‌هاي غذايي كه حاصل اجتماع اين دو نوع رژيم غذايي است استفاده نمايند.
از لحاظ كارايي نيز گروه B مابين دو گروه زير است يعني نه به اندازه گروه خوني O مي‌تواند از چربي‌هاي موجود در غذا استفاده نمايد و نه به اندازه گروه A مي‌تواند قندها را سريع بسوزاند و در حقيقت ميانه اين دو است.
دكتر آدامو ميگويد: «كنترل رژيم غذايي بر اساس گروه خوني به ما كمك مي‌نمايد كه بتوان غذاها را به دو گروه دوست و دشمن تقسيم‌بندي نمود.»
البته جبهه گيري‌هاي سختي هم عليه اين ديدگاه بيان شده است اما دكتر آدامو اين امر را طبيعي مي‌داند و مي‌گويد برايم بديهي است كه هر نظر نو و انقلابي با چنين مخالفت‌هايي مواجه شود.
http://www.rejimdarmani.com/blood_type/d...?amr=intro
 تشکر شده توسط : نازلی , mary54 , najva , sooorooosh , spring , سمیرا67
#3
خوبBlush
...
 تشکر شده توسط : mary54 , sooorooosh , spring
#4
آشنایی با گروه خونی O
• قدیمی ترین گروه خونی می‌باشد. در عین حال وجود خون گروه O در رگ های ۳۸ تا ۴۰ درصد بنی‌آدم بیان‌گر این امر است که این گروه خونی فروانترین گروه نیز هست.
• چهل هزارسال قبل از میلاد مسیح بوجود آمده است.
•در آن دوره انسان‌های سروماگنون زندگی می‌کردند که به انسان‌های امروزی شباهت داشتند.
• به احتمال زیاد زیستگاه آن‌ها در هندوستان امروزی بود.
• این افراد شکارچی‌های ماهر و افرادی توانا بودند که قادر به ساختن سلاح‌ها و ابزار متفاوت بوده و با مهارت از آن‌ها استفاده می‌کردند.
• شاید به همین دلیل است که افراد دارای گروه خونی O در مطلوب‌ترین حالت بیشترین انرژی خود را از پروتئین حیوانی تامین می‌کنند.
• اشتباه نکنید . به فاصله ۵۰۰ متری خانه اجداد شما سوپر مواد پروتئینی وجود نداشت که هر وقت تمایل داشتند گوشت بخورند. آنها گوشت خود را از شکار کردن تامین می‌کردند و زندگی در طبیعت به آنها آموخته بود ممکن است مدتی طولانی نتوانند شکار کنند. به همین دلیل وقتی شکاری به چنگ‌شان می‌آمد تمام آنرا یک‌جا نمی‌خوردند. تجربه به آنها آموخته بود اگر این کار را بکنند ممکن است تا شکار بعدی چیزی جز میوه‌ها و سبزیجات برای خوردن نداشته باشند از سویی دیگر آنها برای تهیه تکه‌ای گوشت باید زحمت زیادی می‌کشیدند. اگر چه قسمت اعظم توانایی بدنی این افراد از گوشت بدست می‌آمد اما به مرور زمان آموخته بودند که اگر گوشت را به همراه سبزیجات زیاد مصرف نمایند هم سالم‌تر می‌مانند و هم با یک شکار معمول روزهای بیشتری می‌توانند گوشت را بر سر سفره خود ببینند.
• با کم شدن شکار این انسان ها شروع به خوردن مواد غذایی دیگر نمودند اما همچنان گوشت یک منبع خوب تغذیه‌ای برای آن‌هاست.
• این افراد دارای سیستم ایمنی حساس هستند که نسبت به هر عامل خارجی از خود واکنش نشان می‌دهد و افرادی قوی و توانا و مقاوم هستند.
• سطح اسید معده در این افراد بالاست. به همین علت اغلب افراد مبتلا به زخم های معده دارای این گروه خونی می‌باشند. معده اسیدی این افراد به غذاهای گروه شیر و گندم و نشاسته و نان چندان علاقه‌مند نیست.
• این افراد همچنین در ابتلا به کولیت و بیماری کرون استعداد خاصی از خود نشان می‌دهند. ظاهرا روغن ماهی در معالجه التهاباتی از این دست می‌تواند به یاری‌شان بیاید.
• تحمل گلوتن (اسید آمینه موجود در آرد گندم) برای شما سخت می‌باشد زیرا گلوتن یا پروتئین چسباننده‌ای که در گندمک وجود دارد منجر به تحریک روده باریک می‌شود. همچنین موجب تولید بیشتر انسولین و اختلال در عملکرد کربوهیدرات ها می‌شود.
• کم کاری تیروئید به وفور در افراد دارای این گروه خونی دیده می شود.
• متابولیسم آن‌ها بر خلاف گروه A است . مثلا غذاهای حیوانی موجب افزایش سوخت و ساز در گروه خونی O و کاهش سوخت و ساز در گروه خونی A می‌شود.
• گروه O قادر به انجام تمرینات سخت بدنی و بهره‌برداری از پروتئین‌های حیوانی و قطع منابع کربوهیدراتی مانند بسیاری از غلات هستند. به همین جهت بدن اکثر این افراد همواره در حالت کتوزیس خفیف بوده و اسیدی می‌باشد. تجربه نشان می‌دهد کمی اسیدی بودن می‌تواند این افراد را سرحال‌تر نماید. در چنین حالتی مواد کتونی حاصل از سوخت و ساز پروتئین‌ها و قندها جای قند را در ترکیب خون گرفته و مسئول تنظیم فرآیندهای حیاتی بدن می‌شوند.
• حاصل وجود کتون و کالری مصرفی پائین و سوخت و ساز بالای چربی‌ها و فعالیت بدنی زیاد موجب شده است که افراد این گروه خونی اندامی لاغر داشته باشند. البته برای یک شکارچی لاغر بودن لازم است و برای دیگران حسن.
• گندم در گروه خونی O قلیایی می‌شود.
• بهتر است ید خود را از نمک یددار دریافت ننمایید زیرا سدیم بالا موجب احتباس آب و چاقی می‌شود.
• این گروه محصولات لبنی را خوب تحمل نمی‌کنند. البته نسبت به گندم و غلات نیز عکس‌العمل بهتری از خود نشان نمی‌دهند.
• خون این افراد رقیق است و دیرتر منعقد می‌شود.
• ورزش بهترین راه تخلیه فشارهای عصبی در این گروه است.
• قدرت ، تحمل ، صبر ، اعتماد به نفس ، شجاعت و مثبت نگری تمام خصوصیاتی است که یک شکارچی به آن نیاز دارد . این خصوصیات موجب شده است که نسل بشر تا به امروز حفظ گردد.
همین خصوصیات از شما یک رهبر توان‌مند و ریسک کننده و متهور می‌سازد. شاید برای‌تان جالب باشد اگر بدانید به غیر از ریگان ، گورباچف ، ملکه الیزابت و فرزندش ، بسیاری از سران مافیا نیز دارای چنین گروه خونی هستند.

آشنایی باگروه خونی A
• دومین دسته گروه خونی – بعد از O – بوده و به احتمال زیاد طی ۱۵ الی ۲۰ هزار سال قبل از میلاد مسیح در عصر حجر و در ناحیه آسیا یا آسیای میانه بوجود آمده است. دورانی که انسان زندگی جمعی و دام‌داری را آموخت.
• در حقیقت افراد این گروه دست از شکار برداشته و به ایجاد اجتماعات همت گماردند. به همین جهت این افراد از لحاظ اجتماعی می‌توانند خود را با جمعیت انبوه وفق دهند.
• آنچه لازمه ایجاد یک جامعه و ایفاء نقش است در این افراد به خوبی قابل ملاحظه است : هوش ، احساسات قوی ، شور و زیرکی و داشتن حس رقابت.
• دیگر مانند گروه O احتیاجی به خلق لحظات خطرناک و پرتنشی مانند شکار فیل ، یا مبارزه با ببر و حیوانات درنده نبود به همین جهت اگر چه اجتماعی‌ترند اما در در لحظات سخت و حساس نمی‌توانند مانند گروه خونی O موفق عمل نمایند. شاهد این مدعا رئیس جمهورانی مانند لیندن جانسون ، ریچارد نیکسون و جیمی کارتر بودند که اگر چه با شور و هیجان به صحنه آمدند اما شکست‌های سختی در تاریخ خوردند و در میان رهبران جهانی از همه این‌‌ها پرشور‌تر و شکست‌خورده‌تر کسی نیست جز آدولف هیتلر.
• این گروه خونی از آسیا به اروپا آمده است.
• گروه خونی A برای ابتلا به بیماری‌های قلبی ، دیابت و سرطان آمادگی بیولوژیکی دارند. ظاهرا احتمال ابتلا به سرطان سینه در این گروه بالاست.
• افراد این گروه به صورت طبیعی لاغرند.
• متابولیسم آن‌ها بر خلاف گروه O است . مثلا غذاهای حیوانی موجب افزایش سوخت و ساز در گروه خونی O و کاهش سوخت و ساز در گروه خونی A می‌شود.
• سیستم گوارشی آنها به مرور زمان از گوشت‌خواری به سمت گیاه‌‌خواری متمایل گشت. سیستم گوارشی‌شان حساس بوده و به سختی می‌تواند چربی‌ها و پروتئین‌های حیوانی را هضم کند. سبزی ، سویا ، ماهی و محصولات دریایی ، آرد و میوه برای آنها مفید است.
• برای این گروه خونی بسیار حائز اهمیت است که غذاهای خود را به صورت طبیعی ، تازه ، خالص و سالم مصرف نمایند.
• گروه خونی A دارای پایین‌ترین سطح اسید معده هستند و به همین دلیل احتمال بروز سرطان معده در این افراد بیشتر از سایر گروه‌ها است.
• بدلیل عدم توانایی کافی در جذب ویتامین ب۱۲ کم خونی در این گروه زیاد است.
• بیشتر انرژی خود را از پروتئین‌های گیاهی بدست می‌آورند و تحمل گوشت برای‌شان آسان نمی‌باشد.
• دانه‌های باقالی در این افراد ایجاد مشکل می کنند.
• غذاهای حاوی سویا به سوخت و ساز کمک می‌کنند و در هضم موثر‌اند.
• سبزی‌جات نیز در کمک به سوخت و ساز و تحرک دستگاه هاضمه موثراند و این دقیفا همان‌کاری است که آنانانس برای این افراد انجام می‌دهد.
• خوردن غذاهای حیوانی سوخت و ساز بدن آن‌ها را کند می‌کند. غذاهای گیاهی نیز عکس این عمل را در بدن آن‌ها موجب می‌شوند.
• به علت پایین بودن میزان اسید معده دستگاه گوارش نیز عمل هضم را به آرامی انجام می‌دهد که این امر موجب احتباس مایعات درشکم‌شان می‌شود. غرش شکم یکی از مشکلات این دسته از افراد است. استفاده از روغن‌های نباتی می‌تواند مانع این امر شود.
• افراد این گروه نمی‌توانند لبنیات را به خوبی حل نموده و با هضم چربی‌های اشباع (جامد) مشکل دارند.
• سیستم ایمنی این افراد سازگار و توانمند است.
• افراد این گروه با انجام حرکات ورزشی احساس ضعف و ناراحتی پیدا می‌کنند اما انجام ورزش‌های سبک و یوگا نشاط و سرزندگی را به آنها هدیه می‌دهد.

http://www.rejimdarmani.com/blood_type/d...?amr=otype
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : najva , نازلی , mary54 , sooorooosh , spring
#5
آشنایی با گروه خونی B
• طی دوره‌‌های ۱۰ الی ۱۵ هزار سال پیش از میلاد مسیح این گروه‌ خونی در ناحیه کوه‌های هیمالیا ایجاد شد. در حقیقت اجداد این گروه جزو قوم مهاجر و چادرنشین هستند.
• افراد دارای این گروه در آسیا و آفریقا و اروپا مستقر شدند.
• به طور کلی تنومندی و ستبری همراه با هوشیاری و زیرکی دارندگان گروه خونی B آن‌ها را قادر می‌سازد تا در مقابل بسیاری از بیماري‌های سخت و متداول امروزی مانند بیماری‌های قلبی و انواع سرطان مقاومت نمایند و یا در صورت ابتلا جان سالم بدر ببرند.
• واکنش این گروه در مقابل فشارهای عصبی چیزی میان فعالیت‌های روانی گروه A و عکس‌العمل‌های شدید گروه O است. در حقیقت بعد از آن‌که انسان‌های گروه O تصمیم به اقامت در مکانی خاص و تشکیل جوامع بشری گرفتند گروه A پدید آمد و گسترش این گروه موجب لزوم حرکت بشر برای یافتن مکان‌های جدیدتری برای کار و زندگی شد.
• این گروه قدرت بدنی O و قدرت روحی A را به ارث برده است. اگر چه در هر دو زمینه ضعیف‌تر از اجداد خود است اما حاصل جمع این دو خصیصه در یک فرد می‌تواند از او فرد مقاوم‌تر و انعطاف‌پذیرتری بسازد.
• شاید به همین دلیل سیستم ایمنی این افراد متعادل و سازگار و دستگاه گوارش‌شان قوی و قابل‌انعطاف است.
• این توان تطابق برای آن‌ها امکان ترقی را فراهم می‌نماید. شاید یکی از دلایل پیشرفت روزافزون کشورهای آسیایی همین امر باشد. زیرا بسیاری از افراد ساکن در این مناطق دارای همین گروه خونی می‌باشند. در مقابل تنها ۹ درصد جمعیت آمرایکا دارای این گروه خونی هستند. با چنین تناسبی احتمالا باید ۹ درصد افراد موفق و افرادی که بدون تکیه بر ارث پدری موفق شده‌اند میلیونر شوند نیز دارای چنین گروه خونی باشند در صورتی که این عدد ۳۰ تا ۴۰ درصد است.
• بهترین ورزش‌ها برای این افراد ورزش‌هایی است که تحرک بدنی همراه با آرامش روحی در آن حکم‌فرما باشد ورزش‌هایی مانند پیاده روی دسته‌جمعی ، دوچرخه سواری تفریحی ، ورزش‌های ملایم‌تر رزمی ، تنیس و کلاس‌های اروبیک، ورزش‌های خوبی هستند.
• بهترین برنامه ورزشی برای این افراد سه روز تمرین بدنی و سه روز تمرینات آرامش‌بخش روحی است.
• در عین حال این افراد مستعد ابتلا به بیماری‌هایی مانند مالتیپل اسکلروزیس و سل و خستگی شدید و مزمن هستند. ( واقعا ؟!! )
• تاگر می‌خواهید رژیم کاهش وزن بگیرید باید بدانید که ابدا مهم نیست چقدر غذا را در چه زمانی می‌خورید بلکه مهم است بدانید چه چیزی می‌خورید؟

آشنایی با گروه خونی AB

• طی هزار تا ۱۲۰۰ سال پیش این گروه خونی ایجاد شده‌است. به نظر می‌رسد قفقازی‌ها و مغول‌ها اجداد این دسته را تشکیل دهند.
• تنها ۲ تا ۵ درصد از انسان‌ها دارای این گروه خونی هستند. این افراد از ترکیب گروه A و B تشکیل شده و از هر کدام چیزی را به ارث برده‌اند.
• مانند گروه خونی A دارای ترشح کم اسید معده هستند و مانند گروه B با خوردن گوشت سازگارند.
• در مقابل ویروس‌ها و حساسیت‌ها و بیماری‌های سیستم ایمنی مقاوم تر از بقیه گروه‌های خونی هستند.
• احتمال ابتلای این افراد به انواع مختلف سرطان بیشتر است و مانند گروه خونی A احتمال ابتلا به سرطان سینه در این افراد بالاست.
• دستگاه گوارش حساس‌تری هم دارند.
• این افراد بسیار حساس بوده و بایستی با در نظر گرفتن حد تعادل از تمام گروه‌های غذایی به طور مختلط استفاده نمایند.
• گوشت را به همراه سبزیجات یا پنیر حاصل از شیر سویا مصرف نمایید.
• این افراد وقتی عضلاتشان کمی قلیایی می‌شود سرحال‌ترند.
• مغز میانی گندم در گروه O و B قلیازا و در گروه AB و A اسیدزا است.
• کم بودن اسید معده این گروه مانند A است و سازگاری‌اش با مواد گوشتی مانند گروه B است. به همین دلیل می‌توانند گوشت بخورند اما نمی‌توانند آن را هضم نمایند و در نتیجه بصورت چربی در بدن‌شان ذخیره می‌‌شود.
• فشارهای عصبی در لحظه‌های اولیه خوب تحمل می‌شوند اما اگر همچنان ادامه یابند می‌توانند با ایجاد اضطراب و استرس سیستم قلب و عروق و ایمنی را تحت تاثیر قرار داده و منجر به بروز سکته و سرطان می‌گردند.
به همین جهت ورزش‌هایی که استرس و اضطراب و تحریک پذیری و تحریک‌پذیری را کاهش می‌دهند و می‌توانند در این مورد یاری‌گر شما باشند.
این افراد اگر چه روحیه حساس و زودرنج را از گروه A را به ارث برده‌اند اما شخصیت متعادل و سازگاری را نیز از گروه B به ارث برده‌اند در واقع این افراد به راحتی می‌توانند با انعطاف‌پذیری بسیار زیاد خود یک جمع یا گروه را مجذوب کنند و از خود راضی نگهدارند.
اگر به دنبال یک سنگ صبور یا درمانگر و مشاور خوب می‌گردید که حتی هنگام ناراحتی‌های‌تان هم از طعنه‌های تندتان نرنجد حتما مطمئن شوید که آن شخص دارای گروه خونی AB باشد.
• از سوی دیگر این راضی نگه‌داشتن همه افراد از خود گاهی می‌تواند شما را مجبور کند تا برای راضی نگه‌داشتن عده‌ای منافع عده‌ دیگر را نادیده بگیرید.
• تعادل روحی و حسی این افراد در حالتی که بدن‌شان کمی اسیدی باشد بهتر است.

http://www.rejimdarmani.com/blood_type/d...amr=abtype

نظرات موافقان و مخالفان

مخالفان این برنامه غذایی اعتقاد دارند :

رژیم غذایی توصیه شده به گروه O و A برنامه مناسبی نیست زیرا این دو دسته از افراد مجبورند گروه‌های خاصی از مواد غذایی را از برنامه خود حذف نمایند. این کار در طولانی مدت می‌تواند خطرناک باشد و منجر به بروز عوارض سوءتغذیه‌ای ناشی از کمبود مواد معدنی و ویتامین‌ها شود.

چنانچه اعضای یک خانواده دارای گروه‌های خونی متفاوتی باشند نمی‌توانند وعده‌های اصلی غذایی را در کنار هم میل نمایند.

شواهد علمی زیادی در تائید این برنامه غذایی توسط دکتر آدامو و یا دیگر محققین ارائه نشده است. مثلا دکتر آدامو ادعا می‌کند لکتین‌های موجود در عدس و لوبیا قرمز در ماهیچه‌های افراد دارای گروه خونی O تجمع می‌کند در حالی‌که برای گروه خونی A قابل تحمل است. شاید بهتر باشد ایشان با تهیه عکس‌های میکروسکوپی از سلول‌های ماهیچه‌ای افراد گروه O و A و مقایسه این عکس‌ها با یکدیگر درستی فرضیه خود را اثبات نمایند. در حالی‌که که تا کنون چنین کاری از سوی ایشان ، دوست‌داران‌شان و یا محققین بی‌طرف صورت نپذیرفته است.

ایشان نتایج هیچ آزمایش بیوشیمیایی که ثابت نماید بافت‌ ماهیچه یا دیگر بافت‌هایی که ادعا می‌کنند پس از خوردن غذاهای خاص اسیدی یا قلیایی می‌شوند را به جامعه علمی نشان نداده‌اند.

استفاده زیاد از مواد پروتئینی نظیر آنچه برای گروه خونی O توصیه می‌شود می‌تواند به مرور زمان باعث ایجاد سرطان‌های دستگاه گوارش، یبوست و پوکی استخوان شود.

روش ABO تنها یکی از روش‌های تعیین گروه خون است. بیش از سی‌نوع پروتئین بر روی سطح گلبول‌های قرمز وجود دارد که می‌توان از آن‌ها در تعیین گروه خونی استفاده نمود و تاکید بر روی این روش تقریبا تمام آنها را بی‌اعتبار می‌کند.

هیچ شاهد و مدرک علمی دال بر درست بودن روند و سیر تاریخی ایجاد گروه‌های خونی یا مشخصات شخصیتی دارندگان این گروه‌های خونی وجود ندارد.


در مقابل دکتر آدامو نیز با نتایجی که در اثر استفاده از این برنامه غذایی توسط بیمارانش بدست آورده است استناد می‌کند.

استفاده کنندگان از برنامه غذایی او می‌گویند این برنامه غذایی موجب شده است که غذاهای سالم ، طبیعی و تازه بیشتری مصرف نموده و با استفاده از غذاهای فرآوری شده و کنسروی خداحافظی نموده و سهم شکلات و قهوه را در برنامه غذایی کاهش دهند.

به نظر می‌رسد دکتر آدامو نیز با مد نظر قرار دادن نظرات منتقدین خود تغییراتی را در برنامه غذایی پیشنهادی‌اش ایجاد کرده است.

http://www.rejimdarmani.com/blood_type/d...p?amr=pros
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : نازلی , sooorooosh , spring
#6

رژیم های غذایی مبتنی بر گروه خونی - ام اس و تصلب آمیوتروفیک جانبی (بیماری لوجریگ)

ام اس

ام اس و تصلب آمیوتروفیک جانبی هر دو بیشتر و به مقدار زیاد در گروه خون B روی می‌دهد. این نمونه‌ای از گرایش گروه خون B در ابتلاء به اختلالات کند و غیر معمول ویروسی و عصب‌شناختی است. این ارتباط گروه خون B ممکن است علت اینکه چرا یهودیان که بیشتر آنها دارای گروه خون B هستند، بیشتر از دیگران به این بیماریها دچار می‌شوند راروشن می‌کند برخی از محققین بر این باورند که ویروسی با ظاهر شبیه به B در جوانی موجب این دو بیماری می‌شود.

سیستم دفاعی گروه خونB با این ویروس مبارزه نمی‌کند زیرا قادر به تولید پادتن‌های ضد B نیست. این ویروس پس از ورود به بدن به کندی و بدون هیچ‌گونه علائمی به مدت 20 سال یا بیشتر رشد می‌کند. گروه خون AB هم از این بیماریها شبیه B در امان نیست، ‌زیرا بدن آنها پادتن ضد B تولید نمی‌کند به نظر می رسد گروه خون O و A به سبب پادتن‌های قوی ضد B خود نسبتاً در امان هستند.

تاریخچه: اختلال خستگی حاد

جان، 55 ساله که دارای گروه خون O است.

جان، ‌همسر میان سال یک دندانپزشک، ‌نمونه‌ای کلاسیک از اثرات تخریبی این اختلالات است. او از علائم شدید خستگی حاد (ای بی وی)، آرتروز و ناراحتی شدید ناشی از نفخ رنج می‌برد.

وضع دستگاه گوارش او آنقدر به هم ریخته بود که تقریباً هر چه می‌خورد، منجر به اسهال می‌شد. هنگامی که او به مطب من مراجعه کرد، ‌بیش از یک سال بود که با این شرایط مواجه بود. او بسیار ناتوان بود و از درد فراوان رنج می‌برد. او بسیار ناامید بود.

از آنجایی که نمی‌توان این اختلالات را دقیقاً‌ مشخص کرد. بسیاری از افراد (حتی بیشتر پزشکان) باور نمی‌کنند که مبتلایان به خستگی حاد واقعاً بیمار هستند. تصور کنید بسیار احساس بیماری و ناامیدی می‌کنید اما مردم می‌گویند اینها در ذهن شماست!

از این بدتر، ‌پزشکان جوان درمان‌های دارویی متعددی را از جمله استروئیدها برای او آزمایش کردند که حتی او را بیمارتر و نفخ او را بیشتر کرده است. این پزشکان همچنین به اوتجویز کرده بودند که رژیمی پر از غلات و سبزیجات را مصرف کند و مصرف گوشت را محدود یا قطع کند، دقیقاً مخالف آنچه که گروه خون O باید انجام دهد.

اگر چه علائم او شدید بودند، ‌اما درمان او آسان بود. یک برنامه سم‌زدایی، ‌رژیم گروه خونO و مصرف مکمل‌های غذایی. در ظرف دو هفته او بهبودی چشمگیری داشت.

بعد از شش ماه، ‌او دوباره احساس می‌کرد به «حالت طبیعی» بازگشته است. تا به امروز میزان انرژی او مناسب و گوارش او سالم است و تنها هنگامی که در مصرف ساندویچ نیم‌پز یا بستنی زیاده روی می‌کند آرتروز او عود می‌کند.

مطلب اختصاصی مجله اینترنتی راهکار.1391/10/09
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : spring
#7
Rainbow 
ارتباط میان گروه خونی و عملكرد ارگان های بدن از موضوعات قابل بحث در علم پزشكی است كه در 30 سال گذشته مورد توجه محققان قرار گرفته است.

لقمه: به طور كلی گروه خونی یكی از نشانه های مهم ژنتیكی در افراد محسوب می شود كه به نوعی تعیین كننده عملكرد سیستم بیوشیمیایی بدن به شمار می رود. تحقیقات نشان می دهد ارتباط نزدیكی میان گروه خون افراد و شانس احتمال ابتلابه بیماری هایی مانند مشكلات قلبی، عروقی، دیابت، سرطان، بیماری های خودایمنی مانند ام.اس و آلرژی وجود دارد. از طرف دیگر به عقیده محققان، نوع گروه خونی با رژیم غذایی نیز مرتبط بوده و مصرف برخی گروه های غذایی در افراد با گروه خونی متفاوت سازگارتر هستند. چرا كه افراد با گروه های خونی مختلف، نمی توانند برخی گروه های غذایی را هضم و جذب كرده و اختلال در سیستم گوارشی آنها باعث ایجاد عوارضی مانند تپش قلب، ابتلابه سندرم تحرك پذیر روده و ... می شود.


گروه خونی O
گروه خونی درصد زیادی از افراد O بوده و این نوع قدیمی ترین گروه خونی محسوب می شود. عملكرد سیستم گوارشی در افراد با گروه خونی O رضایت بخش است. مصرف موادغذایی پروتئینی بویژه گوشت قرمز همراه با سبزیجات و میوه برای سلامتی این افراد مفید محسوب می شود. در افراد با گروه خونی O، هضم و جذب كربوهیدرات ها به سختی انجام می گیرد و باید در وعده های غذایی به میزان كمی مصرف شود. تحقیقات نشان می دهد، هضم رژیم های غذایی حاوی گندم و گلوتن برای این افراد مشكل است و بهترین رژیم غذایی برای این افراد، الگوهای غذایی سرشار از پروتئین حیوانی، سبزیجات با حداقل كربوهیدرات و لبنیات است.

در افرادی كه گروه خونی O دارند، ترشح اسید هیدروكلریك به میزان زیادی بوده و از این رو هضم موادغذایی پروتئین به خوبی انجام می شود. از طرف دیگر به علت اینكه در سیستم گوارشی این افراد اسید قابل توجهی ترشح می شود بهتر است از مصرف موادغذایی حاوی كافئین خودداری كنند، چرا كه مصرف كافئین باعث افرایش ترشح اسید معده شده و احتمال ابتلابه زخم معده را بویژه در افرادی كه تحت استرس و فشارهای عصبی هستند، افزایش می دهد. نوشیدن چای سبز به جای مصرف قهوه كمك موثری به سلامت این گروه از افراد خواهد كرد. كندی متابولیسم و كم كاری تیروئید در افراد با گروه خونی O شایع است. از این رو پیروی از رژیم های غذایی كه به افزایش سرعت متابولیسم كمك می كند، موثر خواهد بود. موادغذایی دریایی و یددار باعث بهبود عملكرد غده تیروئید خواهد شد. بهترین ورزش ها برای افراد با این نوع از گروه خونی، پیاده روی، ایروبیك و ورزش هایی است كه به افزایش ضربان قلب كمك می كند. مصرف موادغذایی مانند ذرت، لوبیا، عدس، كلم، دانه آفتابگردان، برگ خردل، آرد سفید و شكر در این افراد باعث اضافه وزن خواهد شد. از طرف دیگر، مصرف موادغذایی دریایی، گوشت قرمز و سبزیجات برگ تیره مانند بروكلی و اسفناج در كاهش وزن آنها موثر است.
تحقیقات نشان می دهد افراد با گروه خونی O بهتر است رژیم های غذایی مانند دانه بادام زمینی، عدس، روغن ذرت و روغن دانه آفتابگردان، لبنیات پرچرب، آووكادو، بادمجان، زیتون، سیب زمینی، پرتقال، هندوانه، نارگیل، توت فرنگی، ادویه هایی مانند دارچین، فلفل سیاه، سركه سیب و چای سیاه را محدود كنند.


گروه خونی A
افراد با گروه خونی A، سیستم گوارشی حساسی داشته و این افراد قادر به هضم پروتئین های حیوانی نیستند. تحقیقات نشان می دهد، گروه خونی اكثر افراد گیاه خوار، گروه A است چرا كه هضم لبنیات نیز در این افراد مشكل است و آنها نسبت به لاكتوز مقاوم نیستند.
سبزیجات و حبوبات حاوی پروتئین های گیاهی مغذی و موثرترین غذا برای این افراد به شمار می رود. همچنین در این گروه از افراد، اسید هیدروكلریك معده به میزان كافی ترشح نمی شود و به عقیده محققان باید از مصرف گوشت های نمك سود و دودی كه در آن از نیترات سدیم استفاده می شود، پرهیز كنند. مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی و لبنیات باعث اختلال در سیستم هضم شده و احتمال ابتلابه سرطان معده را در افراد افزایش می دهد، چرا كه مصرف این گروه از موادغذایی باعث باز جذب باكتری های سمی به بافت ها و ماهیچه ها شده و مشكلاتی را در دستگاه هضم و جذب به وجود می آورد. از طرف دیگر میزان ناكافی اسیدهیدروكلریك در معده باعث می شود ویتامین B12 از موادغذایی به خوبی جذب نشود، از این رو این افراد بیشتر در معرض ابتلابه كم خونی قرار دارند. متخصصان مصرف مكمل های حاوی ویتامین B12 كه دارای آنزیم های جذب مانند بتانین است را توصیه می كنند. بتانین با افزایش میزان اسید هیدروكلریك در معده، عمل جذب ویتامین B12 را افزایش می دهد. بهترین ورزش برای افراد با گروه خونی A كوهنوردی، یوگا و گلف است. این ورزش ها باعث كاهش استرس در این افراد می شود. مصرف گوشت قرمز، لوبیا چشم بلبلی، لبنیات، گندم، شكر و آرد سفید افزایش وزن را برای افراد با گروه خونی A به همراه خواهد داشت. همچنین بذركتان، زیتون، سویا، آناناس و سبزیجات برگ تیره رژیم غذایی موثری برای كاهش وزن محسوب می شود.


گروه خونی B
سیستم گوارش افراد با گروه خونی B عملكرد مناسبی دارد و قدرت جذب بسیاری از گروه های غذایی را دارد اما به عقیده متخصصان تغذیه این افراد بهتر است مصرف ذرت، عدس، بادام زمینی و كنجد را در رژیم غذایی خود محدود كنند، چرا كه باعث افزایش وزن خواهد شد. از طرف دیگر مصرف موادغذایی مانند جوانه گندم همراه با گلوتن، افت سریع قندخون را در آنان به دنبال خواهد داشت. مصرف سبزیجات برگ تیره، گوشت قرمز (گوشت بره)، گوشت بوقلمون، لبنیات كم چرب، تخم مرغ، موادغذایی دریایی، بویژه ماهی های اقیانوس مانند سالمون و بذر كتان برای این گروه از افراد در رژیم های لاغری مفید خواهد بود. گفتنی است این افراد بهتر است مصرف موادغذایی مانند جوانه گندم، نوشابه های گازدار، بلوط، آووكادو، زیتون سیاه و فلفل را محدود كنند.


گروه خونی AB
كمتر از 5 درصد از افراد دارای گروه خونی AB هستند. موادغذایی كه هضم و جذب آنها برای گروه های خونی A و B مشكل است، برای این افراد نیز باعث اختلال عملكرد دستگاه گوارش می شود. آنزیم های هضم موجود در مكمل ها كمك فراوانی به بهبود عملكرد سیستم جذب در این افراد خواهد كرد. گوشت قرمز، گوشت مرغ، اردك، غذاهای دریایی مانند سالمون دودی شده، میگو، پنیر (پارمسان) دانه كدوحلوایی، لوبیا چشم بلبلی، آووكادو، ذرت، زیتون سیاه، فلفل، انبه، موز، پرتقال و انار بهتر است در رژیم غذایی این افراد محدود شود.
http://www.loghme.com
http://www.loghme.com/Pages/News-437.aspx
 تشکر شده توسط : arezooo82 , visko , sara2 , farbod bahmani
#8
من گروه خونی B .بیخود نیست انقد خوش اشتهام.آقا خیلی سخته همش باید حواسم باشه چاق نشم انقد حرصم میگیره از اونایی که زیاد میخورن وچاق نمیشنangry3
 تشکر شده توسط : spring
#9
منم بیخود نیست عاشق میگو و آب انبه هستم..به خاطر گروه خونی AB که دارم Smile معمولا هر چی واست ضرر داره ، همونم دوست داری بخوری !
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
 تشکر شده توسط : spring
#10
O منفی. فقط می دونم کلم برای این گروه خونی خوب نیست ولی ...
 تشکر شده توسط : spring
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی رژیم غذایی مدیترانه ای nahid 1 4,819 2018/12/24, 10:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریع mojtaba2iran 12 36,770 2017/04/15, 10:07 AM
آخرین ارسال: sara.i
  در روزهای آلوده از این مکمل غذایی استفاده کنید شيدا رها 2 4,962 2016/11/14, 10:58 AM
آخرین ارسال: nahid
  ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن yaro 19 21,445 2016/10/16, 11:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  اهمیت زیاد ویتامین های گروه ب (B) وفولیک اسید earth 24 88,027 2016/01/16, 10:11 AM
آخرین ارسال: niloofary
  حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها arman alagha 4 6,988 2015/11/29, 10:01 AM
آخرین ارسال: niloofary
  توصیه‌ی غذایی برای تقویت حافظه najva 6 13,990 2015/10/17, 05:07 PM
آخرین ارسال: عسل راد
  سه ماده غذایی برای ترمیم سریع عضله نازلی 2 7,365 2015/08/08, 09:05 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تأثیرتغذیه و برنامه غذایی بر اخلاق نازلی 16 12,799 2015/07/07, 09:13 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تعیین مزاج فردی و غذایی!! مریم۷۲ 5 7,049 2014/10/22, 11:16 AM
آخرین ارسال: مهوش



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست