امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها
#1
no milkحقیقت پنهان در مورد بیماری های پشت پرده مصرف لبنیات چیست؟ آیا مصرف شیر و لبنیات باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شود؟ آیا فرآورده های لبنی در استحکام استخوان ها و دندان ها تاثیر دارد؟
اگر مصرف فرآورده های لبنی برای سلامت استخوان ها و دندانها لازم است چطور هر روز شاهد تعداد افراد بیشتری هستیم که پوکی استخوان حتی در سنین زیر 40 سال می گیرند! نسل ما که روزانه شیر و لبنیات مصرف می کنند، چطور دچار این بیماریها می شوند! آیا مصرف لبنیات آنها کم است؟!


چرا در کشوری مانند هلند که صنعت دامپروری و محصولات لبنی بسیار غنی است، آمار پوکی استخوان بسیار بالاست!

حقیقت علم پزشکی در این مبحث چیست؟
در این مقاله اطلاعاتی علمی درباره مضرات لبنیات و شیر ارائه خواهد شد، قسمتی از حقایق موجود در علم پزشکی که بدلایل اقتصادی و سود آوری صنایع لبنی پنهان شده است. این شما هستید که با آگاهی تصمیم می گیرید برای سلامت خود از چه رژیم غذایی پیروی کنید.
مضرات مصرف لبنیات چیست؟
مضرات مصرف شیر برای دندان و استخوان‌ها
milk is not good for teeth
بیشتر مشکلات دندان‌ها ریشه در عدم توازن مواد مورد نیاز بدن دارند که خود در اثر تغذیه ناسالم بوجود می‌آیند. هر کوششی برای درمان بیماری‌های دهان و دندان اگر به موضوع بنیادین تغذیه سالم نپردازد نهایتاً محکوم به شکست خواهد بود. به این دلیل بسیاری از دندانپزشکان به درستی تأکید بر تغذیه درست و سالم برای سلامت کل بدن می‌کنند. بطور کل می‌توان گفت که سلامت دندان‌ها به سلامت کل بدن وابسته است.
نقش سیستم ایمنی بدن در سلامتی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفته می‌شود که سلامت سیستم ایمنی در بیماری‌های دهان و دندان نیز نقش عمده بازی کرده اهمیت فراوانی در پیشگیری این بیماری‌ها دارد.

مصرف شیر سیستم ایمنی بدن را مختل می کند.

نقش مصرف شیر در مختل کردن کار سیستم ایمنی بطور خاص و در مساعد کردن محیط کلی بدن برای ایجاد و توسعه بیماری‌ها، سال‌هاست که توسط تحقیقات فراوان ثابت شده است.
محققان نشان داده‌اند که پروتئین موجود در شیر بنام «کازئین» در ایجاد بیماری‌های جدی مانند گروه بیماری‌های "خود ایمنی" (autoimmune)، دستۀ بیماری‌های التهابی، انواع سرطان‌ها و بسیاری ناهنجاری‌های دیگر نقش عمده‌ای بازی می‌کنند.

بیماری های خود ایمنی:
[color=#FFD700]بطور نمونه بیماری‌های خود ایمنی مانند ام اس، آرتروز روماتوئید، دیابت نوع یک، آلرژی‌های مختلف، با مصرف شیر ایجاد و یا پیشرفته‌تر می‌گردند.[/color]
این مسئله در مورد بیماری‌های التهابی مانند آرتروز استخوانی، کولیت‌های مختلف و انواعی از سرطان‌ها نیز صادق می‌باشد.

شیر باعث ایجاد و رشد سرطان سینه می شود.

بطور مثال تحقیقاتی در دانشگاه شیکاگو در ایالت ایلی‌نوی نشان دهنده نقش کازئین شیر در ایجاد و رشد سرطان سینه می‌باشد. آزمایشات دیگری ثابت می‌کنند که این پروتئین نقش مخربی در ایجاد و رشد سرطان کبد و پروستات دارد.

چطور شیر در دستگاه ایمنی بدن اختلال ایجاد می کند؟

مکانیسم تأثیر پروتئین شیر در اختلال دستگاه ایمنی بدن بدین صورت است که با مصرف شیر گاو مجموعه‌ای از پروتئین‌های بیگانه وارد بدن انسان می‌گردد. بخشی از این پروتئین‌ها در روده‌ها بشکل نیمه کامل هضم شده ایجاد قطعه پاره‌هایی از زنجیرهای اسیدهای آمینه می‌کنند.
این زنجیرها می‌توانند شباهت ساختمانی به برخی پروتئین‌های موجود در بدن داشته، باعث حمله سیستم ایمنی به این پروتئین‌های نیمه هضم و پروتئین‌های خودی شبیه آنها در بدن گردند. بطور مثال ثابت شده که دیابت نوع یک می‌تواند به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس که شباهت ساختمانی با قطعه زنجیرهای پروتئین‌های نیمه هضم موجود در شیر دارند بوجود آید.
تحقیقات نشان می‌دهد که در کودکانی که دچار دیابت می‌شوند و در دوران نوزادی شیر گاو مصرف کرده‌اند پادتن ضد سرم آلبومین گاوی (Bovine Serum Albumin) یا BSA به حد قابل توجهی بالا بوده در صورتی که در کودکان غیر دیابتی این پادتن به میزان بسیار، بسیار اندک وجود داشته یا کاملا غایب می‌باشد.

چطور شیر باعث اختلال در پروسه تبدیل ویتامین D غیر فعال به فعال می شود؟

پروسه مهم و حیاتی دیگری که توسط مصرف شیر دچار اختلال می‌گردد پروسه تبدیل ویتامین D غیرفعال به فرم فعال در کلیه‌ها می‌باشد.
ویتامین D که در حقیقت نوعی هورمون می‌باشد در بسیاری فعل و انفعالات حیاتی بدن که در سلامتی نقش عمده دارند شرکت دارد. ویتامین D با جلوگیری از تولید سایتوکاین‌ها (Cytokines) از ایجاد بیماری‌های التهابی جلوگیری می‌کند. مصرف شیر گاو با مختل کردن این پروسه باعث ایجاد و توسعه بیماری‌های التهابی می‌گردد.

مکانیسم این مسئله بدین شکل است که ویتامین D در اثر برخورد اشعه ماوراء‌بنفش در پوست بدن تشکیل می‌شود. این ماده سپس توسط جریان خون به کبد رفته در آنجا به فرم متابولیت‌های غیرفعال ذخیره می‌گردد. این متابولیت‌ها سپس در مواقع مورد نیاز در کلیه‌ها به فرم فعال 1.25D در می‌آیند تا نقش‌های حیاتی و مهم خود را ایفا کنند. آزمایشات نشان می‌دهند که مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی به دلیل ایجاد محیط اسیدی در خون از عمل آنزیمهای کلیه در فعال کردن ویتامین D جلوگیری کرده باعث کاهش قابل توجه میزان 1.25D می‌گردند.

میزان ویتامین D فعال در خون همچنین رابطه معکوس با میزان کلسیم خون دارد. هر چه میزان کلسیم خون بالاتر باشد میزان 1.25D یا ویتامین D فعال، کمتر خواهد بود.
کلسیم مادۀ معدنی مهمی در کارکرد درست ماهیچه‌ها و عصب‌هاست. میزان کلسیم در خون توسط شبکه بهم پیوسته‌ای از غدد، هورمونها، کلیه‌ها و روده‌ها کنترل می‌شود. تا از دامنه نرمال خود بالاتر یا پائین‌تر نرود. این شبکه با کنترل میزان جذب کلسیم از غذا، میزان دفع آن در ادرار و مدفوع و میزان گرفتن کلسیم از استخوان‌ها و بلکه دندان‌ها، کنترل شدید و منظم کلسیم خون را به عهده دارد. زمانی که میزان کلسیم خون بالا می‌رود، 1.25D کمتر فعال شده در نتیجه کلسیم کمتری جذب گردیده میزان ترشح و خروج کلسیم ادرار و مدفوع بالا می‌رود.
پس اگر میزان مصرف کلسیم بطور غیر ضروری بالا باشد میزان تبدیل به فرم فعال ویتامین D در کلیه‌ها پائین آمده میزان این ماده در خون کاهش میابد.
بنابراین شیر بعلت داشتن کلسیم و پروتئین بالا از دو طریق در کاهش میزان ویتامین D نقش داشته و در نتیجه بدن را در مقابل عوامل التهابی بی‌دفاع می‌گذارد.
چطور شیر باعث سرعت بخشیدن به رشد سلولهای سرطانی می گردد؟
شیر همچنین به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین مانند (Insulin like growth Factors, IGF) باعث سرعت بخشیدن به رشد سلول‌ها از جمله سلول‌های سرطانی می‌گردد. بنابراین بسیاری از سرطان‌ها می‌توانند توسط شیر ایجاد شده یا رشد سریع‌تر پیدا کنند.
آنچه در بالا ذکر شد تنها بخش کوچکی از تأثیرات منفی مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی در سلامت است.
عوارض دیگر مصرف شیر گاو چیست؟
می‌توان از نقش آن در تولید بیماری پوکی استخوان، بیماری‌های قلب و عروق، اسهال، عدم تحمل قند لاکتوز، آلودگی‌های هورمونی و آنتی‌بیوتیکی که خود امروزه منشأ بسیاری اختلالات بیماری‌زا می‌باشند نام برد.
جالب توجه است که بدانیم برعکس باور عوام و بخش اعظمی از پزشکان، شیر باعث ایجاد بیماری پوکی استخوان و نه بهبودِ آن می‌گردد.
چطور شیر باعث ایجاد بیماری پوکی استخوان می گردد؟
femur xray akeg text
شیر با تولید محیط اسیدی در خون (به علت میزان پروتئین بالای شیر) آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این آنرمالی که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته کار ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.
کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف شیر باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.
بیماری‌های عفونی دهان و دندان و کرم خوردگی‌ها نیز که از جمله در اثر رشد باکتری‌ها صورت می‌گیرد با اختلال سیستم ایمنی بدن در اثر مصرف شیر چنانکه در بالا توضیح داده شد ارتباط بلاواسطه و مستقیم دارند.

تجربه هزاران ساله بشر نشان داده که طبیعی‌ترین غذا برای بشر و بهترین نوع تغذیه برای سلامتی رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان است. امروزه تمامی محققان آگاه بدون استثناء مصرف فراوان میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات را برای سلامتی و تندرستی توصیه می‌کنند.
شما هم برای داشتن بدنی سالم و دندان‌هایی محکم و سلامت از مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی در حد ممکن یا بطور کامل اجتناب کرده، سبزیجات و میوه‌ها را بخش عمده تغذیه خود قرار دهید.
تاثیر شیر بر هضم و جذب دستگاه گوارش
دکتر الیس در پاسخ به این پرسش میگوید که اختلال در عمل جذب دستگاه گوارش به چهار دلیل است:
1. شیر و فرآورده های شیر، اسیدکلریدریک معده را به شدت خنثی میکنند.در نتیجه معده به ناچار برای هضم غذا اسید بیشتری ترشح میکند و موجب فرسودگی و از کار افتادگی غدد مولد اسید کلریدریک می شود.
2. راندمان جذب دستگاه گوارش کاهش میشود.
3. شیر و پنیر، میوکوز فراوانی در روده تولید میکنند.این میوکوز اضافی در روده سفت میشود و همچون لایه ای بر روی دیواره داخلی آن ته نشین شده و با جلوگیری از جذب مواد غذایی موجب خستگی مزمن روده می شود.
4. شیر و فرآورده های آن با تولید بیش از حد میوکوز اختلالاتی را در سیستم تنفسی،ریه ها و سینوسها به وجود می آورند.میوکوز در ایجاد آبریزی بینی و خلط گلو نیز عامل مؤثری به شمار میرود.این ماده چسبنده پس از ترکیب با شیر چسبنده تر میشود.در نتیجه مواد زائد حاصل از هضم به سهولت به دیواره اندامهای دفع چسبیده و عمل دفع را دشوار میکند.
اگر شما پس از سرماخوردگی شیر می نوشید،در حقیقت با این عمل بر تراکم خلط سینه و گرفتگی بینی خود می افزایید. به هر تقدیر اگر با هر کدام از مشکلات گوارشی یاد شده روبرو هستید بهتر است هرچه زودتر شیر و پنیر را از جیره غذایی خود حذف کنید.
تاثیر نوشیدن شیر بر کار قلب و سیتم تنفسی
دکتر کرن اسل باچر،رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد میگوید که شیر هموژنیزه یکی از دلایل عمده بیماری قلب در آمریکاست.
مضرات ماست:
الف: 25 درصد ماست اسيد لاکتيک است.
ب: اسيد لاکتيک موجب تضعيف نرونهای مغزی می شود.
ج: اين ماده موجب اسيدی بودن محيط شده و جذب مولکولهای کلسيم دچار اشکال می شود.
د: ماست موجب يبوست مزاج شده و گرفتاريهای عديده ای را موجب می شود.
ه: بر اثر يبوست مزاج سم خطر ناکی بنام پتومائين و گازهای سمی از جمله اندل , اسکاتل , فنل و سولفور در روده توليد شده و دوباره جذب خون شده و سيستم عصبی را مختل ميکند.
ماست و عدم جذب آهن غذا :
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری آبزرور فرانسه، مصرف ماست در حین غذا خوردن باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود. بنابراین گزارش، وجود فراوانی کلسیم در لبنیات باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود زیرا اولویت جذب با کلسیم است و آهن جذب نشده و مستقیما دفع می گردد.
ماست و بیماری پارکینسون:
آخرین تحقیقات حاكی از آن است كه مصرف مقادیر زیادی از محصولات و فرآورده های لبنی خطر ابتلا به بیماری پاركینسون را در مردان افزایش می دهد.
http://www.phce.org/index.php
 تشکر شده توسط : majid1 , شهریار , mohammad mehdi , parisa2011 , برگ 7 , رزمینا , خاطره68
#2
ممنون میشم که لینک خبرتون رو بذارین
این نظریه آیا از دید پزشکان گیاهخواره؟

من در شهری زندگی میکنم که ماستش عالیه و مصرف ماستِ اینجا بالاست و این مشکلات اینجا در حد معموله
و منی که اهل شیر و ماست خوردن نبودم MS گرفتم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : helli , رزمینا , خاطره68
#3
(2015/04/09, 07:49 PM)paeazan نوشته است: ممنون میشم که لینک خبرتون رو بذارین
این نظریه آیا از دید پزشکان گیاهخواره؟

من در شهری زندگی میکنم که ماستش عالیه و مصرف ماستِ اینجا بالاست و این مشکلات اینجا در حد معموله
و منی که اهل شیر و ماست خوردن نبودم MS گرفتم
بله
ین نظریه از دید پزشکان گیاهخواره
دکتر زرین آذر، دارای بورد فوق تخصص در بیماری های کبد، دستگاه گوارش و تغذیه از دانشگاه UCI آمریکا

http://www.phce.org/index.php
 تشکر شده توسط : majid1 , رزمینا , خاطره68
#4
جالب اینجاست که مصرف شیرگاو یا محصولات گاوی رو کسانی که گیاه خوار نیستن هم تایید نمیکنن
در کتاب غلبه بر بیماری ام اس نقش شیر گاو رو روی بیماری ام اس و دیابت بنا به تحقیقات دانشگاهی تایید میکنه
می‌بینم صورتمو تو آینه،
با لبی خسته می‌پرسم از خودم :
این غریبه کیه ؟ از من چی می‌خواد ؟
اون به من یا من به اون خیره شدم ؟
 تشکر شده توسط : majid1 , خاطره68
#5
مولتیپل اسکلروزیس، شیر گاو و لبنیات
برخی از افراد بر وجود یک رابطة قوی بین «ام‌اس» و شیر گاو تاکید دارند، در حالی که عده‌ای دیگر چنین ارتباطی را بی‌معنی می‌شمارند. اطلاعات زیر شاید نظر شما را تغییر دهد شاید هم نه.
یکی از مطالعات اولیة گسترده دربارة ارتباط بین «ام‌اس» و شیر گاو در ۱۹۹۲ منتشر شد، نویسندگان این مطالعة فرانسوی میزان مصرف لبنیات و شیوع «ام‌اس» را در ۲۷ کشور در سراسر دنیا بررسی کردند.
تجزیه و تحلیل داده‌ها ارتباط بسیار معناداری بین نوشیدن شیر گاو و شیوع «ام‌اس» و ارتباط کم اما معناداری در مصرف کره و خامه با «ام‌اس» نشان داد. با این حال، ارتباطی بین مصرف پنیر و بیماری «ام‌اس» مشاهده نشد.
نویسندگان مدعی شدند که شیر گاو احتمالا حاوی عناصری است که روی بروز بیماری «ام‌اس» موثر است، در حالی که محصولات لبنی فرآوری شده فاقد این مواد هستند. تحقیقات بعدی انجام شده توسط سایر نویسندگان نشان داده‌اند که پروتئین‌های مختلف موجود در شیر گاو (به عنوان مثال بوتیروفیلین) در بیماران «ام‌اس» هدف سلول های ایمنی قرار می‌گیرند.
بوتیروفیلین پروتئین اصلی در ارتباط با چربی موجود در شیر است. این پروتئین بسیار مشابه گلیکوپروتئین غلاف میلین سلول‌های الیگودندروسیت‌ها است که باعث تحریک واکنش خودایمنی در بیماران مبتلا به «ام‌اس» می‌شود. بوتیروفیلین باعث القای التهاب در سیستم عصبی مرکزی در حیوانات و تحریک پاسخ‌های اختصاصی سلول‌های دفاعی بدن موسوم به سلول‌های «تی» به گلیکوپروتئین الیگودندروسیت آکسون سلول‌های عصبی می‌شود.
رژیم غذایی مرتبط با «ام‌اس» یا «رژیم غذایی سوانک» فقط مصرف شیر گاو و مواد لبنی بدون چربی و خامه‌گرفته را تایید می‌کند و کره و انواع پنیر را رد می‌کند. در هر دو رویکرد گیاه‌خواری و وگانِ مختص بیماری «ام‌اس» نیز به منظور پایین نگاه داشتن سطح چربی‌های اشباع، مصرف لبنیات به صورت محدود و در مقادیر کم، آزاد است.
بدبینانه:
گفته شده است که شیر گاو ممکن است به توسعة بیماری «ام‌اس» (و دیگر بیماری‌ها، از جمله دیابت نوع۱) بینجامد، زیرا فقط ۲۰ درصد لینولئیک اسید موجود در شیر انسان را دارد. از آنجا که اسید لینولئیک برای بافت‌های عصبی سالم لازم است، فقدان این اسید چرب ضروری می‌تواند یک عامل باشد. همچنین بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که بافت مغز افراد مبتلا به «ام‌اس» در مقایسه با افراد غیربیمار، دارای سطوح بیشتری از چربی‌های اشباع است.
خوش‌بینانه:
نقش شیر گاو و فراورده‌های لبنی در بیماری «ام‌اس» نامشخص و بد تعریف شده است. مثل سایر موضوعات مربوط به رژیم غذایی، آثار مواد غذایی روی هر فرد، متفاوت بوده و به بیوشیمی، ژنتیک و انواع عوامل محیطی بستگی دارد.
بنابراین، این که بخواهید شیر گاو و مواد لبنی را در رژیم غذایی‌تان داشته باشید یا نه، یک انتخاب شخصی است که باید با مشورت پزشک معالج‌تان همراه باشد. در هر صورت، چرخ‌های تحقیقات دربارة اثر شیر و مواد لبنی روی سیر بیماری «ام‌اس» هنوز در حال چرخش هست
دبورا میچل
مترجم: نسرین امامی‌زاده

http://payamems.com/web/%D9%85%D9%88%D9%...%A7%D8%AA/
۰۷ آذر ۱۳۹۴
 تشکر شده توسط : ارزو , javad6788 , neghar
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن yaro 19 21,169 2016/10/16, 11:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  تاثیر مصرف ترشی در كاهش اضطراب nahid 3 3,795 2016/05/02, 10:37 PM
آخرین ارسال: hadisss
  فواید ویتامین E و خطرات مصرف زیاد آن yaro 6 30,018 2015/08/22, 10:37 AM
آخرین ارسال: niloofary
  سایه روشن‌های مصرف آدامس مـه ســـا 10 7,605 2014/11/01, 09:02 PM
آخرین ارسال: نازلی
  آیا مصرف تیلاپیلا به سلامت قلب کمک می‌کند؟ نازلی 0 2,477 2013/11/12, 11:59 PM
آخرین ارسال: نازلی
  ارتباط گروه خونی با رژیم غذایی mojtaba2iran 18 18,739 2013/11/05, 12:07 PM
آخرین ارسال: soheila.f.d
  ارتباط تغذیه با بيماري هاي قلبي-عروقی yaro 7 6,543 2013/08/23, 10:09 AM
آخرین ارسال: shokolat
  مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود شيدا رها 0 2,395 2013/04/10, 10:35 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  مفهوم مصرف داروقبل ازغذاوبعدازغذاچیست؟ sargol 0 2,310 2013/01/25, 06:57 PM
آخرین ارسال: sargol
  روغن‌ هاي مناسب و نامناسب برای مصرف و پخت غذا yaro 5 6,088 2012/12/09, 11:15 AM
آخرین ارسال: حکیم



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان