موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3202
تشکر های دریافت شده :1659 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٩٢
دكتر معالج : صحرائيان، ناصر مقدسى
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2013/09/01, 02:07 PM)neda.n نوشته است: لایک به رامونای فوق العاده . تشکر اون پایین ، کم بود براش
عزیزم شرمنده م نکن تو رو خدا لایک بزرگه مال شماهاست ندا جونم... ما که همیشه تا حالا پشت صحنه بودیم. امیدوارم این برنامه به بهترین شکل پیش بره مثل همیشه
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
من دیگه مفهوم سبک رو باور ندارم !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17699 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
ناهید خانم این برنامه تو دو مرحله در نظر گرفته شده یکی مسیر بام هست تا شروع تله کابین که سبک هست یکی هم برای بقیه دوستانی که تمایل دارن بالاتر برن تا ایستگاه بعدی تله کابین
gone out
follow the white rabbit
[/b]
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 739
تشکر های دریافت شده :605 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : نا معلوم
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
(2013/09/01, 12:25 PM)neda.n نوشته است: برای همه نارنجی پوشها ، برای روز جمعه نارنجیه ما :
می آیی می نویسی به یکی گفتی ام اس داری و چه برخوردها که نکرد . می خوانمت و دلم می گیرد .
می آیی و می نویسی رفتی دکتر ، آن وقت اقای دکتر تحصیلکرده گفته : تو ام اس نداری اگه داشتی اینطوری سالم نبودی . می خوانمت و دلم می گیرد
بعد با خودم می گویم چه می شود کرد . دنیا همین است دیگر . شاید باید دست روی دست گذاشت و همینطوری نشست و تماشا کرد که هی قضاوت بشویم و هی هر چی دلشان خواست درباره مان بگویند .
خب کسی نیست که حمایت کند یا اگر هستند کمند یا صدایشان به جایی نمیرسد . انگار این ناتوانی ، این جلوه از کار افتادگی ، این چهره مخدوش بیماری برای بعضی ها منافعی دارد که اینطوری تبلیغش می کنند . آخر مظلوم نمایی اینجا ، خوب جواب میدهد . استفاده از احساسات پاک هم البته .
بعد فکر می کنم اگر برای هم قلاب بگیریم چی ؟ اگر با هم یک نردبان بلند بسازیم چی ؟ آن وقت بالا برویم و آن بالاتر ها دنبال نور بگردیم . دنبال یک طلوع . انقدر بالا برویم که اگر دستمان را دراز کنیم ، به تکه ای از آسمان شفاف برسیم . بیا .... من پله تو می شوم ، پا در قلاب دستهایم بگذار و برو بالا . بیا پله های این نردبان را با هم بسازیم و دستمان را به سمت آبی آسمان ،به سمت نور دراز کنیم . آینده ماله ماست ، شک نکن . آفرین خیلی عالی بود ندا جان : )
خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم، هرچه هستی گذرا نیست! هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو ...با دلم می مانی...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
منم می خوام بیاااااااااااااااااام
ولی نمیشه
بهتون خوش بگذره. می دونم بازم می ترکونین.
پیشاپیش به همتون افتخار می کنم.
تشکر شده توسط : | fireboud , یه غریبه , matinfard , eglantine , neda.n , hamid , رامنا , hamid_147 , Maz , الهام ج , kheiri.mahdi , damoun , kaveh_plus , zhonan , hilda |
|
تشکر های اهدا شده: 1416
تشکر های دریافت شده :2267 بار در 319 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
باید اعتراف کنم برنامه مسافرت داشتم بمحض اینکه از این برنامه باخبر شدم مسافرت رو بخاطر با شما بودن کنسل کردم.در کنار شما بودن برام ثانیه ثانیه لذت بخش هست.خیلی دوستون دارم.به امید اینکه روزی بتونم سرم رو بالا بگیرم و با شجاعت به همه بگم ام اس دارم.
رامنا عزیز برات بهترین ها رو آرزو دارم و از اینکه این کار رو میخوای انجام بدی بهت افتخار میکنم.
تشکر شده توسط : | fireboud , neda.n , یه غریبه , eglantine , matinfard , hamid , رامنا , hamid_147 , Maz , nahid , kheiri.mahdi , damoun , earth , kaveh_plus , zhonan , hilda , نازی ی |
|
تشکر های اهدا شده: 7950
تشکر های دریافت شده :1434 بار در 228 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : مژدهی پناه
داروي مورد استفاده : سینووکس
خیلی خوشحال شدم که می تونم تو جمع شما باشم خیلی خوشحال که تو اولین سال msiشدنم میتونم بیام و دوستامو واسه اولین بار ببینم
عصرشم هم که شهر آورد پایتخته حیف ورزشگاه رام نمیدن که 1سر هم برم استادیوم با لباس نارنجی که به رنگ تیمم نزدیکه
اما می شه ساعتش کمی دیرتر باشه تا ما که از شهرستان میایم بتونیم برسیم یعنی ما که خانمیم و واسه حرکت باید منتظر روشن شدن هوا باشیم بشه یا نشه من از وقتی این تاپیکو دیدم به امید جمعه زندگی کردم این روزارو. اگه جسمم نتونست بیاد یاد دوستتاتون باشید همه دوستایی که قلب نارنجیشون 15 شهریور اونجاست
تو نمی دانی مردن وقتی انسان مرگ را شکست داده چه زندگیست
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , یه غریبه , eglantine , matinfard , hamid , رامنا , Maz , nahid , kheiri.mahdi , damoun , earth , kaveh_plus , zhonan |
|
تشکر های اهدا شده: 1883
تشکر های دریافت شده :2851 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
اگه خواهش کنین منم میام
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17699 بار در 3978 پست
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
ضحا خانم سعی میکنیم طوری برنامه ریزی کنیم که همه بتونن بیان ایشالا شما هم می رسید
داش مهدی خوشحال میشیم رفیق های قدیمی رو ببینیم
gone out
follow the white rabbit
[/b]
تشکر شده توسط : | رامنا , eglantine , neda.n , zohaa , hamid_147 , simin , مهدی نصیری , shahrzad , الهام ج , kheiri.mahdi , zhonan |
|
موضوعها: 165
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4598 بار در 1336 پست
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2013/09/02, 09:01 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/09/02, 12:45 PM، توسط fireboud.)
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
|