2013/05/22, 10:49 PM
این هم تعدادی از بچه های گروه کوه که مطمئنیم در آینده تعداد نفرات بیشتری پشت این بنر قرار خواهند گرفت
درفک جبهه شمالی
gone out
follow the white rabbit
[/b]
follow the white rabbit
[/b]
گزارش برنامه پیمایش جنگل و صعود به قله درفک "برنامه؟"
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/22, 10:49 PM
این هم تعدادی از بچه های گروه کوه که مطمئنیم در آینده تعداد نفرات بیشتری پشت این بنر قرار خواهند گرفت
درفک جبهه شمالی
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/22, 11:35 PM
بچه ها خداقوت
کارتون فوق العاده هست .فقط من نمیدونم چرا عکسای گزارش قسمت اول و دوم -ارسال 1و 12 - رو نمیبینم... به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2013/05/22, 11:46 PM
اوه اوه جای من چه بدجور خاالیه
همیشه روی قله ، همیشه در اوج
Peace begins with a smile
2013/05/23, 10:44 AM
همتون کوه 90 هستین منم کوه 80 گاهی کوه 70وگاهی هم کوه 100مییییییییییییشدم یاد غاییبین هم بکنین
مواظب آن کس باشید. که جز به بارگاه خدا شکایت به جایی نبرد.
من بهتون خدا قوت و خوش به حالتون عرض میکنم.
عکسا خیلی عالی شده ، ولی من نمیبینم ! البته عکسای متین جان باز نمیشه ، ولی عکس فربود دیده میشه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/05/24, 12:24 PM
فربود جان
مرسی مرسی مرسی... و باز هم اینکه چقدر جای همه دوستان به ویژه ندا وحمید خالی بود .... وچقدر خوب که این سایت هست حداقل ما اینجا عکسامون رو ببینیم...
چقدر شعـــــــر نوشتیم برای باران
غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود
متین جان ب نکته خوبی اشاره کردی
ولی میدونی یه حس خوبی بهم میگه که یه روزی میاد که این عکسها برامون ارسال میشه...من میدونم یعنی واقعا که!!!خیلی دلم بخواد پشت این بنر عکس بندازم! از خودم ناراحت شدم اصلا
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
2013/05/24, 07:19 PM
دوستان سلام
من بابک هستم از اعضاء جدید و خیلی دوست دارم تو جمع و برنامه های شما شرکت کنم ولی نمیدونم چطوری باید از برنامه ها مطلع بشم لطفا منو رو هم از طریق پیامهاتون مطلع کنید. مرسی
2013/05/24, 07:26 PM
آقای بابک اگه مرتب به سایت سر بزنید ،متوجه برنامه ها میشید . فراخوان همه اتفاقهای اینچنینی تو سایت گذاشته میشه و ما کاربرا حضورمون رو تو نظرسنجیهای اون بخش ها اعلام می کنیم . به همین سادگی .
Peace begins with a smile
2013/05/25, 12:46 PM
هییییییییییی واییییییییییییییییی من
عجب جای قشنگیه چه طبیعتی خیلی خوشحالم از اینکه عکس شما دوستای خوبم رو در اوج میبینم
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |