2013/08/27, 04:15 PM
[size=small]
الان دیگه سرنگش مثل قبل نیست من بعد 9 سال تزریق بتافرون این ماه دومه که دارم زیفرون استفاده می کنم الان سرنگش مثل سرنگ بتافرونه آداپتور هم برای آماده سازی تزریق داره . ایرادش اینه که دستگاه برا تزریق نداره و باید به صورت دستی تزریق بشه اونم برام سخت اون جوری نیست آخه 2 سال اول بتافرون رو هم بدون دستگاه و دستی تزریق می کردم.
الان دیگه سرنگش مثل قبل نیست من بعد 9 سال تزریق بتافرون این ماه دومه که دارم زیفرون استفاده می کنم الان سرنگش مثل سرنگ بتافرونه آداپتور هم برای آماده سازی تزریق داره . ایرادش اینه که دستگاه برا تزریق نداره و باید به صورت دستی تزریق بشه اونم برام سخت اون جوری نیست آخه 2 سال اول بتافرون رو هم بدون دستگاه و دستی تزریق می کردم.
(2011/09/07, 04:32 PM)melody نوشته است: سلام به همه دوستاي گلم
يك هفته پيش مثل هميشه رفتم پيش دكترم تا جواب ازمايشات خونم رو ببينه خوشبختانه همه چيز خوب بود اما بهم گفت كه از اين به بعد بايد به جاي بتافرون از زيفرون استفاده كنم
ازش پرسيدم خب چرا همين بتافرون رو نزنم و دكترم گفت كه بدنم بايد به زيفرون عادت كنه چون شايد بتافرون ديگه گير نياد يا قيمتش بيشتر بشه
به ناچار و به حرف دكترم كه بدنم بايد عادت كنه زيفرون رو گرفتم ولي فرقش با بتافرون از زمين تا اسمونه
اغراق نميكنم ولي يه چيزي فراتر از افتضاحه
سرنگش به قدري بد هست كه موقع تزريق ده نفر بايد كمك كنن تا سرنگش تكون بخوره و تزريق انجام بشه
اصلا پايين نميرفت اينقد سفت بود
حالا سرنگ هيچ سر سوزنش هم كه بدتر داغونه ها
نميدونم چي بگم فقط واسه تهيه كننده هاي اين دارو متاسفم
تحمل كردن درد و سوزش دارو كم بود بايد درد سر سوزن هم تحمل كنم
به فربود قول دادم عكس سرنگ رو براتون بذارم در اولين فرصت اينكارو ميكنم
من فقط يه دفه فعلا تزريق كردم و شبش تا صبح پر پر زدم
نميدونم چيكار كنم ادامه ام يا نه؟
ميخواستم بدونم كسي تجربه ي استفادشو داره؟