امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط تغذیه با بيماري هاي قلبي-عروقی
#1
استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت:« پنير به علت دارا بودن 2 فاكتور اصلي در بروز سكته قلبي بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه حذف شود.»

دكتر سيد حسن عارفي در گفتگو با خبرنگار سامانه خبري «سلامت‌نيوز»، اظهار داشت:«سكته قلب ناشي از انسداد رگهاي قلب مي‌باشد كه علت آن هنوز ناشناخته مانده است و فاكتورهاي تحقيقاتي متعددي در بروز آن نقش دارد.»

وي افزود:«در حال حاضر 300 فاكتور خطر در بروز سكته قلبي شناخته شده كه مصرف دخانيات، چربي و افزايش فشار خون شرياني سر لوحه اين عوامل قرار دارند و مورد تأييد سازمان جهاني هم مي‌باشند.»

اين متخصص قلب و عروق تصريح كرد:«البته فاكتور چاقي، ديابت و عدم تحرك كافي در شبانه روز از ديگر عوامل بروز سكته قلبي در افراد است كه در رتبه هاي بعدي قرار دارند.»

عارفي گفت:«طي سه قرن گذشته تنها 10 درصد مردم بر اثر بيماريهاي قلبي و عروقي مي‌مردندولي در حاضر حاضر با ماشيني شدن زندگي،افزايش قدرت اقتصادي مردم و تنوع غجان خود را از دست مي‌دهند.»

وي با اشاره به راهكارهايي پيشگيري از بروز سكته قلبي ادامه داد:«بيش از 140 عارضه از سرطان مري تا روده بزرگ و انواع سكته قلبي و مغزي بر اثر استعمال سيگار بروز مي‌كند كه حتي مصرف يك تا سه نخ سيگار هم مي‌تواند به سكته قلبي منجر شود.»

اين استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهار داشت:«به منظور پيشگيري از سكته قلبي هر 6 ماه يكبار بايد فشار خون و ميزان چربي خون افراد بررسي و از رژيم غذايي سالم و متنوعي برخوردار باشند.»

عارفي تصريح كرد:«سبزيجات،ميوه‌هاي تازه، حبوبات و فيبر موجود در پوست آنها از جمله موادي هستند كه خاصيت ضد سرطاني و سكته قلبي و مغزي دارند و به همين منظور بايد در برنامه غذايي افراد گنجانده شود.»

وي افزود:«چربي‌هاي جامد از جمله روغن نباتي، كره و پنير خطرات ناشي از بيماريهاي قلبي و عروقي را افزايش داده و مصرف آن در دراز مدت فرد را در معرض سكته قرار مي‌دهد.»

اين متخصص قلب و عروق بيان داشت:«درصد چربي پنير حتي نوع كم چرب آن از ساير محصولات لبني بالاتر است و به دليل دارا بودن يك نوع ماده سمي و نمك بالا فشار خون را افزاش مي‌دهد.»

عارفي گفت:«به دليل اينكه پنير 2 فاكتور اصلي سكته قلبي را دارد، بايد تا حد ممكن از سفره صبحانه افراد حذف و حبوبات،سبزيجات تازه، گردو و بادام جايگزين آن شود.»

وي ادامه داد:«همچنين گوشت و محصولات حيوانات خاكزي نظير گوسفند، گاو، شتر و بز خطر ابتلا به سكته قلبي و مغزي را افزايش مي‌دهد و گوشت مفيد حيوانات آبزي مثل ميگو و ماهي بايد در سبد غذايي خانواده‌ها قرار گيرد.»

اين استاد دانشگاه خاطر نشان كرد: « با تغيير شيوه زندگي، اصلاح رژيم غذايي، داشتن فعاليت بدني و انجام ورزش و پياده روي مي‌توان از بروز سكته قلبي و مغزي پيشگيري كرد.»
 تشکر شده توسط : mohammad.ali , مـه ســـا , sadaf , asrin
  


پیام های داخل این موضوع
مواد غذایی که مانع بروز سكته قلبي و مغزي میشوند - توسط yaro - 2010/07/06, 09:00 AM
سلامت قلب و عروق - توسط earth - 2010/10/06, 10:12 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش تغذیه دراسترس ، اضطراب و افسردگی Sina 22 44,710 2018/03/14, 02:19 PM
آخرین ارسال: sara111
  ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن yaro 19 21,426 2016/10/16, 11:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها arman alagha 4 6,968 2015/11/29, 10:01 AM
آخرین ارسال: niloofary
  تغذیه و کمر درد نازلی 2 2,899 2015/11/05, 07:09 PM
آخرین ارسال: نازلی
  اثر تغذیه در تقویت و جوان نگه داشتن مغز baran 29 20,464 2014/06/12, 04:20 PM
آخرین ارسال: مریم۷۲
  نقش تغذیه در بازسازی بافت های بدن warrior 0 4,406 2014/01/21, 04:58 PM
آخرین ارسال: warrior
  ارتباط گروه خونی با رژیم غذایی mojtaba2iran 18 18,958 2013/11/05, 12:07 PM
آخرین ارسال: soheila.f.d
  تغذیه مادردردوران بارداری tanha 1 3,806 2013/09/13, 12:40 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  درمان 12 مشكل طبي با 12 چاره طبيعي (تغذیه ای) earth 8 7,333 2013/08/17, 05:33 PM
آخرین ارسال: Arezu Esmaeili
  تغذیه مناسب و متفاوت برای خانمها و آقایان نازلی 3 3,849 2013/07/06, 08:03 PM
آخرین ارسال: پویش



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان