امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهکارهای تغذیه ای برای پیشگیری از سرطان
#7
هفت خوراکی ضدسرطان

نظرات در زندگی امروز، استرس فراوان، آلودگی هوا و نداشتن تغذیه مناسب از عوامل اصلی به شمار می آیند که باعث به وجود آمدن انواع سرطان ها می شوند. اما با اصلاح برنامه غذایی روزانه می توان تا حدودی احتمال ابتلا به این گروه از بیماری ها را کم کرد…
در جدیدترین مطالعه هایی که انجام شده، ۷ ماده غذایی به عنوان موثرترین ها شناخته شده اند که بهتر است افراد برای پیشگیری از بروز سرطان آنها را در رژیم غذایی شان بگنجانند.

● لیمو
بررسی ها نشان داده اند خوردن روزانه مرکبات به خصوص لیمو از بروز سرطان دهان و معده پیشگیری می کند. بنابراین در فصل این میوه، آن را تازه به تازه همراه غذا یا در میان وعده هایتان میل کنید.

● پیازچه
این سبزی را در سالادتان خرد کرده مصرف کنید. مطالعه ها نشان داده اند که خوردن این سبزی (که در خانواده پیاز جای می گیرد)، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را به میزان ۵۰ درصد کاهش خواهد داد. البته بیشترین اثر را وقتی که به صورت تازه میل می شود یا کمی حرارت دیده است، خواهد داشت.

● بروکلی
هر روز بروکلی بخورید البته بخارپز. کلم بروکلی از جمله مواد غذایی عالی است که از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند به خصوص نوع بخارپزشده آن. زیرا در مطالعه ای که در کشور اسپانیا به انجام رسیده است، دیده شده که فلاونوییدهایی که خاصیت ضدسرطانی را به این سبزی می دهند در صورت پخته شدن در مایکروفر به میزان ۹۷ درصد از بین می رود و این سبزی دیگر خاصیت ضدسرطانی نخواهد داشت، بنابراین آن را باید فقط بخارپز کرد یا تازه به تازه خورد.

● فندق
فندق را در سالادتان بریزید. این ماده غذایی سرشار از سلنیوم است، ماده معدنی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به ترمیم DNA آسیب دیده کمک می کند. در مطالعه ای که در دانشگاه هاروارد، روی ۱۰۰۰ بیمار مبتلا به سرطان پروستات به انجام رسیده، دیده شده که دریافت سلنیوم در ۴۸ درصد آنها طول عمر این افراد را افزایش داده و شدت بیماری را در آنها پایین می آورد.

● سیر
هر روز بروکلی بخورید البته بخارپز. کلم بروکلی از جمله مواد غذایی عالی است که از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند به خصوص نوع بخارپزشده آن. زیرا در مطالعه ای که در کشور اسپانیا به انجام رسیده است، دیده شده که فلاونوییدهایی که خاصیت ضدسرطانی را به این سبزی می دهند در صورت پخته شدن در مایکروفر به میزان ۹۷ درصد از بین می رود و این سبزی دیگر خاصیت ضدسرطانی نخواهد داشت، بنابراین آن را باید فقط بخارپز کرد یا تازه به تازه خورد.

● ترشی کلم
اگر کلم برگ خردشده را در سرکه بگذارید و آن را به صورت ترشی درآورید و به عنوان کنار غذا میل کنید. با این اقدام، ریسک ابتلا به انواع سرطان ها در شما کاهش پیدا خواهد کرد. زیرا در این ترشی ترکیب های ضدسرطان از جمله سولفورافان وجود دارد که چنین خاصیتی را به این چاشنی می دهد.

● کیوی
ویتامین C، مس و لوتیینی که در این میوه وجود دارد، خاصیت آنتی اکسیدانی را به کیوی داده است. بنابراین نصف این میوه را به صورت اسکوپ دربیاورید و همراه سایر میوه ها روزانه میل کنید.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
  


پیام های داخل این موضوع
نکات پیشگیری ازسرطان - توسط yaro - 2010/06/28, 05:01 PM
RE: نکات پیشگیری ازسرطان - توسط شهرزاد - 2012/03/17, 10:19 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش تغذیه دراسترس ، اضطراب و افسردگی Sina 22 42,643 2018/03/14, 02:19 PM
آخرین ارسال: sara111
  مواد غذایی بی نظیر برای چربی سوزی سریع mojtaba2iran 12 35,629 2017/04/15, 10:07 AM
آخرین ارسال: sara.i
  استفاده از غذاهای موثر برای کاهش عوارض سندروم پیش از قاعدگی شيدا رها 3 4,336 2016/12/15, 06:22 PM
آخرین ارسال: silent
  ارتباط تغذیه با سيستم ايمني بدن yaro 19 19,970 2016/10/16, 11:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  غذاهای شور سرطان معده می‌آورند nahid 0 1,961 2016/05/06, 12:52 PM
آخرین ارسال: nahid
  تغذیه و کمر درد نازلی 2 2,634 2015/11/05, 07:09 PM
آخرین ارسال: نازلی
  توصیه‌ی غذایی برای تقویت حافظه najva 6 13,431 2015/10/17, 05:07 PM
آخرین ارسال: عسل راد
  سه ماده غذایی برای ترمیم سریع عضله نازلی 2 6,914 2015/08/08, 09:05 AM
آخرین ارسال: niloofary
  اثر تغذیه در تقویت و جوان نگه داشتن مغز baran 29 18,491 2014/06/12, 04:20 PM
آخرین ارسال: مریم۷۲
  نقش تغذیه در بازسازی بافت های بدن warrior 0 4,120 2014/01/21, 04:58 PM
آخرین ارسال: warrior



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان