منصور91 نوشته است: فانوس هاي
ده ميدانند بيهوده روشنند و سگهاي ده باخبرند بيداريشان بي فايده
است وقتي كه ميبينند در روشني روز دزدها به مهماني كدخدا ميروند
این دود سیه فام که از بام وطن خاست
ازماست کهبرماست
paeeze نوشته است: من خودم جز اون دسته هستم که تا مجبور نشم ام اس داشتنم رو بیان نمیکنم و این رو دلیل بر پنهانکاری هم نمیدونمپاییزه جان بحث دقیقاً سر همین موضوعه. اینکه شما فقط در صورتی که مجبور بشی ام اس داشتن رو بیان می کنی یعنی اینکه فرقی برات نمی کنه که آیا بیان بیماری تبعاتی برات داره یا خیر . با عرض معذرت خودت رو راحت کردی و بکلی بیانش نمی کنی، امیدوارم از نتیجۀ طبیعی این عمل که ناآگاهی و دید غلط جامعه هست ناراحت نباشی !
paeeze نوشته است: اکثر این موارد تا خودشون نگن کسی متوجه نمیشه و منطقی هم هست .خوبه که ما از خودمون شروع کنیم ولی باید خیلی چیزا رو در نظر گرفتاین کاملا درسته که کسی که دیابت یا بیماریهایی که شما ذکر کردید رو داره تا خودش نگه کسی نمی فهمه. اتفاقاً این مساله وجه اشتراک این بیماریها با ام اسه . ولی همۀ این بیماریها با ام اس یه تفاوت دارن و اون هم اینکه افرادی که به اون بیماریها مبتلا می شن معمولاً تلاش زیادی واسه مخفی کردنش نمی کنن ولی در مورد ام اس اینطوری نیست.
اینکه زیاده روی نشه ,مظلوم نمایی نشه ,مبنع درآمد نشه , نقل مجلس نشه ,بزرگنمایی و از اون طرف دسته پایین گرفته نشه و ....
این که که خیلی چیزها رو باید در نظر گرفت هم کاملاً صحیحه و هر کسی محدودیتهای خاص خودش رو داره و فقط خود اون فرد می تونه تشخیص بده که چقدر می تونه در این مورد مانور بده.
در مورد شرایط محیط کارت مثال خیلی خوبی زدی. می شه گفت تو یکی از بدترین موقعیتهای ممکن بهترین نتیجه رو از گفتن اینکه ام اس داری گرفتی . مطمئناً اگر بخوای موقعیتهای خیلی آسون تر زیادی برات پیش میاد که بتونی شیب این نمودار تغیرات رو زیاد کنی و زودتر بره تو فضای مثبت.