2010/07/24, 10:11 AM
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: وجود نيترات در غذاها موجب بروز بيماري مت هموگلوبين ميشود. در اين بيماري هموگولوبين توانايي خود را از دست ميدهد و فرد دچار علائم كمخوني ميشود.
به گزارش سلامت نيوز احمد رضا درستي مطلق در گفتوگو با فارس، افزود: اگر نيترات از طريق غذا وارد بدن شود در دستگاه گوارش به نيتروزامين تبديل و موجب بروز سرطان كبد ميشود.
وي گفت: وجود نيترات در غذاها موجب بروز بيماري مت هموگلوبين ميشود كه در اين بيماري هموگلوبين نميتواند با اكسيژن خون تركيب شود و هموگولوبين توانايي خود را از دست ميدهد و فرد دچار علائم كمخوني ميشود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: وجود نيترات در غذاها به كبد فشار ميآورد و موجب مسموميت ميشود. ولي ما مطمئن نيستيم كه نيترات به چه ميزان از طريق آب وارد بدن شود كه بيماري بروز پيدا كند.
به گزارش سلامت نيوز احمد رضا درستي مطلق در گفتوگو با فارس، افزود: اگر نيترات از طريق غذا وارد بدن شود در دستگاه گوارش به نيتروزامين تبديل و موجب بروز سرطان كبد ميشود.
وي گفت: وجود نيترات در غذاها موجب بروز بيماري مت هموگلوبين ميشود كه در اين بيماري هموگلوبين نميتواند با اكسيژن خون تركيب شود و هموگولوبين توانايي خود را از دست ميدهد و فرد دچار علائم كمخوني ميشود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: وجود نيترات در غذاها به كبد فشار ميآورد و موجب مسموميت ميشود. ولي ما مطمئن نيستيم كه نيترات به چه ميزان از طريق آب وارد بدن شود كه بيماري بروز پيدا كند.
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...