امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مصرف بيش از اندازه داروهاي گياهي موجب مسمويت كبدي مي شود
#1
مصرف داروهای گیاهی و سنتی در ایران سابقه ای چندین هزار ساله دارد. اما مصرف بی رویه این داروها توسط مردم و استفاده آن برای برخی از بیماران خاص کارشناسان حوزه سلامت را نگران بهداشت و سلامت عمومی در ایران کرده است. به تازگی دکتر مهدی میر غضنفری یکی از مقامات ستاد کشوری گیاهان دارویی و طب ایرانی گفته که ادعای بی خطر بودن داروهای گیاهی اشتباه و دروغ بزرگی است.
آقای میرغضنفری همچنین اعلام کرده که برخی گیاهان دارویی بسیار قوی هستند و می توانند باعث از کارافتادگی کبد و حتی مرگ مصرف کننده شوند.

دکتر علی اصغر میر سعید قاضی، فوق تخصص غدد نیز با انتقاد از مصرف بی رویه داروهایی گیاهی و سنتی در ایران می گوید یکی از مهمترین دلایل این نوع مصرف عدم آگاهی مردم است و" مسئله دیگر نقش مخرب رادیو و تلویزیون ایران است. در برخی فیلم های پخش شده از این رسانه توصیه ضمنی به مصرف داروهای سنتی به جای داروهای شیمیایی می شود. "متاسفانه این در ذهن مردم جای گرفته است که داروهای گیاهی معجزه می کند و فاقد عارضه است. اما هیچ تحقیق دقیقی بر این مسئله نشده است.
برخی از دست اندرکاران امر با اشاره به اینکه عوارض داروهای گیاهی عموما کمتر از داروهای شیمیایی برآورد می شود می گویند گاهی مصرف این گیاهان به ویژه در مدت زمان طولانی عارضه های جبران ناپذیری برجای می گذارد. برخی از کاشناسان نیز معتقدند بهتر است افراد بدون مشورت پزشک و خودسرانه، داروهای گیاهی را مصرف نکنند.

دکتر ایرج خسرونیا، رئیس انجمن پزشکان داخلی ایران نیز بر همین مسئله تاکید می کند و ادامه می دهد: پیشتر تصور بر این بود که برخی داروهای گیاهی هیچ عارضه ای ندارند و برخی از افراد که مبتلا به بیماری بودند شروع به مصرف این داروها می کردند. نمونه آن بیمارانی بودند که به تب روده مبتلا بودند اما پس از مصرف داروهای گیاهی فوت می کردند در آن زمان تصور این بود که بیماری باعث مرگ آنها شده اما بعدها مشخص شد مصرف داروهای گیاهی نظیر روغن کرچک باعث مرگ این بیماران بوده است.
آقای خسرو نیا می گوید:به همین دلیل گفته می شود که اگر قرار است داروهای گیاهی مصرف شود حتما بیمار با پزشک معالجش مشورت کند.
مصرف داروهای گیاهی به اعتقاد پزشکان، عوارض نهفته ای دارد که برای مردم مشخص نیست و به همین دلیل مصرف کنندگان فکر می کنند که مصرف این داروها روند بهبودی را سریعتر می کند. در همین حال برخی از بیماران نیز با مصرف داروهای گیاهی در دروان بیماری درمان اصلی را به تعویق می اندازند.

دکتر میر سعید قاضی با ابراز نگرانی از روند افزایشی مصرف داروهای گیاهی در ایران می گوید به هرحال برخی از بیماری ها علاج ناپذیر است، ممکن است داروها در این بیماری ها جواب نسبی دهند و مردم تصور می کنند داروهای گیاهی نجات بخش است اما به هیچ عنوان این گونه نیست. ابوعلی سینا و رازی دو دانشمندی هستند که قرن ها پیش می زیستند و چون هیچ داروی درمانی نبود تجویز گیاهی می کردند.
همچنین متخصصان گیاهان دارویی نیز با اشاره به فعالیت عطاری ها و افزایش تقاضا برای خرید داروها از این مراکز می گویند عطاری ها هیچ گاه پاسخگوی بسیاری از مشکلات و بیماری های جدی نبوده اند ولی در پیشگیری از بیماری های سبک با تجویز پزشک می توان از این داروهای سنتی استفاده کرد.

دکتر خسرو نیا نیز با این نظر موافق است و می افزاید:داروهای گیاهی مفید هستند و باید به جا و به موقع استفاده شود. عطاری ها چند سال پیش محتاط تر رفتار می کردند و داروهای خیلی خطرناک گیاهی را نیز ارائه نمی کردند اما امروزه برای درمان انواع بیماری پوستی، دستگاه گوارش و غیره تبلیغ می شود که متاسفانه اکثر این تبلیغ ها نادرست است.
از مسائل مهمی که به گفته پزشکان باید به آن توجه شود تحقیق در زمینه داروهای گیاهی و اطلاع رسانی به مردم در خصوص عوارض مصرف بی رویه از این داروهاست. همچنین به اعتقاد کارشناسان برای ساماندهی وضعیت باید نظارت دقیقی بر مراکز فروش داروهای گیاهی صورت گیرد که متاسفانه نبود متولی در این امر سبب افزایش روند مصرف داروهای سنتی و گیاهی در ایران عنوان شده که سلامت و بهداشت افراد را به خطر می اندازد
 تشکر شده توسط : سحــــــــر , omidvar , nazaninn , asrin , najva
#2
Rainbow 
کتاب های گیاهان دارویی بدون پایه علمی را نخوانید

عضو مرکز تحقیقات گیاهان دارویی:

کتاب های گیاهان دارویی بدون پایه علمی را نخوانید

عضو مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی گفت: کتاب های گیاهان دارویی که پایه و قدمت علمی ندارند مطالعه نشود.

به گزارش وب دا، دکتر علی بابایی با بیان این مطلب که اغلب دیابتی ها و مبتلایان به فشارخون به منظور کنترل بیماریشان از گیاهان دارویی استفاده می کنند، اظهارداشت: مبتلایان به بیماری دیابت و فشارخون ضمن استفاده از داروهای گیاهی، داروهای اصلی خود را فراموش نکنند.

عضو مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین با تاکید بر استفاده ازگیاهان دارویی به جای فرآورده های آماده آنها توصیه کرد: گیاهان دارویی باید به صورت دم کرده و جوشانده استفاده شود تا اینکه از فرآورده های آماده و قطره های آن استفاده شود.

وی با اشاره به کتاب های چاپ شده در زمینه خواص و درمان با گیاهان دارویی توصیه کرد: افراد سعی کنند بیشتر از کتاب هایی که پایه علمی دارند استفاده کنند و اتکاء 100درصد به کتاب هایی که پایه علمی ندارند، نکنند.
عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین توصیه کرد از بین کتاب هائی که در زمینه گیاهان داروئی نوشته شده است کتاب هایی مطالعه شوند که جنبه علمی داشته و با علم روز و طب سنتی نیز همخوانی داشته باشد

 تشکر شده توسط : najva
#3
مصرف داروهای گیاهی مانند داروهای شیمیایی، باید با تایید و تجویز پزشک و زیر نظر وی انجام پذیرد و این تصور که چون این مواد طبیعی هستند و خوردن هر مقدار از آنها بی ضرر است، اشتباه است.

استفاده ی بیش از حد (در صورتی که دوز کم آن مفید باشد) از این مواد می تواند موجب مسمومیت و حتی در مواردی منجر به مرگ شود، مثلا استفاده بی رویه از گیاهی بنام انگشتانه، ممکن است باعث خستگی، ضعف عمومی، گیجی، توهم، سردرد، بی حالی، سرگیجه، غش، نامنظمی حرکات قلب، تاری دید، دو بینی، بی اشتهایی ، تهوع، استفراغ و... شود.
همچنین یک مشکل به ظاهر ساده ممکن است نشانه ی بیماری خطرناکی باشد؛ مثلاً سرفه می تواند نشانگر سل یا حتی سرطان ریه باشد، که در صورت عدم مراجعه ی به موقع به پزشک موجب وخیم تر شدن بیماری می شود.
بنابراین توصیه می شود در صورت بروز علائم خاص بیمارگونه، با مراجعه به پزشک نسبت به رفع مشکل اقدام کنید و در صورت تمایل به استفاده از داروهای گیاهی، با اجازه پزشک متخصص و زیر نظر وی اقدام به مصرف آن نمایید.
همچنین گاهی داروهای گیاهی تأثیر کمی بر درمان بیماری دارند و مصرف آنها با داروهای شیمیایی می تواند به نتایج بسیار امیدوار کننده منجر شود.
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : نازلی , ساغر , ابراهیم , # پریسا # , الهه السادات
#4
داروی گیاهی هم خودش یه ترکیب شیمیائیه که براش فرمول نوشتن ، نمی توان برای ترکیب گیاهی و شیمیائی حد و مرز قائل شد تمامی موادی که ما می بینیم شیمیائی هستند. معنی مواد شیمیایی در عامه موادی هستند که در آنها عنصر به کار رفته تمامی موادی که ما می بینیم از عناصر ساخته شده اند. حتی گیاهان. مثلا یکی از موادی که سرطانزائی اون قطعی شده آزبسته که منشائ اون الیاف یک نوع گیاهه کوهیه. به نظر من جدا کردن مواد شیمیائی از گیاهی کار بسیار اشتباهیه که ما به اندازه فاصله مادیات و معنویات برای اونا فاصله قائل میشیم به خاطر همین نباید مواد و داروهای گیاهی رو به بهانه این که گیاهیند وبی ضرر ، بی حساب و کتاب بخوریم .
 تشکر شده توسط : مـه ســـا , yummy , fariba 68
#5
اینکه گیاهان نیز دارای موادتشکیل دهنده ای هستندامری قابل قبول است واینکه امکان دارد موادتشکیل دهنده اون با هم تداخل داشته باشند نیز مشخص است اما گاهی با وجود موادنگهدارنده وافزودنی عوارض بیشتربیشترخواهدشد.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : رزمینا
#6
من هم با مصرف خودسرانه داروهای گیاهی مخالفم. اما بهترین متخصص در این مورد میتونه مادربزرگتون یا حتی خانم یا آقای پیر همسایه باشه. چون شناخت اثرات درمانی گیاهان علمی بود که در قدیم همه ایرانیها داشتند.

چه راحت دانش ما را گرفتند و چه راحت اعتمادمون را جلب کردند نسبت به داروهای شمیایی که بیشترشون حتی اثر درمانی ندارند ولی عوارض بسیار دارند. و ما باز هم چه راحت به حرفشون گوش میکنیم و حتی اگر هیچ نتیجه ای نگیریم باز هم دوستشون داریم.confused2

افتخار میکنم که با داروهای گیاهی خوراکی یک متخصص ایرانی درمان شدم.agreement2
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : ostad2000 , gilane , somaye_602000 , رزمینا , احسيني , نازلی , ثریا , fariba 68 , niloofary
#7
چند وقت پیش دکتر دهقانی ( سمتش رو یادم نیستconfused فقط یادمه در یکی از اداره های اهواز یه سمتی داشتconfused) مهمان یه برنامه ی رادیویی بود

میگفت که بعضی ها به اشتباه فکر میکنند که داروهای گیاهی عوارض ندارند. چند مورد مثال زد که خودسرانه داروی گیاهی در طولانی مدت استفاده کردن و مثلا حامله بودن باعث سقط شدن بچه شده یا فلان مشکل براشون پیش اومده

یا اینکه شخص چند مشکل داره و وقتی برای یکی یه دارو گیاهی استفاده میکنه این دارو برای اون یکی بیماریشون ضرر داره

میگفت هر داروی گیاهی که استفاده میکنین باید حتما به پزشکتون بگید


من صبح زنگ زدم ازشون راجع به عوارض قدومه ی شیرازی که مصرف میکنم پرسیدم که گفتن جزء لیست داروهای اونا نیست و نمیدونستن چیهconfused
بهشون میگم رژیم آقای جمشید خدادادی باز هم نمیدونستنconfused
آخرش گوشی رسید به یه آقایی گفتم این داروی گیاهی که چند روز پیش گفتن در تبریز اومده و تلویزیون نشون داد ، گفت اینا تأیید نشدنconfused
خلاصه هیچی دیگهN_aggressive (35)

شماره تماس اطلاعات داروهای گیاهی اهواز : 2234727-0611

ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : عمومهربان , nazaninamiri70 , فرناز , آقا صادق
#8

ازخود درمانی با گیاهان دارویی بپرهیزید

دکتر رضایی پور دکترای تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین چالش های موجود در استفاده از گیاهان دارویی در سطح جامعه، تصور بی عارضه بودن گیاهان دارویی از جانب عامه مردم است، گفت: مصرف گیاهان دارویی همچون شمشیری دو لبه است که مصرف نابجای آن ممکن است عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید تجویز و استفاده از گیاهان دارویی و داروهای سنتی نیز همچون داروهای شیمیایی از سوی پزشکان آزموده و متخصصان این رشته انجام شود، گفت: خوددرمانی در زمینه استفاده از گیاهان دارویی خطایی فاحش است که متأسفانه هم اینک در جامعه ما بسیار رایج شده است.

وی با بیان اینکه پیروی از دستورات موجود در کتاب های طب سنتی، بدون مشورت پزشک، اشتباه محض است، خاطرنشان کرد: استفاده از گیاهان دارویی، دانشی است که باید در اختیار متخصص باشد.

وی تصریح کرد: تألیف و انتشار کتاب های مرتبط با طب سنتی، به ویژه در زمینه تندرستی یا بهداشت از دیدگاه طب سنتی ایران، به زبان عامیانه و با مخاطب عام مانعی ندارد و استناد به نوشته های این کتب نیز از جانب عموم مردم بلامانع است ولی اگر عمل به دستورات درمانی کتب تخصصی طب سنتی، بدون تجویز پزشک متخصص این طب انجام شود، بدون شک تهدیدی جدی برای سلامتی مردم محسوب می شود.

این دکترای تخصصی طب سنتی ایران، بر لزوم فرهنگ سازی جهت شناخت بیشتر مردم از خطرات مصرف خودسرانه گیاهان دارویی و پذیرش طب سنتی به عنوان یک مکتب طبی تأکید و یادآور شد: تجویز داروهای سنتی و طبیعی و همچنین اعمال دستی چون حجامت و فصد، باید در اختیار پزشک متخصص این رشته با تحصیلات دانشگاهی باشد هرچند متأسفانه تاکنون به طور جدی به آن توجه نشده است.

رضایی پور در ادامه خاطرنشان کرد: عدم توجه به این مورد، موجب پیروی کورکورانه از نوشته های کتب معتبر موجود در بازار شده، به سلامتی آسیب می رساند.

وی در خصوص اختلافات موجود میان طب سنتی و پزشکی نوین و نگاه متعصبانه به هر یک از این دو مکتب پزشکی گفت:
البته همواره اختلاف نظرهایی میان متخصصان پزشکی نوین و طب سنتی وجود دارد، ولی این دو رشته مکمل یکدیگرند، وجود نگاه مغرضانه و با تعصب به پزشکی نوین یا سنتی، بدون در نظر گرفتن نیاز بیمار، به سلامتی مردم آسیب می رساند.

دکتر رضایی پور در پایان یادآور شد: متخصصان طب سنتی ایران، پس از آشنایی با علوم پایه و بالینی پزشکی نوین و با آگاهی کامل از رویکرد پزشکی نوین به بیماری های مختلف، با ورود به رشته تخصصی طب سنتی ایران، تلاش می کنند در کنار استفاده از دیدگاه ریشه شناسانه و کل نگر طب سنتی، در صورت لزوم از روش های تشخیصی و کمک تشخیصی پزشکی نوین نیز استفاده کنند تا بتوانند با بهره گیری از بهترین راهکارهای درمانی به بیمار کمک کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا-1392-02-01
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : saeid , minoshka , نازلی , شيدا رها , successful
#9
تا به حال فکر کرده‌اید که گیاهان دارویی برای سلامتی شما خوب است یا بد؟

در این متن 10 اشتباهی که ممکن است در رابطه با مصرف گیاهان دارویی برایتان پیش آید را بررسی می‌کنیم.

1-مصرف چای بابونه با داروهای خاص

بیشتر مردم بر این باورند که چای بابونه هیچ خطری برای سلامتی ندارد. اما اگر این چای با داروهای خاصی نوشیده شود، دارای برخی عوارض جانبی می‌باشد. در سال 2006، خانمی 70 ساله داروی وارفارین را با چای بابونه خورده بود و با خونریزی داخلی به بیمارستان منتقل شده بود.

داروهای مداخله کننده با چای بابونه

* آسپرین

* مهار کننده های پلاکت از قبیل: Ticlid و Plavix

این مهارکننده ها خطر حمله و سکته قلبی را کم می‌کنند و برای بیمارانی که استنت در رگ‌هایشان گذاشته‌اند، تجویز می‌شود.

بابونه شامل مواد ضدانعقادی به نام کومارین می‌باشد و هنگامی‌که این داروها همراه با بابونه مصرف شوند، موجب افزایش خونریزی می‌شوند.

* داروهای ضدانعقاد از قبیل: وارفارین.

وارفارین مشابه کومارین است و اگر این دارو همراه با بابونه مصرف شود، باعث خونریزی داخلی می‌گردد.

* داروهای ضدافسردگی 3 حلقه ای از قبیل: Amitriptyline، Clompiramine و Imipramine

این داروها توسط آنزیم CYP1A2 در بدن متابولیزه می‌شوند که آن آنزیم توسط بابونه مهار می‌شود و موجب افزایش غلظت خونی این داروها می‌شود و در نتیجه موجب مسمومیت می‌گردد.

* Clozapine

همانند داروهای ضدافسردگی 3 حلقه ای باعث مسمومیت می‌شود.

* Propranolol

برای درمان فشار خون بالا استفاده می‌شود و همانند داروهای ضدافسردگی 3 حلقه ای و Clozapine مصرف هم زمان آن با بابونه باعث مسمومیت می‌شود.

* Theophyline

گشاد کننده برونش ها است و برای بیمارانی که دارای مشکل تنفس می‌باشند، تجویز می‌شود و همانند داروهای ضدافسردگی 3 حلقه ای و Clozapine و Propranolol باعث مسمومیت می‌شود.

* Tacrine

برای بیماران مبتلا به آلزایمر و یا زوال عقل تجویز می‌شود و همانند داروهای ضدافسردگی 3 حلقه ای و Clozapine و Propranolol و Theophyline باعث مسمومیت می‌شود.

2- گیاهان افزایش دهنده انرژی


آیا در تمام طول روز خسته‌اید و رو به گیاهان و دیگر محصولات طبیعی برای افزایش انرژی می‌روید؟

باید بدانید که این خستگی در اثر بیماری نباشد، بیماری‌هایی از قبیل: آنمی (کم خونی)، آسم، اختلالات خواب (آپنه)، کم کاری تیروئید، سندرم خستگی مزمن و افسردگی.

خستگی می‌تواند نشانه ای از بیماری‌های عفونی، نابسامانی قلب، دیابت، بیماری‌های کبدی و کلیوی، بیماری آدیسون، بیماری‌های خودایمنی (مانند لوپوس)، سرطان، سوء تغذیه و یا عارضه جانبی داروها نیز باشد. پس بهتر است شمایی که احساس خستگی می‌کنید، در ابتدا به پزشک مراجعه کنید تا پزشک آزمایشات مختلف را برای تشخیص این بیماری‌ها انجام دهد و در صورت منفی بودن این بیماری‌ها، شما می‌توانید روش‌های طبیعی را برای از بین بردن خستگی به کار ببندید.

3- گیاهان دارویی، مکمل‌ها و یا داروهایی که ممکن است افزایش خونریزی را موجب شوند


داروهای ضدانعقاد از قبیل: آسپرین و یا وارفارین، از تشکیل لخته خون در داخل عروق جلوگیری می‌کنند و بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش می‌دهند. هنگامی که این داروها با گیاهان دارویی و مکمل‌هایی ترکیب شوند که دارای اثر ضدانعقادی می‌باشند، باعث افزایش خونریزی می‌شوند.


این گیاهان دارویی و مکمل‌ها عبارتند از:

* آلوئه‌ورا

* بابونه

* کوآنزیم Q10

* مریم گلی

* گیاه گاو چشم یا گل مینا

* سیر

* زنجبیل

* جینکو (گیاه چینی با برگ‌های زرد)

* جینسینگ

* نخل اره ای

* گوجی (گرگ تیغ)

* پنجه شیطان

* دانگ که (گیاه چینی که برای فروکش کردن علائم قاعدگی و تحریک پذیری استفاده می‌شود)

* روغن ماهی

* پوست درخت بید

اگر شما بیشتر از یک عدد از این گیاهان و یا مکمل‌ها را همراه با وارفارین، آسپرین و دیگر ضدانعقادها مصرف می‌کنید و یا اگر بدون تجویز پزشک از این گیاهان استفاده می‌کنید؛ حتماً برای راهنمایی به یک پزشک متخصص در درمان‌های طبیعی مراجعه کنید.

4- آیا شما به خاطر منافع بسیار شربت‌های گیاهی و نوشیدنی‌های انرژی زا، مصرف قهوه و یا سودا را ترک می‌کنید؟


شربت‌های گیاهی به جای قهوه مصرف می‌شوند و بدون آنکه فرد را عصبی کنند، به انسان انرژی می‌دهند. در تعدادی تحقیقات، شربت‌های گیاهی با سرطان‌های مری، دهان، ریه و مثانه در ارتباط می‌باشند، مطالعات نشان داده‌اند که این خطرات برای افرادی که از این شربت‌ها به مقدار زیاد (بیشتر از 1 لیتر در روز) و داغ مصرف می‌کنند، بیشتر می‌باشد. نوشیدنی‌های انرژی زا (ازجمله ردبول)، حاوی کافئین و مقداری ویتامین و گیاه می‌باشد. یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌ها این است که راجع به اثرات ترکیبی این مواد با هم چیزی نمی‌دانیم. بسیاری از مواد تشکیل دهنده آن‌ها با کافئین موجب افزایش قدرت تحریک می‌گردند. بیشتر آن‌ها شامل مقدار زیادی شکر می‌باشند و در واقع بهتر از سودا نیستند.

اگر شما خواهان یک نوشیدنی سالم هستید، آب و یا آب انار و یا آب آلبالو می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

5- مصرف گیاهان افزایش دهنده ایمنی مانند اکیناسه با داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی مانند کورتیکواستروئیدها


داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی در افراد گیرنده پیوند، برای جلوگیری از پس زدن اندام و جلوگیری از علائم بیماری‌های خودایمنی از قبیل: آرتریت روماتوئید، لوپوس و نوع 1 دیابت استفاده می‌شود. گیاهانی که تحریک کننده سیستم ایمنی می‌باشند ممکن است با این داروها در تضاد باشند و در نتیجه باعث پس زدن اندام پیوند شده و تشدید بیماری‌های خودایمنی در افراد مستعد گردند. اگر شما از داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی از قبیل: سیکلوسپورین، آزاتیوپرین، کورتیکواستروئیدها و متوتروکسات استفاده می‌کنید، از مصرف گیاهان دارویی زیر خودداری کنید:

یونجه، اکیناسه، جینسینگ، ریشه شیرین بیان و عنصر معدنی روی.

6- استفاده از گیاهان مسهل برای منظم کردن حرکات روده


گیاهان دارویی که به عنوان مسهل استفاده می‌شوند، به نام: قایقی، ریواس، آلوئه، سنا و خار گوزن می‌باشند. سنا را بیشتر از 1 هفته نباید مصرف کنید، مگر با تجویز پزشک. استفاده طولانی مدت از گیاهان دارویی مسهل ممکن است باعث از دست دادن توانایی حرکت روده و اسهال مزمن، ضعف عضلانی، ضربان نامنظم قلب و اختلال در کبد و یا کلیه گردد. قبل از مصرف این مسهل‌های گیاهی با پزشک خود صحبت کنید.

7- مصرف گیاهان دارویی، قبل و یا بعد از جراحی


گیاهان دارویی و مکمل‌ها با داروهای بیهوشی تداخل دارند و موجب خونریزی بیش از حد می‌شوند. 2 تا 3 هفته قبل از جراحی، هرگونه گیاه دارویی یا مکمل را مصرف نکنید.

گیاهان دارویی که بیشترین خطر را دارند، عبارتند از: جینکو، جینسینگ، سیر، زنجبیل، گلوکوزآمین و کندروئیتین، کوآنزیم Q10، نخل اره ای، اسید چرب امگا 3، روغن دانه کتان و روغن ماهی، مریم گلی، گیاه گاو چشم یا گل مینا، افدرا، گل مهر طلا، بابونه، کاوا، گل هزار چشم، شیرین بیان، سنبل‌الطیب و ویتامین E.

8- عدم آگاهی پزشک راجع به مصرف گیاهان دارویی و مکمل‌ها


افراد به پزشک خود درباره استفاده از درمان‌های طبیعی نمی‌گویند، چرا که آن‌ها فکر می‌کنند، پزشکان به درمان‌های طبیعی علاقه‌ای ندارند یا اطلاعات کافی راجع به این درمان‌های طبیعی ندارند. درحالی‌که بسیاری از گیاهان دارویی با داروها تداخل دارند، عوارض جانبی داروها را زیاد می‌کنند و خواص درمانی آن‌ها را کم می‌کنند.

9- ندانستن اطلاعاتی راجع به فواید و مضرات هر نوع گیاه درمانی


برای مثال: گیاهانی که برای افزایش حجم سینه مصرف می‌شوند از قبیل: رازک و شنبلیله، دارای اثرات بالقوه استروژنی می‌باشند و ممکن است خطر سرطان‌های هورمونی از قبیل: سرطان پستان و آندومتررحم را افزایش دهند.

10-عدم مصرف گیاهان دارویی و مکمل‌ها به طور مداوم


مهم است که داروهای گیاهی را به طور منظم مصرف کنید، در غیر این صورت متوجه بهبودی خود نمی‌شوید.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : tebyan.net
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : نازلی , nahid , successful
#10
نقل قول: اگر شما از داروهای سرکوب گر سیستم ایمنی از قبیل: سیکلوسپورین، آزاتیوپرین، کورتیکواستروئیدها و متوتروکسات استفاده می‌کنید، از مصرف گیاهان دارویی زیر خودداری کنید:
یونجه، اکیناسه، جینسینگ، ریشه شیرین بیان و عنصر معدنی روی.

پس تکلیف خیلی ها که زینک و یا بعضی ها جینسینگ مصرف میکنن چیه ؟
در مورد این مقاله باید تحقیق کرد .ممنون شیدا جان.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : شيدا رها
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star تاثیرات منفی مصرف همزمان گیاهان دارویی و داروهای شیمیایی بر بدن naazanin 2 5,942 2016/03/04, 12:27 AM
آخرین ارسال: یه غریبه
  عوارض مصرف بي‌رويه دگزامتازون نازلی 9 57,889 2015/08/11, 01:14 AM
آخرین ارسال: کارین
  زیان های مصرف نامتعادل نمک فرناز 10 12,212 2014/09/08, 06:06 PM
آخرین ارسال: نازلی
  مصرف حشیش و گراس پیش از هجده سالگی، موجب افت ضریب هوشی می شود ورپریده 6 6,099 2013/08/19, 09:52 PM
آخرین ارسال: shaytoon
  خوابيدن با لنزهاي تماسي موجب نابينايي مي شود نازلی 3 3,943 2013/08/17, 01:46 PM
آخرین ارسال: paeazan
  عوارض خطرناک اعتياد به داروهاي مسكن Sina 23 25,905 2013/08/14, 01:55 PM
آخرین ارسال: nahid
  از مصرف همزمان «روي» و مواد سرشار از فسفر و كلسيم پرهيز كنيد نازلی 2 6,347 2013/07/12, 11:30 PM
آخرین ارسال: رامنا
  زیان های مصرف فست فودها mojtaba2iran 5 6,499 2013/04/01, 08:59 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  خطر لامپهای کم مصرف Sina 5 8,827 2013/03/24, 04:05 PM
آخرین ارسال: sargol
  آیاسوپ های آماده برای مصرف مفیدند؟ sargol 0 2,379 2013/01/10, 01:23 PM
آخرین ارسال: sargol



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان