(2012/08/05, 11:12 AM)nahid نوشته است: مریم جون به این سادگیا که فکر میکنی نیست ، شما که بهتر شدی مثل فربده که خوب شده و از اولشم خیلی خیلی بهتره ، شما با تغذیه ، اما فربد نه ، اگه اینطور بود و به این سادگی پس چرادوستان عزیزی که تو این سایتن و مشکل حرکتی دارن خوب نمیشن ؟ یعنی دلشون نمیخواد از اون شرایط در بیان ؟
بعضی از انواع ام اس اولاش آدمو در گیر میکنه و آسیب میزنه و بعد می ره پی کارش تا مدتها و شاید تا ابد ، ولی بعضیاشون یه جور دیگس ، ام اس مگه یه جوره که فکر میکنی فقط تغذیه عاملشه ؟
ناهید جان، من از روی حدس و گمان نگفتم، بلکه یقین دارم. جریان من با فربد خیلی فرق داره. بیماری من از مرحله پیشرونده_پسرونده خارج شده بود و پیشرونده ثانویه شده بود که از نظر علم پزشکی برگشتی نداشت.
من وظیفه خودم میدونم که تجربیاتم را در اختیار دیگران قرار بدم. اینکه دوستان قبول نمیکنند، دلیلش این نیست که دوست ندارند خوب بشند بلکه اینه که: بقدری به در بسته خیره شدند که درهای بازی که روبروشون هست را نمی بینند...
من خیلی زحمت کشیدم تا این نتیجه را گرفتم. نابرده رنج، گنج میسر نمیشود..
ام اس هیچ فرقی نداره. ام اس بیماری ای است که در مغز بوجود میاد و مغز پیچیده ترین عضو بدنه و آسیب هایی که بهش میرسه بسته به اینکه در کدوم قسمتش باشه، فرمانهای متفاوتی صادر میکنه.
موردی هم که شما اشاره کردی در مورد بیشتر افراد صدق میکنه. چون اولش هنوز بدن داره مقاومت میکنه و علامتهایی که بوجود میاد موقتی هست. خودم هم دو حمله اول جدی داشتم که به همین صورت پیشرونده-پسرونده بود و نابینایی که بوجود اومده بود بسرعت برطرف شد. بعدش هم حمله جدی نداشتم و به مرور شروع به پیشرفت کرد تا رسیدم به ته خط....
واقعا نمیتونم دلیل مقاومتون را متوجه بشم. من حتی بنا بر توصیه یک روستایی، گوشت سمور هم خوردم.
اگر دوست داشته باشید خوب بشید از کوچکترین علامتی هم دریغ نمیکنید.
(2012/08/05, 09:37 AM)paeazan نوشته است: مثل اين جمله رو"" ون دلیل اسیدی شدن خون هست که با تغذیه صحیح میشه پیشگیری کرد."" من توي جزوه ي خدادادي ديدم
اين رژيم و اثرگذاريش براي همه ي بيمارهاي ام اس ثابت نشده.( البته من نميدونم شما دقيقا چه رژيمي رو دنبال ميكنين )
بعضي ها هستن فقط با رژيم ساده ي غذاي سرد و گرم داروي خودشونو ( آونكس ) قطع كردن و حالشون هم خيلي خوبه اما بعضي هاي ديگه نه و تاثير چنداني بر اونا نداشته
تاييد ميكنم اين درمان ها بي تاثير نيست، مثل هميوپاتي كه من استفاده ميكنم
هميوپاتيستها هم ميگن علم هميوپاتي علم راستين بشره و همه چيز رو درمان ميكنه. اما من انقدر شفابخشي كه ميگن ازش نديدم
منهم رژیم آقای خدادادی را رعایت میکنم که البته به مرور زمان تونستم تنوعی در رژیم ایجاد کنم و غذاهای متنوع تری بخورم. به نظرم منبع خیلی خوبی هست، بخصوص دو معجونی که در رژیم هست دارای انواع ویتامینها و املاح هست و فوق العاده انرژی زا..
در مورد داروها نظری نمیدم.
البته بارها هم تاکید کردم که: من با تغذیه علت بیماری را از بین بردم ولی با داروهای گیاهی درمان شدم.
اینکه در اینجا تاکید روی داروهای گیاهی مصرفیم نمیکنم چون جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه که در سایت مجاز نیست. از طرفی همین که علت هم از بین بره خیلی خوبه و وقتی علتی نباشه معلول هم نخواهد بود.
در مورد هامیوپاتی، منهم دنبالش رفتم اما ادامه ندادم چون با رژیم غذاییم تداخل پیدا میکرد.
اگر به هر روشی اطمینان داشته باشید از همون روش نتیجه خواهید گرفت. ایمان به کاری که انجام میدید هم خیلی مهمه.