امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رئیس انجمن MS ایران: MS در طبقه تحصیل‌کرده و مرفه‌تر بیشتر است
#1
رئیس انجمن MS ایران:
MS در طبقه تحصیل‌کرده و مرفه‌تر بیشتر است/ مبتلایان به MS دوش آب گرم نگیرند
رئیس انجمن MS ایران با اشاره به میزان ابتلا به MS در طبقه تحصیل‌کرده و مرفه‌تر گفت: علائم ابتلا به بیماری MS آنقدر مبهم است که بیان آن موجب نگرانی مردم می‌شود.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس جمشید لطفی در حاشیه نشست خبری کنگره MS در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر تاثیر استرس در ابتلا به بیماری MS اظهار داشت: عامل استرس موضوع جالبی است اما این نکته وجود دارد که استرس در افراد مختلف متفاوت است زیرا میزان تاثیری که این عامل بر افراد می‌گذارد یکسان نیست.

متاسفانه عامل استرس را نمی‌توان اندازه‌گیری کرد مثلا فردی که پدرش فوت کرده است ممکن است بتواند بعد از چند هفته کار حرفه‌ای خود را از سر بگیرد اما فردی دیگر در پی مرگ پدرش چندین سال در خانه بماند.

وی افزود: تحقیقی انجام شده که بر اساس آن سه هفته قبل از امتحانات نهایی سلول‌های T می‌افتند و تا چند هفته بعد از امتحانات نیز پایین می‌مانند که این مسئله می‌تواند به فشارهای روانی که در اثر موقعیت‌ها ایجاد می‌شوند اشاره کند.

رئیس انجمن MS ایران ادامه داد: متاسفانه MS فقط در ایران نیست و در همه جهان جزو مسائلی است که موضوع بحث است. ایران حدود 40 سال پیش جزو مناطقی بوده که میزان ابتلا به MS در آن کم بوده است. اکنون آمارها حاکی از میزان حدود 40 تا 60 در 100 هزار نفر است مثلا در اصفهان 101 در 100 هزار نفر مبتلا به MS وجود دارد و در تهران این میزان به 100 در 100 هزار نفر است.

وی با اشاره به چند عاملی بودن ابتلا به بیماری MS اظهار داشت: بیماری MS بازی بین سه عامل ژنتیک، ایمنی‌شناسی و عوامل محیطی است. همچنین باید به کاهش ویتامین D در ابتلا به این بیماری اشاره کرد. متاسفانه این بیماری گروه سنی جوانان را در بر می‌گیرد و 70 درصد جمعیت کنونی ایران نیز زیر 30 سال هستند.

این نورولوژیست با اشاره به عامل تغذیه به عنوان یکی از عوامل محیطی ادامه داد: هرچند این عامل به عنوان یکی از عوامل احتمالی اختلال MS در نظر گرفته می‌شود اما تحقیقات در این زمینه کافی نیست. آنچه مسلم است مصرف پروتئین کمتر و استفاده از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در کاهش ابتلا به این اختلال موثر است. همچنین نقش ویروس‌ها و منطقه جغرافیایی که فرد در آن زندگی می‌کند در ابتلا به این اختلال موثر به نظر می‌رسد.

بر این اساس گفته می‌شود هرچه از خط استوا دور می‌شویم احتمال ابتلا به MS بیشتر می‌شود.

رئیس انجمن MS ایران ابتلا به بیماری MS را در طبقه تحصیل‌کرده و مرفه‌تر بیشتر دانست و افزود: مطالعات در مورد بیماری‌های تغییر‌پذیر مانند MS آسان نیست زیرا MS گاهی بدون علت حاد می‌شود. از طرفی اثر دارو‌نماها بر MS زیاد است و هر اقدام درمانی 30 درصد احتمال بهبودی را در این اختلال افزایش می‌دهد. آنچه مهم است روشن نبودن تاثیر روانی در بهبودی این اختلال است یعنی ممکن است فرد به دلایل روانی بهبودی حاصل کرده باشد.

این نورولوژیست درباره میزان تاثیر ژنتیک در ابتلا به MS گفت: این میزان در حال حاضر 40 درصد برآورد شده است و نشان می‌دهد که ژنتیک همه چیز را تعیین نمی‌کند باید به مسئله ایمنی‌شناسی و عوامل محیطی مانند ویروس‌ها، آب و هوا، سبک زندگی و غیره نیز اشاره کرد.

رئیس انجمن MS ایران در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر نظر یوتاف درباره تاثیر گرما و دوش آب گرم در وخیم شدن اختلال MS اظهار داشت: یوتاف کسی بود که به این مورد اشاره کرد. زمانی MRI وجود نداشت تا بتوان این بیماری را تشخیص داد. در یک تحقیق بیماران را در وان آب داغ گذاشتند و دیدند که این افراد علائم MS را پیدا می‌کنند. علتش این است که گرما ارتباطات عصبی را کند می‌کند.

وی درباره آخرین دستاوردهای درمان MS تصریح کرد: در حال حاضر 9 داروی جدید در دنیا برای درمان این بیماری در نظر گرفته شده است که 3 تای آن خوراکی است و در ایران نیز ساخته شده است. علت گران بودن این داروها مربوط به تکنولوژی ساخت آن است که پرهزینه است.

این استاد سابق دانشگاه تهران گفت: به بیماران مبتلا توصیه می‌کنم که اطلاعات مربوط به بیماری و شیوه‌های درمانی آن را از منابع مطمئن بگیرند و هرچه در موتور‌های جستجوگر مانند گوگل می‌بینند به آن اعتماد نکنند. متاسفانه برخی گول ادعاهای برخی تبلیغات را می‌خورند هرچه ادعا بزرگتر باشد درجه اعتبار آن کمتر است. متاسفانه افراد سودجو در این وادی فعال هستند و پیام من به بیماران این است که هیچ امکان عقلی کشف یک دارو برای بیماری‌ای که دهها هزار موسسه در دنیا بر روی آن کار می‌کنند وجود ندارد. خوشبختانه اکثر بیماران MS باهوش هستند اما به دلیل شرایط روانی گاهی تحت تاثیر ادعاهای این افراد سودجو قرار می‌گیرند.

این نورولوژیست ادامه داد: بیماران مبتلا به MS یافتم یافتم‌های ارشمیدوس درباره بیماری‌های صعب‌العلاج را نپذیرند زیرا امکان عقلی برای اینکه دارویی یک شبه کشف و تولید شود وجود ندارد.

رئیس انجمن MS ایران در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار فارس درباره شناسایی علائم اولیه بیماری MS خاطرنشان کرد: متاسفان علائم آنقدر مبهم هستند که بیان آنها موجب نگرانی مردم می‌شود. در حال حاضر در ایران حدود 70 هزار نفر مبتلا به MS وجود دارد. این تعداد در مقایسه با بیماری‌ای مانند دیابت که حدود 3 میلیون نفر را درگیر کرده است ناچیز است.
منبع خبر
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
love28
 تشکر شده توسط : آرزو , ابراهیم , m.moza , minoshka , سها , mahdiye1989 , mehdis , اميدوار , behzad mkh , سمیرا67 , shahrzad.s , ساناز66 , nilo0far , somayeh90 , maryam.N
#2
ممنون ...icon_question
منم موافقم با اینکه نباید ادامه تحصیل داد .....Tongue
 تشکر شده توسط : m.moza , hamid_147 , behzad mkh , سمیرا67 , hyd69hyd , leili-asmaneh , nilo0far
#3
نقل قول: علائم ابتلا به بیماری MS آنقدر مبهم است که بیان آن موجب نگرانی مردم می‌شود.
همین کاراوپنهان کاریا رو کردن که تا اسمش میاد بچشم جزامیا میبیننت
angry2angry2angry2angry2
منظورش اینه که علائم زیادی داره و همه افراد به نحوی از این علائم دارن
داشتن این علائم شرط لازم هست ولی کافی نیست
ممکنه یه نفر این علائمو داشته باشته .... تا خودشو به نورلوژیست و نوبت گرفتن برای ویزیت برسونه ، اگه ام اس نداشته باشه هم با این همه استرس ام اس میگیره.
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........




 تشکر شده توسط : Exhautless , mahdiye1989 , behzad mkh , سمیرا67 , موناامیدوار , nilo0far
#4
مثل همیشه محطاتانه حرف زد.عادتش هست.وقتی می رفتم پیشش فکر می کنم خیلی بیشتر از این که در مورد ام اس حرف بزنیم در مورد موضوعات غیر ام اس حرف زدیم.menبشتر از این که دکتر خوبی باشه آدم خوب و مثبتی هست.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
 تشکر شده توسط : سمیرا67 , موناامیدوار , hamid_147 , nilo0far
#5
خوب این حرفا رو که هر روز میزنن یکی بگه چاره چیهconfusedconfused
به اندوه خود لبخند بزن...
 تشکر شده توسط : موناامیدوار , nilo0far , عسل راد
#6
(2014/05/13, 09:39 PM)سمیرا67 نوشته است: خوب این حرفا رو که هر روز میزنن یکی بگه چاره چیهconfusedconfused

تحصیل نکنید و سعی کنید در رفاه نباشید!!!!!!!laughing3
 تشکر شده توسط : nilo0far , عسل راد
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رئیس سازمان غذا و دارو: واردات ربيف مغایر با اصل اقتصاد مقاومتی است. Mehdish 16 8,731 2016/05/23, 10:11 AM
آخرین ارسال: nahid
  چشم انداز درمان با سلول بنیادی در ایران.... sooorooosh 9 7,400 2016/05/21, 02:45 PM
آخرین ارسال: niloofary
  گام های "ام اس" بر بام ایران گروه کوهنوردی ام اس سنتر 29 20,623 2014/08/05, 09:43 PM
آخرین ارسال: omid_nejad
  ایران پرچمدار حمایت از بیماران ام اس asall 16 12,196 2014/05/12, 12:51 AM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  افتتاح نخستین مرکز نقشه‌برداری مغز خاورمیانه در ایران hamid_147 0 2,288 2014/04/28, 04:18 PM
آخرین ارسال: hamid_147
  حال «سلامت» در ایران خوب نيست! nahid 3 3,413 2014/04/22, 03:50 PM
آخرین ارسال: maryy
  شورای عالی انجمن ام اس کشور تاسیس شود sargol 2 2,947 2014/04/18, 02:14 PM
آخرین ارسال: آرزو
  پرفروش داروهای ایران sargol 0 2,679 2014/02/14, 11:08 AM
آخرین ارسال: sargol
  آیا ایران درمان ام اس را کشف کرده است؟ همسر یک مشکوک به ام اس 26 20,877 2013/11/13, 03:16 PM
آخرین ارسال: فریبا
  امضاء تفاهم نامه میان ایران و آلمان paeazan 1 2,492 2013/10/17, 09:40 PM
آخرین ارسال: rezami



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست