2012/07/25, 12:40 PM
سلام دکتر شوهر من تاییدش کرد و گفت اینو بزنه اینی که ما گرفتیم سوزن انسولین داره راحت هم هست ولی شوهر من میگه بدن درد میگیرم وقتی میزنم
زيفرون به جاي بتا فرون ؟ (بحث های 2011 - 2013)
|
|||||||||||||||||||||
2012/07/25, 12:40 PM
سلام دکتر شوهر من تاییدش کرد و گفت اینو بزنه اینی که ما گرفتیم سوزن انسولین داره راحت هم هست ولی شوهر من میگه بدن درد میگیرم وقتی میزنم
دوستای عزیز
توی کنگره زیفرون هم غرفه داشت ما ازشون درباره اینکه این سرنگ خیلی بزرگه و عضلانی میشه پرسیدیم گفتن اینطور نیست توی جعبه دو تا سرنگ هست که با یکی که بلندتره اول باید آب مقطر رو بکشن توی سرنگ بعد محلولش رو درست کنن بعد سرسوزنش رو عوض میکنن و از سرسوزن انسولینی برای تزریق استفاده میشه من در حدی نیستم که این دارو رو تایید یا تکذیب کنم فقط چیزی رو که شنیدم براتون شرح دادم امیدوارم هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچکس با داروش مشکلی نداشته باشه و همه همیشه سلامت باشید If you live to be a hundred
I want to live to be ,a hundred minus one day so I never have to live .without you
2012/11/10, 01:15 PM
دوستان به عنوان كسي كه تو داروسازي كار مي كنم مي گم.بي انصافي نكنين.ئاسه اين دارو هاخيلي زحمت كشيدهشدهوما خودمون كوپاكسون روداديم بازار به خدا با خارجيش مو نمي زنه.البته مال ماري فيلده.حتي سرنگشم خارجيه.اما مي دونم همكارام واسه اين زيفرون هم خيلي زحمت كشيدن.پروسه توليد يه دارو مي دونين چند سال طول مي كشه اونم با اين وضع تحريم؟
بي انصاف نباشين.خدا همتونو شفا بده به حق امام حسين كه الانم ايام محرمه
فقط برای همه دعا کنید
2013/01/23, 04:57 PM
(2011/09/07, 06:31 PM)hamid نوشته است: من جای تو بودم قبول نمیکردم . فعلا که قیمت دارو به حالت قبل برگشته و دارو موجوده !به نام خدا سلام به دوستان خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه/زحمتی نباشه روش تزریق زیفرون رابحالت زیپی بزنین توسایت ممنون میشم اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
2013/03/03, 09:50 PM
سلام من غزل هستم تازه میخام زیفرون بگیرم اما خیلی ترسیدم با این چیزایی که خوندم مو به تنم سیخ شد میگم یه کار کشته نیس یکم از خوبیهای نداشتش بگه
به نزدیکه من اگر میاید نرم و آسته بیایید. مبادا ک ترک بردار. چینی نازک تنهاییه من
(2011/09/07, 04:32 PM)melody نوشته است: سلام به همه دوستاي گلم سلام من غزل هستم میخام تازه شرع کنم به تزریق زیفرون. 8 ساله ام اس دارم . با این سوزنهای باریک تمام بدنم کبوده. حالا ترسیدم از چیزی که شما گفتین نمیشه با سرسرنگه انسولین بزنیم (2011/09/07, 06:31 PM)hamid نوشته است: من جای تو بودم قبول نمیکردم . فعلا که قیمت دارو به حالت قبل برگشته و دارو موجوده ! سلام. من غزل هستم از اصفهان. 8ساله ام اس دارم . میترسم از تزریقه زیفرون برام مجهوله نمیدونم چیه.همش سعی میکنم به خودم امید بدم اما دلم شور میزنه وقتی اینا رو میخوونم
به نزدیکه من اگر میاید نرم و آسته بیایید. مبادا ک ترک بردار. چینی نازک تنهاییه من
2013/03/22, 07:34 PM
(2013/03/03, 09:58 PM)غزل مثبت نوشته است: غزل جان من تازه برام تشخیص MS دادن و دکترم برام تجویز زیفرون کرده از 7 اسفند شروع کردم فکر می کنم که تا الان تو هم شروع کرده باشی در هرصورت تجربه ی من اینه اگه هنوز تزریق زیفرون نداشتی: سر سرنگی که برای تزریق استفاده میشه دقیقن مثل سرنگ انسولین و در حدود سه سانته.کلن من مشکل خاصی با زیفرون نداشتم فقط از وقتی دوزش رفته روی یک رو ی پا که میزنم فرداش موقع راه رفتن پام درد می گیره. البته نه اینکه اصلن ایراد نداره، مشکلش اینه که موقع آماده سازی اون پیستون سرنگ خوب نیست و باید مراقب بود اون ماده اش موقع تزریق آب مقطر کف نکنه و آب مقطر آروم آروم اضافه بشه. همون پیستون هم ممکنه موقع تزریق اذیت کنه چون یکم سفته البته گویا در سری جدید که به بازار اومده تا حدی مشکل برطرف شده که البته من هنوز سری جدید رو نگرفتم.اینم بگم که شرکتش هنوز کیف حمل هم براش تولید نکرده. نگران نباش هر سری نسبت به قبل بهترش کردن. من هیچ وقت کامل نبودم، اما واقعیت دارم.
(2011/09/07, 09:02 PM)melody نوشته است: [quote='Milo' pid='110418' dateline='1315413567'] سلام سال نو مبارک خوبید؟ من چند وقته دارم زیفرون میزنم. بد نیس. درد رو که داره مثه هر امپوله دیگه. اما بهتره به جنبه ی مثبتش که همون رایگان بودنشه بیشتر فکر کنیم . مطمین باشیم جواب میده. ما که باید امپول بزنیم پس بهتره که دردش رو بیش از این واسه خودمون مرور نکنیم. من 8 ساله دارم امپول میزنم. خدا رو شکر کارامو خودم انجام میدم. چند روز پیش بیمارستان بستری شدم البته واسه اینکه از محیطه خوونه دور باشم از دکترم خواستم 3شب من رو توو بخش بستری کنه. اونجا هم تنها بودم!!!!!!!!!!! اما الان خوبم سعی کن که خوب باشی. کسی به کسی نیس. همه فکره خودشونن. حق هم دارن!!!!!!!!!!!! میتونی. جوونی. زییبایی. همه چی داری این یه امتحانه . راستی من فردا تولدمه کسی رو ندارم که باهاش جشن بگیرم همه ازم دورن. تو واسم دعا کن خوش باش. خووووووووووووووووبببببببببببببببببببب . ععععععااااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللییییییییییییییییی توپ
2013/05/31, 07:32 PM
سلام به همگی لطفا منو راهنمایی کنید!!؟ من تازه تصمیم گرفتم که داروی بتافرون با آمپول ایرانی یا رسیژن یا زیفرون عوض کنم! میخاستم بدونم این دو آمپول چه فرقی با هم داره؟ کسی هست که تازه آمپول عوض کرده باشه؟ راستش من خیلی از عوارضش میترسم!! به نظرتون کدوم بهتره؟ زیفرون یا رسیژن؟
(2013/05/31, 07:32 PM)mary909 نوشته است: سلام به همگی لطفا منو راهنمایی کنید!!؟ من تازه تصمیم گرفتم که داروی بتافرون با آمپول ایرانی یا رسیژن یا زیفرون عوض کنم! میخاستم بدونم این دو آمپول چه فرقی با هم داره؟ کسی هست که تازه آمپول عوض کرده باشه؟ راستش من خیلی از عوارضش میترسم!! به نظرتون کدوم بهتره؟ زیفرون یا رسیژن؟ اگه می خوای از بتافرون بری زیفرون که نمونه ایرانی بتافرونه باید با پرستار زیفرون صحبت کنی فکر کنم از دوز کم زیفرون به سمت دوز زیاد کم کم باید شروع کنی تا بدنت به آمپول عادت کنه اگه یک دفعه از دوز کامل شروع کنی عوارض مانند طب -سر درد -..... برات شدید تر می شه راستی اگه بتافرون را بخاطر نبودنش یا گرانیش داری تغییر می دی امروز دوستان خبر از تهیه بتافرون با بیمه خدمات درمانی قیمت ۲۰۷ هزار تومان دادند
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تزریق زيفرون | بهار 65 | 6 | 10,168 |
2017/10/25, 09:36 PM آخرین ارسال: glassheart |
|
تهیه زيفرون | نیما رئوفی | 9 | 4,592 |
2016/03/08, 12:59 PM آخرین ارسال: soheila.f.d |
|
قیمت بتا فرون با بیمه نیروهای مسلح؟ | بهرام | 5 | 4,929 |
2013/06/29, 07:47 PM آخرین ارسال: toktam* |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |