جدي؟ پس چرا دكتر من تاييدش كرد و گفت بدنت بايد بهش عادت كنه
بچه ها حالا چيكار كنم به نظرتون؟ [/QUOTE
به نظر من اگه به دکترت اعتماد داری و فکر می کنی که دکتر خوبیه هرچی اون می گه رو گوش بده از صحبتهایی هم که اینجا می شه فقط به عنوان اطلاعات و آگاهی بیشتر استفاده کن نه به عنوان راهکار عملی. به امید روزی که دوره استفاده دارویی برای همه به اتمام برسه همینطور شما. من منتظرم که تعداد کسانی که پروفایلشون مثل خودم پر شده جای استفاده از داروی مورد مصرف خالی باشه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
2011/09/08, 04:48 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/09/09, 09:06 AM، توسط Prime.)
وااااااااااااااااااااای چه سخت معلومه تزریقش مثل امپولای الان نیست چرا انقدر قدیمی هستیم ما جماعت؟سختههههههههههههههههههه
من376 تومن خریدم همون بتافرون رو می ارزه به زحمتش که کمتره
اما دوستای گلم با پیگیریهاشون موفق شدن همون قیمت برگرده سرجاش مرسی دوست جوناااااااااااااااا
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
(2011/09/08, 06:15 PM)melody نوشته است: بچه ها يعني دكترم بده؟
عوضش كنم؟
این دارو از آزمایش گاه های بزرگ دنیا مجوز داره!
دلیلی نداره نگران باشید. در ثانی این دارو ها معمولا مواد اولیه شون از خارج تهیه میشه و در ایران بسته بندی میشن زیاد تفاوتی ندارند.
اگر احساس بدی به درمان و دارو داشته باشید و به دکترتون اعتماد نداشته باشید اون طور که باید بهبودی حاصل نمیشود.
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی گفتن به من که مثل پینیسیلینــــــــــــــــــــه خاک به سرررررررررررررم این الآن سوزنش چقدره اندازه اش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبیه این سورنگ های سر آبی می مونه که واسه تزریق های عضلانی ازش استفاده می کنن کــــــــــــــه وای وای وای خدااااااااا
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2011/09/09, 04:49 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/09/09, 04:51 PM، توسط TootFarangi.)
(2011/09/09, 04:08 PM)nahid نوشته است: چرا انقد تعجب میکنید از عکسش ؟ چیه مگه؟
سرنگش همون سرنگای معمولیه که مثلا برای آمپولای ویتامین و معمولی استفاده میشه دیگه !!
من که سینووکس رو دیدم از این تعجب نمیکنم. مگه سرنگای شما چقده؟
ولی این یه سرسوزن داره مگه ؟ سینووکس دوتا سرسوزن داره ،اونی که بلند و باریکتره برای ریختن آب مقطر و کشیدن حلال و اونی که کوتاهتر و ضخیم ترهبرای تزریق
سورنگش واسه ما اندازه نصف بند انگشته به باریکی موی سر این سورنگش واسه تزریقه عضلانیه نمی دونم با چه عقلی اینو گذاشتن تو بسته بندی IQ هستن اینا بابا ...
من که عمرا ایرانی بگیرم دیگه
واسه بتافرون داخل بسته اش یک سرسوزن داره به تمیزیــــــــــــــــــــــــــــی چون آب مقترش داخل سورنگ هست خودش نیاز نیست بکشی داخل .
تازه یک چیز دیگه هم که داره اینه که چرا سورنگه 2 گذاشتن آخه ؟ نمی تونستن از سورنگ های انسولین اسفاده کنن ؟ آخه دارو همش یک سی سی هست چرا سورنگه 2 دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
من نمی دونم ما ایرانیا کی می خواییم بسته بندی و ... یاد بگیریم. آخه مگه اینا دارو های خارجی ندیدن. چرا فکر می کنن ظاهر کار چیز مهمی نیست. همین که یه داروی ام اس ساختن ذوق زدن و تموم . دیگه به شکل وجنس تجهیزات توجه نمی کنن. چرا فکر نمی کنن آمپولی که قراره مرتب تزریق بشه باید سر سوزن و سرنگی با کیفیت خوب داشته باشه. نمی شه انتقادات رو به شرکت سازنده ارسال کنیم تا یه ذره کیفیت محصولشون رو ارتقا بدن.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم