2011/12/15, 05:16 PM
تاثیر تخم مرغ در پیشگیری از سرطان طبق اظهار نظر محققان تخم مرغ دارای خواص آنتی اکسیدانی است که باعث می شود در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی مفید باشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه آلبرتا می گویند: با این که تاکنون معلوم شده تخم مرغ سرشار از پروتئین، لیپید، ویتامین و عناصر معدنی است، اما به تازگی معلوم شده خواص آنتی اکسیدانی دارد و در پیشگیری از سرطان و بیماری قلب موثر است.
جیانگ پینگ وو به اتفاق همکارانش به بررسی زرده تخم مرغهایی پرداختند که مرغها از گندم یا ذرت تغذیه کرده بودند. آنها متوجه شدند این زرده ها حاوی دو آمینو اسید تریپتوفان و تیروزین هستند که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
بعد از بررسیهای لازم معلوم شد دو زرده تخم مرغ در حالت خام تقریبا دو برابر سیب خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، اما پس از آب پز یا سرخ کردن این مقدار به نصف و در صورت پخت در مایکروویو به اندکی بالاتر از نصف تقلیل می یابد.
وو گفت: درست است که این کاهش قابل ملاحظه است، اما باز هم تخم مرغ به اندازه سیب خواص آنتی اکسیدانی خواهد داشت.
وی که استادیار علوم کشاورزی دانشگاه آلبرتا است در ادامه گفت: البته کشف با اهمیت این دو اسید آمینه می تواند آغازگر تحقیقات بیشتر در این خصوص باشد.
محققان در تحقیقات قبلی متوجه شده بودند پروتئینهای تخم مرغ به کمک آنزیمی در معده و روده کوچک تجزیه می شوند و پپتیدهایی تولید میکنند که در کاهش فشار خون موثر است. این در حالی بود که عموما تصور می شد تخم مرغ به دلیل کلسترول زیاد باعث افزایش فشار خون خواهد شد.
وو گفت: پپتیدها را چنان می توان فرموله کرد که از فشار خون بکاهد یا آن را درمان کند.
وی افزود: انجام تحقیقات بعدی نشان خواهد داد خواص آنتی اکسیدانی تخم مرغ بیشتر از آن است که قبلا تصور می کردیم./ح
باشگاه خبرنگاران
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه آلبرتا می گویند: با این که تاکنون معلوم شده تخم مرغ سرشار از پروتئین، لیپید، ویتامین و عناصر معدنی است، اما به تازگی معلوم شده خواص آنتی اکسیدانی دارد و در پیشگیری از سرطان و بیماری قلب موثر است.
جیانگ پینگ وو به اتفاق همکارانش به بررسی زرده تخم مرغهایی پرداختند که مرغها از گندم یا ذرت تغذیه کرده بودند. آنها متوجه شدند این زرده ها حاوی دو آمینو اسید تریپتوفان و تیروزین هستند که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
بعد از بررسیهای لازم معلوم شد دو زرده تخم مرغ در حالت خام تقریبا دو برابر سیب خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، اما پس از آب پز یا سرخ کردن این مقدار به نصف و در صورت پخت در مایکروویو به اندکی بالاتر از نصف تقلیل می یابد.
وو گفت: درست است که این کاهش قابل ملاحظه است، اما باز هم تخم مرغ به اندازه سیب خواص آنتی اکسیدانی خواهد داشت.
وی که استادیار علوم کشاورزی دانشگاه آلبرتا است در ادامه گفت: البته کشف با اهمیت این دو اسید آمینه می تواند آغازگر تحقیقات بیشتر در این خصوص باشد.
محققان در تحقیقات قبلی متوجه شده بودند پروتئینهای تخم مرغ به کمک آنزیمی در معده و روده کوچک تجزیه می شوند و پپتیدهایی تولید میکنند که در کاهش فشار خون موثر است. این در حالی بود که عموما تصور می شد تخم مرغ به دلیل کلسترول زیاد باعث افزایش فشار خون خواهد شد.
وو گفت: پپتیدها را چنان می توان فرموله کرد که از فشار خون بکاهد یا آن را درمان کند.
وی افزود: انجام تحقیقات بعدی نشان خواهد داد خواص آنتی اکسیدانی تخم مرغ بیشتر از آن است که قبلا تصور می کردیم./ح
باشگاه خبرنگاران
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.