امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فواید ویتامین E و خطرات مصرف زیاد آن
#1
استفاده بیش از حد از مکمل‌های ویتامین E سکته‌ آور است

استفاده بیش از حد از مکمل‌های ویتامین E می‌تواند خطر ابتلا به سکته را نزدیک به 20 درصد افزایش دهد.

مطالعه روی 120 هزار نفر که نیمی از آن‌ها مکمل‌های ویتامین E مصرف کرده بودند نشان داد استفاده بیش از حد از مکمل‌های ویتامین E می‌تواند خطر سکته قلبی را تا 22 درصد افزایش دهد. میزان مصرف مجاز این ویتامین 12 میلی‌گرم است، اما برخی افرادی که بیش از اندازه این ویتامین را مصرف کرده بودند بین 50 تا 500 میلی‌گرم در روز این ویتامین را از طریق مکمل‌ها وارد بدن خود می‌کردند.

تحقیقات نشان داد این کار باعث پاره شدن رگ‌های مغزی می‌شود که در نهایت منجر به سکته شده و عواقب بسیار بدی را به همراه دارد.

البته در نتایج این تحقیقات که در نشریه پزشکی بریتانیا منتشر شده آمده است مصرف ویتامین E می‌تواند خطر ابتلا به نوع خاصی از سکته مغزی را که بر اثر مسدود شدن رگ‌های خونی به وجود می‌آید تا 10 درصد کاهش دهد. اما در مجموع دانشمندان اعلام کردند مضرات مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین E بسیار بیش‌تر از فواید آن است.

میلیون‌ها نفر در بریتانیا از مکمل‌های ویتامین E استفاده می‌کنند که به شکل خالص یا به صورت ترکیب با ویتامین‌های دیگر به شکل قرص‌های مولتی ویتامین عرضه می‌شوند.

ویتامین E یکی از آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند است که به اعتقاد دانشمندان از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند و به قوی‌تر شدن و افزایش انعطاف دیواره‌های رگ‌های قلبی کمک شایانی می‌کند.

دانشمندان معتقدند بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به سکته قلبی ورزش کردن، داشتن رژیم غذایی مناسب و چک کردن مرتب فشار خون است. سکته یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان است. مهم‌ترین علت بروز سکته مسدود شدن یا پاره شدن رگ‌های مغزی هستند به این ترتیب روند خونرسانی به سلول‌های مغزی متوقف شده و سلول‌های مغزی دچار آسیب جدی می‌شوند.
 تشکر شده توسط : mojtaba2iran , zahra62 , Morteza , sadaf , najva , visko , الهام ج
#2
این ویتامین شما را سکته می‌دهد!

[تصویر:  05fp7xjafddirs8rog7.jpg]
--------------------------------------------------------------------------------
استفاده بیش از حد از مکمل‌های ویتامین E می‌تواند خطر ابتلا به سکته را نزدیک به 20 درصد افزایش دهد.
--------------------------------------------------------------------------------
مطالعه روی 120 هزار نفر که نیمی از آن‌ها مکمل‌های ویتامین E مصرف کرده بودند نشان داد استفاده‌ی بیش از حد از مکمل‌های ویتامین E می‌تواند خطر سکته قلبی را تا 22 درصد افزایش دهد.

میزان مصرف مجاز این ویتامین 12 میلی گرم است، اما برخی افراد که بیش از اندازه این ویتامین را مصرف کرده بودند بین 50 تا 500 میلی گرم در روز این ویتامین را از طریق مکمل‌ها وارد بدن خود می‌کردند.
تحقیقات نشان داد این کار باعث پاره شدن رگ‌های مغزی می‌شود که در نهایت منجر به سکته شده و عواقب بسیار بدی را به همراه دارد. البته در نتایج این تحقیقات که در نشریه پزشکی بریتانیا منتشر شده آمده است مصرف ویتامین E می‌تواند خطر ابتلا به نوع خاصی از سکته مغزی را که بر اثر مسدود شدن رگ‌های خونی به وجود می‌آید تا 10 درصد کاهش دهد. اما در مجموع دانشمندان اعلام کردند مضرات مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین E بسیار بیشتر از فواید آن است.

میلیون‌ها نفر در بریتانیا از مکمل‌های ویتامین E استفاده می‌کنند که به شکل خالص یا به صورت ترکیب با ویتامین‌های دیگر به شکل قرص‌های مولتی ویتامین عرضه می‌شوند.

***
ویتامین E یکی از آنتی اکسیدان‌های قدرتمند است که به اعتقاد دانشمندان از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند و به قوی‌تر شدن و افزایش انعطاف دیواره‌های رگ‌های قلبی کمک شایانی می‌کند.

دانشمندان معتقدند بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به سکته قلبی ورزش کردن، داشتن رژیم غذایی مناسب و چک کردن مرتب فشارخون است. سکته یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان است. مهم‌ترین علت بروز سکته مسدود شدن یا پاره شدن رگ‌های مغزی هستند به این ترتیب روند خون رسانی به سلول‌های مغزی متوقف شده و سلول‌های مغزی دچار آسیب جدی می‌شوند.

مصرف زیاد قرص‌های ویتامین E و سرطان ریه

به گزارش پایگاه اینترنتی بی. بی. سی. نیوز، این مطالعه که در آمریکا و بر روی 77 هزار نفر انجام شده است، نشان داد مصرف 400 میلی گرم ویتامین E در روز در طولانی مدت خطر ابتلا به سرطان ریه را 28 درصد افزایش می‌دهد و این خطر برای سیگاری‌ها از این میزان نیز بیشتر است. در این مطالعه درباره خطرات مشابه مصرف زیاد مکمل‌های بتاکاروتن نیز هشدار داده شده است.
یک کارشناس در مجله آمریکایی "مراقبت‌های تنفسی و حیاتی پزشکی" نوشت، مردم باید ویتامین‌های مورد نیاز خود را از طریق مصرف میوه و سبزیجات به دست آورند.

دکتر "تیم بایرز" از دانشگاه کلرادو گفت: یک رژیم غذایی سالم و متعادل به این معناست که مردم همه نوع مواد غذایی و معدنی مفید را که به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می‌کند، مصرف کنند.
گفته می‌شود ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که از سلول‌ها در برابر مولکول‌هایی به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند؛ اما محققان آمریکایی حدس می‌زنند که ویتامین E در دوزهای بالا می‌تواند به عنوان یک اکسیدکننده

نیز عمل کند و باعث اکسیداسیون شود و در نتیجه به سلول‌ها آسیب بزند
محققان در این مطالعه مدت چهار سال متوسط مصرف روزانه ویتامین C و اسیدفولیک و مکمل‌های ویتامین E را در افراد 50 تا 76 ساله بررسی کردند. در طول مدت این مطالعه 521 نفر به سرطان ریه مبتلا شدند. عوامل سیگار، سوابق خانوادگی و سن، همه ارتباط حیرت آوری با خطر ابتلا به سرطان داشتند.

همچنین در این مطالعه دیده شد که مصرف ویتامین C یا اسیدفولیک تأثیری در ابتلا به سرطان ریه ندارد اما مصرف ویتامین E در ابتلا به این سرطان موثر است.

محققان از دیدگاه‌هایی جدید، یافته‌های خود را ارزیابی کرده و به این نتیجه رسیدند که ظرف 10 سال، به ازای مصرف هر یک صد میلی گرم ویتامین E در روز، خطر ابتلا به سرطان ریه 7 درصد دیگر افزایش می‌یابد. مصرف ویتامین E در میان سیگاری‌ها چشمگیر است اما تنها به آن‌ها محدود نمی‌شود.

***
گفته می‌شود ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که از سلول‌ها در برابر مولکول‌هایی به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند؛ اما محققان آمریکایی حدس می‌زنند که ویتامین E در دوزهای بالا می‌تواند به عنوان یک اکسیدکننده نیز عمل کند و باعث اکسیداسیون شود و در نتیجه به سلول‌ها آسیب بزند.

وی افزود، تحقیقات بارها و بارها نشان داده است که یک رژیم غذایی سالم و متعادل ضمن تأمین تمامی ویتامین‌های مورد نیاز بدن می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را کاهش دهد. ترک سیگار مؤثرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری سرطان‌ها است. هیچ رژیم غذایی یا مکمل ویتامینی وجود ندارد که بتواند با اثرات سمی دود سیگار مقابله کند.

در سال 2002 مطالعه روی 29 هزار مرد سیگاری در فنلاند نشان داد مصرف بتاکاروتن (که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود) خطر ابتلا به سرطان ریه را 18 درصد افزایش می‌دهد.

مضرات مصرف بیش از اندازه ویتامین E

مشکلات مصرف زیاد این ویتامین نسبت به سایر ویتامین‌های محلول در چربی کمتر است، زیرا بدن تحمل مقادیر زیاد آن را نسبتاً دارد. اما اگر مصرف بیش از اندازه و به صورت مصنوعی (قرص و آمپول) باشد، باعث مسمومیت‌های ویتامینی می‌شود.
همچنین از دیگر عوارض مصرف بیش از اندازه این ویتامین این است که بدن از دیگر ویتامین‌های محلول در چربی استفاده نمی‌کند و کمبود این ویتامین‌ها در بدن به وجود می‌آید.
باعث رسوب کلسیم در استخوان‌ها می‌شود، موجب اختلال در ذخیره ویتامین آ در کبد می‌شود و نیز باعث می‌شود مدت زمان انعقاد خون زیاد شود و حتی مصرف بیش از اندازه آن (بیشتر از 400 واحد) خطر مرگ به همراه دارد. مصرف طبیعی این ویتامین حتی بیش از اندازه این عوارض را به دنبال ندارد.

عوارض جانبی مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای

بروز عوارض جانبی مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای در افراد، می‌تواند از فردی تا فرد دیگر متفاوت باشد. برخی از عوارض شایع این مکمل‌ها در زیر آورده شده است. اگر هرکدام از این علائم را در خود مشاهده کردید، بهتر است در مصرف مکمل خود تجدید نظر کنید.

عوارض مصرف

1- حس سوزن سوزن شدن لب‌ها، زبان، پوست که می‌تواند از چند دقیقه تا چند ساعت ادامه یابد و خود به خود برطرف شود.
2- احساس ناراحتی در معده، که اغلب ناشی از خود مکمل‌ها است و گاهی هم به خاطر زمان نامناسب مصرف و یا هم‌زمانی مصرف با داروی دیگر است. ممکن است این حالت وقتی ایجاد شود که مکمل را با غذای خاصی می‌خورید.

همچنین از دیگر عوارض مصرف بیش از اندازه این ویتامین این است که بدن

از دیگر ویتامین‌های محلول در چربی استفاده نمی‌کند و کمبود این ویتامین‌ها

در بدن به وجود می‌آید

3- احساس خارش پوست که عارضه ملایمی است و اغلب بعد از مدت کوتاهی برطرف می‌شود.
4- سردرد که اغلب بعد از خوردن مکمل‌ها عارض می‌شود.

5- لکه‌های قرمز روی پوست که همراه با خارش یا درد است.

برخی عوارض جدی‌تر عبارتند از

* علائم آنافیلاکسی: این وضعیت وقتی رخ می‌دهد که مکمل تغذیه‌ای را برای اولین بار مصرف می‌کنید یا ندرتاً بعد از مصرف طولانی مدت رخ می‌دهد. با بروز این علامت سریعاً با اورژانس تماس بگیرید.
* علائم گیجی که نباید نادیده گرفته شود. ممکن است این حالت به خاطر دوز بالای مکمل یا زمان نامناسب مصرف یا وجود بیماری زمینه‌ای باشد.

* علائم شدید یا حتی مرگبار مانند فلج، حمله قلبی و نارسایی کلیه، گرچه نادر است ولی در بعضی افراد ممکن است رخ دهد.

از میان ویتامین‌ها، علائم مسمومیت بیشتر در اثر مصرف دوزهای بالای ویتامین‌های محلول در چربی رخ می‌دهد زیرا این ویتامین‌ها خودشان در بدن ذخیره می‌شوند. 4 ویتامین محلول در چربی عبارتند از : ویتامین A,K ,D,E.

لازم است در افراد آسیب پذیر مانند زنان باردار و شیرده، کودکان و سالمندان مصرف مکمل‌های غذایی با احتیاط بیشتری همراه باشد.


 تشکر شده توسط : kami , fireboud , SSA , AVID2000 , شفا یافته , mehrnoosh , najva , # پریسا # , الهام ج , پریس
#3
ویتامین E؛ ویتامین زیبارویان
در کتاب با ویتامین ها بهبود یابید( Healing with Vitamins)از ویتامین E به عنوان یک مواد اولیه مهم در محصولات مربوط به زیبایی نام برده می شود.

در کتاب با ویتامین ها بهبود یابید( Healing with Vitamins)از ویتامین E به عنوان یک مواد اولیه مهم در محصولات مربوط به زیبایی نام برده می شود. به گزارش برترین ها ویتامین E از آن دسته ویتامین هایی است که علاوه بر تاثیری که روی سلامت عمومی بدن دارد می تواند زیبایی و ظاهر فرد را نیز بسیار بهبود دهد. این ویتامین در بسیاری از محصولات مربوط به زیبایی از لاک های ناخن گرفته تا شامپوها و کرم های پوستی وجود دارداما چرا این ویتامین می تواند این همه در زیبایی تاثیر داشته باشد؟ در واقع ویتامین E یک آنتی اکسیدان است و تحقیقات مختلف نشان داده اند، این ویتامین می تواند عنوان یک عامل ضد سرطان باشد و همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و همه این ها اثر خود را روی پوست و مو نشان می دهند.

● از پیری پوست جلوگیری می کند

بر طبق تحقیقات انجام شده بیش از ۹۰ درصد آسیب های پوستی ناشی از قرار گرفتن بدون حفاظ در مقابل آفتاب است اما شما می توانید با استفاده از ویتامین E تا حد زیادی نگذارید پوست تان به خاطر آسیب های آفتاب پیر شود. کافی است که قبل از قرارگرفتن در معرض آفتاب به طور موضعی از ویتامین E استفاده کنید. در واقع کرم های حاوی آنتی اکسیدان ها مثل ویتامین E گاهی حتی از ضدآفتاب ها نیز موثرتر هستند چون این نوع کرم ها در آب حل نمی شوند و در نتیجه مثل بعضی از ضدآفتاب ها به راحتی از روی پوست شسته نمی شوند و دوام بیشتری دارند.البته دکتر کارن برک، متخصص پوست توصیه می کند، علاوه بر استفاده موضعی از این ویتامین، از کپسول های ویتامین E نیز استفاده کنید چون تاثیر بسزایی روی التهابات پوستی دارد.

● اگر از خشکی کلافه شده اید

استفاده موضعی از ویتامین E، خشکی پوست را کاهش می دهد و به پوست کمک می کند میزان بیشتری رطوبت را در خود حفظ کند. شما می توانید به طور مستقیم روغن ویتامین E را روی پوست صورت بمالید یا این روغن را روی ناخن ها ماساژ دهید تا هم کوتیکول ناخن ها نرم شوند، هم پوسته پوسته شدن های اطراف ناخن های تان بهبود یابند.

اگر هم این روزها زبری کف پا حسابی آزارتان می دهد می توانید با روغن ویتامین E این منطقه را مرطوب نگه دارید، کافی است بعد از حمام مقداری از این روغن را کف پای خود ماساژ دهید بعد یک جوراب نخی بپوشید و تمام طول شب را به ویتامین E اجازه دهید تا اثرات معجزه آسای خود را نشان دهد. همچنین می توانید مقدار خیلی کمی از ویتامین E را روی لب های خشک و ترک خورده خود بمالید تا خیلی زودتر از آن که فکرش را بکنید لب های تان نرم و لطیف شوند.

● آیا ویتامین E اثری در ریزش مو دارد؟

بعضی از تحقیقات نشان می دهند، افزایش ویتامین E در بدن می تواند تا حدی از ریزش موها جلوگیری کند، همچنین در کاهش شوره سر نیز موثر است، اما به گزارش برترین ها در مقاله ای که توسط «دکتر راشتون» در دانشگاه «پورت ماوث» چاپ شده، این هشدار آمده است مصرف بیش از اندازه ویتامین E هم می تواند اثرات معکوس داشته باشد و باعث ریزش بیشتر موها شود به همین دلیل به طور جدی توصیه می شود روزانه بیشتر از یک قرص ویتامین E مصرف نکنید.

● موهای شما را تقویت می کند

اگر به طور مرتب ویتامین E مصرف کنید اثر تقویتی آن را به مرور در موها و ناخن های تان خواهید دید، البته باید توجه کنید که این اثرات در طولانی مدت خود را نشان می دهند و اینگونه نیست که انتظار داشته باشید بلافاصله بعد از مصرف این ویتامین تاثیرش را ببینید. در واقع این ویتامین به مرور دریافت اکسیژن را افزایش می دهد و باعث گردش بهتر خون در پوست سر می شود و در نتیجه سلامت و رشد مو را بهبود می بخشد. علاوه بر این، ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن ایفا می کند و از آنجایی که سلامت موها با سلامت سیستم ایمنی مرتبط است، می توان گفت ویتامین E با تقویت ایمنی بدن، رشد موها را نیز افزایش می دهد.

● عمقی موهای تان را حالت دهید

ویتامین E می تواند به عنوان یک کاندیشنر و نرم کننده بسیار قوی، به شما کمک کند که به راحتی به موهای تان حالت دهید. این کاندیشنر ویتامین E را می توانید خودتان در منزل تهیه کنید؛ کافی است مقدار مساوی روغن زیتون، جوجوبا و نارگیل را با هم مخلوط کنید بعد حدود نصف میزانی که روغن زیتون اضافه کرده بودید، روغن ویتامین E به آن بیفزایید. این مخلوط را به موهای تمیز و خشک بزنید و بعد موها را شانه کنید و اگر می خواهید اثر این مخلوط را بیشتر کنید ۲ قاشق غذاخوری از این مخلوط را گرم کنید و به موها بمالید و حدود ۲۰ دقیقه یا حتی تمام شب موها را با یک حوله بپوشانید تا کاملا روغن ها در ساقه موها نفوذ کند و صبح موها را بشویید.

● موخوره ها را از بین ببرید

شامپوهایی که حاوی ویتامین E هستند می توانند تاثیر زیادی در بهبود موخوره داشته باشند. علاوه بر این، می توانند به موهایی که به دلیل استفاده از سشوار، فرکننده ها و رنگ موها آسیب دیده اند نیز کمک کنند. شما خودتان هم می توانید در خانه یک شامپوی غنی از ویتامین E بسازید. کافی است حدود ۲۴۰ گرم شامپوی معمولی را با ۲۰ گرم روغن ویتامین E مخلوط کرده و از آن به عنوان یک شامپوی روزانه استفاده کنید، البته اگر کمی هم روغن زیتون به این شامپو بیفزایید اثر بیشتری خواهد داشت.

● التهابات پوستی را درمان کنید

گاهی هر نوع التهاب روی پوست علاوه بر تاثیراتی که روی زیبایی دارد می تواند حسابی هم آزاردهنده شود. استفاده از روغن ویتامین E به دلیل خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی به بهبود التهابات پوستی کمک می کند، در واقع اثرات مرطوب کنندگی آن کمک می کند منافذ پوستی باز بمانند و به همین دلیل مشکلات احتمالی پیش نیایند.همچنین از پوسته پوسته شدن پوست های خشک که ممکن است باعث مسدود شدن منافذ پوستی شود جلوگیری می کند.

● جای زخم را از بین ببرید

دکتر شاری لیبرمن، متخصص پوست مصرف موضعی ویتامین E را توصیه می کند چون عقیده دارد، این ویتامین به پوست کمک می کند که جراحت ها و جای زخم ها زودتر بهبود یابد. به گزارش برترین ها او می گوید: «برای از بین بردن جای زخم ها ویتامین ث به گفته بسیاری از متخصصان توصیه شده است.» شما می توانید روغن ویتامین E را به طور مستقیم روی زخم بمالید به این معنی که در روزهایی که زخم در حال بهبود است آن را با روغن ویتامین E مرطوب نگه دارید.

● زیر چشم را ماساژ دهید

براساس تحقیقاتی که در مرکز پزشکی دانشگاه «مریلند» انجام شده است؛ شما می توانید با استفاده از ویتامین E به عنوان یک درمان طبیعی، تاحد زیادی چروک ها و خط های به وجود آمده روی پوست را ترمیم کنید، در واقع وقتی روغن این ویتامین به طور موضعی استفاده می شود تاثیرات فراوانی روی چروک های پوست دارد و عمق آن ها را کاهش می دهد، علاوه براین پوست را نرم هم می کند. اگر می خواهید اثر آن را بیشتر بکنید به طور روزانه مقداری از روغن ویتامینE را روی پوست تان ماساژ دهید تا با افزایش گردش خون این منطقه علاوه بر نرم شدن پوست، اثرات پیری هم کاهش یابد.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : # پریسا # , نسترنى , نازلی , مـه ســـا , yummy , ساغر , الهام ج , پریس
#4






گروه تحقیقاتی دانشگاه کی او، که نتیجه بررسی های خود را در نشریه “نیچر مدیسن” منتشر کرده، می گوید که موش هایی که دوز بالایی از ویتامین E به آنها داده شده حجم استخوانشان کمتر است. اگر در رابطه با انسان ها نیز چنین باشد، خطر شکستن و یا ترک خوردن استخون بیشتر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دانشمندان ژاپنی می گویند ویتامین E ممکن است در روندی که موجب سلامت استخوان ها در بدن می شود، اختلال ایجاد کند

ویتامین E در بعضی از روغن های گیاهی، سبزیجات سبز مانند اسفناج و براکلی و در بادام و فندق موجود است.

اما یکی از محققان بریتانیایی گفته است که مکمل ها ممکن است برای بدن مشکل زا باشند.

گروه تحقیقاتی در دانشگاه کی او در توکیو دو گروه موش را مورد بررسی قرار داد. یکی موش هایی با کمبود ویتامین E و دیگری گروهی از موش ها که با مکمل های این ویتامین تغذیه می شدند.

با آنکه تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف این ویتامین تاثیر مثبتی بر روی افزایش حجم استخوان ها دارد، گروه تحقیقاتی در ژاپن به عکس این نتیجه دست یافت.

در واقع سلامت استخوان در موش هایی که کمبود این ویتامین را دارند بهتر است و هنگامی که آن را مصرف می کنند حجم استخوانی آنها کاهش می یابد.

اندازه و تراکم استخوان های بدن در دوران بزرگسالی ثابت نیست و به این بستگی دارد که فعالیت سلول های استخوانی از جمله استئوبلاست ها که موجب رشد لایه های جدید می شود بیشتر باشد، یا فعالیت استئوکلاست ها که موجب تخریب استخوان ها می شود.

محققان می گویند که ویتامین E موجب افزایش فعالیت استئوکلاست های “استخوان خوار ” می شود و این به این معناست که استخوان ها بیشتر در معرض تخریب قرار می گیرند.

آزمایش هایی مشابه از جمله تحقیقاتی که در ۲۰۱۰ منتشر شد، نتایج عکس بررسی های اخیر را در برداشت و حتی به این نتیجه منجر شد که مصرف ویتامین E یکی از شیوه های درمانی مفید برای تقویت استخوان ها در سالمندان است.

اما دکتر هلن مک دونالد از دانشگاه آبردین در بریتانیا که در مورد تاثیر تغذیه بر سلامت استخوان ها تحقیق می کند، می گوید که تعداد کمی از پژوهش ها، از جمله تحقیقاتی که خود او انجام داده، نشان دهنده تاثیرات منفی این ویتامین است.

وی تاکید کرد که هیچ دلیلی برای آنکه مردم رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا از مصرف مقادیر ناچیزی از ویتامین E که در غذاها موجود است، اجتناب ورزند.

وی گفت: “اما مکمل ها دارای دوز و غلظت بالاتری از ویتامین E و املاح موجود در غذاها بوده و عوارض جانبی ناشی از مصرف نادرست مکمل ها در برخی موارد بسیار جدی است.”
خدایا یاریم کن تا آن چه را که دانسته یا نا دانسته می شکنم دل نباشد innocent0001.gif
 تشکر شده توسط : زهرا59 , الهام ج
#5
ویتامین E، آنتی اکسیدانی مهم


ویتامین E ترکیبی است محلول در چربی که در سال 1936 ازجوانه ‌ی گندم جدا شد و آلفا توکوفرول نامیده شد. این نام مشتق از کلمه‌ی یونانیTOKOS به معنی "تولد کودک" و PHEREIM یعنی به "دنیا آوردن" و OL برای نشان دادن عامل الکلی موجود در ساختمان این ویتامین است.

در سال‌های بعد دو توکوفرول دیگر، به ‌نام‌ های بتا وگاما توکوفرول از روغن‌های گیاهی جدا شدند که فعالیت بیولوژیکی کمتری نسبت به آلفا توکوفرول داشتند و مشخص شد که آلفا توکوفرول مؤثرترین فرم ویتامین E در پیشگیری از علایم کمبود ویتامین E است.
این ویتامین نقش قابل توجهی در سوخت و ساز طبیعی تمام سلول‌ها دارد و در ارتباط با بسیاری از مواد مغذی و عوامل درون زای دیگر عمل می‌ کند. این مجموعه، سیستمی را تشکیل می ‌دهند که بدن را در مقابل اثرات مخرب گونه‌های فعال اکسیژن محافظت می‌ کند.

ویتامین E نام جامعی برای گروهی از مولکول‌هایی است که فعالیت بیولوژیکی آلفا توکوفرول را نشان می ‌دهند و شامل مشتقات آلفا، بتا، گاما و سیگما توکوفرول و آلفا، بتا، گاما و سیگما توکوترینول است. توکوترینول‌ها از ترکوفرول‌ها، با داشتن یک زنجیره‌ی جانبی غیراشباع متمایز هستند.

فرمی که به ‌طور طبیعی بیشتر وجود دارد و دارای فعالیت بیولوژیکی بیشتری نیز هست، "آلفا توکوفرول" می باشد.

آلفا توکوفرول ساختگی شامل 8 استروئوایزومر است که با پیشوند ALL- RAC مشخص می ‌شوند و فعالیت آن‌ها 25درصد کمتر از شکل طبیعی این ویتامین است.

عملکرد زیستی
این ویتامین به ‌عنوان مهم‌ ترین آنتی اکسیدان محلول در چربی عمل کرده و از تکثیر و انتشار رادیکال‌های آزاد مخرب در غشاهای زیستی جلوگیری می ‌کند.
در کمبود ویتامین E، کم‌خونی در نتیجه ‌ی اثر تخریبی رادیکال‌های آزاد اتفاق می ‌افتد. هم ‌چنین اثر مخرب رادیکال ‌های آزاد منجر به آسیب اعصاب محیطی می‌ شود.

ویتامین E از بین برنده‌ی قدرتمند رادیکال PEROXYL است، به ویژه از اسیدهای چرب چند غیراشباع(PUFA) در داخل فسفولیپید غشاهای زیستی و در لیپوپروتئین‌های پلاسما محافظت می‌کند.


رادیکال‌های آزادی که وارد بدن انسان می ‌شوند یا داخل سلول‌ها تولید می ‌گردند، اتم‌ها یا مولکول‌هایی هستند که دارای الکترون‌های جفت نشده می ‌باشند. این وضعیت سبب ناپایداری و واکنش پذیری آن‌ها و در نهایت آسیب‌های شدید به ‌سلول و بافت می‌ گردد.




ویتامین E علاوه بر این که یکی از ترکیبات مهم سیستم دفاع آنتی ‌اکسیدانی سلول است، در سایر سیستم‌های آنزیمی آنتی ‌اکسیدانی نیز درگیر می‌ شود، مانند سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز، گلوتاتیون ردوکتاز، کاتالاز، تیوردوکسین ردوکتاز و هم‌ چنین در عوامل غیرآنزیمی گلوتاتیون و اسید اوریک.

بسیاری از این سیستم های آنزیمی برای عملکرد خود به مواد مغذی ضروری وابسته هستند، برای مثال فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز و تیوردوکسین ردوکتاز به کافی بودن سلنیوم؛ فعالیت سوپراکسید دیسموتاز به کفایت مس،

روی، منگنز؛ و فعالیت گلوتاتیون ردوکتاز به کافی بودن رییوفلاوین(ویتامین B2) بستگی دارد. در نتیجه عملکرد آنتی اکسیدانی ویتامینE می ‌تواند تحت تأثیر وضعیت تغذیه‌ای یک یا چند ماده‌ی مغذی دیگر قرارگیرد.
در چند بیماری که مربوط به کمبود ویتامین در حیوانات است، دیده شده که ویتامین E می‌ تواند با سلنیوم جایگزین شود، که این پدیده صرفه‌جویی تغذیه‌ای گفته می ‌شود.

براساس عملکرد آنتی اکسیدانی ویتامین E و ارتباط آن با سایر مواد مغذی، گفته شده که ویتامین E می‌ تواند بدن را در مقابل وضعیت‌های مرتبط با استرس‌های اکسیداتیو مثل

سالمندی ، آلودگی هوا، آرتریت ،سرطان ،بیماری‌های قلبی عروقی، آب مروارید،دیابت، و عفونت محافظت کند.
منابع غذایی
ویتامین E فقط به وسیله ‌ی گیاهان تولید می ‌شود؛ بنابراین در وهله ی اول ویتامین E در محصولات گیاهی یافت می ‌شود و غنی ‌ترین منبع غذایی آن،

روغن‌های گیاهی خوراکی می ‌باشند. این روغن‌ها حاوی همه‌ ی همولوگ‌های آلفا،بتا، گاما و سیگماتوکوفرول در مقادیر مختلف هستند: فرم طبیعی ویتامین E بیشتر در روغن جوانه ‌ی گندم، روغن گلرنگ و روغن آفتابگردان وجود دارد. روغن ذرت و روغن سویا حاوی مقادیر بیش تر گاما توکوفرول به اضافه ‌ی مقداری توکوترینول است. روغن دانه‌ ی کتان و روغن پالم حاوی آلفا و سیگما توکوفرول به‌ مقدار مساوی است. علاوه بر این، روغن پالم حاوی مقادیر زیاد آلفا و سیگما توکوترینول می ‌باشد.
دانه‌های فرآوری نشده‌ی غلات وآجیل‌ها منابع خوب ویتامینE هستند. میوه‌ها و سبزی‌ ها حاوی مقادیر کمتر بوده و برخی از آن‌ها مثل هلو و مارچوبه منابع نسبی هستند. گوشت‌ها و به خصوص چربی حیوانی دارای ویتامین E بوده که در این بین، غنی ‌ترین آن‌ها، بافت‌های چربی و بافت‌های حیوانی است که از مقادیر زیادی ویتامین E در دوران حیات خود استفاده کرده‌اند. از آن جایی که ویتامین E در آب نامحلول است، در حین طبخ در آب از بین نمی ‌رود؛ اما در طی سرخ کردن در حرارت زیاد تخریب می‌ شود.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : naarin.p , الهام ج
#6
افزایش طول عمر سالمندان با مصرف این ویتامین

تاثیر مصرف ویتامین E بر افزایش طول عمر افراد بالای ۷۰ سال مشهود است، اما در سنین پایین‌تر تاثیری ندارد.

به گفته متخصصان، مصرف ویتامین E طول عمر را در افراد بالاتر از ۷۰ سال افزایش می‌دهد.

متخصصان در دانشگاه هلسینکی با تحقیق در خصوص بیش از ۱۰ هزار فرد دارای سن ۶۵ سال به بالا به این نتیجه رسیدند که مصرف ویتامین E تاثیری بر افزایش طول عمر افراد ۶۵ تا ۷۰ ساله ندارد، اما طول عمر افراد قرار گرفته در طیف سنی بالاتر از ۷۰ سال را افزایش می‌دهد.

بر اساس نتایج بررسی این متخصصان که در نشریه پیری منتشر شد، امکان مرگ افراد قرار گرفته در طیف سنی یاد شده با مصرف این ویتامین تا ۲۵ درصد کاهش می یابد.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
منبع : pezeshkan.org
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : naarin.p , الهام ج
#7
مکمل ویتامین E مضر است یا ضروری؟
در طول این سال‌ها سازندگان مکمل‌ها و برخی محققان پیش بینی کردند که ویتامین E به پیشگیری از سرطان، بیماری‌های قلبی و آلزایمر منجر می‌شود ضمن این که کمک به حفظ بینایی و داشتن پوست درخشان می‌کند. همین پیش بینی‌ها بود که مصرف و فروش این مکمل را بسیار افزایش داد.
تعداد کمی از مطالعات نشان می‌دهد میزان بالای ویتامین E ممکن است مضر باشد. برخی از یافته‌های مهم مطالعات در مورد مکمل ویتامین E از این قرارند:
کاهش بیماری‌های قلبی و سکته، افزایش طول عمر، جلوگیری از سرطان پروستات. به طور کلی تحقیقات بالینی نشان می‌دهد که ویتامین E ممکن است منجر به کاهش آسیب کبدی ناشی از التهاب شود ضمن این که میزان ابتلا به دژنراسیون ماکولا که علت اصلی نابینایی در بزرگسالان است، و علاج خاصی یرای آن وجود ندارد، با مصرف ویتامین E کاهش می‌یابد. بنا به اعلام موسسه ملی چشم ایالات متحده آمریکا، فرمولاسیون ویتامین‌های سی، ویتامین E، بتاکاروتن، لوتئین و زیگزانتین خطر ابتلا به این بیماری را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد.
به طور کلی تحقیقات بالینی حاکی از آن است که میزان مناسب ویتامین E به نفع سلامت است نه به ضرر آن.
منبع:سلامانه

http://payamems.com/web/%D9%85%DA%A9%D9%...%8C%D8%9F/
تاریخ : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
 تشکر شده توسط : یاسی , alireza1111 , juju
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  الفبای ویتامین ها zenith 6 7,406 2016/12/08, 06:41 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  فواید ویتامین D و منابع تامین آن najva 14 94,058 2016/06/23, 06:03 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  تاثیر مصرف ترشی در كاهش اضطراب nahid 3 3,711 2016/05/02, 10:37 PM
آخرین ارسال: hadisss
  اهمیت زیاد ویتامین های گروه ب (B) وفولیک اسید earth 24 87,332 2016/01/16, 10:11 AM
آخرین ارسال: niloofary
  حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها arman alagha 4 6,849 2015/11/29, 10:01 AM
آخرین ارسال: niloofary
  سایه روشن‌های مصرف آدامس مـه ســـا 10 7,464 2014/11/01, 09:02 PM
آخرین ارسال: نازلی
  ویتامین ث(c) nahid 14 15,043 2014/10/09, 10:33 PM
آخرین ارسال: toopdesign
  قرص مولتـی ویتامین ول من wellman paeazan 0 4,511 2014/08/11, 12:08 AM
آخرین ارسال: paeazan
  آشنایی با ویتامین k # پریسا # 6 7,087 2014/05/13, 10:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  6مکمل غذایی-ویتامین، 6 توصیه، 6 هشدار نازلی 3 4,911 2013/12/19, 06:14 PM
آخرین ارسال: nahid



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست