موضوعها: 20
تشکر های اهدا شده: 1190
تشکر های دریافت شده :2458 بار در 1164 پست
سال تشخيص بيماري : 89 ( CIS)
دكتر معالج : سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده :
من که انقدر پله رفتم پایین که زانو سائیدگی پیدا کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
موضوعها: 12
تشکر های اهدا شده: 10944
تشکر های دریافت شده :6812 بار در 3496 پست
سال تشخيص بيماري : ......
دكتر معالج : .........
داروي مورد استفاده :
خوب دانشمندی که گفته بالا و پایین از پله ضرر داره منظورش بالا وپایین به صورت یکنواخت و سریع اما دانشمندی که گفته مفید منظورش به صورت آهسته بوده که اولا با کمک تکیه دادن دست به دیوار یا نرده که آدم به کمک اونها خودشو بکشه بالا مثل سخره نوردی میشه و اینکه وقتی یه پا رو رویه پله گذاشتیم دستمونو به نرده بگیریم و ارام پایه دیگمونو بلند کنیم ولی اینجوری که آقا حامد میگن روزانه 200 تا 300 پله بالا پایین میرن فکر کنم 2 ساعت وقت باید واسه 200 تا صرف کنن
عشــق
همین خنده های ساده ی توست
وقتی با تمام غصه هایت میخندی
تا از تمام غصه هایم
رها شوم...
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
(2010/09/18, 08:25 AM)nazaninn نوشته است: شد چيزي رو يه دانشمند كشف نكنه واسه سلامتي بعد اون يكي نياد بگه نه دروغ بوده؟؟!!!!!
اين چه وضعيه آخه
خب نازنين خانوم خالي بسته ، يه هفته بياد جاي من بينم بازم ادعا مي كنه پله برا سلامتي خوبه !
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
موضوعها: 43
تشکر های اهدا شده: 2199
تشکر های دریافت شده :2712 بار در 492 پست
سال تشخيص بيماري : 73
دكتر معالج : ملکیان
داروي مورد استفاده :
فیزیوتراپی که میرفتم، یکی از ورزشهایی که بهم داده بودند این بود که پاهام را به ترتیب بذارم روی پله و بیارم پایین. از اونطرف هم تاکید داشت که پله نباید بالا و پایین بری.
گفتم پس این که ضد و نقیض شد! گفت برای بالا و پایین رفتن از پله ها، همه وزن بدن روی یک زانو قرار میگیره و زانو خیلی آسیب میبینه. اما اگر وزن روی زانو نباشه، حرکت پا به بالا و پایین خیلی سودمنده.
من هم ام اس داشتم.
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 1691
تشکر های دریافت شده :1644 بار در 549 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر نوریان
داروي مورد استفاده :
(2010/09/12, 03:33 PM)Sina نوشته است: استفاده از پلهها از معدود فعاليتهاي روزانه است كه از حد خفيف تا شديد قابل انجام است، تغيير نميكند، نياز به استفاده از وسيله خاصي هم ندارد و در عين حال انجام آن احمقانه به نظر نميرسد.
اين محققان پس از تجزيه و تحليل پيامدهاي بالا رفتن از پلهها يك يا دو نوبت در طول يك روز كاري به اين نتايج دست يافتهاند.
روزنامه گلوب اند ميل به نقل از پروفسور كولين بورهام استاد انستيتو كالج دانشگاهي دوبلين در بخش ورزش و سلامت نوشت: نكته اصلي در اين پژوهش اين است كه استفاده از پلهها از معدود فعاليتهاي روزانه است كه از حد خفيف تا شديد قابل انجام است، تغيير نميكند، نياز به استفاده از وسيله خاصي هم ندارد و در عين حال انجام آن احمقانه به نظر نميرسد.
اين تحقيق روي 8 زن فارغ التحصيل دانشگاه دوبلين انجام گرفت كه در نوبتها و دورههاي مختلف از پلهها بالا ميرفتند.
محققان دريافتند: پس از پايان دوره در مقايسه با گروه كنترل در زناني كه از پله استفاده كرده بودند، 17 درصد تناسب آيروبيك افزايش يافت و كلسترول بد در خون آنها نيز 8 درصد كاهش پيدا كرد.
.................................
حتی اونایی که تهران زندگی میکنن میتونن این ایستگاه های مترو رو از پله برقی استفاده کنن ولی به صورت برعکس ... سلامتیشون بیشتر بهتر میشه
من تو بالا رفتن از پله مشکلی ندارم,اما توپائین اومدن خیلی بزام سخته.تا کجا میشه رفت بالا؟؟؟؟
به هر حال هر صعودی,یه فرود داره,مگه نه