موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
منم دارم لحظه لحظه میکنم کی این برنامست فقط خدا کنه روز پنجشنبه یا جمعه نباشه که من نتونم نگاه کنم خوشحال میشم اگه دو نفر ادم طبیعی رو بیارن و بگن اینا ام اس دارن و دارن راحت زندگی میکنن و ما خوشحالتر فقط خواهش میکنم روزش رو بگید ولی اخر هفته نباشه خواهشا
اونوقت منیکه مدتها منتظر چنین برنامه هایی بودم به همین راحتی از دستش میدم مرسی ازتون و منتظرم
فقط این بیماری رو لطفا بد جلوه ندید باز قلبم بیفته پایین باز دوباره مردم از بیماران ام اس بترسن و ازدواج نکنن وکار بهشون ندن و .......
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | zaynab , O#!!! , سحــــــــر , fireboud , بی تـــا , BanOoOo , yas , Aram , Matilat , nazaninn , khatoon25 , pariya1361 |
|
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 9786
تشکر های دریافت شده :4786 بار در 1687 پست
سال تشخيص بيماري : ^-^
دكتر معالج : ^-^
داروي مورد استفاده :
واااااااااااااااااااااای
مرسی حمید..........................ما کلا ذوق زده شدیم.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 11550
تشکر های دریافت شده :9052 بار در 3739 پست
سال تشخيص بيماري : ----
دكتر معالج : ----
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 107
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :2505 بار در 772 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : بتافرون
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
شک نکن
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
موضوعها: 107
تشکر های اهدا شده: 911
تشکر های دریافت شده :2505 بار در 772 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : بتافرون
من کلن آدم مشکوکی هستم
شایدم به این دلیله که با آدمهای مشکوک می پرم
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
این اولین اقدام در این زمینه هست و امیدوارم آغازی باشه برای حرکت های بعدی و تاثیرگذاری بیشتر بر روی جامعه. یادمون نره که ما نماینده همه بچه های ام اسی هستیم و هستند دوستانی که متاسفانه شرایط جسمانی خوبی ندارند و ما نباید اونا رو هم فراموش کنیم و سعی کنیم رسم نمایندگی رو به خوبی به جا بیاریم. کنار آگاه سازی جامعه در مورد ام اس باید بتونیم توجه مسئولین رو بیشتر جلب کنیم و حداکثر امکانات برای ام اسی ها مخصوصا اونا که دچار مشکلات بیشتری هستند رو جذب کنیم.
با این برنامه می خوایم متحد بشیم. همه دست در دست هم. اولین قدم باور کردن قدرت خودمونه و این برنامه روح اعتماد به نفس رو بین بچه ها بالا می بره و بهشون ثابت خواهد کرد توانایی انجام کارهای بزرگ رو دارند و میتونن تو اجتماع تاثیرگذار باشن.
اولین تاثیر اجرای این برنامه رو در اینده نزدیک خواهیم دید. اولین تاثیر روی خودمون. باور کردن خودمون. همه باید هزینه بدیم برای این اقدام.
نمیدونم الان چی بگم. اما موقع پخش برنامه حال و هوای خودم رو نمی تونم توصیف کنم. می دونم همه منتظرین. این انتظار قشنگه.
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
تشکر شده توسط : | O#!!! , fireboud , hamid , سحــــــــر , mojtaba2iran , بی تـــا , Sina , رامين , احمدرضا , Aram , nazaninn , khatoon25 , pariya1361 |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1469
تشکر های دریافت شده :404 بار در 114 پست
دكتر معالج : دکتر علیرضا محمدی
داروي مورد استفاده : ربیف
سلام,دستتون درد نکنه و واقعا خسته نباشید,حداقل این فرصت خوبیه که گل روی بعضی هاتون رو ببینیم.باز هم خسته باشید
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 391
تشکر های دریافت شده :316 بار در 38 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : بهرامی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
از زحماتتان متشکرم و برایتان ارزوی موفقیت می کنم.
فکر می کنم ابتدا باید برای اصلاح نگاه به بیماری در خود بیماران تلاش کنیم .انکار بیماری معقول نیست.موضع دفاعی گرفتن هم.ما تنها یک راه داریم و انهم نگاه عقلانی است.ام اس زندگی را تحت تاثیر قرار میدهد میزانش متفاوت است.
من به عنوان بیماری با ناتوانی بسیار فیلم هایی که دوستان نفی شان می کنند را سیاه نمایی نمی دانم.
مدتی پیش در سایتی خارجی خاطرات بیماران امریکایی را از برخورد مردم با انها میدیم که بسیار زننده تر از برخورد مردم ما بود و به همان اندازه نا اگاهانه.
در برنامه هایی اینچنین دوستان دیگری از معلولین بوده اند که از توانایی هایشان گفته اند و از بی مهری ها .نتیجه چه شد.
کاش دوستان بر حقوق خود تاکید می کردند و می پرسیدند اگر احسان علیخانی ام اس بگیرد چگونه زندگی اش را اداره می کند.چرا هیج ادم عاقلی در این مملکت فکر نمی کند اگر فردا خودش یا فرزندش ام اس بگیرد تکلیفش چیست.یک نفر بگوید حق ام اسی ها چیست.
کدام بیماری با ام اس قابل مقایسه است.همه چیزت را تحت تاثیر قرار می دهد.اگر حالت بد است راحت تری و اگر خوب نگران و بلاتکلیف.
میدانم در ایران حق فرد نادیده انگاشته میشود اما باید این مشکل حل شود و باد از جایی شروع کرد.
با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام
نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش
تشکر شده توسط : | fireboud , MAHDI , بی تـــا , Sina , رامين , hamid , nahid , nazaninn , maryamm , havaars , Prime , pariya1361 |
|
|