موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 11550
تشکر های دریافت شده :9062 بار در 3748 پست
سال تشخيص بيماري : ----
دكتر معالج : ----
داروي مورد استفاده :
smile , be happy and enjoy life
موضوعها: 269
تشکر های اهدا شده: 7318
تشکر های دریافت شده :5524 بار در 2188 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
امیدوارم این برنامه نگرش آدم هایی که با یه دید دیگه به ام اسی ها نگاه می کنن رو تغییر بده
از همتون ممنونم
... Forever trusting who we are , And nothing else matters
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 391
تشکر های دریافت شده :316 بار در 38 پست
سال تشخيص بيماري : 81
دكتر معالج : بهرامی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2011/08/04, 11:49 PM)yas نوشته است: منم دارم لحظه لحظه میکنم کی این برنامست فقط خدا کنه روز پنجشنبه یا جمعه نباشه که من نتونم نگاه کنم خوشحال میشم اگه دو نفر ادم طبیعی رو بیارن و بگن اینا ام اس دارن و دارن راحت زندگی میکنن و ما خوشحالتر فقط خواهش میکنم روزش رو بگید ولی اخر هفته نباشه خواهشا 
اونوقت منیکه مدتها منتظر چنین برنامه هایی بودم به همین راحتی از دستش میدم مرسی ازتون و منتظرم 
فقط این بیماری رو لطفا بد جلوه ندید باز قلبم بیفته پایین باز دوباره مردم از بیماران ام اس بترسن و ازدواج نکنن وکار بهشون ندن و ....... ادم طبیعی......
ما بوقیم پس
قدیمی غلط گفته اند باید میگفتند
از اسب افتادن بهتر است تا از اصل افتادن
با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام
نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7728 بار در 1752 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
فقط از ته دل دعا کنین اونی باشه که میخوایم
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 669
تشکر های دریافت شده :845 بار در 337 پست
سال تشخيص بيماري : مهم نیس
دكتر معالج : مهم نیس
داروي مورد استفاده :
بچه ها این اتفاق پس کی می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو میرقصی و من عاشق شدن رو یاد میگیرم
تو میخندی حواست نیست من آروم میمیرم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 36
تشکر های دریافت شده :5 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : بیدکی
داروي مورد استفاده :
واقعا خسته نباشید.
موضوعها: 165
تشکر های اهدا شده: 2909
تشکر های دریافت شده :4615 بار در 1342 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
بچه ها همه ی پست هاتون رو خوندم...یعنی نمیدونم چی بگم..
خیلی بزرگید...همتون..
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن
مثل تو نیستن
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
2011/08/05, 11:18 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/08/05, 11:26 AM، توسط yas.)
(2011/08/05, 12:23 AM)MAHDI نوشته است: این اولین اقدام در این زمینه هست و امیدوارم آغازی باشه برای حرکت های بعدی و تاثیرگذاری بیشتر بر روی جامعه. یادمون نره که ما نماینده همه بچه های ام اسی هستیم و هستند دوستانی که متاسفانه شرایط جسمانی خوبی ندارند و ما نباید اونا رو هم فراموش کنیم و سعی کنیم رسم نمایندگی رو به خوبی به جا بیاریم. کنار آگاه سازی جامعه در مورد ام اس باید بتونیم توجه مسئولین رو بیشتر جلب کنیم و حداکثر امکانات برای ام اسی ها مخصوصا اونا که دچار مشکلات بیشتری هستند رو جذب کنیم.
با این برنامه می خوایم متحد بشیم. همه دست در دست هم. اولین قدم باور کردن قدرت خودمونه و این برنامه روح اعتماد به نفس رو بین بچه ها بالا می بره و بهشون ثابت خواهد کرد توانایی انجام کارهای بزرگ رو دارند و میتونن تو اجتماع تاثیرگذار باشن.
اولین تاثیر اجرای این برنامه رو در اینده نزدیک خواهیم دید. اولین تاثیر روی خودمون. باور کردن خودمون. همه باید هزینه بدیم برای این اقدام.
نمیدونم الان چی بگم. اما موقع پخش برنامه حال و هوای خودم رو نمی تونم توصیف کنم. می دونم همه منتظرین. این انتظار قشنگه.
خب میری تو برنامه ماه عسل ؟ مشکلی که نداری منظورم ظاهریه ؟ میدونی چرا این سوال رو میپرسم بخاطر اینکه وقتی میلیونها نفر نشستن دارن این برنامه رو میبینن اولین کاریکه میکنن اینکه برنامه در مورد ام اس پس حتما این کسی که اینجاست مشکل راه رفتن داره متاسفانه این طرز فکر منو خیلی اذیت میکنه حتی دکتراشم همینطورن امیدوارم حرفهای خوب خوب بزنی ما منتظریم البته برا بالا بردن فرهنگ ام اس و اینکه ما اگر روحیه مون بالا باشه و اطرافیان اذیت نکنن خوب خوبیم
میدونی من برا همین 4 ساله راز ام اسی بودنم رو به کسی نگفتم فقط مامان و بابا و داداشم میدونه همین و بس خوشحال میشم بگی این بیماری جوریکه راحت میشه از دیران هم پنهان کرد و مثل یه فرد طبیعی تو یجامعه باشیم بدون اینکه کسی بدونه ام اس داریم امپول میزنیم و روحیه حساسی داریم و حداقل خیالمون راحته زخم زبون بهمون نمیزنن 
(2011/08/05, 01:30 AM)esmaeil نوشته است: ادم طبیعی......
ما بوقیم پس
قدیمی غلط گفته اند باید میگفتند
از اسب افتادن بهتر است تا از اصل افتادن
یعنی چی بوقیم ؟
من خودم رو میگم مث یه ادم طبیعی راه میرم هیشکیم نمیدونه ام اس دارم منظورم از این مدلها بود
بعدشم راستی بچه ها قراره کیا برن تو ماه عسل ؟ میدونید ؟ چی میخواین بگید بچه ها تو رو خدا حرف دل ما رو بزنیدا 
موفق باشید
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 16
تشکر های دریافت شده :26 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
دیروز که این برنامه رو میدیدم با خودم فکر میکردم کاش یه برنامه هم راجع به بیماران ام اس داشته باشن , خبر خیلی خوبی دادید . ممنونم از تلاشهای همتون . امیدوارم برنامه خیلی خوبی باشه و اطلاعات خوبی به همه بده راجع به ام اس . باز هم ممنون از همه تلاشهاتون .
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37283 بار در 6973 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
یاسی جان ما تمام موارد رو در نظر گرفتیم فقط به فکر اونی که حالش خوبه نیستیم . یا بهتر بگم بر خلاف بقیه برنامه ها که فقط به اون که حالش بده اختصاص داده شده ما به فکر اونی که حالش خوبه هم هستیم
به قول سینا فقط دعا کنید اونی که ما میخوایم بشه .
رو بقیه مواردش بهمون اعتماد کنید چون حرف های تک تکتون لحاظ میشه تو برنامه یعنی حرف هایی که تو این 2 سال تو سایت زده شده .
اینم بگم که گوش بزنگ باشیم چون امکان داره هر لحظه بهمون بگن برنامه امروزه یا فرداست !!!!
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | zaynab , shahrzad , omid , بی تـــا , anaram , احمدرضا , Aram , Sina , nahid , earth , nazaninn , yas , pariya1361 |
|
|