موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 252
تشکر های دریافت شده :485 بار در 84 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
(2015/05/30, 01:19 PM)ehsank نوشته است: من در فکر ازدواج با دخترخانمی هستم که ام اس داره. البته هنوز به خودش چیزی مطرح نکردم و شاید خودش داره اینو می خونه.
اما از دو چیز می ترسم: یکی اینکه وضعیت جسمی او به حدی برسه که از انجام کارهای شخصی اش هم باز بمونه. ینی نیازمند مراقبت تقریبن 24 ساعته پیدا کنه. در این صورت از بنیه ی من فراتر میره کار.
دوم اینکه خودم به لحاظ روحی کم بیارم...
آیا کسی تجربه ی مشابهی داشته؟
سلام من خانومم ام اس داره و معلوله یه چیز میگمم گوش بگیر اگر پول داری باهاش ازدواج کن اگر نه نه خودت اذیت کن نه اون دختررو .تو جامعه ما حرف رو پول میزنه نه علاقه من دارم ماهی 1200000 پول دارو وماهی 500000 پول پرستار میدم اگر با علاقه بری در داروخانه هیچی بهت نمیدن میگن پول بده
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی، ... اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 177
تشکر های دریافت شده :582 بار در 121 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
2015/05/30, 09:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/05/31, 02:02 PM، توسط ehsank.)
(2015/05/30, 08:33 PM)رضا ا نوشته است: (2015/05/30, 01:19 PM)ehsank نوشته است: من در فکر ازدواج با دخترخانمی هستم که ام اس داره. البته هنوز به خودش چیزی مطرح نکردم و شاید خودش داره اینو می خونه.
اما از دو چیز می ترسم: یکی اینکه وضعیت جسمی او به حدی برسه که از انجام کارهای شخصی اش هم باز بمونه. ینی نیازمند مراقبت پیدا کنه. در این صورت از بنیه ی من فراتر میره کار.
سلام من خانومم ام اس داره و معلوله یه چیز میگمم گوش بگیر اگر پول داری باهاش ازدواج کن اگر نه نه خودت اذیت کن نه اون دختررو .تو جامعه ما حرف رو پول میزنه نه علاقه من دارم ماهی 1200000 پول دارو وماهی 500000 پول پرستار میدم اگر با علاقه بری در داروخانه هیچی بهت نمیدن میگن پول بده
ممنونم از روشنگریت. یکی از بهترین جواب ها رو دادی! من پول زیادی ندارم. راستش یه مسئله خصوصی هم داشتم که بهت پیام دادم نظرت رو بپرسم. ممنون میشم جواب بدی.
حذذذذذذذذذففففففففف شد!!!!!
عشق کار نازکان نرم نیست
عشق کار پهلوان است ای پسر (مولانا)
من دلم رو،
به بازاری نمی برم که خریدار نداره
تشکر های اهدا شده: 1809
تشکر های دریافت شده :4195 بار در 1125 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
انقد مشکلات برای ازدواج هست که ام اس چیز مهمی در برابر اونا نیست.
سرگذشت من
سر گذشتی بود
که اشتباها بر من گذشت.
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
2015/06/07, 04:08 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/06/07, 04:12 PM، توسط arezooo82.)
(2015/05/30, 09:20 PM)ehsank نوشته است: (2015/05/30, 08:33 PM)رضا ا نوشته است: (2015/05/30, 01:19 PM)ehsank نوشته است: من در فکر ازدواج با دخترخانمی هستم که ام اس داره. البته هنوز به خودش چیزی مطرح نکردم و شاید خودش داره اینو می خونه.
اما از دو چیز می ترسم: یکی اینکه وضعیت جسمی او به حدی برسه که از انجام کارهای شخصی اش هم باز بمونه. ینی نیازمند مراقبت پیدا کنه. در این صورت از بنیه ی من فراتر میره کار.
سلام من خانومم ام اس داره و معلوله یه چیز میگمم گوش بگیر اگر پول داری باهاش ازدواج کن اگر نه نه خودت اذیت کن نه اون دختررو .تو جامعه ما حرف رو پول میزنه نه علاقه من دارم ماهی 1200000 پول دارو وماهی 500000 پول پرستار میدم اگر با علاقه بری در داروخانه هیچی بهت نمیدن میگن پول بده..
ممنونم از روشنگریت. یکی از بهترین جواب ها رو دادی! من پول زیادی ندارم. راستش یه مسئله خصوصی هم داشتم که بهت پیام دادم نظرت رو بپرسم. ممنون میشم جواب بدی.
حذذذذذذذذذففففففففف شد!!!!!
عشق کار نازکان نرم نیست
عشق کار پهلوان است ای پسر (مولانا)
هیچوقت انسانیت خودتون رو با پول نسنجید.هیچوقت...اگه واقعا بهش علاقه دارید،مطمئنم که هییییچ چیزی منصرفتون نخواهد کرد! اگرم ندارید که هیچی.همسر من وقتی اومد خواستگاریم حتی صد هزار تومن هم پس انداز نداشت! اما الان بعد از گذشت 5 ماه خونه هم خرید.ماشینم خرید.چون خدا به قلب پاکش داد اینارو...واقعا معجزه شد که یهو اینهمه پول اومد دستش...اینجا خدا یکبار دیگه به ما گفت که من کنارتونم...عشق پاک باشه بقیش حله....دعای یه ام اسی،معجزه میکنه! یادتون نره!!
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
تشکر های اهدا شده: 2542
تشکر های دریافت شده :2930 بار در 667 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : مارلا - Novartis
(2015/06/07, 04:20 PM)زیر آسمون خدا نوشته است: ازدوااااج  بله ازدواااااااااااااااج. ..!
عجیبه؟
ببین دوست عزیز ازدواج قسمته
ربطی هم به بیماری و سلامتی نداره
ولی به نظر من تجرد برا خیلی ها بهتره
چه سالم چه بیمار
می دونی چرا؟
چون ازدواج فقط 20% ش خوش بودن و لذت
بردنه ...
80% بقیش مسئولیته که خیلی ها...
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1541 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
(2015/06/07, 06:31 PM)سها نوشته است: (2015/06/07, 04:20 PM)زیر آسمون خدا نوشته است: ازدوااااج  بله ازدواااااااااااااااج. ..!
عجیبه؟
ببین دوست عزیز ازدواج قسمته
ربطی هم به بیماری و سلامتی نداره
ولی به نظر من تجرد برا خیلی ها بهتره
چه سالم چه بیمار
می دونی چرا؟
چون ازدواج فقط 20% ش خوش بودن و لذت
بردنه ...
80% بقیش مسئولیته که خیلی ها...
آره سها جون منم تا حد زیادی باهات موافقم! ولی خب اینجوری هم زندگی آدم خیلی خالیه و تازه دوران پیری هم هست که تنهایی توو اون دوران خیلی سخته
حتی تووی رویاتم...؟!
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
من خیلی دوست دارم یه بچه از شیرخوارگاه بیارم و بزرگش کنم.اینطوری هم به خودم کمک کردم هم به یه بچه بی سرپرست...راستش منم میترسم از اینکه بچم ام اس بگیره..اینطوری هیچوقت خودمو نمیبخشم...
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
تشکر های اهدا شده: 38
تشکر های دریافت شده :101 بار در 26 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : دکتر شیخ الاسلام
داروي مورد استفاده :
نمی دونم چرا بعضی ها این بیماری رو اینقدر بزرگش میکنن. با ام اس هم میشه یه زندگی عادی داشت... ازدواج کرد... بچه دار شد....
چرا همیشه به نیمه خالی لیوان نگاه میکنیم..
درسته که این بیماری یه سری مشکلات برای همه مون ایجاد میکنه ولی خب باید بپذیریم که زندگی هیچ کس ایده آل نیست.. همیشه مشکلات هستن. نباید اجازه بدیدم با نگاه منفی مون کیفیت زندگیمون تحت تاثیر قرار بگیره........
تشکر های اهدا شده: 1027
تشکر های دریافت شده :1166 بار در 353 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : زادیوا - نانوفناوران دارویی الوند
سلام به همگی .نظرمنم اینه که اول دوست داشتن مهمه و بعد بیماری .فکرکن رضا ا دور از جون شما به جای اون هستید اون خانم به خاطر بیماریتون باید از شما بگذره؟
من خدا را در نگاه آنانی دیدم که، خود نیاز محبت بودند، ولی بازهم محبت می کردند…
تشکر های اهدا شده: 5388
تشکر های دریافت شده :2737 بار در 1149 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : ابراهيمي
داروي مورد استفاده : رسیژن
حقیقت تلخ است ولی حقیقت این است که دوستش دارم
|