موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3519
تشکر های دریافت شده :6831 بار در 2229 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اقای خانعلی
داروي مورد استفاده :
مهریه رو خودم بچشم خودم دیدم که مهم نیس
دوستم مهرش چهارده کیلو شمش طلابود اگه عقدنامشو نمیدیدم باور نمیکردم
اما چیشد.جدا شد و مهرشو بخشید
همیشه میگم ادمای بد زیادن اما خوبا بیشترن.خدا واسه خوباس که مارونگه داشته
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
مونا جان، مهریه ی سنگین خوشبختی نمیاره و نمیتونه باعث دوام ازدواج بشه ولی اگه اوضاع خوب پیش نره و بخوای بعضی از حقوقت رو توو این ممکلت بگیری(طلاق، بچه...) ممکنه بکار بیاد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 252
تشکر های دریافت شده :485 بار در 84 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
2015/01/06, 08:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/01/06, 08:35 PM، توسط رضا ا.)
سلام من به عنوان یک مرد اگر از همسرم خدائی نکرده خوشم نیاد و بخوام طلاق بدم اگر مهریه ش دنیا هم باش یکاری میکنم که خودش مهرش رو حلال کنه وطلاق بگیره .البت نه من بلکه خیلی از آقایون اینجوری هستن .مهریه هیچ وقت ملاک زندگی نیست
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی، ... اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص.
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
2015/01/06, 10:30 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/01/06, 10:31 PM، توسط arezooo82.)
همسر من تو یه دفتر اسناد رسمی وکالت طلاق رو به من داد.مهریم زیاد پایین هم نبود.بنظرم اول باید فرصت داد تا طرف مقابل خوب بشناسه آدمو بعد....
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
تشکر های اهدا شده: 297
تشکر های دریافت شده :215 بار در 59 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2015/01/06, 11:25 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/01/06, 11:26 PM، توسط ali1357.)
قواعد قانونی برای روزگار بحرانی زندگی نوشته شده اند. این قواعد برای قضاوت در اختلافات شکل گرفته اند و گرنه روز خوش و مهربانی که قانون به کار نمی آید. زندگی را می شناسم که با وجود دو فرزند فروپاشید فقط چون مرد به علت اعتماد به همسرش اموالش را به نام او کرد. زندگی باید بر پایه تعادل شکل بگیرد، تعهدات قانونی باید به این تعادل کمک کنند. گاهی گرفتن قدرت قانونی به جای انکه زندگی را شیرین تر کند آن را از امن و آرامش خارج می کند. باید به ترتیبی در زندگی عمل کرد که تعهدات دو طرف متعادل و تعدیل کننده رفتارشان باشند.
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :11 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : طاهر
داروي مورد استفاده :
سلام من کارشناس ارشد حقوق و وکیل هستم. بر خلاف تصور اکثر مردم در موردی که زوج وکالت بلاعزل حق طلاق می دن حق طلاقشون ساقط نمی شه چون حق طلاق مرد از مواردی است که قابل اسقاط نیست مثل حق حضانت و درج این شرط در شروط ضمن عقد تفاوتی با وکالت خارج ندارد چرا هر دوی این اسناد رسمی محسوب میشن. تنها مزیت گرفتن وکالت در طلاق برای زوجه کوتاه شدن پروسه طلاقه و در این موارد که زن با استفاده از این حق درخواست طلاق می کنه میگن باید کل یا مقداری از مهریه رو بذل کنی که البته در این مورد قانونی وجود نداره و دادگاه ها سلیقه ای عمل می کنن.
در مورد گرفتن اقرارنامه کتبی در دفاتر اسناد راه کار خوبیه ولی توجه داشته باشید که ما تو چه جامعه ای با فرهنگ خاص زندگی میکنیم و شاید گفتن این حرف باعث ایجاد کدورت بشه ولی توصیه میکنم چند نفر شاهد داشته باشین که موضوع بیماری رو به آقا گفتین مثلا با دکترتون هماهنگ کنین که بگن بهتره مواردی که گفتم رو بنویسید و هر سه امضا کنیم من خودم این موضوع رو به دکترم گفتم و ایشون قبول کردن جالب اینجاست که بعدا گفتن برای بیمارای دیگه هم از این راهکار استفاده میکنن.
تشکر های اهدا شده: 297
تشکر های دریافت شده :215 بار در 59 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
عزیزی می گفت که معروف است که خانم ها احساسی تصمیم می گیرند و مردان عقلانیند اما رفتارهای دقیق و حساب گرانه خانم ها چیزی عکس آن را نشان می دهد.
تشکر های اهدا شده: 642
تشکر های دریافت شده :292 بار در 81 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر پزشکی
داروي مورد استفاده :
(2015/01/08, 12:16 AM)ali1357 نوشته است: عزیزی می گفت که معروف است که خانم ها احساسی تصمیم می گیرند و مردان عقلانیند اما رفتارهای دقیق و حساب گرانه خانم ها چیزی عکس آن را نشان می دهد.
ولی باز هنوز ته ته تصمیمشون به احساس بر میگرده شک نکن
رها کردن کسی که برای شما ساخته نشده یعنی رسیدن به این درک که برخی آدمها بخشی از سرگذشتتان هستند نه بخشی از سرنوشتتان
تشکر های اهدا شده: 1809
تشکر های دریافت شده :4194 بار در 1125 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
(2015/01/08, 12:16 AM)ali1357 نوشته است: عزیزی می گفت که معروف است که خانم ها احساسی تصمیم می گیرند و مردان عقلانیند اما رفتارهای دقیق و حساب گرانه خانم ها چیزی عکس آن را نشان می دهد.
من چون از نزدیک با علی آقا آشنا هستم و ایشون و ب عنوان کسی ک تو دانشگاه فلسفه تدریس میکنن واستاد دانشگاه هستن در همین زمینه ب حرفهای ایشون اعتقاد دارم و مطمعنم ک حرف ایشون ب واقعیت خیلی نزدیکه.
سرگذشت من
سر گذشتی بود
که اشتباها بر من گذشت.
تشکر های اهدا شده: 642
تشکر های دریافت شده :292 بار در 81 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر پزشکی
داروي مورد استفاده :
(2015/01/08, 02:31 PM)majid1 نوشته است: (2015/01/08, 12:16 AM)ali1357 نوشته است: عزیزی می گفت که معروف است که خانم ها احساسی تصمیم می گیرند و مردان عقلانیند اما رفتارهای دقیق و حساب گرانه خانم ها چیزی عکس آن را نشان می دهد.
من چون از نزدیک با علی آقا آشنا هستم و ایشون و ب عنوان کسی ک تو دانشگاه فلسفه تدریس میکنن واستاد دانشگاه هستن در همین زمینه ب حرفهای ایشون اعتقاد دارم و مطمعنم ک حرف ایشون ب واقعیت خیلی نزدیکه.
خوب این ارادت شما را به ایشون می رسونه.
ولی من فکر می کنم همیشه استثنا هم هست
رها کردن کسی که برای شما ساخته نشده یعنی رسیدن به این درک که برخی آدمها بخشی از سرگذشتتان هستند نه بخشی از سرنوشتتان