2014/04/08, 10:13 PM
کلا اگه یه نگاه اجمالی بندازی میبینی همه ماها که درگیریم متولد دهه60 هستیم
چون میگذرد غمی نیست
ازدواج و ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/04/08, 10:13 PM
کلا اگه یه نگاه اجمالی بندازی میبینی همه ماها که درگیریم متولد دهه60 هستیم
چون میگذرد غمی نیست
2014/04/08, 10:21 PM
2014/04/08, 10:21 PM
جالبه خواستگاری که داشتم میگفت چون من کارشناسی ارشد هستم و استاد دانشگام با 14 تا سکه همه منو قبول میکنن
درصورتی که من مهریه خیلی بالا هم نگفتم 124 تا
2014/04/08, 10:23 PM
(2014/04/08, 10:21 PM)مریییم نوشته است: جالبه خواستگاری که داشتم میگفت چون من کارشناسی ارشد هستم و استاد دانشگام با 14 تا سکه همه منو قبول میکننتو اين بحران بى شوهرى من اگه جاى شما بودم قبول ميكردم ![]() ![]()
عجب دليل قانع كننده اي مريم
![]() تا كي بهش ميخنديدي؟ ![]() واااااي خدايا ![]()
به هر ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺁﺳﯿﺒﯽ ﮐﻨﯽ ﺁﻥ ﭼﯿﺰ ﺟﺎﻥ ﮔﯿﺮﺩ ، ﭼﻨﺎﻥ ﮔﺮﺩﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺨﯿﺰﺩ ﺻﺪ ﭘﺮﯾﺸﺎﻧﯽ،
ﻣﺮﻭﺡ ﮐﻦ ﺩﻝ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻝ ﺗﻨﮓ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ، ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ساز زندان را بر اين ارواح زنداني،
2014/04/08, 10:32 PM
2014/04/08, 10:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/08, 11:10 PM، توسط mahdimotamedi.)
اصلا كلا شما دهه شصتيا تو بهشتين ها
![]() طفليا كودكي به سختي نوجواني به سختي دانشگاه به سختي كار به سختي زندگيم به سختي ![]() ![]() ![]() ![]() (2014/04/08, 10:21 PM)مریییم نوشته است: جالبه خواستگاری که داشتم میگفت چون من کارشناسی ارشد هستم و استاد دانشگام با 14 تا سکه همه منو قبول میکنن بهش بايد ميگفتي بابا شكوفا شده استعداد درخشان ![]() ![]() حالا استاد دانشگاس حقوقش چقدر بوده؟؟هيئت علمي كه نبوده حق التدريسي ماهيانه 600 تا 700 ديگه ![]() گرفتن نداره كه داداش من البته نميدونم شما ساكن كجايين ولي تو شهر ما و دانشگاه ما استاد دكتر به پايين تر تعريف نميشه طفليا هم اونايي كه تازه كارن بد بختن فقط اسمشون دكتره حالا اين آقا فوقه؟؟؟؟؟ ولي ديگه دوره مدرك گرايي ور افتاده كلا به پايان رسيده الان بيشتر چهره گرايي شرط شده تيپ و چهره شخصيت بيشتري ميده تا مدرك
2014/04/09, 09:31 AM
(2014/04/08, 03:46 PM)موناامیدوار نوشته است: نمیگم اول بسم الله عقد کنن "همسر یه قهرمان" عزیزمسلام عزیزم نظر من اینکه توی دوران دوستی کاملاً می تونید طرف رو بشناسید، اتفاقاً من مشاور هم میرفتم، ایشان به شدت مخالف بودند، بعد موافق شدند، چون شناخت آدمها مثل خیلی از مسائل تدریجی هست شما خودت آدم 4 سال پیش نیست، به تدریج دستخوش تغییر شدی تا مدت رو چه بازه زمانی تعریف کنی! اگر کوتاه باشه قطعاً شناخت هم کامل نیست و به قول شما تظاهری هست همسر من 6 ماه بعد از آشنایی اومد خواستگاری، می دانی نتیجه اش چی شد؟ مخالفت شدید خانواده ها، کنترل های شدید، تصمیم های عجولانه و ... تازه خودمون دو تا هم تو کرکری عشق و عاشقی بودیم، حالیمون نمی شد بی هم نباشیم ولی کم کم پخته شدیم، اتفاقهای مختلف آزمونی برای ورود به مرحله بعد بود. مثال می زنم: با ماشین نو همسرم تصادف بدی کردم و یک قوطی کبریت بهش تحویل دادم، می دانی چی گفت؟ فدای سرت جون خودت و بقیه سلامتِ همین کافیه، تازه گواهینامه هم نداشتم، خودش با افسر و راننده ماشینها صحبت کرد که قید نکنند من پشت رول بودم باهم مسافرت رفتیم، تو سفر فهمیدم دیگه در انتخابم شکی نیست، به قدری به حریمم احترام گذاشت که آرزو داشتم همان موقع باهاش ازدواج کنم. هیچ وقت تو هر جایی بودیم من رو به غیر از همسرش معرفی نمیکرد پدرم ازش شکایت کرد که ما جواب نه دادیم ولی ول کن دختر ما نیست، بازهم نه به من و نه به خانواده ام بی احترامی نکرد، گفت پدرت حق داره منم پدر بودم شاید همین کار رو میکردم و ... اونم خیلی من رو امتحان کرد. خب اگر این شناختها نبود که ما دو تایی از صفر مطلق زندگیمون رو دوتایی نمی تونستیم بسازیم، همین بیماری خدا شاهده که تو زندگی ما با اینکه باعث ایجاد خیلی از مسائل شده، ذره ای هایلایت نیست. حتی ما قبل از ازدواج راجب اینکه اگر یکی از ما مشکل داشت و نتوانستیم بچه دار بشیم صحبت کردیم من میگم اول انتخاب درست، دو مرحله اول آشنایی ابتدایی طرفین، سه خواستگاری، چهار آشنایی توام با آزمون (به خصوص سفر رفتن) ، پنج رسمیت باور کن الان موضوعی برای بحث کردن نداریم چون زیر و بم هم رو می دانیم و هیچ چیز پنهانی نداریم، تو چشم هم نگاه کنیم تا ته همه چیز رو خواندیم. ما هم مثل همه بودیم کم کم به اینجا رسیدیم مشکل دوستی نیست، مشکل انتخاب نادرست دوست هست، سر یکماه اگر پسرها خیلی هم زرنگ باشند، دخترها می توانند بفهمند که طرف اهل زندگی و ازدواج هست یا نه، به دردشون میخوره یا نه. پسرها که دیگه تیزتر هستند نباید دغدغه های دوران آشنایی ازدواج و مراسم عروسی باشه، باید مبتنی بر ارزیابی باشه. یعنی ببینی فاکتورهایی که داری رو پر میکنه یا نه پرحرفی کردم ولی من تجربه 10 ساله خودم رو میبینم
هرکه را دیدم از مجنون و عشقش قصه گفت
کاش میگفتند در این ره، چه بر لیلا گذشت ![]()
2014/04/09, 01:11 PM
بلاخره که چی باید ازدواج کرد
امسال در برم سال دیگه بلاخره باید ازدوا کرد ![]()
...
2014/04/09, 03:36 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
داستان ازدواج یک ام اسی | آذرستون | 36 | 29,807 |
2020/07/18, 08:37 PM آخرین ارسال: یاسمین123 |
|
بیماری خود را قبل از ازدواج با همسر آینده مطرح کنید | آیدا | 35 | 15,469 |
2019/12/01, 08:57 PM آخرین ارسال: آرزو |
|
نحوه برخورد خانواده همسر پس از ازدواج | عمومهربان | 76 | 52,408 |