ارسالها: 83
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Oct 2010
تشکر های اهدا شده: 482
تشکر های دریافت شده :397 بار در 181 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکترمجدی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
سینووکس
محل سکونت :
ممنون آقاسروش

خواهش میکنم هر کی اطلاعاتی در این مورد داره یا تجربه داره لطفا در اختیار ماهم بذاره ممنون میشم
ارسالها: 96
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Feb 2012
تشکر های اهدا شده: 517
تشکر های دریافت شده :474 بار در 172 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : شایگان نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
بچه های متاهله گل !!!میشه بگین چی جوری مساله ی ام استونو با خواستگارتون بیان نموده ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد!!!!! لطفاً!!!!
ارسالها: 204
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2012
تشکر های اهدا شده: 2558
تشکر های دریافت شده :3708 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : ندارم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
محل سکونت : نامعلوم
اینا که می خوان طلاق بگرین دیگه چرا ازدواج می کنن
واقعا چی با خودشون فکر می کنن
متاسفم
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
نرخ ازدواج و طلاق ایران در مقایسه با سایر کشورها
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۳
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال با تشریح آمار مقایسهای ازدواج و طلاق در ایران با سایر کشورها گفت: نسبت آمار طلاق به آمار ازدواجها در ایران 16.3 درصد است که این شاخص در فرانسه 53.2، روسیه 52.6، نروژ 49.8، آلمان 48.8، کانادا 46.3، استرالیا 41.2، ژاپن 35.8، چین 21.2، ترکیه و اردن 20.3 درصد است.
علی اکبر محزون در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: آمار میزان ثبت ازدواج و طلاق در کشور و ویژگیهای آن از جمله آمارهایی است که علاوه بر مسائل فرهنگی و اجتماعی، به لحاظ تأثیر غیرمستقیم در تحولات جمعیتی نیز در سطوح مختلف جغرافیایی اعم از کل کشور، استانها، شهرستانها، شهرها و نقاط روستایی مورد توجه است.
وی گفت: شاخصهای آماری این دو واقعه حیاتی، علاوه بر سطوح داخل کشور در سطوح بینالمللی نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ به گونهای که بخش آمار سازمان ملل متحد نیز هر سال اقدام به جمعآوری و مقایسه این آمار از کشورهای مختلف و انتشار آن در قالب سالنامه آماری میکند.
به گفته وی، نکته مهمی که در این میان وجود دارد، ایجاد شرایط محاسباتی برابر جهت انجام مقایسههای مذکور است که به طور استاندارد، این کار با تقسیم آمار ثبت هر واقعه بر کل جمعیت هر کشور یعنی محاسبه شاخص «نرخ» انجام میشود؛ چراکه چنانچه جمعیت کشوری کمتر یا بیشتر از کشور مورد مقایسه باشد، شاخص نرخ، اثر آن را خنثی می کند و باعث امکان مقایسهپذیری کشورها در این زمینه میشود. لذا نباید به اشتباه فقط آمار خام این دو واقعه مبنای مقایسه کشورها قرار گیرد.
شاخص ازدواج و طلاق در ایران 11.7 و 1.9 در هر هزار نفر
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال تاکید کرد: با توجه به توضیحاتی که ارائه شد، نرخ ثبت واقعه ازدواج و طلاق در کشور ما، یعنی حاصل تقسیم آمار سالانه هر واقعه بر جمعیت کشور، در سال 1390 به ترتیب برابر با 11.7 و 1.9 در هزار نفر بوده که به عبارت دیگر به ازای هر هزار نفر جمعیت در کشور، این تعداد ازدواج و طلاق به ثبت رسیده است.
وی افزود: عوامل مختلفی بر مقدار این دو شاخص تأثیرگذار هستند که از جمله آنها میتوان به میزان جوانی جمعیت، فرهنگ و آداب و رسوم، سن قانونی ازدواج و مسائل اجتماعی اشاره کرد و در تجزیه و تحلیل مقایسه کشورها یا مناطق مختلف یک کشور با یکدیگر این عوامل را مورد توجه قرار داد.
محزون گفت: در نتیجه مطالعاتی که در دفتر آمار و اطلاعات جمیعتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور در زمینه مقایسه میزان نرخ ازدواج و طلاق براساس منابع معتبر بینالمللی انجام شده، نکات قابل توجهی در مقایسه کشورهای توسعهیافته و کشورهای کمتر توسعه یافته با جمهوری اسلامی ایران به چشم میخورد که حاکی از جایگاه خوب کشور در زمینه ازدواج در بین کشورهای منطقه و جهان است .
ایران در نرخ ازدواج مقام دوم منطقه است
وی در مورد نرخ ازدواج درکشورهای توسعه یافته نیز اظهار داشت: نرخ ازدواج ایران بعد از تاجیکستان از تمام کشورهای منطقه که این شاخص برای آنها ارائه شده و حتی از تمام کشورهای توسعهیافته بیشتر است. این شاخص برای کشور فرانسه 3.9، کانادا 4.5، آلمان 4.7، نروژ 4.8، ژاپن و استرالیا 5.5، چین 7.5، روسیه 8.5 درهزار و ... گزارش شده است.
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال در مورد نرخ طلاق نیز افزود: براساس همین مطالعه، نرخ طلاق در کشورهای مورد بررسی، برای روسیه 4.5، فنلاند 2.6، کره جنوبی 2.5، نروژ 2.4، آلمان و استرالیا 2.3، فرانسه 2.1 و ژاپن 2 درهزار است که ملاحظه می شود شاخص نرخ طلاق در ایران از تمامی کشورهای ذکر شده و همچنین برخی کشورهای منطقه مانند قزاقستان، اردن و کویت کمتر است.
به گفته وی، از سوی دیگر، این شاخص در مقایسه با برخی کشورهای منطقه مانند ترکیه و لبنان که نرخ طلاق در آنها 1.6درهزار است بیشتر است.
نسبت طلاق به ازدواج در فرانسه بیش از کشورهای توسعه یافته است
وی افزود: علل و عوامل اجتماعی متعددی در بروز این پدیده نقش دارند که در دستهبندی علل عمده آن در کشورهای دنیا، عواملی نظیر: مشکلات ارتباطی، پیامدهای اقتصادی، بدرفتاری همسران، خیانت همسران، مشکلات جنسی، ناسازگاری، تغییر نگرش در مورد نقشهای مناسب برای زنان و ... نام برده شده است. شاخص دیگری که میتواند در خصوص ازدواج و طلاق مورد بررسی قرار گیرد، درصد آمار طلاق در مقایسه با آمار ازدواجهاست که بیانگر مقایسه سرعت رشد طلاق نسبت به ازدواج است.
وی تاکید کرد: نسبت آمار طلاق به آمار ازدواجها در ایران 16.3 درصد است که این شاخص در فرانسه 53.2، روسیه 52.6، نروژ 49.8، آلمان 48.8، کانادا 46.3، استرالیا 41.2، ژاپن 35.8، چین 21.2، ترکیه و اردن 20.3 درصد و ... است. این بدان معناست که در صدر این جدول برای کشورهای توسعهیافته و منطقه، درصد طلاق به نسبت ازدواجها در حدود 50 درصد است، یعنی یک طلاق در مقابل هر دو ازدواج.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 280
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Jan 2012
تشکر های اهدا شده: 5069
تشکر های دریافت شده :6557 بار در 1254 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دكتر صحراييان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
محل سکونت :
2012/10/14, 11:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/10/14, 11:56 PM، توسط شیرین.)
از خدا میخوام همه ی جوونارو تو این امر ازدواج یاری کنه.................
تصمیم گیری برا ازدواج خیلی سخته خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی....
خیلی بده بمونی تو چند راهی....
تا به امروز زیاد جدی بهش فک نکرده بودم....اما الان تو این موقعیتی که قرار گرفتم میگم که بهتره یه تصمیم درست حسابی بگیرم... میبینم سخت ترین تصمیم شاید تو عمرمه...
اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم....نمیتونم راضی شم...این حس لعنتی که میگه اینم مثه همون آدمه عذابم میده...به یاد آوردن اون خاطرات تلخ عذابم میده...گرچه اون خاطرات مربوط میشه به دوران دوستی با یکی و کلی با ازدواج متفاوته
موندم....خیلی سخته...خیلی
حتی فکر اینکه دارم جدی به ازدواج فک میکنم عذابم میده....
فک کردن به قلب مهربون طرف راضیم میکنه اما حس میکنم اصلا آمادگیشو ندارم....
آیا من فعلا آمادگی ازدواجو ندارم یا وسواس علتشه؟
چرا انقد حساس شدم من؟
چرا به کوچیکترین چیز گیر میدم....
خدایا کمکم کن
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۱
ازدواج آسانتر براي مجردهاي دولتي
وی از طرح تسهیل ازدواج کارکنان مجرد دولت در این بسته پیشنهادی خبر داد و اظهار كرد: ازدواج کارکنان مجرد دولت و پشتیبانی از ازدواج فرزندان کارکنان دولت در این بسته پیشنهادی به دولت تقدیم خواهد شد.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان گفت: یک بسته پیشنهادی به منظور تسهیل در ازدواج جوانان از سوی این وزارتخانه تهیه شده و همزمان با هفته ازدواج ( 26 مهر - دوم آبان ماه) به دولت تقدیم میشود.
به گزارش ایرنا، باقر پیشنمازی در نشست خبری در آستانه هفته ازدواج افزود: در این بسته پیشنهادی آمده است بر اساس ماده 30 قانون تسهیل در ازدواج، یک سوم ظرفیت مسکن مهر میتواند در اختیار جوانانی که تازه ازدواج کردهاند، قرار بگیرد.
وی از طرح تسهیل ازدواج کارکنان مجرد دولت در این بسته پیشنهادی خبر داد و اظهار كرد: ازدواج کارکنان مجرد دولت و پشتیبانی از ازدواج فرزندان کارکنان دولت در این بسته پیشنهادی به دولت تقدیم خواهد شد.
وی همچنین از اولویت استخدام متاهلان در دستگاههای دولتی و پوشش بیمهای این افراد در بسته پیشنهادی ارسالی به دولت خبر داد و گفت: همه امکانات و افزایش هدیه ازدواج به 30 میلیون ریال نیز در این بسته پیشنهادی آمده و در اختیار دولت قرار گرفته است.
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت و ساماندهی سایتهای همسرگزینی توضیح داد: از زمان تصویب آییننامه در دولت تمام مراکز تلفنی و مجازی همسریابی شش ماه فرصت دارند تا خود را با این آییننامه تطبیق دهند.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 266
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2012
تشکر های اهدا شده: 85
تشکر های دریافت شده :1042 بار در 338 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : مجدی نسب-صحرائیان-
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : ایران-اهواز
خوبه!خیلی خوبه!منم بیمه ام.تازه رسمی دولت هم هستم.ولی بازم به درد من نمیخوره.هرچی باشه من ازنظر پسری که میاد خواستگاری وصد البته از نظر مامانش!!!!!یه بیماری هستم که همین روزاست که ویلچر نشین بشه!!!!!!!!!
ارسالها: 1,064
موضوعها: 157
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
محل سکونت : تهران
(2012/10/14, 05:23 PM)Aynaz نوشته است: سلام دوستاي گلم يه سوال دارم:ميخواستم بدونم كه اگه آقاژسري باخانمي كه مبتلابه ام اس هست ازدواج كنه از سربازي رفتن معاف ميشه؟
اگر خانوم کارت معلولیت داشته باشن میشه ولی یه قانون جدید هست که باید 4سال زندگی کنند تا کارت اصلی معافیت براشون صادر بشه.
چون متاسفانه قبلا هر کس که خواستار معافیت بود با ازدواج کوتاه مدت با یه فرد معلول ورسیدن به کارت معافیت خانوم رو طلاق میداد.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
ارسالها: 1,893
موضوعها: 218
تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : خوزستان
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۱
افزایش سن ازدواج 8.6 میلیون جوان ایرانی
سرپرست مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت جوانان با اشاره به بهترین سن ازدواج توضیح داد: 8 میلیون و 672 هزار و 584 نفر از جوانان در رده سنی 25 تا 29 سال است. بهترین سن ازدواج در میان زنان 21 سال و در میان مردان 24 سال است، اما در حال حاضر سن ازدواج در میان زنان به 24 سال و در میان پسران به 29 سال رسیده است که قطعاً خطرات و آسیب های اجتماعی را برای جوانان در پی خواهد داشت.
سرپرست مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت جوانان از جمعیت 23 میلیونی جوان کشور خبر داد و گفت: بیشترین جمعیت جوان کشور در سنین 25 تا 29 سال که بهترین سن ازدواج است قرار دارند و باید سیاستهای تشویقی ازدواج برای این سنین افزایش یابد تا شاهد رشد آمار ازدواج در سنین اعلام شده باشیم.
به گزارش مهر، محمدتقی حسن زاده افزود: براساس سرشماری سال 1390، جمعیت جوان کشور که بین سنین 15 تا 29 سال تعریف شده اند، 23 میلیون و 694 هزار و 194 نفر است.
وی با بیان اینکه براساس آخرین سرشماری شاهد کاهش 4 درصدی جمعیت جوان کشور هستیم، گفت: 49 درصد جمعیت جوان کشور در رده سنی 15 تا 19 سال را زنان و 66/50 درصد را مردان تشکیل می دهند. همچنین در رده سنی 20 تا 24 سال، 93/49 درصد را مردان و 07/50 درصد را زنان تشکیل می دهند.
افزایش سن ازدواج بیش از میلیون جوان
به گفته حسن زاده، 8 میلیون و 672 هزار و 584 نفر از جوانان در رده سنی 25 تا 29 سال است که در این رده سنی جمعیت مردان بیشتر از زنان بوده و این خود هشداری به مسئولان و کارشناسان برای تاخیر در سن ازدواج است.
سرپرست مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت جوانان با اشاره به بهترین سن ازدواج توضیح داد: بهترین سن ازدواج در میان زنان 21 سال و در میان مردان 24 سال است، اما در حال حاضر سن ازدواج در میان زنان به 24 سال و در میان پسران به 29 سال رسیده است که قطعاً خطرات و آسیب های اجتماعی را برای جوانان در پی خواهد داشت.
اخلاق و نجابت در اولویت معیارهای ازدواج جوانان
حسن زاده تصریح کرد: متاسفانه بسیاری افراد گمان می کنند که پول و ثروت معیار اول جوانان برای ازدواج است، اما براساس آخرین نتایج تحقیقات صورت گرفته این وزارتخانه از 28 هزار جوان به عنوان جامعه آماری کشور، اولویت جوانان برای ازدواج شامل اخلاق خوب، سلامت جسمانی، عفت و نجابت، متانت و اصالت خانوادگی، موقعیت اجتماعی، شغل و درآمد اقتصادی و تحصیلات دانشگاهی است.
دختران بیشترین درصد سن ازدواج را دارند
وی درباره خطرات افزایش سن ازدواج در میان جوانان اظهار داشت: براساس آمارهای به دست آمده دختران بیشترین درصد را برای سن ازدواج به خود اختصاص داده اند، قطعاً به هر میزان که جوانان از سن ازدواجشان بگذرد، میزان آسیبهای اجتماعی، فرهنگی و فردی افزایش یافته و می تواند جامعه آینده را با خطرات زیادی مواجه کند.
3 طلاق به ازای هر 10 ازدواج
حسن زاده با اشاره به کاهش 4.5 درصدی جمعیت جوان کشور نسبت به سال 1385 توضیح داد: تحقیقات نشان داده همانگونه که ازدواج در میان جوانان رشد چشمگیری نداشته، طلاق نیز در میان جوانان روند کاهشی نداشته است. براساس آمارهای به دست آمده از هر 10 ازدواج جوانان، سه مورد منجر به طلاق می شود که قطعا مسائل مادی دراولویت طلاقهای کشور نیست.
ایلام و گیلان صاحب بیشترین و کمترین جمعیت جوان کشور
وی در پایان گفت: استان ایلام به نسبت جمعیت خود بیشترین آمار جمعیت جوان و استان گیلان کمترین جمعیت جوان کشور را به خود اختصاص داده است.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
ارسالها: 638
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2011
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
محل سکونت : اهواز
(2012/10/14, 09:10 PM)reihane نوشته است: بچه های متاهله گل !!!میشه بگین چی جوری مساله ی ام استونو با خواستگارتون بیان نموده ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد!!!!! لطفاً!!!!
ريحانه عزيزم من اينو چند جا گفتم.
تو همون جلسه اول بهش نگفتم .وقتى فهميدم بدرد هم ميخوريم و احساسش درگير شده بود اول گفتم دارم ميرم شيراز ,و اينكه هميشه ميرم شيراز,تو ذهنش سوال درست كردم بعد يكم كنجكاوش كردم تا اينكه علتشو پرسيد و گفتم ميرم دكتر, وقتى خواست بدونه چرا تحت نظر دكتر هستم خيلى عادى براش توضيح دادم كه يه مشكلى دارم و... بعد هم كه ادرس سايت رو دادم كه هر اطلاعاتى ميخواد ازينجا كسب كنه ,چون ممكن بود بود بره از كسانى يا جاهايى بپرسه كه اطلاعات غلط بهش بدن
خلاصه عزيزم مهمترين چيز اينه كه ذهنشو آماده كنى كه شوكه نشه و خيلى عادى بهش بگى

براى همه بچه ها آرزوى خوشبختى دارم
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...