(2012/03/20, 09:51 PM)استاکس نت نوشته است: مرسی چه دعای خوبی کردین تو این سال جدید دستتون خیلی خیلی مرسی
راستی نظرتون درباره ازدواج یه پسر سالم با یه دختر خانومی که ام اس داره چیه؟
میشه من ازتون بپرسم اگه شما ام اس داشتید نظرتون درباره ازدواج با یه دختره سالم چی بود؟؟؟؟؟؟؟
اگه قسمت اطلاعات در باره بیماری و بخونید متوجه میشید که مشکلی وجود نداره....ازتون خواهش میکنم از همه نظر نپرسید و خودتون و سر در گم نکنید چون همه فکر و تصور خودشون و میگن بهتره با متاهل های سایتمون صحبت کنید اگه خواستید میتونیم کمک کنیم تا با متاهل هایی اشنا بشید و نظرهمسر اونها رو که سالم هستن بپرسید و ببینید از عهده زندگی بر میان از شریک زندگیشون راضی هستن ....تا بهتر و درست بتونید فکر کنید
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
نقل قول: میشه من ازتون بپرسم اگه شما ام اس داشتید نظرتون درباره ازدواج با یه دختره سالم چی بود؟؟؟؟؟؟؟
اگه قسمت اطلاعات در باره بیماری و بخونید متوجه میشید که مشکلی وجود نداره....ازتون خواهش میکنم از همه نظر نپرسید و خودتون و سر در گم نکنید چون همه فکر و تصور خودشون و میگن بهتره با متاهل های سایتمون صحبت کنید اگه خواستید میتونیم کمک کنیم تا با متاهل هایی اشنا بشید و نظرهمسر اونها رو که سالم هستن بپرسید و ببینید از عهده زندگی بر میان از شریک زندگیشون راضی هستن ....تا بهتر و درست بتونید فکر کنید
حرفتون کاملا درسته در اینکه میتونن وظایف همسری رو خیلی خوب انجام بدن هیچ شکی درش نیست حتی به نظر من این افراد خیلی بهتر از افراد سالم میتونن همسر داری کنن
اقا میلاد من انتظار ندارم ام اسی ها رو تعریف و تاییدکنید هدف اینه که همه زندگی مشترک و انتخاب مناسب و درستی داشته باشن چون نمیخواییم بخاطر اشتباهات در جامه درصدطلاق و بالا ببریم...چه سالم چه ام اسی بهتره قبل ازدواج همه جوانب و بسنجیم تا نه باعث ازار خودمون بشیم نه دیگران....البته فکر نکنید من مادر مقدس سایتم اما متاسفانه دوستهای کمی در این بحث ها شرکت میکنن.
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
2012/03/20, 10:46 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/20, 10:49 PM، توسط شهرزاد.)
حضرت محمد صلی الله علیه و آله :
زن را برای زیباییش به همسری مگیرید
زیرا ممکن است جمال و زیبایی زن باعث پستی و سقوط اخلاقیش شود.
همچنین به انگیزه مالش با او ازدواج نکنید
زیرا مال می تواند مایه طغیان او گردد، بلکه به سرمایه دینش متوجه باشید و با زن با ایمان ازدواج کنید...
زن را برای زیباییش به همسری مگیرید
زیرا ممکن است جمال و زیبایی زن باعث پستی و سقوط اخلاقیش شود.
همچنین به انگیزه مالش با او ازدواج نکنید
زیرا مال می تواند مایه طغیان او گردد، بلکه به سرمایه دینش متوجه باشید و با زن با ایمان ازدواج کنید...
قربون تو و پیامبر اما تو که ما رو قطع نخاع و تو خونه پدر موندگارمون کردی مال که نداریم به چشم و ابرومون امیدوار بودیم که اونم شما از ریشه زدی عزیزم اخه با عرض پوزش از اقایونمردها که فقط به همین دو حسن توجه دارن به اینها نگاه نکنن پس برا چی زن میخوان برا اشپزی و شستن ؟که اونم الحمداالله ماشین ظرفشویی و لباسشویی و غذای کنسرو که هست
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
2012/03/20, 11:38 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/20, 11:47 PM، توسط احمدرضا.)
(2012/03/20, 10:12 PM)استاکس نت نوشته است: حرفتون کاملا درسته در اینکه میتونن وظایف همسری رو خیلی خوب انجام بدن هیچ شکی درش نیست حتی به نظر من این افراد خیلی بهتر از افراد سالم میتونن همسر داری کنن
به نظرت همسرشون هم میتونه اونطور که باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه اسلام 1- داشتن ایمان, تقوا و حسن خلق.
2- خوب و شایسته بودن.
3- اصالت خانوادگی.
4- توجه به کُفوِیت.
5- سلامت جسم و جان.
((موارد همتائی و تناسب دختر و پسر))
مردی از پیامبر(ص) پرسید: با چه کسی ازدواج کنیم؟
فرمودند: الاکفاء
او پرسید: کفوها چه کسانی هستند؟؟؟
حضرت فرمود: مومنان کفو و هم شأن هم هستند
1- همتایی دینی و ایمانی
2- همتایی و هماهنگی فرهنگی و فکری و تفاهم و توافق فرهنگی و فکری میان آن دو
3- همتایی اخلاق.
4- کفو هم بودن در تحصیلات علمی
5- تناسب در زیبائی
6- تناسب سنی
7- تناسب مالی
8- تناسب خانوادگی
9- تناسب اجتماعی