2012/10/26, 03:25 PM
چگونه و چه وقت میوه بخوریم
همه ما فکر می کنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان اما به این سادگی که فکر می کنید نیست. بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟ راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟
این است:«میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید.» میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است. اگر میوه ها را به آن صورت (بعد از مصرف غذا) بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت؛ بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تأمین می کند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت های زندگی می شود. میوه مهم ترین خوراک هاست برای مثال در نظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید؛ تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود، اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر می شود و به اسید تبدیل می شود، به محض این که درون معده، میوه با غذا و آنزیم های گوارشی تماس پیدا می کند، همه حجم غذا شروع به از بین رفتن و فاسد شدن می کند پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذایی تان میل کنید. شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت می کنند که هر زمان که هندوانه می خورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم، معده ام نفخ می کند، زمانی که موز می خورم همش حس این که باید فورا به دستشویی بروم را دارم و... در حقیقت همه این ها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب می شوند و گاز تولید می کنند در نتیجه شما بالا می آورید. سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید. با توجه به تحقیقات دکتر «هربرت شلتون» باید بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی می شوند. اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید و به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد. زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید، فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد، تنها مزه شان را دریافت می کنید. پختن، تمام ویتامین ها را از بین می برد اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید، چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود، می توانید برای پاک سازی بدنتان 3 روز روزه میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید، و در آخر متعجب می شوید از این که دوستانتان به شما می گویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.
کیوی:
میوه کوچک اما بسیار مقوی است. این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و فیبر است. حجم ویتامین C این میوه دو برابر حجم ویتامین C پرتقال است.
سیب:
خوردن روزانه یک سیب، دکتر را از شما دور می کند اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین C دارد، اما دارای آنتی اکسیدان ها و فلاون هاست (ماده شیمایی بی رنگ و متبلور) که هر دو این ها فعالیت ویتامین C در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و در نتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می کند.
توت فرنگی:
میوه محافظ. توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدان ها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگ ها و رادیکال های آزاد محافظت می کند.
پرتقال:
دارویی شیرین. مصرف 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می گیرد کلسترول را کم می کند از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگ های موجود دربدن را از بین می برد. هم چنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.
هندوانه:
بهترین تسکین دهنده تشنگی است. از 92% آب تشکیل شده است هم چنین حاوی بالاترین دوزگلاتاتیون است که به بالا رفتن سیستم دفاعی بدن کمک می کند هم چنین آن ها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین C و پتاسیم هستند.
عنبه (انبه):
نشان بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی است. این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین A بوده و برای چشم ها مفید می باشند.
منبع: مجله چیستان شماره 317 ص 4 و5 - آرمان
همه ما فکر می کنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان اما به این سادگی که فکر می کنید نیست. بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟ راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟
این است:«میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید.» میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است. اگر میوه ها را به آن صورت (بعد از مصرف غذا) بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت؛ بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تأمین می کند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت های زندگی می شود. میوه مهم ترین خوراک هاست برای مثال در نظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید؛ تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود، اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر می شود و به اسید تبدیل می شود، به محض این که درون معده، میوه با غذا و آنزیم های گوارشی تماس پیدا می کند، همه حجم غذا شروع به از بین رفتن و فاسد شدن می کند پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذایی تان میل کنید. شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت می کنند که هر زمان که هندوانه می خورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم، معده ام نفخ می کند، زمانی که موز می خورم همش حس این که باید فورا به دستشویی بروم را دارم و... در حقیقت همه این ها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب می شوند و گاز تولید می کنند در نتیجه شما بالا می آورید. سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید. با توجه به تحقیقات دکتر «هربرت شلتون» باید بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی می شوند. اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید و به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد. زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید، فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد، تنها مزه شان را دریافت می کنید. پختن، تمام ویتامین ها را از بین می برد اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید، چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود، می توانید برای پاک سازی بدنتان 3 روز روزه میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید، و در آخر متعجب می شوید از این که دوستانتان به شما می گویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.
کیوی:
میوه کوچک اما بسیار مقوی است. این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و فیبر است. حجم ویتامین C این میوه دو برابر حجم ویتامین C پرتقال است.
سیب:
خوردن روزانه یک سیب، دکتر را از شما دور می کند اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین C دارد، اما دارای آنتی اکسیدان ها و فلاون هاست (ماده شیمایی بی رنگ و متبلور) که هر دو این ها فعالیت ویتامین C در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و در نتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می کند.
توت فرنگی:
میوه محافظ. توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدان ها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگ ها و رادیکال های آزاد محافظت می کند.
پرتقال:
دارویی شیرین. مصرف 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می گیرد کلسترول را کم می کند از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگ های موجود دربدن را از بین می برد. هم چنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.
هندوانه:
بهترین تسکین دهنده تشنگی است. از 92% آب تشکیل شده است هم چنین حاوی بالاترین دوزگلاتاتیون است که به بالا رفتن سیستم دفاعی بدن کمک می کند هم چنین آن ها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین C و پتاسیم هستند.
عنبه (انبه):
نشان بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی است. این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین A بوده و برای چشم ها مفید می باشند.
منبع: مجله چیستان شماره 317 ص 4 و5 - آرمان
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....