امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه و چه وقت میوه بخوریم
#1
جدی بگیرید
 
دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های "نامتعارف" درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند
 
او به درمان طبیعی درمقابل با بیماریها معتقد است  
 
همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان
به این سادگی که فکر میکنید نیست
بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم  
 
راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟ 
 
.
این است که میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید
میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است
 

اگر میوه ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت
بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین میکنند
که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و
کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود
 
.
 میوه مهم ترین خوراکهاست
برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید
تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود
اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود   
 
در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود
به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی 
تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند  
 
 
پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است
و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید
شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که
هر زمان که هندوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره-
در حقیقیت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید
که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند
و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید

سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم،
همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید  
  
 
با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم که چنین
موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج
و لیمو خودشان اسیدی هستند. چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی میشوند
اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید
شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی
و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد،    
 
.
زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید
میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد
تنها مزه شان را دریافت میکند
پختن، تمام ویتامین ها را از بین میبرد   
 
 اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است
اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و
آن را آرام آرام غورت دهید
چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود
میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3روز,روزه ی میوه بگیرید
بله 3روز,روزه ی میوه بگیرید

به مدت 3 روز فقط میوه بخورید
و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است 
[/color]
آدَم ها را بدون اینڪــہ
بـــہ وُجودِشآن نیاز داشتہ باشے دوســـــت بـِــــدار . . .
ڪــارے که خـــــدا با تـــو مے ڪُــند. . .!
 تشکر شده توسط : fireboud , warrior , Hasty , arezooo82 , Aram , انیس , # پریسا # , Prime , najva , 7714 , ساغر , نازلی
#2
[تصویر:  takedelcom.jpg]
یکی از عادت های غذایی برزیلی ها، مصرف میوه به همراه صبحانه است. این عادت بسیار خوب است و ما هم تلاش می کنیم مروج آن در ایران باشیم. انسان در طول روز به ویتامین ها نیاز دارد و برخی ویتامین ها نظیر ویتامین C، به جذب املاحی مثل آهن کمک می کنند بنابراین وقتی در وعده صبحانه، میوه های حاوی ویتامین C مصرف می کنیم، جذب آهن گیاهی موجود در نان هم افزایش می یابد...
صبحانه می تواند بهترین وعده و حتی اصلی ترین وعده باشد. خوردن میوه هایی مثل انبه که سرشار از ویتامین C و A است، در صبح ، ویتامین و قند بدن را در طول روز تامین می کند. از آنجا که این میوه بومی کشور ما نیست، بیشتر خوردن پرتقال را توصیه می کنیم. گوجه فرنگی نیز از نظر ویتامین مانند میوه هاست اما قند بالایی ندارد.
توصیه می شود بین ۳ تا ۶ واحد در روز میوه مصرف شود. افراد با شرایط نامناسب اقتصادی یا کسانی که به خوردن میوه علاقه چندانی ندارند، باید حداقل ۳ واحد میوه در روز بخورند اما برای کسانی که وضعیت اقتصادی خوبی دارند، مصرف ۵ تا ۶ واحد میوه توصیه می شود.
این مقدار تقریبا برابر است با نیم کیلوگرم میوه در روز. البته این نیم کیلوگرم مختص میوه هایی است که آب زیادی ندارند مانند پرتقال، سیب، گلابی، انگور و... زیرا ۵ ۴ واحد طالبی، هندوانه و خربزه تقریبا معادل یک کیلوگرم میوه های دیگر است.
کودکان معمولا به دلیل کوچک بودن حجم معده بیش از ۲ واحد میوه در روز نمی خورند بنابراین می توان به آنها آب میوه داد. البته توجه به این نکته ضروری است که مصرف بیش از اندازه میوه توصیه نمی شود زیرا میوه ها هم کالری بالایی دارند هم نسبت دریافت موادغذایی را به هم می ریزند. درست است که میوه ویتامین دارد ولی نباید جایگزین پروتئین ها شود.
بهترین زمان مصرف میوه غیر از وعده صبح، در صورتی که غذا سنگین نباشد، میان وعده است. بعد از شام هم می توان میوه مصرف کرد. در وعده صبحانه بهتر است حداقل ۳ گروه از وعده های اصلی غذایی مثل نان و غلات، میوه ها و لبنیات وجود داشته باشد.
برزیلی ها نان و میوه را دارند اما جای لبنیات و ماده ای مثل شیر یا پنیر در صبحانه شان خالی است که حتما در وعده های دیگر جبران می شود. فقط فراموش نکنید کره و خامه جزو چربی ها هستند و ماده لبنی محسوب نمی شوند.


بهترین شیوه مصرف میوه
[تصویر:  takededqd.jpg]
البته خیلی ها به خوردن میوه تازه چندان علاقه ای ندارند یا بر اثر مشكلات فیزیولوژیك، مصرفشان را محدود می كنند و انواع خشك، كمپوت یا پوره شده آن را ترجیح می دهند...


در حالی كه هیچ یك جای میوه تازه را نمی گیرند بنابراین میوه تازه میل كنید كه منبع انواع ویتامین ها، مواد معدنی و تركیب هایی با خاصیت آنتی اكسیدانی است به خصوص اگر در شهری زندگی می كنید كه هوایی بسیار آلوده دارد. در این پوستر می خواهیم برایتان از تفاوت انواع روش های فرآوری میوه ها بگوییم.

فریز كردن
بیشتر از این روش برای نگهداری میوه ها در دسترس نیستند، استفاده می شود. با اینكه از سایر روش ها كم آسیب تر است، اما انجماد آب موجود در بافت، به تخریب دیواره سلولی می انجامد و می تواند باعث از بین رفتن مواد مغذی موجود در آنها به مرور زمان شود. فقط روش های سریع فریز كردن توصیه می شود. پس از خارج شدن میوه از حالت انجماد، دوباره نباید آن را منجمد كرد زیرا با این كار از بین رفتن مواد مغذی بیش از پیش خواهد بود. البته بسته بندی های مناسب می توانند این ضایعات را به حداقل ممكن برسانند.

كمپوت كردن
در این روش كه معمولا با هدف افزایش قابلیت هضم میوه ها انجام می شود، میوه به دلیل حرارت دیدن، مقداری از ویتامین های حساس به حرارت خود را از دست می دهد بنابراین اگر هدف شما از خوردن كمپوت، تامین ویتامین های تقویت كننده سیستم دفاعی بدن است، با این كار فقط مقداری فیبر و كمی هم شكر به عنوان منبع انرژی دریافت می كنید.

آب گیری
وقتی پای بیماری و تقویت كردن به میان می آید، همه به یاد یك لیوان آب پرتقال تازه می افتند و ممكن است كم كم عادت به خوردن آبمیوه جای خوردن میوه تازه را بگیرد. در حالی كه با كوچك ترین فرآیندی كه روی میوه ها انجام می شود، ارزش تغذیه ای خود را (كم یا زیاد) از دست می دهند. فیبر میوه بعد از آبگیری تقریبا به صفر می رسد و آب، املاح و ویتامین های محلول در آن باقی می مانند بنابراین اگر هدف شما از خوردن آب میوه، دریافت فیبر است، اشتباه كرده اید زیرا فقط آب، مقداری ویتامین و املاح محلول در آن را دریافت خواهید كرد.

مرباگیری
برای تهیه مربا، همیشه میوه را به مدت طولانی حرارت می دهند و به آن شكر زیادی می افزایند پس خوردن مربا هرگز جای میوه خام را نمی گیرد و فقط یك منبع انرژی با حداقل فیبر است. در ضمن شكر موجود در آن می تواند برای بیماران مبتلا به دیابت مشكل ساز باشد و میوه را كه یك انتخاب مناسب برای تنظیم قند خون است، به یك افزایش دهنده این فاكتور تبدیل میكند.

خشك كردن
در بیشتر میوه های خشك شده، ویتامینی وجود ندارد و فقط فیبر و املاحی نظیر پتاسیم و منیزیم در آنها باقی می مانند. بنابراین اگر هدف از خوردن میوه های خشك، دریافت یك میان وعده مغذی برای كنترل فشار خون و دیابت نوع 2، آن هم به جای گروه تنقلات و شیرینی هاست، انتخاب میوه های خشك اقدامی مناسب محسوب می شود.

پوره كردن
برخی افراد به دلیل مشكلات گوارشی، میوه را به صورت پوره یا رنده شده مصرف می كنند. در این روش فقط شكل فیزیكی میوه تغییر می كند اما چون سطح آن افزایش می یابد، امكان دارد در اثر ماندن طولانی پوره در معرض هوا، ویتامین های خود (به خصوص ویتامین C) را بر اثر اكسید شدن از دست بدهد بنابراین، پوره را تازه به تازه تهیه كنید و تا آنجا كه می توانید، آن را حرارت ندهید.

یادآوری
1. برای هریك از این روش ها از میوه های سالم و تازه استفاده كنید زیرا در این صورت بیشترین مقدار مواد مغذی را خواهد داشت.

2. هریك از این روش ها بهتر است در مدت زمان كوتاهی انجام شود. به طور مثال كمپوت كردن در حداقل زمان و خشك كردن در زمان بسیار كوتاهی انجام شود تا افت ویتامینی كمتر باشد.
3. آنچه از فرآیند میوه ها به دست می آید، در زمان كوتاهی نیز باید به مصرف برسد زیرا هر چه بیشتر بماند، ضایعات مواد مغذی نیز بیشتر خواهد شد

[تصویر:  871060.jpg]
فلفل در طب سنتی
بد نیست بدانید که این دسته از سبزی ها از قدیم مورد توجه گیاه شناسان غربی بوده اند. آنها معتقد بوده اند که از این گیاهان می توان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده کرد. حتی بسیاری از گیاه شناسان چینی توصیه کرده اند که خانم ها برای رهایی از دردهای ناشی از دوره قاعدگی بهتر است از این سبزی ها در این دوران استفاده کنند. آنها در اصطلاح می گویند این دسته از خانم ها بهتر است در این دوران از بشقاب های داغ استفاده کنند.
شما فقط فلفل را همین فلفل قرمز تند می دانید؟ از خواص فلفل های دیگر چه شنیده اید؟ ابتدا باید بگوییم که فلفل ها عبارتند از فلفل قرمز که تند است، فلفل سبز که یا به شکل فلفل دلمه ای یا به شکل معمولی است.



فلفل دلمه ای
باید بگوییم فلفل های دلمه ای نیز به صورت سبز، نارنجی،زرد و قرمز عرضه می شوند که اصلا تند نیستند و ما اغلب آنها را با غذا یا در سالاد استفاده می کنیم. فلفلی که به فلفل قرمز نیز معروف است، برای اولین بار از سوی سرخپوستان "کاراییب" به خارج آمریکا معرفی شد. از آن زمان به بعد شهرت این گیاه فراگیر شده و به عنوان یک چاشنی مهم به ویژه در طبخ "کاجون و کرول" و در رستوران های جنوب شرق آسیا، چین، جنوب ایتالیا و مکزیک محسوب می شود.

کپساسین(capsicin) معروف
به نظر شما علت تندی فلفل از چیست؟
"کپساسین"(capsicin) ماده ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه می شود. هر چند که فلفل گیاهی گرم است، اما کپساسین موجود در آن سبب کاهش درجه حرارت بدن شده که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب می شود.





تحقیقات نشان داده است که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل ، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن می شود. این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلول های شما را از آسیب های رادیکالهای آزاد محافظت می کند) و ضد باکتریایی نیز دارد.

این ماده به بسیاری از خواص درمانی فلفل کمک می کند و سیستم قلبی عروقی را تحریک، سیستم هاضمه را تقویت، درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین بخشیده و برای مثانه به عنوان داروی ضد احتقان و ضد باکتری عمل کند.





فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث کاهش فشار خون نیز می شود. این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ ها جلوگیری می کند، این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری های قلبی نظیرآرترواسکلروز (سخت شدن رگ ها) کمک فراوانی می نند.



هر چند فلفل سبب سوزش زبان می شود، اما این گیاه واقعاً مسکنی قوی است. این گیاه ابتدا سبب تحریک درد می شود، اما بعد از مدتی شدت علایم درد را در بدن کاهش می دهد.



کپساسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین می دهد، بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی، میزان ورم ناشی از این بیماری ها را کاهش می دهد.
فلفل با تحریک ترشح آنزیم های گوارشی در معده و نابودی باکتری هایی که می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می کند.


خاصیت ضد باکتری فلفل، همچنین از اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می کند.
این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان سبب رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریه ها می شد. از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می کند، در نتیجه برای بیماران مبتلا به آمفیزم(بیماری اتساع و بزرگ شدن ریه ها) نیز مفید است
زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید


[تصویر:  28018023802572124662.jpg]


 تشکر شده توسط : هانیه , TootFarangi , احمدرضا , سیما جون , مـه ســـا , ساغر
#3
چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟*

--- دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی را با استفاده از روش های
"نامتعارف" درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند. او به درمان طبیعی
درمقابل با بیماریها معتقد است.
مطلب طولانی است اما بسیار مفید است
همه ما فکر می کنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش
توی دهان
به این سادگی که فکر می کنید نیست
بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم
راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟

این است که میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید
میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است

اگر میوه ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند
داشت
بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین می کنند
که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و
کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی می شود

میوه مهم ترین خوراکهاست
برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید
تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود
اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود
در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود

به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی
تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن می کند
پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است
و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید

شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که
هر زمان که هندوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه
سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید
فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره- در حقیقیت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد
اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است.
میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند
و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید
سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم،
همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید


با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم که چنین
موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج
و لیمو خودشان اسیدی هستند. چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی می شوند
اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید
شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی
و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد،

زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه
کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید

میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید
کرد
تنها مزه شان را دریافت میکند
پختن، تمام ویتامین ها را از بین می برد

اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است
اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و
آن را آرام آرام غورت دهید
چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا
ترکیب شود

میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه ی میوه بگیرید
به مدت 3 روز فقط میوه بخورید
و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان
درخشان و صاف شده است

کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی
این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است
حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است

سیب: روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند
اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست
(ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها
فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده
و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده،
حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند

توت فرنگی: میوه محافظ
توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد
و از بدن در برابر ابتلا به سرطان،
گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند

پرتقال: دارویی شیرین
مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد
کلسترول را کم میکند
از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را
از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد

هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی
از 92% آب تشکیل شده است
همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که
به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک میکند
همچنین آنها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان
است
دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند

عنبه (انبه): نشان بالاترین برای ویتامین سی
آنها بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند
این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده
و برای چشم ها مفید میباشند
زندگی را فقط با فصل های دشوارش نبین ؛
در راه های سخت پایداری کن: لحظه های بهتر بالاخره از راه می رسند. agreement2

 تشکر شده توسط : احمدرضا , مـه ســـا , ساغر , maedeh
#4
Rainbow 
چگونه و چه وقت میوه بخوریم

همه ما فکر می کنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان اما به این سادگی که فکر می کنید نیست. بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟ راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟
این است:«میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید.» میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است. اگر میوه ها را به آن صورت (بعد از مصرف غذا) بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت؛ بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تأمین می کند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت های زندگی می شود. میوه مهم ترین خوراک هاست برای مثال در نظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید؛ تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود، اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر می شود و به اسید تبدیل می شود، به محض این که درون معده، میوه با غذا و آنزیم های گوارشی تماس پیدا می کند، همه حجم غذا شروع به از بین رفتن و فاسد شدن می کند پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذایی تان میل کنید. شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت می کنند که هر زمان که هندوانه می خورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم، معده ام نفخ می کند، زمانی که موز می خورم همش حس این که باید فورا به دستشویی بروم را دارم و... در حقیقت همه این ها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب می شوند و گاز تولید می کنند در نتیجه شما بالا می آورید. سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید. با توجه به تحقیقات دکتر «هربرت شلتون» باید بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی می شوند. اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید و به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد. زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید، فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد، تنها مزه شان را دریافت می کنید. پختن، تمام ویتامین ها را از بین می برد اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید، چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود، می توانید برای پاک سازی بدنتان 3 روز روزه میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید، و در آخر متعجب می شوید از این که دوستانتان به شما می گویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.

کیوی:

میوه کوچک اما بسیار مقوی است. این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و فیبر است. حجم ویتامین C این میوه دو برابر حجم ویتامین C پرتقال است.

سیب:
خوردن روزانه یک سیب، دکتر را از شما دور می کند اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین C دارد، اما دارای آنتی اکسیدان ها و فلاون هاست (ماده شیمایی بی رنگ و متبلور) که هر دو این ها فعالیت ویتامین C در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و در نتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می کند.

توت فرنگی:
میوه محافظ. توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدان ها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگ ها و رادیکال های آزاد محافظت می کند.

پرتقال:
دارویی شیرین. مصرف 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می گیرد کلسترول را کم می کند از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگ های موجود دربدن را از بین می برد. هم چنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

هندوانه:
بهترین تسکین دهنده تشنگی است. از 92% آب تشکیل شده است هم چنین حاوی بالاترین دوزگلاتاتیون است که به بالا رفتن سیستم دفاعی بدن کمک می کند هم چنین آن ها اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین C و پتاسیم هستند.

عنبه (انبه):
نشان بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی است. این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین A بوده و برای چشم ها مفید می باشند.


منبع: مجله چیستان شماره 317 ص 4 و5 - آرمان

تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
 تشکر شده توسط : parastoo joon , آقوی همساده , rahaei , nahid , paeazan , آقا صادق , mehdisalimi , نازلی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نمک دریائی بخوریم یا نخوریم ؟ najva 7 9,100 2019/05/05, 12:30 PM
آخرین ارسال: elahe.n
  چه نوع میوه ای انتخاب کنیم مـه ســـا 7 9,720 2015/04/17, 11:17 AM
آخرین ارسال: سمیرا67
  چگونه جلوی قار وقور شکم را بگیریم؟ فرناز 2 5,164 2014/04/30, 08:53 PM
آخرین ارسال: مریم۷۲
  چگونه و چقدرآب بنوشیم ؟ مـه ســـا 16 29,641 2013/08/12, 10:39 PM
آخرین ارسال: Aram
  مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود شيدا رها 0 2,426 2013/04/10, 10:35 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  چه بخوریم تا مثل انیشتین با هوش شویم!؟ maedeh 3 9,412 2012/11/26, 02:40 PM
آخرین ارسال: naazanin
  چگونه از بدن سم‌زدایی کنیم؟ نازلی 4 6,802 2012/11/18, 08:46 PM
آخرین ارسال: ghaside
Bug کدام غذاها را با هم بخوریم ؟ naazanin 0 2,522 2012/08/12, 11:41 AM
آخرین ارسال: naazanin
  چگونه از میوه های عید نگهداری کنیم؟ najva 1 2,769 2012/03/03, 10:28 AM
آخرین ارسال: شهرزاد
  9 ماده‌‌ی غذایی که باید هر روز بخوریم ahmad ebrahimi 3 10,050 2012/01/13, 10:08 AM
آخرین ارسال: ahmad ebrahimi



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست