2012/10/12, 09:07 PM
دوستی راجب نانهای غنی شده، پرسیدن شما مگر بازرس بهداشت هستیید که به کاملا بهداشتی بودن این نانها ما را
اطمینان میدهید؟؟؟
ودوستی دیگر حالا بگفته ی خودشون به شوخی پرسیدن شما نسبتی با صاحب کارخانه کالای معرفی شده دارید؟؟
راجب نانهای غنی شده منظور من نانهای صنعتی بود که بصورت بهداشتی وبدون دخالت دست تولید میشه نه نانهای فانتزی
وراجب سوال دوم، بنده وتمام اقوام وابسته با هیچ صاحب کارخانه ایی حتی نسبت دور هم نداریم
حالا من یک سوال از بعضی دوستان دارم به شوخی و به جدی چرا بعضیا فقط دنبال یک سرنخ هستن که فقط بشکافن!!!!!؟؟؟
بهتره اگه سوال یا مطلبی داریم که میشه عنوان کرد در تاپیکها مطرح بشه نه در پیام خصوصی
خود من هم آدم شوخی هستم وطنز و شوخی رو دوست دارم ولی بجا.
هدف من از بیان این موضوعات ومطالب فقط ارائه دادن تجربیات واندک آموخته هام به دوستان همدرد و سایراعضا محترم
میباشد.البته تمامی دوستان بهتر از من به این مطالب واقفند ولی با یادآوری این مطالب میتونم کمک کوچکی برای دوستانم باشم.
از همه دوستان انتظار دارم." بیاییم آموخته ها و تجربیاتمون رو به هم ارائه بدیم " در هر بحث وموضوعی.........
قرار بود از شیرین کننده ها بگم...همگی از مضرات قند و شکر صنعتی آگاهیم ولی چیزی که هست یکی عادت ودیگری
سهولت استفاده از این مواده. بهترین شیرین کننده ها انگبینها یا شیره های طبیعیست. مثل عسل،شیره خرما و انگورو....
فقط دوستان اگه میخوان چای رو با عسل شیرین کنید مراقب باشید چای داغ نباشه چون گرمای زیاد وداغی بعضی خواص عسل رو
از بین میبره.تا جایی که امکان داره از مرباجات کارخانه ایی استفاده نکنید چون حاوی مواد نگهدارندست بخصوص مربای هویج
چون هویج دارای ساختاریست که خیلی سریع تولید کپک میشه،بهمین خاطر از مواد نگهدارنده بیشتری در تولید این مربا استفاده میشه
این مواد شیمیایی برای ما ام اسی ها مضرات مضاعفی داره.و بدن ما خیلی زودتر از افراد سالم واکنش نشون میده.
بچه ها شرکت تعاونی عسل کوهدشت خراسان که تولیدات خاصی داره مثل ژل رویال و گرده گل و....طرز تهیه یک مربای بسیار مقوی
وسالم و پرانرژی رو آموخته که براتون توضیح میدم
-یک شیشه بزرگ عسل که بهتره ازنوعسل ممتار باشه چون این عسل رقیقتره( ژل رویال هم با این نوع عسل ادغام میشه)تهیه کنید
یک سوم عسل رو بردارید و بجاش 4 قاشق غذاخوری شاهتوتی که قبلا شستید وآب اضافیش رفته باشه اضافه کنید وهم بزنید
روزی دوبار این مربا رو هم بزنید چون روزای اول تا عسل بخورد شاهتوت بره طول میکشه و شاهتوتا بالای عسل باقی میمونه
دوستان این مربای طبیعی بسیار خوشمزه ومقویست وبخاطر آنتی اکسیدان موجود درشاهتوت بسیار مفیده بخصوص برای ام اسی ها
درضمن خیلی راحت و آسون درست میشه وبرای خامخوران چیزخوبیه...البته نمیدونم آیا این مربا رو میشه با میوه های دیگه
مثل توت فرنگی، گیلاس یا آلبالو درست کرد یا نه؟؟ باید امتحانشون کنیم...
خب فعلا تا همیجا بسه انشالله در پست بعدی چند ماده غذایی برای صبحونه میگم که اگه بخورین تا ظهر انرژیتون تامین بشه
بعدش میریم سراغ نهار....پس تا بعد....
« گوهر پاک بباید که شود قابل فیض »
« *پیوند قلبها مسافت نمی شناسد وقتی که خــدا عاقداست و مهرش حس قشنگ عشق و امید »
« Love is the medicine for any kind of pain »