2014/11/01, 10:44 PM
حالا درک کنن مثلا ... به حاله ما چه فرقی داره ... بیخیال همه ...
دید جامعه نسبت به بیماری ام اس
|
||||||||||||||||||||||||
2014/11/01, 10:44 PM
حالا درک کنن مثلا ... به حاله ما چه فرقی داره ... بیخیال همه ...
2014/11/04, 01:00 AM
من که تصمیم گرفتم که اصلا درباره بیماریم با هیجکس صحبت نکنم.به سه علت
1.خیلی ها فکر میکنند واگیر داره 2-خیلیها اونقدر بهت ترحم میکنند که واقعا اعتماد به نفستو از دست میدی و خودتو همیشه محتاج دیگرون میبینی 3-خیلیهااااااا دوست دارن پدرتا در بیارن(حالا چرا .نمیدونم)
پیش از آنکه با خبر شوی
لحظهی عزیمت تو ناگزیر می شود ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر میشود!
2014/11/04, 02:43 AM
تقریبا 80 درصد مردم هنوز فکر میکنن که ام اس مساوی با ناتوانیه این دید جامعه نسبت به بیماری که قابل کنترله ،خیلی بده،شاید یکی از علتهاش خودمون باشیم....
بی بهانه بخندیم .....
تازگیا سرماخورده بودم بسیار مقاومت می کردم که دکتر نرم تا اینکه امروز مجبور شدم برم، خانوم دکتر که می خواست دارو بنویسه دفترچه بیمه رو ورقی انداخت و گفت شما واسه چی بیمار آقای دکتر نیکانفر هستین؟ گفتم ام اس دارم
برگشته میگه حتمن آوونکس می زنین؟ گفتن نه(یکی نیست بگه چشم که داری می تونی لیست داروها اونجا ببینی مگه همه بیمارای ام اس قراره آوونکس بزنن) میگه حتمن تو راه رفتن مشکل دارین؟ می گم نه من 10 سال ام اس دارم خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم(کم مونده بود بگم مگه چشات کوره نمی بینی چطور راه میرم) البته دکترهای دیگه ای رو هم زیارت کردم که خیلی بدتر از ایشون بودن در آخر از خدا می خوام همه رو به راه راست هدایت کنه تو جامعه ای که دکتر عمومیش این شکلیه وای به حال مردم عادی البته دید هیچ کدوم به نظرم اهمیتی نداره، مهم دید خودمون نسبت به خودمونه
2014/11/12, 05:01 PM
من که به جزهمسر وبچه هام وبرادرم بهکسی نگفتم چون نمی خوام برام ترحم کنند .آخه مگه رو پیشونیم نوشته (ام اس ) خوب ندونند چیزی که عوض نمیشه بعضی فکر میکنند ام اس ینعی مرگ ولی ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه من با اینکه هشت ساله ام اس دارم مثل 15 سال پیش فعالیت دارم و هیچ هم از پا نیفتادم .دوستی داشتم که چند ماه بود نامزد کرده بود ولی وقتی بعد از نامزدی مریض شد طلاقش داد این انصافه ..............................
خستگی را تو به خاطر مسپار که افق نزدیک است... و خدایی بیدار که تو را می بیند... و به عشق تو، همه حادثه ها می چیند... که تو یادش افتی...
(2014/11/12, 05:01 PM)habibe نوشته است: من که به جزهمسر وبچه هام وبرادرم بهکسی نگفتم چون نمی خوام برام ترحم کنند .آخه مگه رو پیشونیم نوشته (ام اس ) خوب ندونند چیزی که عوض نمیشه بعضی فکر میکنند ام اس ینعی مرگ ولی ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه من با اینکه هشت ساله ام اس دارم مثل 15 سال پیش فعالیت دارم و هیچ هم از پا نیفتادم .دوستی داشتم که چند ماه بود نامزد کرده بود ولی وقتی بعد از نامزدی مریض شد طلاقش داد این انصافه ..............................اگر شما اندازه نيمي از بيماري منو داشتين.......جهت كه خوبه! تادم رودخان هم نمي رفتين........ من كمتر مشگل از جامعه دارم اگر تو محيط خانواده منو درك كنند نصف مشگلام حل.......
2014/11/12, 07:24 PM
هر کسی از ذن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من
هرکسی هر چی تو ذهنشه به زبون میاره اصلا فکر نمیکنن با اطلاع نداری حرف نزنیکی میگه همون بیماری روانییکی میگه خانم ms بیماری خونیجدیدا یکی آمپولمو دید میگه دخترم اینو میزنی برا نازایی والا من موندم چی بگم
به اندوه خود لبخند بزن...
2014/11/13, 06:36 PM
خانواده دوستان اگه.........درك كنند
ما زاييده همان.......كه دور برمان ميگذرد
وقتی صدا و سیما فیلم میسازه با همکاری انجمن ام اس
طلا ومس دیگه بهتر از این نمیشه وقتی بیماری ام اس جوری نشون داده میشه که همه مرضای یک بیمار تا اخر عمرشو یک دفعه(کلشو یک جا) تو قاب تلویزیون میزارن بهتر از این نمیشه چشمش مشکل پیدا میکنه راه نمیتونه بره ...تو بیمارستان میخوابه (که من خودم تا حالا نخوابیدم) در عرض یک هفته.. اینه ام اس مورد تایید انجمن و صدا و سیما..! اطلاعات فیلم ساز در حد قبل سال 1990 بوده .. من فقط اسم ام اس اومد نگاه کردم نه وقتی که افراد خانواده بودند! البته با کاراکتر هایی که داشت کسی که مشکل نداشت مطمئنا نمیدید!جای شکرش باقیست عزت زیاد سرافراز باشید!
شاید امروز اون روزی باشه که در آینده منتظرشم..ما فقط شاید تجربش کرده باشیم که روزمره امروز شاید آرزوی فردامون بشه..
2015/04/25, 03:48 PM
چند وقت پیش یکی از دوستان که میدونست
گفت خیلی برات دعا میکنم نگرانتم گفتم نگران نباش خدا بزرگه مطمئنم زود خوب میشم این یه امتحان بود برام که دیدم به زندگی عوض بشه گفت تو از اینده و ویلچر نمیترسی ...... اون موقع دلم میخواست یه ویلچر داشتم میکردم تو حلقش در ج گفتم من و تو الان داریم از خیابون رد میشیم ماشین میزنه بهت تو قطع نخاع میشی و ویلچر نشین بعد اون موقع میگی کاش ام اس داشتم
ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ ...
ﺍﯾﻦ ﻭﻋﺪﻩ ﺣﻖ ﺍﺳﺖ ! *** ﺩﻋﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ! ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﻣﻮﺭﺩ ﻟﻄﻒ ﻣﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯼ ، ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﻢ ...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
10 مهمان |