2013/09/15, 05:36 PM
همه فامیلم مامان وبابا خواهرم وهمسرم ودوستامو .همسایه هااااااااااااااااااوبگم....؟؟؟

[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
چه کسانی از بیماری شما اطلاع دارند؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/09/15, 05:36 PM
همه فامیلم مامان وبابا خواهرم وهمسرم ودوستامو .همسایه هااااااااااااااااااوبگم....؟؟؟
![]() ![]() [ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2013/09/15, 05:38 PM
همسرم و خواهرم میدونند. به پدر مادرم نگفتم که غصه نخورند.برادرم هم تا حد کمی میدونه اما به روم نمیاره.خانواده همسرم هم به هیچ وجهههههههههههه
![]()
نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
بابا که فوت کرده.مامان .همچنين خواهر. برادر با همسراشون وبچه هاى انجمن ام اس شهرمون ودوستان خوبم در اينجا..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
2013/09/15, 10:40 PM
فقط خواجه حافظ شيرازي نميدونه اونم با فال گرفتن خبر دار شد
![]() ![]() ![]() ![]() بابا خبر ام اس ما از گذشتگان شروع شد به ايندگان رسيد تازه خبرش به دوستان و فاميلهاي اونور اب هم رسيده ![]() منفعتش اينكه : يك ملـــــــــــــــــــــــــــت دعامون ميكنن و جوياي حالمون هستن ![]() ![]() مضراتش اينكه : اينقدر فكرش و ميكنن كه اخه حيف اين دخمل خوشمل نيست؟اخه چرا؟همه اونهايي كه ميدونن از فكر و خيال من خودشون ام اس ميگيرن و تعداد ام اسي ها زياد ميشه ![]() در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/09/15, 11:09 PM
خدا بیامرزه
![]() بابام نمیدونه ![]() ![]()
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/09/16, 04:08 PM
فقط 3 تا از همکارای خیلی نزدیک و یه دخترخالم
![]()
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2013/09/24, 04:37 PM
من وقتی بیمارستان بستری شدم واسه خاطر حمله ای که داشتم، هیچ کس به غیر از خودم نمیدونست اما وقتی اومدم خونه و مامانم متوجه شد یعنی به 24 ساعت نکشید که تمام فامیل و دوستان خبردار شدن.وای من از حس ترحم بیزارم.
![]() ![]()
چه شود به چهره زرد من نظری برای خدا کنی که اگر کنی همه درد من به یکی نظاره دوا کنی
![]()
2013/09/24, 06:20 PM
خدا.دکترم.خودم.پدرم.مادرم.برادرم.وسلام...
تنهــآ چیزی ڪـه ایــن روزا دوسـت دارم بـشنـوم...
اینــه ڪـه خـُـدا بهــم بــگـه : ایــن دنـیا یــه شـوخـیـه بـُـزرگــ بــود... نـــاراحــت ڪـه نـشُـدی؟؟؟
2013/09/24, 06:22 PM
فقط برادر بزرگم,که خداعمرش بده اگه اون پیگیری نمی کرد الان شاید خودمم خبر نداشتم
![]()
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
2013/09/24, 06:25 PM
اگه شما نگید هیشکی غیر از خونوادم و 4 - 3 تا از همکارام نمیدونن !
![]() مگه شما پاشید برید بگید بهشون ! ![]() ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |