2014/02/24, 09:12 AM
بابا مامان داداشام خونواده ی شوهرم
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
چه کسانی از بیماری شما اطلاع دارند؟
|
||||||||||||||||||||||||
2014/02/24, 09:12 AM
بابا مامان داداشام خونواده ی شوهرم
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
2014/02/24, 10:09 AM
مامان و بابا و خواهرم
البته با گذشت بیشتر از یه سال مامان و بابام یه جورایی هنوز دلشون نمیخواد اسم ام اس روم باشه، خوب منم بهشون حق میدم واقعا شرایط بدیه ولی خدارو شکر
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
2014/02/24, 10:35 AM
باباومامان وبرادروخواهرم،بعد۴تاازدوستام که مجبورشدم به دلایلی بهشون بگم ام اسمو بااین که دلم نمیخواست بدونن،بعدشم توفامیل یه پسرداییم وزنش ودوباره یه پسرداییم وهمینطوریه دخترداییم،آخرشم جدیدأ یکی که حتمأ چندوقت دیگه میشه مافوقم ومنم میشم کارمندش همشم بایدببینمش!همین!!!!!ولی ای کاش اینا نمیدونستن..
...
2014/02/24, 12:02 PM
همه ي خانوادم ميدونن..
همه ي خانوادم هم از طرف مادرم هم از طرف پدرم .. همه ي همسايه هامون هم از شمال ..جنوب .. شرق ..غرب اطلاع دارن بخاطر لطف مامان ديگه.......... از دوستام فقط دوستاي صميميم .. ديگه............. سركارمم فقط همكارايي كه باهام جورن و خيلي وقته باهم هستيم خبردارن .. ديگه يادم نمياد از دوستان ..فاميل..يا آشناياني كه از قلم افتادن عذرخواهي ميكنم... راستي از خواجه حافظ شيرازيم عذرخواهي ميكنم
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ... سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟ فرزندت از پای درآمده ...
2014/02/24, 12:17 PM
از طرف مامانم همه میدونن غیر از ماما بزرگ و بابابزرگم از طرف بابام کسی نمیدونه چون اصلا باهاشون رفت و امد نداریم خونواده شوهرم همه میدونن هر کی میخواد باشه میگم نه ناراحتم از بیماریم نه خجالت میکشمنه هیچ
از عجایب قلیون
همین بس که آتشش آرامت میکند دربرابر کسی که دلت راآتش زده...!
2014/02/24, 01:12 PM
برا منو حافظم فهمید تی یک فالی
مگه گناه کردم کسی ندونه کلا بدونن برام مهم نیست
...
2014/07/04, 01:52 PM
من مامان و بابام نمی دونن نتونستم بهشون بگم آخه خیلی غصه دار می شدن. خواهرو برادرام و عروس و دامادامون ، چند تا از دوستام و خواهرشوهرم هم می دونه.
تازه خاله هامم می دونن. کسی را دارم ..
که انقدر برایم کسی هست که نگاهم دنبال کسی نیست این را هزاران بار فریاد زده ام و میزنم که دیگر کسی به چشمانم نمی آید " هرگز "
2014/07/04, 01:56 PM
مامان
بابا داداش نامزد یکی ازاستادام
بابا
داداش خاله هم اتاقی هام
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
15 مهمان |