امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضربات وارد به سر ممكن است منجر به بيماري اي.ال.اس شود
#1
ضربات وارد به سر ممكن است منجر به بيماري اي.ال.اس شود

.jpg   1000.jpg (اندازه: 9.17 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
تحقيقات جديد نشان ميدهند كه افرادي كه ضربه هايي به سرشان وارد شده مانند ورزشكاران بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماري اي.ال.اس ميباشند.طبق اين تحقيقات افراد ورزشكار و يا سربازاني كه در جنگ در معرض انفجار هاي با سر و صداي زياد هستند بيشتر در معرض خطر ابتلا به اين بيماري ميباشند.

تيمي از محققان از دانشگاه بوستون و دانشكده پزشكي جانبازان اداره بيمارستان در بدفورد اعلام كرد شواهد جديد از بيماري اي ال اس در مغز دو نفر از بازيكنان فوتبال پيدا شده كه ثابت شده آنان در اثر بيماري اي ال اس فوت كرده اند .
اين تيم همچنين افزود كه علت مرگ يكي از بوكسور هاي معروف هم همين بيماري بوده است .
بيماري اي.ال.اس Amyotrotro fische Lateraal Sclerose يك بيماري بدخيم است در سلسله اعصاب رابط مغز و ماهيچه ها. اين بيماري سلول هاي اين عصب ها را به تدريج از كار مي اندازد و در نتيجه اعصاب، علائم مغزي را نمي توانند به ماهيچه ها برسانند. بدين ترتيب ماهيچه ها كه ايجاد كننده حركت در بدن مي باشند، به تدريج لاغر تر و كم قدرت تر مي شوند؛ كارآئي شان پيوسته كمتر و كمتر گشته و سرانجام به كلي از بين مي رود.
يك جراح اعصاب هم در مورد علت وقوع اين بيماري گفت كه اين بيماري براي افرادي كه در معرض انفجار و سر و صدا همچنين افراد نظامي هستند احتمال وقوع بيشتري دارد.
 تشکر شده توسط : TootFarangi , Morteza , مـه ســـا , shadi , nazaninn , okhtapus , نسترنى , mehdi488 , yummy , atefe , sargol , زهرا59 , hadisss
#2
[تصویر:  sigar-mavad-mokhader.jpg]

سلامت نیوز: ممکن است سیگار کشیدن با افزایش خطر ابتلا به بیماری تضعیف کننده عضلات آمیوتروفیک لاترال اسکلروز (ALS) مرتبط باشد.
به گزارش سلامت نیوز وبه نقل از ساینس دیلی،براساس اطلاعات زمینه ای مقاله ماهنامه پزشکی" Archives of Neurology" بیماری آمیوتروفیک لاترال اسکلروز یک اختلال تخریبی نرون های حرکتی است که هر ساله بیش از 5500 تن در آمریکا به آن مبتلا می شوند. هیچ درمانی برای بیماری ALS وجود ندارد و اندک روشهای درمانی فعلی نیز به طور محدود موثر واقع می شود.
در حدود 90 درصد از موارد ALS پراکنده و با منشاء ناشناخته و احتمالا محیطی هستند. برای بررسی رابطه میان کشیدن سیگار و بیماری ALS, دکتر هائو وانگ, پروفسور دانشکده بهداشت و سلامت عموم هاروارد بوستون, و همکارانش داده های 5 مطالعه دراز مدت مختلف را در مورد بیش از 1.1 میلیون شرکت کننده که 832 از آنها مبتلا به ALS بودند مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. مدت زمان این پیگیری بین 7 تا 28 بود.

میزان شیوع ALS در مجموع 5 مطالعه مذکور با سن افزایش یافت و در همه گروه های سنی مردان بیشتر از زنان به آن مبتلا شده بودند. افرادی که در ابتدای این مطالعه همواره سیگار کشیده بودند در مقایسه با افرادی که هرگز لب به سیگار نزده بودند بیشتر با خطر ابتلا به بیماری ALS مواجه شدند. سیگاری های فعلی 42 درصد و سیگاری های سابق 44 درصد بیشتر با خطر ابتلا به این بیماری روبرو بودند.

خطر ابتلا به ALS همچنین با تعداد بسته های سیگار مصرفی در یک سال (حاصل ضرب تعداد بسته های مصرفی در هر روز در تعداد سالهایی کشیدن سیگار ) افزایش یافت. علاوه بر این, یقینا تعداد متوسط سیگارهای کشیده شده در هر روز و طول مدت کشیدن سیگار که به طور مستقل بررسی شد و با تعداد بسته های سیگار مصرفی در یک سال ترکیب نشد با بیماری ALS مرتبط بود
خطر ابتلا به بیماری ALS با افزایش هر 10 سیگار مصرفی در هر روز 10 در صد و هر 10 سال کشیدن سیگار 9 درصد افزایش یافت؛ با این وجود, این رابطه ها با حذف غیرسیگاری ها ادامه نیافت. در میان آن افرادی که سیگار می کشیدند, هر چه سن شروع کشیدن سیگار پایین تر بود خطر ابتلا به بیماری ALS نیز بالاتر رفت.

نویسنده این مقاله می نویسد:" چندین مکانیسم احتمالی مطرح شده است که ممکن است به واسطه آنها کشیدن سیگار خطر ابتلا به بیماری ALS را تحت تاثیر قرار دهد که شامل آسیب نورونی مستقیم ناشی از اکسید نیتریک یا دیگر اجزای دود سیگار (نظیر باقیمانده آفت کش هایی که در کشت تنباکو استفاده می شود) یا استرس اکسایشی (ناهماهنگی میان تولید اکسیژن واکنشی و توانایی برای زدودن این واسطه های واکنشی یا ترمیم آسیب ثانویه). مواد شیمیایی موجود در دود سیگار باعث تولید رادیکال های آزاد و پراکسیداسیون چربی می شود, و سیگاری ها بخش عمده آنتی اکسیدان قوی ویتامین C را بازپس می دهند.

گزارش شده است که قرار گرفتن در معرض ماده سمی فرمالدئید, یک محصول فرعی حاصل از روشن کردن سیگار نیز خطر ابتلا به ALS را بیشتر می کند. ممکن است درک بهتر رابطه میان کشیدن سیگار و ALS به کشف دیگر عوامل خطرزا و روشن شدن ماهیت این بیماری کمک کند. "

.::سلامت نیوز :

 تشکر شده توسط : arezoo_azizi , okhtapus , نسترنى , yummy , atefe , sargol
#3
کشف احتمالی علت بیماری ای.ال.اس

نقص در سیستم بازسازی
دانشمندان آمریکائی می گویند علت احتمالی زمینه بروز بیماری ای.ال.اس، خرابی سیستم بازسازی در سلولهای بدن می باشد.
بیماری ای.ال.اس که یک اختلال عصبی و عضلانی است، باعث از کارافتادن ماهیچه ها می گردد. این به این دلیل است که نورون های حرکتی در نخاع و قسمت تحتانی مغز به تدریج نابود می شوند. در نتیجه فرمانهای مغز به ماهیچه ها نمی رسند. بیماران مبتلا به ای.ال.اس به طور متوسط فقط سه تا پنج سال عمر می کنند.
دانشمندان آمریکائی که تحقیقات خود را در مجله علمی “نیچر” به چاپ می رسانند، اعلام کردند که در بیماران ای.ال.اس نقضی را در چگونگی بازسازی بلوک های سازنده پروتئین در سلولهای عصبی مغز و نخاع ، کشف کرده اند. این به این معناست که این سلولها نمی توانند خود را ترمیم و بازسازی کنند.
این دانشمندان که محققان دانشگاه “نورد وسترن” می باشند، گفتند: پروتئین “یوبیکلین 2″، که تمام پروسه بازسازی در سلولهای عصبی را هدایت می کند، در بیماران ای.ال.اس خوب عمل نمی کند. لذا انباشته شدن این سلولهای صدمه دیده در نخاع و مغز، به مرگ و نابودی نورون های حرکتی منجر می شود.
به گفته این دانشمندان این نتیجه گیری و کشف در شکلهای مختلف بیماری ای.ال.اس، یعنی نوع ارثی و غیر ارثی آن و همچنین فراموشی ذهن، صدق می کند.
دری به سوی معالجه عملی
تیپو سی دیک، یکی از محققان مذکورگفت: این کشف می تواند دری باشد در راه یافتن درمان و معالجه عملی بیماری ای.ال.اس. او اضافه کرد: ما اکنون می توانیم بطور مشخص در پی تحقیق و پیدا کردن راهی در جهت بهینه سازی عملکرد “یوبیکلین 2″ و سیستم بازسازی سلولها باشیم.
به عقیده دانشمندان و محققین، این کشف می تواند همچنین نقشی اساسی و مهم در معالجه سایر بیماری های مربوط به اختلالات عصبی و عضلانی از جمله پارکینسون باشد.
آمار منتشره در هلند:
طبق آمار منتشره در سطح جهان حدود 350 هزار نفر از بیماری ای.ال.اس رنج می برند. در هلند 1500 نفر به این بیماری مبتلا می باشند. سالانه حدود 650 بیمار به علت ای.ال.اس مورد آزمایش و تحقیق قرار می گیرند و همچنین هر سال حدود 350 نفر در اثر این بیماری در کشور هلند فوت می کنند. این بدین معنی است که مرگ و میر در اثر بیماری ای.ال.اس در هلند بالاتر از مرگ مبتلایان به بیماری ایدز در این کشور می باشد.
ای.ال.اس یک بیماری پیشرونده است. به این معنا که سلامتی فرد مبتلا به این بیماری، به طور مستمر رو به کاهش می رود. هنوز علت واقعی این بیماری ناشناخته است و درمانی برای آن وجود ندارد.
ترجمه: فرح شریعت
www.alsiran.com
 تشکر شده توسط : yummy , atefe , sargol , زهرا59
#4
آخرین روزِ سالِ قبل تو بانک کنارِ یه خانومی بودم که میگفت برادرش ای ال اس داره و اومده بود که چکِ بهزیستی رو نقد بکنه و میگفت که کاملا بی حرکت شده و ازم خواست که اگه آدمِ خیری رو میشناسم بهش معرفی کنم.آخه میگفت خرج داروهاش خیلی بالاست
مث اینکه ابتدا گفته بودن ام اس داره اما بعدا فهمیده بودن که نه گویا ای ال اس داره
صفـایـی بـود دیـشب بـا خیـالت خـلـوت مــا را
ولـــی مــن بـاز پنـهانی تـو را هـم آرزو کـردم
 تشکر شده توسط : yummy , atefe , sargol , زهرا59 , silent
#5



هورمون آندوژن جنسی در زنان و خطر ابتلا به بیماری ای.ال.اس

اکتبر 14, 2012 16:49



پاتوژنز بیماری ای.ال.اس چند عاملی فرض می شود. چندین مطالعه ایپدمولوژیکی نشان داده است که شیوع ای.ال.اس در زنان کمتر از مردان می باشد. نتیجه تحقیق انجام گرفته در این زمینه حاکی از آنست که دلیل این مصونیت نسبی، تاثیر محافظتی هورمون جنسی و باروری در زنان می باشد.

گروه آموزش مغز و اعصاب رودلف مگنوس، انستیتوی علوم اعصاب مرکز پزشکی دانشگاه آکادمیک اترخت در هلند، یک پروژه تحقیقی و مطالعاتی به منظور بررسی رابطه هورمون های باروری زنانه با ای.ال.اس، انجام داد. این تحقیق در فاصله زمانی مابین ۱ ژانویه ۲۰۰۶ تا ۱ دسامبر ۲۰۰۹ مبتنی بر مطالعات مورد- شاهدی، و براساس جمعیت هلند، انجام گرفت. طی این دوره تنها زنانی که در مرحله سنی دوران طبیعی یائسگی بودند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

تعداد ۲۰۹ نفر (یعنی ۸۵%) از کل ۲۴۵ بیمار زن مبتلا به ای.ال.اس و تعداد ۶۷۲ نفر (یعنی ۹٣%) از ۷۱۹ نفر از افراد شاهد بدون این بیماری پرسشنامه ای در مورد تاریخچه باروری خود پر کردند. هدف از این پرسشنامه محاسبه مدت زمان باروری، و قرار گرفتن در معرض هورمون استروژن آندوژن زنانه بود. این محاسبه با کاستن دوران بارداری، دوران استفاده از قرص های ضدبارداری، سیکل قاعدگی در دوران باوری در این زنان صورت گرفت. در مجموع ۱٣۱ نفر (۶٣%) از افراد مبتلا به ای.ال.اس و ۴٣۰ نفر (۶۴%) از افراد شاهد، داری یک دوران یائسگی طبیعی بودند. آنالیز چند عاملی در این زمینه نشان داد که براساس یک نظریه احتمالی، افزایش دوران باروری به مدت یک سال، ریسک ابتلا به بیماری ای.ال.اس را به میزان ۰٫۹۵% کاهش میدهد. (p = 0.005).

براساس این تحقیق هر یک سال اضافی در دوران باروری [HR 0.90 (p = 0,01)] و قرار گرفتن در معرض استروژن آندوژن [HR 0.96 (p = 0,025)] با بقای طولانی تر بیماران ای.ال.اس همراه بود. احتمال میرود که ارتباط مثبت بین یک دوره طولانی تر امکان باروری با بقای بیمار ای.ال.اس، حاکی از تاثیر هورمون های جنسی و زنانه، در محافظت نورون های حرکتی باشد.

www.alsiran.com





درمان بیماری "ای ال اس" با سلولهای بنیادی بی خطر است
گروهی از دانشمندان ایتالیایی با بررسی 9 بیمار مبتلا به بیماری تخریب نورونی آمیوتروفیک‌لاترال‌ اسکلروز نشان دادند که در درمان این بیماری پیوند سلولهای بنیادی گرفته شده از مغز قرمز استخوان سمی نیست.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازمهر، درمان بیماری های تخریب نورونی با سلولهای بنیادی هنوز برای دنیای پزشکی تردیدهایی را بر جای می گذارد. یکی از محدودیت هایی که در این روش درمانی وجود دارد، عدم آگاهی از مسمویت زا بودن این درمان ها است.

اکنون دانشمندان دانشگاه نووارا در بررسی های خود نشان دادند که برخلاف تصور، درمان بیماری آمیوتروفیک‌ لاترال‌ اسکلروز (ای ال اس) پیوند سلولهای بنیادی گرفته شده از مغز قرمز استخوان سمی نیست.

نتایج تحقیقات این دانشمندان که در مجله Journal of the Neurological Sciences منتشر شده است، می تواند راه جدیدی به روی آزمایشات بالینی گسترده تر در این عرصه بگشاید.

آمیوتروفیک‌ لاترال‌ اسکلروز به سبب تخریب گسترده و غیرقابل ترمیم نورون های حرکتی است. این تخریب در مدت زمان دو تا پنج سال تمام نورون های حرکتی را نابود می کند.

دلایل اصلی این بیماری ناشناخته است، اما به نظر می رسد که فرایندهای التهابی که در این نورون ها اتفاق می افتد، دلیل بروز آن باشد.

بنابراین گزارش، سلولهای بنیادی استفاده شده در این پیوند، توانایی تولید موادی را دارند که به رشد نورون ها و رگ های خونی جدید کمک می کنند.

این سلولهای بنیادی از مغز قرمز استخوان بیمار گرفته، در آزمایشگاه کشت داده شده و پس از آن مستقیما به نخاع تزریق می شوند.

نتایج آزمایش بالینی این پیوند که با حضور نه داوطلبی که در مراحل وخیم بیماری بودند انجام شد، فقدان مواد سمی یا رشد غیر طبیعی سلولها را پس از دریافت پیوند، تائید کرد.

در این آزمایش احتمال بهبود برخی از بیماران مشاهده شد.

[بیمارستان فوق تخصصی بیکن مالزی]
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : نازلی , زهرا59 , silent
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگراني از انتقال بيماري ایدز با آندوسكپي آلوده!! مهندس 0 2,710 2012/07/28, 10:57 PM
آخرین ارسال: مهندس
  نوبرانه‌هاي آلوده و خطر ابتلا به بيماري‌هاي حاد عفوني نازلی 0 2,323 2012/04/07, 11:26 PM
آخرین ارسال: نازلی
  نوشيدن آب معدني زياد؛ منجر به سنگ كليه مي شود نازلی 0 3,124 2011/07/02, 02:07 PM
آخرین ارسال: نازلی
  چگونه از بيماري‌هاي ناشي از افزايش دما جلوگيري كنيم؟ نازلی 0 1,817 2011/06/22, 10:45 AM
آخرین ارسال: نازلی
  رابطه بيماري كبد چرب با خطر سكته مغزي mojtaba2iran 0 2,261 2011/01/12, 10:58 AM
آخرین ارسال: mojtaba2iran
  ويتامين هاي بيماري ‌زا! yaro 0 2,815 2010/07/29, 09:45 AM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست