امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص میوه ها در یک نگاه
#1
آب میوه ای مخصوصا خانمها

این آب میوه برای زنان بسیار موثر است ، آیا علت را می دانید ، آیا این میوه را می شناسید؟

پژوهشگران می گویند نتایج تحقیقات نشان می دهد می توان با استفاده از آب میوه‌های قرمز دانه‌دار به خصوص انار موجب افزایش قدرت بدن در مبارزه با رشد سرطان سینه شد.

مطالعات جدید نشان می‌دهد: مصرف میوه‌های قرمز رنگ از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند . در این مطالعه زمانی که مصرف آب انار را ارزیابی کردند، مشخص شد: این ماده به دلیل وجود آنتی اکسیدان به مقدار زیاد می‌تواند به عنوان راهی برای مبارزه و جلوگیری از سرطان سینه باشد.

بیش از ۷۵ درصد از همه موارد سرطان سینه با استروژن تغذیه می‌شوند و سالانه حدود ۴۰۰ هزار زن در سراسر جهان جان خود را بدین طریق از دست می‌دهند.
بر این اساس محققان دانشگاه اوهایو روی مزایای انار در مبارزه با سرطان سینه متمرکز شدند.

این گروه دریافتند: میوه‌های قرمز دارای آب و دانه به طور طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام «اسید الاجیک» تولید می‌کنند که به نظر می‌رسد برای جلوگیری از رشد سلول‌های سرطان در بافت‌های سینه مفید باشد.
طبق این گزارش، محققان مدتی است در خصوص آنتی اکسیدان‌های موجود در انار و قدرت آن برای مبارزه با سرطان سینه همانند مزایای سلامتی این میوه برای قلب مطالبی ارائه کرده‌اند.
در آزمایشگاه محققان روی آنزیم روماتاس که نقش کلیدی در تولید استروژن و توسعه رشد سرطان سینه و اثرات ده‌ها ترکیب موجود در انار که با مبارزه با سرطان سینه مرتبطند، مطالعه کردند.
به طور کلی محققان اظهار داشتند: با استفاده از آب میوه‌های قرمز دانه‌دار به خصوص انار می‌توان به مبارزه با رشد سرطان سینه پرداخت.

آب انار سرشار از نوعی ماده آنتی اکسیدان است و همین ماده انار را در صدر میوه‌های دارای آنتی اکسیدان از قبیل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا معتقدند ، میزان آنتی اکسیدان آب انار که به فنولیک موسوم است ، از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراتب بیشتر است.

براساس پژوهش این محققان آب انار دست کم ۲۰ درصد بیش از دیگر آب میوه‌ها دارای خواص آنتی اکسیدان است.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : zaynab , مـه ســـا , omidvar , nazaninn , رزمینا
#2


همه ما فکر مي کنيم که خوردن ميوه يعني خريد ميوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توي دهان
به اين سادگي که فکر مي کنيد نيست
بسيار مهم است که بدانيم چگونه و چه وقت بايد ميوه بخوريم
راه صحيح خوردن ميوه ها چيست؟
اين است که ميوه ها را بعد از مصرف غذا نخوريد
ميوه ها بايد زماني خورده شوند که معده خالي است
اگر ميوه ها را به آن صورت بخوريد، نقش مهمي در مسموم کردن سيستم بدنتان خواهند داشت
بدنتان را با مقدار زيادي انرژي تامين مي کنند
که اين انرژي به جاي مفيد بودن باعث از دست دادن وزن و
کاهش قدرت براي انجام ديگر فعاليتهاي زندگي مي شود
ميوه مهم ترين خوراکهاست
براي مثال درنظر بگيريد که دو تکه نان و يک تکه ميوه خورده ايد
تکه ميوه آماده است که مستقيما وارد معده تان و روده تان شود
اما به دليل آن دو تکه نان، از ورود سريع آن به معده جلوگيري مي شود
در اين بين همه غذا فاسد شده، تخمير ميشود و به اسيد تبديل ميشود
به محض اينکه درون معده، ميوه با غذا و آنزيمهاي گوارشي
تماس پيدا ميکند، همه حجم غذا شروع به ازبين رفتن و فاسد شدن مي کند

پس لطفا ميوه هاي خود را زماني مصرف کنيد که معده تان خالي است
و يا قبل از خوردن وعده هاي غذاييتان ميل کنيد
شما بارها شنيده ايد که بسياري شکايت ميکنند که
هر زمان که هندوانه ميخورم، غذا بالا مي آيد، و يا هر زمان که ميوه درخت قهوه سوداني را مي خورم معده ام نفخ ميکند، زماني که موز ميخورم همش حس اينکه بايد فورا به دستشويي بروم را دارم و غيره- در حقيقيت همه اينها اتفاق نخواهند افتاد اگر ميوه را زماني بخوريد که معده تان خالي است.
ميوه ها با غذاي فاسد شده ترکيب ميشوند
و گاز توليد ميکنند و درنتيجه شما بالا مي آوريد
سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي هاي سياه زير چشم،
همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالي ميوه ميل کنيد
با توجه به تحقيقات دکتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم که چنين
موضوعي صحيح نيست که بعضي از ميوه ها مانند پرتقال، نارنج
و ليمو خودشان اسيدي هستند. چرا که همه ميوه ها در بدن قليايي مي شوند
اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را کاملا بياموزيد
شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي
و وزن طبيعي دست پيدا خواهيد کرد،
زماني که نياز داريد که آب ميوه بنوشيد- فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه کنسروها. حتي آب ميوه هايي که بسيار سفت هستند را ننوشيد
ميوه هاي پخته شده را نخوريد چرا که هرگز ماده مغذي ميوه ها را دريافت نخواهيد کرد
تنها مزه شان را دريافت ميکند
پختن، تمام ويتامين ها را از بين مي برد
اما به هرحال خوردن ميوه کامل بهتر از نوشيدن آب آن است
اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد که دهانتان پر شود و
آن را آرام آرام غورت دهيد
چرا که بايد اجازه دهيد که آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکيب شود
ميتوانيد براي پاکسازي بدنتان 3 روز روزه ي ميوه بگيريد
به مدت 3 روز فقط ميوه بخوريد
و در آخر متعجب ميشويد از اينکه دوستانتان به شما ميگويند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است

کيوي: ميوه کوچک اما بسيار مقوي
اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر است
حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است

سيب: روزانه خوردن يک سيب، دکتر را از شما دور ميکند
اگرچه سيب مقدار کمي ويتامين سي دارد، اما داراي آنتي اکسيدانها و فلاونهاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور) که هر دوي اينها
فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد کرده
و تسهيل مي بخشند و درنتيجه ريسک مبتلا شدن به سرطان روده،
حملات قلبي و سکته کاهش پيدا ميکند

توت فرنگي: ميوه محافظ
توت فرنگي بالاترين قدرت اکسيدانها را در ميان اکثر ميوه ها دارد
و از بدن در برابر ابتلا به سرطان،
گرفتگي رگها و راديکالهاي آزاد محافظت ميکند

پرتقال: دارويي شيرين
مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را ميگيرد
کلسترول را کم ميکند
از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري کرده و يا سنگهاي موجود در بدن را
از بين ميبرد و همچنين ريسک ابتلا به سرطان روده را کاهش ميدهد

هندوانه: بهترين تسکين دهنده تشنگي
از 92% آب تشکيل شده است
همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است که
به بالارفتن سيستم دفاعي بدن کمک ميکند
همچنين آنها اصلي ترين منبع ليکوپين هستند که اکسيداني براي مبارزه با سرطان است
ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند

عنبه (انبه): نشان بالاترين براي ويتامين سي
آنها بهترين برندگان براي داشتن بالاترين ميزان ويتامين سي هستند
اين ميوه سرشار از کاروتين است که حاوي ويتامين آ بوده
و براي چشم ها مفيد ميباشند

نوشيدن آب سرد بعد از غذا = سرطان
ميتوانيد باور کنيد؟
شايد نوشيدن يک ليوان آب سرد بعد از غذا، بسيار لذت بخش است
اما آب سرد مواد روغني که در آن لحظه مصرف کرده ايد را سفت ميکند
روند هضم غذا را کند ميکند
زماني که اين رسوبها با اسيد واکنش نشان ميدهند و شکسته ميشوند
و سريعتر از غذاهاي جامد، توسط روده جذب ميشوند
بسيار سريع اين امر موجب چاقي و سپس سرطان ميشود
بهتر اين است که بعد از غذا، سوپ گرم و يا آب ولرم مصرف کنيد

متني مهم در مورد حملات قلبي
بايد بدانید که تنها نشانه حمله قلبي، احساس درد در
بازوي چپ نميباشد
به درد شديد در ناحيه فک و آرواره بسيار توجه کنيد
هرگز اولين درد در ناحيه قفسه سينه را در هنگام حمله قلبي نخواهيد داشت
حالت تهوع و عرق کردن شديد از نشانه هاي معمول است
تقريبا60 درصد مردم که دچار حمله قلبي در خواب شدند
ديگر هرگز بيدار نشدند
درد آرواره ممکن است شما را از خوابي آرام بيدار کند
بهتر است مراقب باشيد و آگاه
هرچقدر بيشتر بدانيم، شانس بيشتري براي نجات يافتن داريم
يک متخصص قلب ميگويد که هرکسي که اين مطلب را خواند و
آن را براي 10 نفر مطرح نمود، ميتوانيم بگوييم که
حداقل جان يک نفر را نجات داده است.
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : pariya , mehdi.abdn , voodoo , nazaninn , sadaf , yaro , ostad2000 , sami , Ali 324 , جلال علایی موسوی
#3
مي دونم اينها بعضيهاشون تكراريه اما مفيده بخونيد

مصرف پیاز آرامش می آورد
[تصویر:  2784990054961266704653_30392_thum.jpg]

مرتضی صفوی ، متخصص تغذیه ، گفت: پیاز به دلیل داشتن ویتامین های گروه b آرام بخش است و به دلیل داشتن ویتامین c اثر ضدالتهابی دارد.
وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی بسیار مفید است و افرادی که احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی در آنان زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف کنند 20 تا 30 درصد کلسترول بد خون آن ها کاهش پیدا کرده و کلسترول خوب خون آن ها افزایش می یابد.
پیاز به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند از ایجاد سلول هایی که با تغییر شکل خود موجب بروز سرطان می شوند، جلوگیری کند. پیاز برای رشد مو موثر است. در درمان یبوست، میگرن، چاقی، پروستات، بواسیر، یرقان و ورم گلو، پیاز می تواند مفید باشد.
وی افزود: پیاز دارای خاصیت ضدالتهابی است و می تواند علائم التهاب مثل درد، تورم، آرتروزها و دردهای نواحی مختلف را تسکین دهد.

سیب میوه افزایش دهنده عمر

[تصویر:  15433.jpg]

شروع پاییز به معنی ورود به فصل سیب می‌باشد، زمانی است که آب سیب و دسر تهیه می‌کنید و میوه‌های طراوت بخش و تازه را از باغهای محلی می‌چینید. سیبها محصول این ایده هستند که باید میوه ها را برای سالم بودن یا دور ماندن از دکتر، مصرف کرد. سیبها واقعا فواید مغزی متفاوتی دارند که می‌توان آنها را به رژیم خود اضافه کنیم. از بین همه میوه هایی که تناول می‌کنیم، سیب منبع غنی است از پکتین است، یک فیبر طبیعی که مملو از فواید فراوانی می‌باشد. همچنین سیب حاوی کوارستین، تانینها و آنتی اکسیدانها می‌باشد، که همه اینها عامل تندرستی هستند. در زیر 5 فایده از فواید سیب را ملاحظه می‌فرمایید.

1. سیب روده ها را بهبود می‌بخشد. پکتین منبع فیبر و یا ماده مغزی می‌باشد که می‌توان به رژیم خود اضافه کنیم. اگرچه این ماده در مرکبات و آلوها وجود دارد، اما سیب ها بیشترین مقدار را در خود دارند. پکتین با افزایش میزان مدفوع و ادرار کمک به درمان یبوست و اسهال می‌کند و معمولا سلامت روده را بهبود می‌بخشد. محققان دریافته اند که پکتین موجود در سیب شیوع بیماری تومور روده بزرگ و سرطان روده ها را کاهش می‌دهد.
2. سیب کلسترول را کاهش می‌دهد. محققان با مطالعه بیماری قلبی و مواد مغزی در یافته‌اند که اگر روزانه سه عدد سیب به مدت سه ماه بخوریم، می‌توانیم مقدار کلسترول را 20 درجه کاهش دهیم. چطور این اتفاق می‌افتد؟ پکتین سیب (این منبع معجزه آسای فیبر طبیعی) کلسترول بد خون (LDL) را از سیستم بدن خارج می‌کند. نه تنها پکتین بلکه کوارستین آنتی اکسیدانی نیز از انباشتگی کلسترول LDL در جریان خون جلوگیری می‌کند. از آنجا که سیب کلسترول خون را پایین می‌آورد می‌تواند به عنوان یک پیش غذا استفاده شود.
3. سیب خطر سرطان را کاهش می‌دهد. سیب منحصر به جلو گیری از سرطان روده نمی‌شود. بلکه مقدار فراوان کوارستین، دیگر فلاونوییدهای موجود در این میوه سبب آزاد‌سازی فعالیت آنتی اکسیدانی قوی در افرادی می‌شود که این میوه را می‌خورند و ازفعالیت رادیکالهای آزاد جلوگیری می‌کند. علاوه براین phytochemical های موجود در سیب از سرطان جلوگیری می‌کنند. به این معنی که خوردن سیب از سرطان پروستات، کلیه و دیگر اعضای بدن جلو گیری می‌کند.
4. سیب فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازد. خیلی ا ز دانشمندان در جستجوی سرچشمه جوانی بودند که پی به وجود سیب بردند. Phytochemical های سیب که باعث رنگ روشن در این میوه می‌شوند در کنار دیگر مواد موجود در سیب باعث کاهش کلسترول و مقابله با سرطان می‌شوند، همچنین از دیابت، فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیگر شرایطی که باعث ناتوانی در سنین بالا می‌شوند جلوگیری می‌کنند.
5. سیب از ریزش مو جلوگیری می‌کند. اگر می‌خواهید موهای بادوام تری داشته باشید سیب میل کنید. سیب در لیست میوه جاتی است که کمک می‌کنند تا خون بهتر به پیازچه مو برسد.

برای سلامتی بدن در فصل پائیز خرمالو بخورید

[تصویر:  490271008736370587380_56517_thum.jpg]

یک متخصص تغذیه گفت: « خرمالو» سرشار از آب و بتاکاروتن است، چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی کم می شود بلکه باعث خشن شدن پوست و شکننده شدن ناخن و موها و افت در میزان هوش و سلامت بدن می شود. دکتر ناهید غلامی افزود: خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین های c ، b3 ، b2 و b1 است، در ضمن این میوه دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز است. وی تصریح کرد: بخش گوشتی این میوه محتوی مقدار زیادی فیبر، مواد آنتی اکسیدانی همچون تانن، فنول، لیکوپن، لوتئین، مواد قندی، پکتین و اسید است. عمده ترین اسیدهایی که در این میوه وجود دارد، اسید مالیک و اسید تارتاریک و اسید سیتریک است. به گفته این متخصص تغذیه ، خرمالو به دلیل دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بسیار مفید شناخته شده است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در آن اشتهاآور و شست و شو دهنده کلیه و کبد است، با وجود عناصری همچون پتاسیم و منیزیم در این میوه، خرمالو کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش می دهد به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است. از طرفی به دلیل دارا بودن پکتین که یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است، باعث کاهش چربی های خون می شود.

دم کرده گل گاوزبان آرام کننده اعصاب و تصفیه کننده خون است

[تصویر:  79283008533136123291_29746_thum.jpg]

ک متخصص تغذیه گفت: گل گاوزبان آرام کننده اعصاب، تصفیه کننده خون، عرق آور و ادرار آور است، کلیه ها را تقویت و سرماخوردگی را برطرف می کند.
مرتضی صفوی افزود: گاوزبان گیاهی است که برگ های آن ساده و پوشیده از تارهای خشن و گل های آن به رنگ آبی ، سفید و بنفش است و از نظر طب قدیم ایران طبع سرد دارد.
وی گفت: گل های آبی این گیاه را خشک کرده و دم کرده آن را مورد استفاده قرار می دهند. در سرماخوردگی به عنوان معرق و کاهش دهنده فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد و خاصیت آرام بخشی نیز دارد.
این متخصص تغذیه افزود : گل گاوزبان را همراه با لیمو امانی دم کرده و مصرف می کنند و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : mojtaba2iran , zahra62
#4
در اولین قدم این رنگ اشیا است كه شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور می كند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و ... همه و همه در پرتو رنگ هاست.رنگ ها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر كرده اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند. مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی كه از رنگ آن در هنگام خوردن می بریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد می كند،در خواصش نیز تاثیر فراوانی دارد.تمامی سبزیجات و میوه هایی كه روزانه مصرف می كنید با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب كنید،اما فراموش نكنید كه رنگ ها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این هم یك روش نفوذی آنهاست.رنگ سبزرنگی است آرامش بخشو با دیدن این رنگ شما احساس آرامش می كنید و از وجودش لذت می برید و جالب اینجاست كه همین رنگ زیبا و آرامش بخشعلاوه بر این كه شما را در ظاهر جذب می كند و شما از آن لذت می برید خواص درمانی بسیاری نیز دارد و برای جسمتان مفید است.در واقع هر چیز سبزی كه شما می بینید این خاصیت را داراست و این در مورد میوه ها و سبزیجات سبز رنگ نیز صادق است.این رنگ برای افراد عصبی و نا آرام بسیار مفید است.رنگ سبز خاصیت ضد عفونی كننده دارد و مناسب برای بیماری های قلبی عروقی و بیماری های روده ای (یبوست) ،معده (سوء هاضمه،زخم معده و...)،كلیه (سنگ كلیه و ناراحتی های مجاری ادراری) ، ریه (مشكلات تنفسی،آسم و ...) و رحم می باشد. این رنگ برای درمان زخم های عمیق سوختگی های شدید نیز موثر است.این خواص در میوه ها و سبزیجاتی كه سبز رنگ هستند به وفور یافت می شود.تحقیقات نشان داده میوه ها و سبزیجات سبز رنگ خاصیت ضدعفونی كنندگی دارند و در هضم غذا و جذب آن موثرند. میوه ها و سبزیجات سبز رنگ برای افرادی كه از بیماری های عصبی رنج می برند توصیه شده است. سبزیجات سبز رنگ همچنین در درمان زخم های عمیق و سوختگی ها و بیماری های ریوی و كلیوی بسیار موثر است و در بهبود بیماری های قلبی مصرف فراوان دارد.مثلا جعفری دارای خواص ضد عفونی كننده خون و دستگاه گوارش می باشد.جعفری موجب تحریك عضلات روده و رحم می شود و مناسب برای معده و هضم غذاست.برگ این گیاه مناسب برای زخم های عمیق است و جوشانده آن مناسب برای بیماری های كلیوی و مجاری ادرار است.

انگور سبزاین میوه مناسب برای بیماری های اعصاب است.مواد غذایی موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده كمك فراوانی می كند و در درمان بیماری های سوءهاضمه،سل ریوی،مشكلات كلیوی (سنگ كلیه) و یبوست كمك فراوانی می كند.همچنین باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن می شود.آب انگور مغذی عضله قلب است.انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین می برد و دارای اثر تقویت كننده قلب است. انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا می شود و عمل هضم را تحریك و تسریع می بخشد و تخمیرهای روده ای را كاهش می دهد.

كاهو كاهو در درمان تپش قلب و سرفه و مشكلات ریوی موثر است.همچنین آرام كننده اعصاب است.كاهو برای دفع مواد زاید در روده ها و جلوگیری از یبوست مناسب است.از جوشانده كاهو می توان برای درمان سوختگی ها و زخم ها استفاده كرد.

لوبیا سبزاز لوبیا سبز برای درمان كسالت های شدید كلیوی استفاده می شود.این سبزی همچنین در درمان بیماری های قلبی نیز موثر است.وجود فسفر در لوبیا برای اعصاب مفید است.خرده شده و یا پوره شده دانه لوبیا به عنوان ضماد برای مواضع سوختگی و سایر التهابات پوستی و زخم ها موثر است.

ترخون ترخون به دلیل داشتن اسانس های معطر در خود مجاری دستگاه گوارشی را ضدعفونی می كند و محرك مناسبی برای معده به شمار می رود.این سبزی برای بیماری های رحم و تسهیل جریان خون قاعدگی بسیار موثر است.

رنگ قرمزرنگی است محرك و اشتهاآور.رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده می شود.معمولا ما برای خوردن خوراكی هایی با رنگ قرمز بسیار راغب هستیم.این رنگ و در واقع میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این كه افزایش دهنده اشتها هستند،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونت ها و سوختگی های شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوه ها و سبزیجات در درمان بیماری های ریوی،مشكلات روده (یبوست) و رحم به كار برده می شود.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت كننده روده و كبد است.

گیلاس تقویت كننده و انرژی زا.تنظیم كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها آور،دفع كننده مواد زائد و سموم از بدن.

توت فرنگی در درمان سل ریوی بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونت های روده.

انارجلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیه كننده خون.

انگور فرنگی موثر در درمان تب های عفونی،محرك اشتها و رفع یبوست.

شاتوت تصفیه كننده خون،مناسب برای بیماری های كم خونی و مشكلات ریوی.

فلفل قرمزتحریك قوای هاضمه،مناسب برای خونریزی های رحم،رفع فلج،رفع یبوست و بیماری های روده.

رنگ نارنجی رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس زدگی ایجاد نمی كند. سبزیجات و میوه های نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی زا است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماری های معده و روده موثر هستند.

هویج افزایش شیر مادر،مناسب برای درمان اختلالات شدید روده ای،بهبود دهنده زخم های دستگاه گوارش،رفع كننده یبوست،ضد عفونی كننده روده،تقویت كننده اعصاب و انرژی زا و موثر در بهبود عفونت های ریوی.

پرتقال و نارنگی تقویت كننده دستگاه عصبی،عضلات و غدد،مناسب برای رفع اختلالات دستگاه گوارش،كبد و روده ها.

زالزالك مناسب برای درمان بیماری های روده و رفع كم خونی.

رنگ زردرنگی شادی آفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوه های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا می باشند.میوه جات و سبزی های زرد رنگ تصفیه كننده كبد و روده ها و كلیه هاست.این مواد غذایی در درمان بیماری های معده (ورم معده) كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشكلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژی زا می باشند و محرك اعصاب.

زردآلوسرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،كاهش دهنده افسردگی و تقویت كننده اعصاب.

آناناس تقویت كننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماری های ریه.

به تقویت كننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماری های ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده می شود.

گلابی از بین برنده ضعف و بی حالی،تقویت كننده اعصاب،رفع تنبلی روده ها،رفع یبوست و بیماری های روده ای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ كلیه.

آلوانرژی زا و از بین برنده كم خونی و ضعف و سستی،برطرف كننده یبوست،محرك اعصاب،مناسب برای كلیه ها.

سیب زردانرژی ساز،ضد عفونی كننده قوی روده و مناسب برای تقویت روده ها و معده،محرك كلیه ها و مناسب برای سنگ كلیه و مجاری ادرار،تقویت كننده اعصاب،رفع كننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : zahra62 , فریبا , rahaei
#5
اندر فواید میوه‌های ارغوانی


[تصویر:  2220424958140172254176311812441422382001813858.gif] ----------------------------------------------

مصرف مرتب بلوبری، شاه‌توت یا آلو قرمز احتمال پیشرفت پارکینسون و آلزایمر را کاهش می‌دهد.


--------------------------------------------------------------------------------


نگاهی به این دنیای ارغوانی زیبا بیندازید. شهرت انگور قرمز، شاتوت و آلو فقط به خاطر رنگ زیبای ارغوانی آن‌ها نیست. این میوه‌های خوش‌رنگ خواص زیادی دارند و برای سلامت بدن مفیدند. بدون شک شما نیز در فصل تابستان از این میوه‌ها زیاد میل کرده‌اید اما شاید به طور دقیق ندانید که این میوه‌های ارغوانی دارای چه خواصی هستند. اگر می‌خواهید با این دنیای خوش‌رنگ پرخاصیت بیشتر آشنا شوید مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.



[تصویر:  22169179242123948222151921101295744209244133.gif]

آلو قرمز برای پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی

این میوه‌ی کوچک ارغوانی رنگ دارای 36 کالری و خواص فوق‌العاده‌ای است. آلو سرشار از مواد مغذی از قبیل فیبرها، ویتامین C و پتاسیم است. علاوه بر این آلو «آنتوسیانین» نیز دارد که رنگ بنفش زیبای خود را مدیون این رنگدانه است. این رنگدانه ها می‌توانند اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند و برای همین قادرند با سلول‌های سرطان‌زا و بیماری‌های قلبی عروقی مقابله کنند.



بلوبری استخوان‌ها را تقویت می‌کند [تصویر:  22728016421517413371391801241264313020183229.gif]

بلوبری برای ایرانی‌ها چندان شناخته شده نیست اما دانستن خواص بی‌شمار آن خالی از لطف هم نیست. گویا در فارسی به آن قره‌قاط می‌گویند. بلوبری نوعی گیاه گل‌دار با میوه‌ای توت مانند به رنگ آبی تیره یا بنفش است. این میوه بومی شمال امریکا بوده و گل‌های این گیاه به صورت توپی، سفید رنگ و صورتی رنگ پریده یا قرمزمی باشد.

بلوبری به خاطر آنتی اکسیدان‌های فراوانی که دارد تأثیر زیادی روی سلامتی انسان می‌گذارد. از این گذشته در لیست مواد غذایی ارزیابی شده قدرت آنتی اکسیدانی بلوبری در جایگاه سوم قرار دارد. در واقع قدرت آنتی اکسیدانی هر 100 گرم بلوبری با پنج واحد از برخی میوه و سبزیجات برابری می‌کند. اما بر اساس گزارش Medical New Today، پلی‌فنول‌های موجود در این میوه که رنگ آبی، ارغوانی و قرمز به آن می‌دهد به ساخت استخوان‌های محکم کمک می‌کند.

محققان با آزمایش روی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند موش‌هایی که بلوبری خورده‌اند در مقایسه با موش‌هایی که از این میوه محروم بوده‌اند استخوان‌های محکم‌تری داشته‌اند. اما آیا بلوبری همین تأثیر را روی انسان‌ها نیز دارد؟ این سوالی است که باید از محققان پرسید و آن‌ها را به مطالعه و کشف این موضوع سوق داد. اگر این ادعا اثبات شود، مصرف منظم بلوبری از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند.

انگور قرمز و انگور سرشار از اسیدالاژیک هستند که از ریه‌های ما محافظت می‌کند. این خاصیت حیرت‌انگیز انگور در زندگی مدرن و ماشینی امروزه
بسیار لازم است

میوه‌های ارغوانی رنگ با بیماری‌های مربوط به پیری مقابله می‌کنند

محققان دانشگاه منچستر پژوهشی انجام داده‌اند که در نشریه Archives of Toxicology به چاپ رسیده است. اکثر متخصصان حوزه‌ی تغذیه توصیه می‌کنند که روزانه باید پنج واحد میوه و سبزیجات مصرف شود و محققان پژوهش مذکور معتقداند از این پنج واحد باید دو یا سه واحد متعلق به میوه‌های ارغوانی رنگ باشد. می‌پرسید چرا؟ مصرف مرتب بلوبری، شاه توت یا آلو قرمز احتمال پیشرفت پارکینسون و آلزایمر را کاهش می‌دهد.

بلوبری از عفونت‌های ادراری پیشگیری می‌کند

به عقیده‌ی برخی از محققان مصرف روزانه یک فنجان بلوبری یا قره‌قاط خام یا یک یا دو فنجان آب بلوبری بدون شکر می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های ادراری پیشگیری و حتی درمان کند. اگر دنبال دلیل آن می‌گردید باید بگوییم که بلوبری به خانواده‌ی زغال اخته تعلق دارد و سرشار از موادی است که از چسبیدن باکتری‌ها به جداره‌ی مثانه و تکثیر آن‌ها جلوگیری می‌کند. به علاوه این میوه‌ی ارغوانی ادرار را اسیدی می‌کند و این امر باعث می‌شود که باکتری‌هایی که از قبل در مثانه و مجرای ادرار وجود داشته‌اند نیز از بین برود.

[تصویر:  2223952119431253819111792511517910884111.gif]

انگور قرمز از ریه‌ها در مقابل آلودگی مراقبت می‌کند

انگور قرمز تازه نیز دارای «آنتوسیانین» است و برای همین علاوه بر اینکه خطر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد، بدن ما را از آسیب آلودگی‌های محیطی حفظ می‌کند.

در واقع انگور قرمز و انگور سرشار از اسیدالاژیک هستند که از ریه‌های ما محافظت می‌کند. این خاصیت حیرت‌انگیز انگور در زندگی مدرن و ماشینی امروزه بسیار لازم است.

این میوه کم کالری است و توصیه می‌کنیم تا می‌توانید از این میوه میل کنید حتی می‌توانید از انگور در تهیه‌ی دسرهایتان نیز استفاده کنید.



شاه‌توت دوستدار قلب

شاه توت کم کالری و سرشار از انواع ویتامین‌ها، املاح معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. این توت خوش‌رنگ مفید با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند. مصرف این میوه کلسترول مضر خون را از بین می‌برد و از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

 تشکر شده توسط : mary54 , najva
#6
خواص میوه‌های شب یلدا

[تصویر:  n560fbvxsg6cmhneyf35.jpg]

مهر: انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه زمستانی دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار حدود ۱۵درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف می‌کند.


انگور نیز که به همراه انار وهندوانه میل می‌شود، کاهش دهنده فشار خون است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی از پیشرفت بیماری آرتروز جلوگیری می‌نماید.


پسته: در پسته مقادیر زیادی آهن و کلسیم است که برای افراد دچار کم خونی می‌تواند موثر باشد.


انار: انار نیز مانند هندوانه باید در شب یلدا خورده شود. این میوه زمستانی دارای خواص بسیار است به نحوی که مصرف یک انار حدود ۱۵درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف می‌کند.


بادام: این مغز از نظر تغذیه‌ای ارزش غذایی بسیاری دارد به طوری که هر ۱۰۰گرم از آن حاوی ۲۱ گرم پروتئین بوده و بیشتر از بادام زمینی به عنوان منبع مناسبی از پروتئین محسوب می‌گردد. به علاوه در این مغز در حدود ۲۴۰ میلی‌گرم کلسیم وجود دارد که می‌تواند توسط افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند و قادر به مصرف شیرنیستند، استفاده شود.


فندق: مصرف این مغز برای افراد مستعد به بیماری‌های قلبی و پوکی استخوان بسیار مناسب است. به طور کلی، متخصصان تغذیه مصرف مخلوط این مغز‌ها را در حجم کم توصیه می‌نمایند تا یک وعده غذای کامل به بدن برسد.


توت و انجیر: توت یکی از خشکبار مناسب به خصوص برای افرادی است که در حال کاهش وزن هستند.

 تشکر شده توسط : farkhonde , سـاناز , najva , Matilat , arezooo82 , naz.gigili , paeeze , baran
#7
1. پرتقال

پرتقال یكی از قدیمی‌ترین میوه‌هائی است كه بشر از آن استفاده می‌كرده است و در حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح كنفوسیوس از آن نام برده است‌. در حال حاضر بیشتر از ۲۰۰ نوع پرتقال در آمریكا كشت می‌شود و آمریكا نصف كل محصول پرتقال دنیا را تولید می‌كند. پرتقال اولیه، كوچك، تلخ و پر از هسته بوده است كه در اثر تربیت مهندسی ژنتیكی و همچنین انتخاب نوع بهتر و كود كافی درشت تر و شیرین تر شده است. پرتقال یك میوه اسیدی است و بنابراین سم زداست. كلسیم پرتقال بسیار بهتر از كلسیم شیر جذب می شود. یك لیوان شیر 291 میلی گرم كلسیم دارد كه 93 میلی گرم یعنی 31 درصد آن جذب می شود در حالیکه یك لیوان آب پرتقال 350 میلی گرم كلسیم دارد كه 130 میلی گرم یعنی 37 در صد آن جذب می شود. پرتقال در حدود دو سوم نیاز روزانه ما، یعنی 50 میلی گرم ویتامین C دارد.

2. سیب
یك ضرب المثل قدیمی می گوید: "با خوردن روزانه 1 عدد سیب هرگز نیازی به پزشك ندارید." سیب سرشار از پكتین است كه كلسترول خون (LDL) را پایین می آورد. خوردن روزانه 2 عدد سیب، كلسترول خون را بیش از 16 درصد كاهش می دهد. سیب با داشتن فیبر زیاد به افراد دیابتی كمك می كند تا قند خون خود را تنظیم كنند همچنین سیب از افزایش یا افت ناگهانی قند خون جلوگیری می كند. ویتامین C موجود در سیب به نوع سیب بستگی دارد. اكثر آنها مقادیر فراوانی ویتامین C دارند.

سیب سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. یك سیب متوسط با هسته و پوست 80 كالری انرژی دارد. بهتر است سیب را با پوست بخورید اما سعی کنید دانه های سیب را نخورید. زیرا هر كدام، حاوی مقادیر كمی سیانید است. این ماده از درخت وارد سیب می شود تا با آن دانه هایش را پراكنده كند. بدن انسان و حیواناتی كه این دانه ها را بخورند، آنها را دفع می كند. اما باید مراقب دانه های سیب له شده بود و آنها را نخورد. خوردن سیب حدود 20 تا 30 گرم فیبر را برای بدن شما تامین می کند و این درحالیست که رژیم غذایی با فیبر بالا می تواند خطر بیماری قلبی را پایین بیاورد.

3. موز
موز معروفترین میوه گرمسیری است كه معمولاً نرسیده چیده می شود و تا رسیدن به مقصد می رسد. برای تسریع رسیدگی آن از گاز اتیلن استفاده می شود. تنها میوه ای است كه برای بعضی افراد، چاق كننده است زیرا مقادیر فراوانی نشاسته دارد. روزی یك عدد موز مصرف كنید. زیرا حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدن است. موز محتوی 8 آمینو اسید ضروری برای بدن است كه بدن نمی تواند آنها را بسازد. موز منبع غنی فیبر، پتاسیم و ویتامین C است که نقش کلیدی در سلامت قلب و عملکرد عضلات دارد. موز رسیده حركت روده را تنظیم می كند و برخلاف تصور عموم یبوست ایجاد نمی کند. شاید افرادی كه موز نرسیده مصرف می كنند، دچار یبوست بشوند.
4. تمشک

تمشك سرشار از ویتامین های C وK است و برای اوره و فشار خون مفید است. تمشك خون را تصفیه می كند و برای كسانی كه به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است. تمشك برای تسكین درد سودمند است، زیرا تمشك دارای اسید سالسیلیك می باشد. تمشك خون را قلیائی می كند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است. تمشك دارای خاصیت ضد عفونی كننده است. این میوه دارای تقریبا حاوی 10 گرم فیبر در یک فنجان واحد است. خوردن جوشانده برگ تمشك به مقدار 3 تا 4 فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می كند و بهترین دارو بر ضد درد كیسه مثانه است.
5. گیلاس
این میوه نه فقط به خاطر طعم مطبوع بلكه به خاطر ظاهر زیبایش مورد توجه همگان است. شكفتن شكوفه های گیلاس یكی از زیباترین مناظر طبیعت است. مطالعات نشان می دهد كه رنگدانه موجود در گیلاس به رفع مشكلات و دردهای عروقی كمك می كند. این رنگدانه ها محتوی آنتوسیانین هستند. آزمایشات نشان داده است كه آنتوسیانین موجود در گیلاسهای ترش 10 برابر خاصیت ضد التهاب آسپرین عمل می كنند. البته این ماده مثل آسپرین، معده را تحریك نمی كند. گیلاس خاصیت سم زدایی نیز دارد.

از آنجا كه میوه گیلاس دارای چربی و نشاسته كم و فیبر زیاد است مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان دیابت و ورم مفاصل توصیه می ‏شود و از آنجا كه قند گیلاس برای افراد دیابتی زیان بار نیست بنابراین دیابتی ها می توانند به میزان توصیه شده از این میوه مصرف كنند. میوه گیلاس همچنین مسكن اعصاب افراد است. چربی اشباع شده در گیلاس بسیار كم است و همچنین مانند سایر گیاهان كلسترول و سدیم ندارد و از طرف دیگر ضمن دارابودن فیبر خوراكی بالا، از ویتامین C بالایی نیز برخوردار است.
6. زغال اخته

زغال اخته بیشتر از آنکه میوه‌ای مرسوم باشد، میوه نوبرانه و هوسانه است که در اواخر تابستان در مغازه‌ها دیده می‌شود. زغال اخته اغلب به فرم توده‌ای در جنگل‌ها و مرداب‌ها و نقاط مرتفع تا کم ارتفاع رشد می‌کند. محل عمده پرورش زغال اخته در ایران، استان قزوین و در مناطق شمالی این استان در بخش‌های رودبار و رودبار الموت است. درخت زغال اخته از نیمه‌های اسفند شکوفه می‌دهد و قریب 2 ماه دارای شکوفه است. این میوه دارای رنگی قرمز و بسیار ترش است. هنگامی که کاملا می‌رسد به رنگ سیاه و شیرین تبدیل می‌شود و کاربرد آن در صنایع غذایی و شکلات سازی، لواشک و... است.

زغال اخته دارای ویتامین C و B است و مقدار زیادی آهن، کلسیم و منیزیم دارد. زغال اخته حاوی بیش از 10 درصد تانن، قند، پکتین، اسیدهای آلی و رنگدانه است. این میوه خوشمزه کم کالری است و باعث اضافه وزن نمی‌شود. قند فروکتوز و گلوگز زغال اخته کم است. مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمی‌کند. همچنین این میوه منبع خوبی برای فیبر است. مصرف زغال اخته به کاهش بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. زغال اخته به کاهش سطح کلسترول نیز کمک می کند. زغال اخته جزو میوه‌هایی است که از بروز عفونت جلوگیری می‌کند. ابوعلی‌سینا، دانشمند و پزشک مشهور ایرانی آب زغال اخته را برای شستشوی زخم‌های جلدی و گرد ریشه آن را برای التیام زخم‌ها به کار می‌برد. با تمام خواص مفیدی که زغال اخته دارد مصرف بیش از اندازه آن باعث تهوع، اسهال، دل به هم خوردگی و سردرد می‌شود.
7. انبه
انبه محتوی مواد مغذی و تقویت كننده روده است. هضم آن، بسیار آسان است. اگر مشكل معده یا سوء هاضمه دارید، انبه مصرف كنید كه محتوی مقادیر زیادی ویتامین C و كلسیم است. در هند برای جلوگیری از خونریزی، تقویت قلب و مغز مصرف می شود. به علت فراوانی آهن، نقش سازندگی خون دارد. توصیه می شود افرادی كه از كم خونی رنج می برند، انبه مصرف كنند. برای خانمها در طول دوران بارداری مفید است. انبه حاوی ویتامین های مختلفی است. ویتامین A یا بتاكاروتن محافظ پوست و مخاط بویایی است، چشم را تقویت و سوخت و ساز را تنظیم می كند. انبه یكی از غنی ترین منابع بتاكاروتن است. بتاكاروتن، آنتی اكسیدان بسیار قوی است كه ضد رادیكال های آزاد عمل می كند.

یك انبه بیش از نیاز روزانه شما بتاكاروتن دارد. خانواده ویتامین B تقویت كننده سیستم عصبی است و به بدن كمك می كند تا با استرس مقابله كند. در ساخته شدن رنگدانه مو و پوست مؤثر است. انبه به علت داشتن منیزیم و پتاسیم برای كاهش فشار عصبی و داشتن آرامش روحی مؤثر است. زیرا اسید آمینه و تریپتوفان دارد و پیش ساز در تولید سروتونین یا هورمون شادی است. اسید آمینه موجود در انبه قابل توجه است. گلوتامین اسید، ماده مغذی مورد مصرف مغز است، كه به تمركز و بهتر شدن حافظه كمك می كنند.

8. توت فرنگی
طبق آخرین تجزیه علمى كه از توت فرنگى كرده اند معلوم شده است كه توت فرنگى دارای مقدار قابل توجهی پروتئین، چربى، سلولز و مواد روغنى، آهك و آهن و املاح حل شدنى می باشد. بین املاح معدنى موجود در توت فرنگی باید از كلسیم، فسفر، سدیم ، منیزیم ، سیلیس ، آهن ، گوگرد، بروم و ید نام ببریم. توت فرنگى داراى ویتامین هاى B و C و K مى باشد. حتی مقدار ویتامین C توت فرنگى زیادتر از مقدار ویتامین C لیموى ترش است. آنچه توت فرنگى دارد به این میوه خاصیت تقویت كننده و مغذى و تصفیه كننده خون و ادرارآور و ترمیم كننده املاح معدنى بدن و قلیا كننده خون داده است.

براى دفاع بدن، در مقابل میكروبها و سموم، میوه اى مفید است، براى منظم كردن اعمال كبد موثر است و فشار خون را به حد معتدل نگه مى دارد و براى اشخاصى كه مرض قند دارند مصرف آن مفید است. توت فرنگى را وقتى كاملا رسیده است انتخاب كنید و با آب جارى بشویید ولى آن را در آب نیندازید كه مدتى بماند زیرا عطر و خواص مفید آن از دست مى رود. خانمهایى كه مى خواهند از توت فرنگى به عنوان معالجه زیبایى استفاده كنند باید پنج یا شش عدد توت فرنگى را در یك پارچه نازك بریزند و فشار دهند تا آب آن در ظرفى خارج و جمع شود و بعد آن را به صورت خود بمالند تا پوست آنها شفاف و با طراوت شود.
. انگور بنفش

انواع و اقسام انگور در فصل تابستان و پاییز در دسترس عموم مردم قرار دارد. این میوه یکی از منحصر به ‌فرد‌ترین میوه‌هایی است که در رنگ‌های گوناگون و سایزهای مختلف در بازار وجود دارد. انگور یک میوه بهشتی است و خواص فراوانی دارد. دانه‌های سبز یا قرمز یا حتی بنفش انگور خاصیت‌های جادویی دارند و در درمان بسیاری از بیماری‌ها تاثیرگذارند. به گفته پزشکان، انگور سربازی است که به جنگ بیماری های قلبی می‌رود و ضمن افزایش انعطاف و سلامت ماهیچه‌های قلب، به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می‌کند. این میوه در مورد حفظ سلامتی قلب زنان بهتر از مردان عمل می کند و به همین دلیل مصرف آن به طور ویژه برای خانم ها توصیه می‌شود.

انگور از آن دسته میوه‌هایی است که مقادیر قابل توجهی آنتی‌اکسیدانت در خود گنجانده و یک ضد سرطان قوی به شمار می‌آید. گفتنی است دانشمندان اخیرا به این نتیجه رسیده‌اند که انگور از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می‌کند. علاوه بر این یک خبر خوش دیگر هم برای طرفداران انگور وجود دارد و آن خاصیت ضد پیری این میوه است که پس از تحقیقات متعدد به اثبات رسیده است. انگور از پیر شدن سلول‌ها جلوگیری می‌کند. توجه داشته باشید که آب انگور هم به اندازه خود آن و حتی بیشتر از آن برای سلامتی بدن مفید است و پزشکان علاوه بر نوشیدن آب انگور، خوردن میوه آن را هم تاکید می‌کنند. خاصیت دیگری که این میوه دارد این است که اجازه نمی‌دهد پلاکت‌ها در خون به هم بچسبند و از گرفتگی عروق پیشگیری می‌کند. ضدسرطان بوده و خاصیت ضدپیری هم دارد و سلول‌ها را از گزند رادیکال‌های آزاد که عامل پیر شدن سلول‌ها هستند، محافظت می‌کند.

در کل مصرف انگورهای رنگین‌تر می‌تواند برای بدن مفیدتر باشد و به عبارت ساده‌تر تمام میوه‌ها و سبزیجاتی که به رنگ نارنجی، قرمز یا بنفش هستند، خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدپیری بیشتری داشته و مفیدند و هر چه رنگ انگور پررنگ‌تر باشد خصوصا انگور بنفش که حافظ سیستم قلب و عروق بوده و از لخته شدن خون در عروق قلب پیشگیری می کند.

10. لیمو ترش

لیمو ترش محصولی معجزه گر در نابودی سلولهای سرطانی است و 10000 بار قویتر از شیمی درمانی عمل میکند. بسیاری از مردم در اثر سرطان میمیرند در حالیکه این راز همچنان حفظ میشود تا منافع شرکتهای داروسازی به خطر نیفتد. لیمو ترش را میتوان به صورتهای متفاوت مصرف نمود، قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود. به صورت شربت و یا صور دیگر، جالب ترین خاصیت آن اثرش بر روی کیست ها و تومورهاست. در مورد این گیاه ثابت شده است که درمان همه انواع سرطان است. همچنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونت و کرمها محسوب میشود. فشار خون بالا را تنظیم میکند و و ضد افسردگی است و با استرس و اختلالات عصبی مبارزه میکند. لیمو ترش سلول های سرطانی را در 12 نوع سرطان از جمله سرطان روده، سینه، پروستات، ریه و پانکراس نابود میکند. و جالب تر از همه اینکه این نوع درمان با عصاره لیمو نه تنها سلولهای سرطانی را نابود میکند بلکه سلولهای سالم را نیز آلوده نمی نماید.

این میوه، بهترین سم زدای طبیعی است. اگر می خواهید بدن خود را پاكسازی كنید، صبحها لیمو بخورید. نصف یك لیمو ترش بزرگ را در آبمیوه خود بچكانید. به این ترتیب نوشیدنیها طعم فوق العاده ای پیدا می كنند. لیمو مثل بقیه مركبات منبع مناسب ویتامین C است. لیمو برای پاكسازی دستگاه گوارش مفید است. لیمو را در آب گرم بچكانید و مصرف كنید. با این كار یك نوشیدنی گرم و ملایم و مدٌر بوجود می آید كه سم بدن را دفع می كند مخصوصاً زمانی كه بخواهید در برنامه غذایی خود پاكسازی سموم را داشته باشید. عطر لیمو برای تقویت روحی مناسب است. رایحه درمانها معتقدند این رایحه به تقویت سیستم عصبی كمك می كند.

از لیمو برای تقویت مو نیز استفاده می شود برای افرادی كه موی چرب دارند، مؤثر است. زیرا غدد چربی را تحریك می كند و با تولید چربی موها درخشانتر به نظر می رسند. آب لیمو به خاطر طعم بسیار خوب و قند بسیار کمی که دارد، در طبخ غذاهای مختلف و در نوشیدنیها استفاده می شود. بویژه برای محافظت از سیستم ایمنی بدن در زمستان و جلوگیری از سرماخوردگی سودمند است. لیمو در غذاهای فصل تابستان بویژه در سالادهای سرد مخصوص تابستان نیز استفاده می شود. لیمو معمولاً به همراه غذاهایی که با ماهی تهیه می شوند نیز مصرف می شود.


سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
 تشکر شده توسط : najva , ساغر , parastoo joon , # پریسا # , بیخیال
#8

وقتى صحبت از ارزش غذایى رنگ‌ها مى شود، باید گفت هیچ رنگى بر رنگ هاى دیگر برترى ندارد؛ براى این كار به طیف كاملى از رنگ‌ها احتیاج داریم تا ببینیم هر رنگ چه فوایدى دارد. در ادامه خواص رنگ‌های میوه‌ها و سبزیجات را بیان می‌كنیم:

سبز: غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت‌ها. در عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند كه این دو آنتى اكسیدان خطر از بین رفتن شبكیه را كه یكى از علل اصلى نابینایى است، كاهش مى‌دهند.

زرد: غذاهاى زرد مملو از ویتامین C هستند و در عین حال برخى از صدمات ناشى از رادیكال هاى آزاد روى پوست را كاهش مى دهند.

نارنجى: این میوه‌ها حاوى بتاكاروتن هستند كه باعث تقویت سیستم ایمنى می‌شوند و از آسیب هاى ناشى از رادیكال هاى آزاد كه باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى كنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مركبات) باعث بهــــبود سلامت دهان مى شوند.

قرمز: مواد غذایى قرمز رنگ لیكوپن دارند. این ماده یك ضدسرطان شناخته شده است. اسید الاجیك موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNA را كاهش مى دهد. فلاوینوئیدها كه عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشك و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اكسیدان‌ها را افزایش می‌دهند، از سلول‌ها در برابر صدمات ناشى از رادیكال هاى آزاد محافظت مى‌كنند. به حفظ عملكرد قواى استدلال و منطق در مغز كمك می‌كنند و جلوى پیرى را مى‌گیرند.

بنفش: انگور و كلم بنفش حاوى آنتوسیانین هستند كه از سلول‌ها در برابر آسیب‌هاى اكسیداسیون محافظت مى‌كنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیرى به تاخیر مى افتند. این مواد مغذى كه مسئول رنگ تیره میوه‌ها هستند به فرآیند درك و استدلال كمك می‌كنند و سایر آنتى اكسیدان‌هاى موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند.

سفید: پیاز، سیر، پیازچه و موسیر حاوى آلیسین و كوئرستین هستند كه هر دو آنها خطر حمله قلبى را كاهش می‌دهند و به عملكرد سیستم ایمنى بهبود مى‌بخشند. گل كلم نیز حاوى سولفورافان است كه یك ماده ضد سرطان به شمار می‌رود.

منبع : اطلاعات


 تشکر شده توسط : شيدا رها , amirfarhag , نازلی
#9

خواص‌ دارويي‌ ميوه‌هاي ‌گرمسيري‌
جام جم آنلاين: به بركت فناوري‌هاي جديد در بخش تهيه و توزيع ميوه‌ها، اغلب ما با بسياري از ميوه‌ها كه شايد اجدادمان حتي نامي از آنها نشنيده بودند انس گرفته‌ايم و اگر روزي در بازار پيدا نشوند، برايمان جاي سوال دارد. بسياري از اين ميوه‌ها راه‌هاي طولاني را براي رسيدن به سبد غذايي ما طي كرده‌اند، اما از بسياري از ميوه‌هاي ديگر كه حتي در كشور خودمان هم براحتي يافت مي‌شوند بي خبريم.
شايد علت، طعم خاص اين ميوه‌ها باشد يا اين‌كه دقيقا نمي‌دانيم بايد چطور از آنها استفاده كنيم و اين‌كه آيا نقش ويژه‌اي در سلامت ما دارند؟ ميوه گياه گواوا كه به شكل زيتون است از همين نوع ميوه‌هاست. جنوبي‌ها آن را با نام زيتون محلي مي‌شناسند.

در نگاه اول شايد به خاطر عطر و طعم زيادي كه دارد نتوان آن را تحمل كرد، اما وقتي ذائقه با اين طعم آشنا مي‌شود ، به عنوان يك ميوه خوش طعم كه اتفاقا كلي خواص دارويي هم دارد ، مورد قبول مي‌افتد. البته اين ميوه معمولا در ميوه فروشي‌ها به همين راحتي پيدا نمي‌شود.

شايد معدود ميوه‌فروشي را بتوان در شهر‌هاي بزرگ پيدا كرد كه نام آن را شنيده باشد، اما مردم جنوب كشور با آن انس و الفتي باور نكردني دارند و اين شايد به خواص دارويي و غير دارويي بي‌شمار آن بر‌مي‌گردد.

وجود شرايط اقليمي خاص در برخي از مناطق استان هرمزگان بويژه در حاشيه درياي عمان و خليج فارس سبب شده تا اين استان مستعدترين نقطه كشور براي كشت ميوه‌هاي گرمسيري از جمله موز، انبه، كنار، گواوا، چيكو و حتي تمرهندي باشد.

ميوه‌هاي گرمسيري هميشه از پرارزش‌ترين و پرطرفدارترين ميوه‌ها در دنيا بوده‌اند كه در ميان آنها انبه معروف به سلطان ميوه‌ها، گل سرسبد اين مجموعه است؛ به طوري كه از معدود درختاني است كه ميوه آن به صورت عددي به فروش مي‌رسد. همين عامل، يعني ارزشمندي بالاي ميوه‌ها و محصولات غذايي، مي‌تواند نقش مهمي در بالا بردن سطح زندگي روستاييان داشته باشد.

گواوا چيست؟

گياه گواوا درختچه‌اي هميشه سبز از خانواده ميرتاسه است كه برگ‌هاي متقابل دراز و بيضي شكل دارد. برگ‌ها تا حدودي كرك‌دار هستند و تنه‌اي پوشيده از پوست متمايل به سبز يا قهوه‌اي متمايل به قرمز دارند. ريشه‌هاي سطحي و پاجوش‌ها حكايت از آن دارند كه ريشه مي‌تواند به صورت عمقي و پرپشت گسترش پيدا كند. گل‌هاي آن سفيد و معطر هستند و در بهمن و اسفند به گل مي‌نشيند.

زنبور‌هاي عسل براي انجام بهتر گرده‌افشاني به اين گياه كمك مي‌كنند. ميوه آن چيزي شبيه به زيتون و به قولي انار كوچك هم هست. چرا كه در بالاي ميوه تاجي از كاسبرگ‌ها قرار دارد. رنگ گوشت ميوه، قرمز، سفيد يا زرد رنگ است و ميوه رسيده آن شيرين يا ترش است.

از آن همچنين به صورت خام يا پخته در تهيه مربا و ژله استفاده مي‌شود. اين درختچه بومي امريكاي حاره و نيمه حاره است و در امريكاي مركزي، پرو، برزيل و پرو مي‌رويد و سال‌ها قبل به ايران وارد شده و به طور پرورشي در شمال و بيشتر جنوب ايران كاشته مي‌شود.

مواد غذايي در گواوا

از نظر تركيبات شيميايي، ميوه گياه گواوا داراي انواع ترپنوئيد ها، اسانس، روغن فرار، تانن و... است. در 100 گرم از اين ميوه، موادي مثل آب 82 درصد، پروتئين 7/0 درصد، چربي 6/0 درصد، هيدرات كربن 11 درصد، كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، انواع ويتامين‌هاي آ، ب، ايبوفلاوين و ويتامين ث وجود دارد.

خواص دارويي عجيب اين گياه‌

از تمام قسمت‌هاي اين گياه مثل ميوه‌هاي جوان و نارس آن به عنوان داروي ضد اسهال استفاده مي‌شود. در سر تا سر مناطق شرقي آسيا، از چين تا فيليپين جوشانده مخلوطي از برگ، پوست ساقه و پوست ريشه به عنوان ضداسهال استفاده مي‌شود. جوشانده پوست خشك درختچه براي معالجه درد معده خورده مي‌شود و در استعمال خارجي كه قدري غليظ‌تر تهيه مي‌شود، براي رفع ناراحتي‌هاي پوست، مثل جرب و زخم‌ها كاربرد دارد.

از برگ‌هاي گياه به عنوان آنتي بيوتيك خفيف در مقابل استافيلوكوك‌ها استفاده مي‌شود. بوميان در محل‌هايي كه اين گياه مي‌رويد، از برگ‌هاي جويده شده آن كه با دندان‌ها له شده و آغشته به بزاق شده باشد براي قطع خونريزي زخم‌ها و التيام آنها استفاده مي‌كنند.

از برگ اين درخت درست مثل برگ چاي استفاده مي‌شود و آب فشرده ميوه آن براي ديابت مفيد است. جوشانده برگ و پوست آن به عنوان قاعده‌آور استفاده مي‌شود و براي خانم‌ها پس از زايمان مفيد است. ميوه رسيده و خشك شده آن براي معالجه اسهال خوني مصرف مي‌شود. ميوه آن نرم‌كننده سينه بوده و براي عفونت‌هاي حاد گلو به عنوان نوعي آرام‌كننده استفاده مي‌شود.

مناطقي كه مي‌تواند رشد كند

از شرايط آب و هوايي كه اين گياه در آن رشد مي‌كند، يكي نزديك بودن به خط استوا و ديگري ارتفاع از سطح درياست كه اين دو عامل هم تحت تاثير ساير عوامل فرعي از قبيل مجاورت با آب‌ها، وزش بادها و.... تغييرات جزئي پيدا مي‌كنند و شرايط ميكرو كليمارا به وجود مي‌آورند.

مناطقي از كشور ما كه اين گياه مي‌تواند در آن رشد و گسترش پيدا كند، شامل شهر‌هاي ميناب و رودان، چابهار و تيس، جلگه دشتياري و راسك و باهو كلات تا دره سرباز است. اين گياه قدرت تحمل همه نوع آب و هوايي به جز يخبندان شديد را دارد و هندوستان بهترين منطقه براي كشت اين گياه شناخته شده است.

گواوا در مناطق نزديك استوا هر ماه استعداد گلدهي دارد، ولي در مناطق شمالي 2 بار و در مناطق جنوبي 3 بار گل مي‌دهد. دوره گلدهي تا برداشت آن هم در مناطق مختلف متفاوت است. بهترين نوع محصول وقتي به بار مي‌آيد كه ميوه‌ها در فصل خشك مي‌رسند.

رشد و گسترش گواوا در ايران‌

طبق مصوبات جديد، هيات دولت، وزارت جهادكشاورزي را مجاز دانسته پس از انجام بررسي‌هاي كارشناسي و با در نظر گرفتن كليه مقررات صادرات و واردات و نظارت قرنطينه‌اي، واردات گياهاني نظير انبه و ساير گياهان و محصولات گرمسيري براي اصلاح باغ‌هاي موجود و توسعه سطح زيركشت آنها در استان‌هاي هرمزگان، سيستان و بلوچستان و ساير مناطق جنوبي كشور را بهبود بخشد.

كارشناسان مسوول در اداره جهاد كشاورزي استان هرمزگان معتقدند كنار، گواوا و تمر هندي در جايگاه بعدي بعد از انبه و موز قرار دارند و طي 2 سال گذشته تاكنون 20 هكتار باغ يكپارچه شامل 10 هكتار كنار و 10 هكتار گواوا به‌وسيله مديريت باغباني سازمان جهادكشاورزي در شهرستان‌هاي رودان و ميناب احداث شده است.

كشت نباتات گرمسيري به صورت مخلوط با درختان خرما و مركبات در هرمزگان چندين دهه سابقه دارد، اما از سال 80 با اجراي طرح اصلاح و توسعه ده‌ها هكتار ازباغ‌هاي زيركشت درختان گرمسيري اصلاح شده و حتي به صورت يكپارچه كشت و توسعه پيدا كرده است.

وزارت جهاد كشاورزي قدمت كشت انبه در جنوب شرقي ايران و دراستان هرمزگان بين تا سال تخمين مي‌زند. با توجه به درآمدزايي كه نباتات گرمسيري ياد شده بخصوص انبه و گواوا دارند و از آنجايي كه هرمزگان به‌عنوان يكي از مستعدترين نقاط جنوب و جنوب شرقي كشور براي كشت اين محصولات انتخاب شده از مسوولان ذي‌ربط خواسته شده با به ‌كارگيري روش‌هاي متناسب با اقليم منطقه نسبت به توسعه باغ‌هاي اصلاح شده و يكپارچه محصولات گرمسيري تجربيات كشورهاي توليدكننده اين نوع محصولات را در اختيار قرار دهند.

به گفته مسوولان در صورت اجراي اين توصيه‌ها و وجود استعدادهاي به تاييد رسيده، هرمزگان مي‌تواند بخش زيادي از نياز كشور به ميوه‌هاي گرمسيري شامل انبه، موز، گواوا و حتي كنار و تمر هندي را تامين كند.

سطح زيركشت محصولات باغي و زراعي هرمزگان بر اساس آمارهاي سازمان جهادكشاورزي هزارهكتار با توليد حدود 2 ميليون تن محصول در سال بر آورد شده است.


.jpg   100939563048.jpg (اندازه: 84.57 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#10
ایسنا،
» سرویس: استان ها - سيستان و بلوچستان

ایران خاستگاه تمدن کهن کشاورزی است و سیستان و بلوچستان به گواه تاریخ، مهد این تمدن و سرزمین میوه‌های گرمسیری منحصر به فرد است.

استان سیستان و بلوچستان با داشتن شرایط آب و هوایی گرم و در نواحی جنوب استان مرطوب مستعد پرورش انواع میوه‌های گرمسیری است که کشت و پرورش این محصولات در نقاط دیگر کشور امکانپذیر نیست.

تنوع اقسام خرما از دیگر شگفتی‌های طبیعت این استان است، حدود 30 نوع خرما در منطقه بلوچستان کشت می‌شود.

"پاپایا" یا خربزه درختی که موطن آن نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه بسیار شیرین با پوستی نازک است که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.

"پسته" دشت گوهرکوه شهرستان خاش نیز از انواع خاص پسته است که در سایر نقاط ایران از این نمونه دیده نمی‌شود.

علاوه بر میوه‌های گرمسیری منحصر به فرد، مرکبات این استان شامل ترنج، پرتقال، گریپ فروت و نارنگی، انواع انار و میوه‌های جالیزی نیز از دیگر محصولاتی هستند که طعم آنها متفاوت از اقسامی است که در سایر نقاط کشور کشت می‌شود.

«کیخا»، رییس سازمان جهادکشاورزی سیستان‌ و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،منطقه سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: استان توانمندی‌ها و استعدادهای خاصی در تولید انواع محصولات گرمسیری و نیمه‌گرمسیری و محصولات خارج از فصل و تولیدات دامی و شیلاتی دارد.

وی با بیان این‌که سیستان و بلوچستان استعدادهای فراوان در زمینه کشاورزی دارد، گفت: مهم‌ترین راه رونق کشاورزی استان،استفاده بهینه از آب و خاک، اجرای طرح‌های نوین آبیاری به ویژه انتقال آب با لوله، توسعه صنعت بیمه آب و خاک کشاورزی است.

رییس سازمان جهادکشاورزی سیستان‌ و بلوچستان با بیان این‌که سهم عمده‌ای از اشتغال استان وابسته به بخش کشاورزی است،افزود: با بررسی استعدادهای کشاورزی، توان تولید محصولات کشاورزی در استان افزایش می‌یابد.

کیخا کل اراضی قابل کشت استان را 409 هزار هکتار برشمرد و افزود: هم‌اکنون 260 هزار هکتار زیرکشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد.

وی با اشاره به توانمندی‌ها و استعدادهای خاص استان در تولید انواع محصولات گرمسیری و نیمه‌گرمسیری و محصولات خارج از فصل و تولیدات دامی و شیلاتی گفت: کل تولیدات بخش کشاورزی 3 میلیون و 400 هزار تن است که از این میزان 2 میلیون و 243 هزار تن تولیدات زراعی، 377 هزار تن تولیدات باغی، 196 هزار تن تولیدات دامی، 165 هزار تن تولیدات شیلاتی و 400 هزار تن به تولیدات فرعی اختصاص دارد وی افزود کل اراضی قابل کشت استان 409 هزار هکتار ارست که هم اکنون 260 هزار هکتار آن زیرکشت محصولات زراعی و باغی است.
ایران مهد نعمتهای خداونداست.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,510 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,098 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,674 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,221 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,370 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,699 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,651 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,400 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,390 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,961 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان