امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص گریپ فروت
#1
معمولا بیماران ام.اس بخاطر استفاده از داروهای مرتبط ، با مشکل " چربی کبد " مواجه میشوند . برای مقابله با این عارضه خوردن گریپ فروت و یا نوشیدن یک لیوان از آب آن در شب ، اکثر مشکلات عوارض دارویی این بیماران را حل میکند ....
گریپ فروت، میوه ی مفیدی برای متعادل ساختن وزن بدن شمرده می شود؛ و مقدار زیاد فیبر گیاهی اش، گرسنگی را فرو می نشاند. در گذشته، بسیاری از مردم، از خوردن گریپ فروت بدون شکر، به خاطره عصاره ی تلخ و ترش آن، خودداری می کرده اند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه ی شیرین حاصل می شود.
اگر آب پرتقال یا گریپ فروت را با هم در آمیزیم، نوشابه ی نیروبخشی پدید می آید که نیاز به شیرین کردن ندارد.


چنان چه می خواهید از وزن تان بکاهید، روزانه پیش ازهر خوراکی، آن را بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمن میان وعده ی ایده آلی به شمار می رود.
جالب این که گریپ فروت سرشار از پکتین (فیبر محلول)‌ است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند. وانگهی، پژوهش های اخیر حاکی از آن است که میوه ی مورد بحث، دارای مواد دیگری است که از بروز بیماری ها پیشگیری می کند.
به عنوان مثال، گریپ فروت های سرخ و صورتی، سرشار از لیکوپن هستند و این ماده، یک ماده ی آنتی اکسیدان است که به نظر می آید خطر بزرگ شدن پروستات را کاهش می دهد. محققان هنوز مکانیسم عملکرد لیکوپن را نشان نداده اند، لیکن بررسی ۶ ساله ی دانشگاه هاروارد که توسط ۴۸ هزار پزشک و سایر کارشناسان بهداشت صورت گرفت، حکایت از آن داشته است که مصرف ۱۰ وعده مواد غذایی سرشار از لیکوپن در هفته، سبب کاهش ۵۰ درصد سرطان پروستات می شود.
از دیگر مواد گیاهی موجود در گریپ فروت، می توان از اسیدفنولیک نام برد که مانع تشکیل نیتروزامین(مواد سرطان زا) بالیموندیدترپن و مونوترپن می شود. مواد مذکور موجب تولید آنزیم هایی می شوند که در جلوگیری از پیدایش سرطان اثر دارند و نیز بیوفلاوونویید که از عملکرد هورمون هایی که باعث رشد غده (تومور) می شود، جلوگیری می کند.
- سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.
- منبعی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد.
- انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می سازد.
- فیبر گیاهی اش فراوان، ولی مقدار کالری اش جزئی است.
- دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی مراقبت می کنند.
- امکان دارد در افراد حساس به مرکبات، واکنش حساسیت زا ایجاد کند. گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.
نصف گریپ فروت، افزون بر ۵۰ درصد مقدار مجاز خوراکی توصیه شده ی (RDA) ویتامین C را در بردارد. هم چنین ۳۲۵ گرم پتاسیم، ۲۵ میکروگرم فولات، ۴۰ میلی گرم کلسیم و ۱ میلی گرم آهن دارد. یک فنجان گریپ فروت شیرین نشده( بدون شکر) مقدار ۹۵ میلی گرم ویتامین C و بیش از ۱۵۰ درصد مقدار مجاز خوراکی توصیه شده (RDA) دارد. هم چنین بسیاری از سایر مواد مغذی در چنین میوه ی تازه ای جای گرفته است.
به موجب برنامه های رژیم غذایی که طی سال ها از سوی سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریکا(FDA) تنظیم یافته، معلوم شده است که گریپ فروت از قدرت بی نظیری برای سوزاندن و از بین بردن چربی ها برخوردار است.
گروهی از مبتلایان به روماتیسم مفصلی، لوپوس و شماری دیگر از مبتلایان به اختلالات التهابی دریافته اند که مصرف هر روزه ی گریپ فروت نشانه های مرضی شان را کاهش می دهد. تصور می رود که این ویژگی از مواد شیمیایی گیاهی که مانع ایجاد پروستاگلاندین یعنی ماده ی التهاب زاست، ناشی می شود.
افرادی که به مرکبات حساسیت دارند، احتمالا در برابر گریپ فروت نیز از خود حساسیت نشان می دهند. این حالت ممکن است به خاطر خود میوه یا روغن موجود در پوست آن باشد.
سایر خواص غذایی و درمانی گریپ فروت
۱ـ میوه ی گریپ فروت، اشتها را تقویت می کند.
۲ـ گریپ فروت، عمل هضم را آسان می کند و ترشح شیره ی معدی و کیسه ی صفرا را سرعت می بخشد.
۳ـ گریپ فروت دارای ویتامین C و بیوفلاوونوئید است. این ها در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند.
۴ـ گریپ فروت به تولید قند و مواد حیاتی مورد نیاز بدن کمک می کند.
۵ـ گل های گریپ فروت، خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و دم کرده ی آن را موقع تشنج، زکام و تب می نوشند.
۶ـ اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرارآور آن زیاد می شود و سموم را از بدن خارج می کند.
۷ـ گریپ فروت، خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می سازد.
۸ـ گریپ فروت، ضد خونریزی بواسیر است.
۹ـ گریپ فروت، میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند.
۱۰ـ گریپ فروت، اختلالات مفصلی را درمان می کند.
۱۱ـ گریپ فروت، برای کسانی که موهای سرشان می شکند، تجویز می شود.
۱۲ـ گریپ فروت، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است.
۱۳ـ گریپ فروت، علاوه بر مواد معدنی (آهن و کلسیم) دارای ویتامین های B3 ،B2 ،B1،A است.
خوب باشيد و خوب بمانيد
 تشکر شده توسط : mojtaba2iran , nazaninn , sargol , پریا حقیقت پور
#2

گریپ فروت برای پوست مفید است

گریپ فروت میوه ای از خانواده مرکبات و سرشار از ویتامین C است. این میوه در سراسر دنیا کشت می شود و سرشار از مواد مغذی و معدنی است که از بیماری های متعدد پیشگیری می کند. در برخی از کشورها ۲۰ نوع مختلف گریپ فروت کشت می شود و ارزش غذایی این میوه بسته به رنگ آن از جمله سفید، صورتی یا قرمز متفاوت است.

آنتی اکسیدان موجود در این میوه پوست را سالم و صاف نگه می دارد. از عصاره این میوه برای درمان حساسیت های پوستی، عفونت و دیگر علایم بیماری استفاده می شود.آکنه و جوش هایی را که بر اثر عفونت باکتریایی ایجاد می شود، درمان می کند.چین و چروک پوست را کاهش می دهد.حاوی آنزیم های چربی سوز است که از تجمع چربی و نشاسته در بدن پیش گیری می کند. برای بیماران دیابتی مفید است زیرا قند اضافه در بدن را دفع می کند.

فیبر غذایی و میزان پایین کربوهیدرات آن برای کنترل میزان قند در بیماران دیابتی موثر است.مصرف منظم آن سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند. با عفونت ها مقابله و از فرد در برابر سرماخوردگی محافظت می کند.برای بهبود گلودرد و سرفه مفید است.فیبر موجود در آن به سیستم گوارشی کمک می کند و مانع از یبوست می
شود.نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت، خستگی مفرط را از بین می برد.

منبع خراسان
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
 تشکر شده توسط : sargol , پریا حقیقت پور
#3
نمره 20 کلاس ميوه‌ها

گريپ‌فروت، ميوه‌اي توپر، خوش‌طعم و مغذي است كه اگرچه در تمام طول سال در بازار وجود دارد ولي فصل آن از دي ماه تا ارديبهشت است. گريپ فروت رسيده ترش و شيرين و کمي‌ تلخ است، طعمي‌كه در سال‌‌هاي اخير طرفداران زيادي پيدا كرده است. آيا شما هم اين طعم را امتحان کرده‌ايد؟...


گريپ فروت منبع غني ويتامين c و b1 مي‌باشد. پوست گريپ‌فروت داراي مقدار زيادي پکتين است. مهم‌ترين ترکيبات شيميايي گريپ‌فروت ناري گين، ليموئين، سسکي ترپين، آلدئيد، ژرانيول و کادينين است.


ارزش تغذيه‌اي

نصف گريپ‌فروت، افزون بر 50 درصد مقدار مجاز خوراكي توصيه شده ويتامين cرا در بردارد. همچنين 325 گرم پتاسيم، 25 ميكروگرم فولات، 40 ميلي‌گرم كلسيم و يک ميلي‌گرم آهن دارد. انواع سرخ و صورتي ميوه ياد شده سرشار از بتاكاروتن است كه بدن، آن را به ويتامين a تبديل مي‌سازد.

يك فنجان حاوي گريپ‌فروت شيرين نشده

(بدون شكر) به مقدار 95 ميلي‌گرم ويتامين c و بيش از 150 درصد مقدار مجاز خوراكي توصيه شده (r da) دارد.

گريپ فروت سرشار از پكتين (الياف گياهي حل شدني)‌ است كه به كاهش كلسترول خون كمك مي‌كند. گريپ‌فروت‌‌هاي سرخ وصورتي، سرشار از ليكوپن هستند. بررسي شش ساله دانشگاه‌‌هاروارد كه توسط 48000 پزشك و ساير كارشناسان بهداشت صورت گرفت، حكايت از آن داشته است كه مصرف هفته‌اي 10 وعده مواد غذايي سرشار از ليكوپن، سبب كاهش 50 درصدي سرطان پروستات مي‌شود.

از ديگر مواد گياهي موجود در گريپ فروت، مي‌توان از اسيدفنوليك نام برد كه مانع تشكيل نيتروزامين، مواد سرطان‌زا، باليمونديدترپن و مونوترپن مي‌شود. ماده مذكور موجب توليد آنزيم‌‌هايي مي‌شود كه در جلوگيري از پيدايش سرطان اثر دارند بيوفلاونوييدها مواد ديگري هستند كه از عملكرد هورمون‌‌هايي كه باعث رشد غده (تومور) مي‌شود، جلوگيري مي‌كنند.
گروهي از مبتلايان به ورم مفصل رماتيسمي، لوپوس و شماري ديگر از مبتلايان به اختلالات التهابي دريافته‌اند كه گويي مصرف هر روزه گريپ‌فروت نشانه‌‌هاي مرضي‌شان را تقليل مي‌دهد. تصور مي‌رود كه مواد شيميايي اين ميوه مانع از ايجاد پروستاگلاندين‌‌ها كه عامل اصلي ايجاد التهاب هستند، مي‌گردد.


6 نكته گريپ‌فروتي

1 چون گريپ‌فروت داراي کالري کمي ‌است نوشابه بسيار خوبي براي آنهايي است که مي‌خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند. گريپ‌فروت کمتر از پرتقال قند دارد.

2 گريپ‌فروت داروي خواب است. اگر مي‌خواهيد خواب خوش و سنگين داشته باشيد يک گريپ فروت و يا آب آن را قبل از رفتن به رخت‌خواب بخوريد.


3 گريپ‌فروت ضدسرماخوردگي است و تب را پايين مي‌آورد. در هنگام سرماخوردگي و تب آب گريپ‌فروت بنوشيد. برخي از خوردن گريپ‌فروت بدون شكر، به خاطر عصاره تلخ و ترش آن خوششان نمي‌آيد اما اگر آب پرتقال يا گريپ فروت را با هم مخلوط کنيم، نوشابه‌اي به وجود مي‌آيد كه نياز به شيرين كردن ندارد.

4 مهم‌ترين کاربرد گريپ‌فروت پيشگيري از بيماري قلبي است و گريپ‌فروت شفابخش قلب است زيرا کلسترول را پايين آورده و رگ‌‌ها را از وجود چربي‌‌ها و مواد رسوب کرده پاک مي‌کند و پيشرفت تصلب شرايين را متوقف مي‌سازد. تحقيقاتي که به‌تازگي روي بيماران مبتلا به کلسترول بالا انجام شده نشان داده است که مصرف دو عدد گريپ‌فروت در روز کلسترول خون را به‌طور متوسط 10درصد پايين مي‌آورد و حتي مقدار hdl را که چربي مفيد است، بالا مي‌برد.


چه كساني مواظب باشند؟

گريپ‌فروت را نبايد به همراه تعدادي از داروها خورد زيرا اثر آنها را چند برابر مي‌کند. مثلا کسي که داروي فشار خون مصرف مي‌کند اگر آن را با گريپ فروت بخورد اثر دارو زيادتر شده و شخص فشار خونش به شدت پايين مي‌آيد و خطرناک است. تحقيقات جديد دانشگاه کاروليناي شمالي نشان مي‌دهد موادي که در آب گريپ‌فروت وجود دارند فعل و انفعالات شيميايي خطرناکي با برخي از داروها ايجاد مي‌کنند. از اين‌رو نزديک به ده سال است به افرادي که از داروهاي خاصي نظير فشار خون و يا ضد‌کلسترول استفاده مي‌کنند، توصيه مي‌شود که از خوردن آب گريپ‌فروت پرهيز نمايند.

تحقيقات نشان مي‌دهد که آب اين ميوه باعث ورود بيشتر اين داروها به جريان خون در بدن مي‌گردد و عوارض جانبي خطرناکي را در پي دارد. در گذشته عموما تصور مي‌شد ماده‌اي که با داروها فعل و انفعالات شيميايي انجام مي‌دهد، فلاونوييد است که موجب تلخي اين ميوه نيز مي‌شود ولي براساس مطالعات جديد گروهي از مواد شيميايي با نام فورانوکومارين‌‌ها در اين ميوه وجود دارند که موجب اين فعل و انفعالات مي‌شوند، اين مواد مانع عملکرد صحيح يکي از آنزيم‌‌هاي روده با نام cyp3a شده و باعث جذب بيشتر داروها توسط بدن مي‌شوند. در آزمايشاتي که در اين زمينه انجام شد محققين اين مواد را از آب گريپ‌فروت خارج و تاثير آن را بر داروها بررسي کرده و دريافتند در اين حالت، آب اين ميوه همانند آب پرتقال بر اين داروها نيز بي‌تاثير مي‌باشد.

رژيم گريپ‌فروت: مفيد يا غيرمفيد؟!

رژيم گريپ‌فروت، از قديمي‌ترين و پراستفاده‌ترين رژيم‌‌هاي لاغري است. اين رژيم براساس اطلاعات خشک علمي‌نيست. درباره رژيم گريپ‌فروت حرف و حديث بسيار است. اين رژيم براي اولين بار در سال 1930مطرح شد. در اين رژيم عنوان مي‌شود که گريپ‌فروت حاوي آنزيم‌‌هايي است که چربي بدن را مي‌سوزانند و وقتي در هر وعده غذايي، نصف گريپ‌فروت مصرف شود اين آنزيم‌‌ها فعال مي‌شوند البته نصف گريپ‌فروت در هر وعده غذايي بايد با حجم کمي‌غذا مصرف شود. اينکه آيا واقعا گريپ‌فروت حاوي آنزيم‌‌هايي است که چربي بدن را مي‌سوزانند. خير. هيچ پايه علمي‌براي اين ادعا وجود ندارد. گريپ فروت ميوه خوبي است اما درست مثل ميوه‌‌ها و سبزي‌‌هاي ديگر است و تفاوت خاصي ندارد.

اينکه آيا اين رژيم موثر است بايد بگوييم البته موثر است چون به اين ترتيب، کالري مصرفي افراد کم مي‌شود. هرچه کالري مصرفي کمتر شود و فعاليت بدني بيشتر باشد، شما وزن از دست مي‌دهيد چه با گريپ‌فروت و چه بدون گريپ‌فروت.

اما چرا رژيم گريپ فروت عمري چنين طولاني دارد؟ اول اينکه اين رژيم براي خيلي از افراد جادويي و سالم به نظر مي‌رسد. شنيدن عبارت آنزيم‌‌هاي سوزاننده چربي کاملا جالب است. ضمنا گريپ‌فروت يک ميوه است و مردم مي‌دانند که يک ميوه هيچ‌گاه مضر نيست.

دوم اينکه مردم براساس اين رژيم غذايي وزن کم مي‌کنند و فکر مي‌کنند چون اسم اين رژيم گريپ‌فروت است، پس حتما يک مورد خاص در گريپ‌فروت وجود دارد، در حالي که ممکن است بدون مصرف گريپ‌فروت و با کاهش کالري دريافتي به وزن ايده‌آل برسند.

محتويات 100 گرم گريپ‌فروت

انرژي 30 کالري

آب 88 گرم

پروتئين 0/3 گرم

چربي 0/13 گرم

کلسيم 11/5 ميلي‌گرم

فسفر 12 ميلي‌گرم

پتاسيم 130 ميلي‌گرم

آهن 0/2 ميلي‌گرم

ويتامين a 1 واحد

ويتامين b1 0/02 ميلي‌گرم

ويتامين b2 0/01 ميلي‌گرم

ويتامين b3 0/01 ميلي‌گرم

ويتامين c 30 ميلي‌گرم

از نگهداري تا مصرف
ترشي نشاط‌آور، پرآبي و كالري جزيي گريپ فروت توأم با خواص آن موجب شده است كه گريپ فروت صورتي، به صبحانه‌اي مورد علاقه و يكي از مواد خاص تهيه سالاد تبديل شود.

امكان دارد گريپ‌فروت از پيوند پرتقال و دارابي عمل آمده باشد. دارابي از مركبات بسيار ترش، پُر دانه و پوست كلفت به حساب مي‌آيد اما پرورش دهنده‌‌هاي گريپ فروت، طعم و بافت آن را بهبود بخشيده‌اند. به طور تقريبي از يك صد سال پيش، رشد انواع بي‌هسته اين ميوه آغاز شده و نتيجه اين عمل به توليد ميوه‌اي آميخته از تندي و شيريني منجر گرديده است. از آن جايي كه گريپ فروت تنها زماني چيده مي‌شود كه به‌طور كامل رسيده باشد بنابراين نبايد نگران باشيد كه كال آن به دست تان برسد. تحت برخي از شرايط رشد و نمو، پوست صورتي يا زرد ميوه، بعد از رسيدن احتمالا سبز مي‌شود اما به هيچ وجه از شيريني‌اش كاسته نمي‌شود.

شيوه انتخاب گريپ فروت
سعي كنيد گريپ فروت‌‌هاي گرد، صاف و سنگين را برداريد (چون آبدار هستند). گريپ فروت‌‌هايي كه پوست‌شان زبر بوده، يا پفي و نرم هستند و يا يك طرف‌شان نوك تيز است، نامرغوب هستند. گريپ فروت‌‌هاي براق كه دو طرف‌شان اندكي صاف باشد، مرغوب ترند. رنگ حنايي يا ساير كاستي‌‌هاي پوستي گريپ فروت بي اهميت است و در كيفيت ميوه تأثير ندارد. امكان دارد در دماي اتاق بتوانيد بوي خوش، دل‌نواز و ملايم ميوه مورد نظر را تشخيص دهيد ولي چنانچه ميوه سرد باشد، رايحه مزبور به مشام نمي‌رسد.

روش نگهداري

گريپ فروت را مي‌توان تا يك هفته در دماي اتاق نگه داشت و در صورتي كه به جاي سرد كردن، آن را گرم كنيد، پُر آب تر مي‌شود. چنانچه بخواهيد ميوه را براي مدت طولاني‌تري نگهداري كنيد، بايد آن را در جاميوه‌اي بگذاريد. در اين صورت بين شش تا هشت هفته سالم مي‌ماند. قبل از آب گرفتن يا خوردن، گريپ فروت را در دماي اتاق قرار دهيد.

آماده‌سازي براي مصرف

گريپ فروت را اول بشوييد، بعد ببريد. اگر گريپ فروت را با پوست تعارف مي‌كنيد، آن را از پهنا نصف كنيد. قاشق مخصوص گريپ‌فروت را كه سرش دندانه دندانه باشد، به كار گيريد تا تكه‌‌هاي ميوه را در آورد به علاوه براي آماده ساختن ميوه از كارد تيز پوست كني يا كارد قوس دار مخصوص گريپ فروت استفاده كنيد، به اين ترتيب كه آن را بين هر قسمت گوشت ميوه و غشا «ديواره‌‌ها» فرو بريد.

همچنين مي‌توانيد گريپ فروت را مثل پرتقال پوست بگيريد. براي اين منظور از دستان خود استفاده كرده يا پوست ميوه را با كارد تيزي در آوريد، سپس تكه‌اي از پوست را از بالاي ميوه ببريد. آن‌گاه تكه‌‌ها را روبه پايين و دور ميوه پوست بگيريد يا پوست را مثل پوست سيب به صورت مارپيچ در آوريد. پس از آن قاچ‌‌ها را با دستانتان جدا كنيد و در صورت لزوم غشاها را از هر قسمت بيرون آوريد.









منبع:انجمن آریاییان
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : نازلی , sargol , پریا حقیقت پور
#4

.jpg   149907.jpg (اندازه: 21.32 KB / تعداد دفعات دریافت: 0) خطر تداخل گریپ فروت با برخی داروها چیست؟

پزشکان در یک مطالعه جدید هشدار داده اند که عدم آگاهی درباره خطرات ترکیب برخی از داروها با گریپ فروت می تواند عواقب خطرناکی به دنبال داشته باشد.

ملت ایران: این پزشکان می گویند گریپ فروت از تجزیه برخی داروها در روده و کبد جلوگیری می کند که این وضعیت به نوبه خود می تواند منجر به مسمومیت دارویی یا افزایش بیش از حد مقدار دارو در خون یا «اور دوز» شود.

به گزارش بی بی سی، متخصصانی که برای نخستین بار متوجه این ارتباط بین گریپ فروت و برخی داروها شده اند، می گویند: تعداد داروهایی که ترکیب آنها با این میوه ممکن است خطرناک باشد به سرعت رو به افزایش است.

گروه کارشناسان موسسه مطالعات سلامت «لاسون» در کانادا یادآور شدند: تعداد داروهایی که ترکیب آنها با این میوه خطرناک تشخیص داده شده در سال 2008 میلادی 17 قلم دارو بوده اما اکنون در سال 2010 میلادی فهرست این داروها به 43 قلم رسیده است.

این داروها شامل داروهای فشار خون، سرطان و کلسترول هستند. همچنین داروهایی که برای کاهش فعالیت سیستم دفاعی بدن پس از عمل پیوند تجویز می شوند در ترکیب با گریپ فروت می توانند خطرناک باشند.

در این گزارش همچنین آمده است که جامعه پزشکی درباره ارتباط گریپ فروت با داروها اطلاعات لازم را ندارند. بعلاوه برخی دیگر از مرکبات مانند نارنج و لیموترش نیز می توانند خطرات مشابهی را در پی داشته باشند.

منبع: پزشکان
تاریخ انتشار:20 آذر 1391 - 09:09
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
#5
سلام
گریپ فروت با داروهای ام اس تداخل نداره؟
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
#6
داروهای ام اس رو نمیدونم ولی با بعضی داروهای اعصاب و روان مثل داروهای ضد اضطراب تداخل داره:


گریپ‌فروت را با چه داروهایی مصرف نکنیم؟


کارشناسان سلامت هشدار می‌دهند از مصرف میوه و آب گریپ‌فروت با برخی داروها پرهیز کنند.

به گزارش ایسنا، به گفته این کارشناسان آب میوه گریپ‌فروت تاثیرگذاری برخی داروها به خصوص داروهایی را که برای درمان فشار خون بالا و ضربان نامنظم قلب استفاده می‌شوند مختل می‌کند.

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است: برخی داروهای تجویزی و بدون نسخه که خوراکی هستند نباید با آب گریپ فروت مصرف شوند. در مورد بسیاری از داروهایی که با آب گریپ‌فروت تداخل پیدا می‌کنند مصرف آب این میوه باعث می‌شود که داروی بیشتری وارد خون شود. زمانی که مقدار زیادی دارو در خون وجود داشته باشد، بدن با عوارض جانبی بیشتری روبه‌رو می‌شود.


به گزارش هلث دی نیوز، برخی از انواع داروهایی که اثرگذاریِ آنها با مصرف گریپ فروت مختل می‌شود شامل موارد زیر است:


- داروهای استاتین پایین آورنده کلسترول همچون "زوکور"
- داروهای کاهنده فشار خون همچون "پروکاردیا"
- داروهای جلوگیری کننده از پس زدن عضو پیوندی همچون "ساندیمون"
- داروهای ضد اضطراب همچن "بوسپیرون"

البته برخی داروهای دیگر هم در این فهرست قرار می‌گیرند؛ اما این تداخل دارویی همیشه ایجاد نمی‌شود و شدت تداخل نیز به عواملی چون بدن فرد، نوع دارو و مقدار آب‌میوه مصرفی بستگی دارد.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : سمیرا67 , پریا حقیقت پور
#7
برخي مواد غذايي باعث تغيير سرعت متابوليسم داروها از طريق تشديد يا مهار عملکرد آنزيم هاي موثر بر آن ها مي شوند:
 
* گريپ فروت مهم ترين مثال براي اين مورد است که به علت مهار آنزيم تجزيه کننده داروها باعث کاهش سرعت متابوليسم داروهاي متعدد مي شود. لازم به ذکر است که اثر گريپ فروت حتي تا ۲۴ ساعت بعد از مصرف در بدن باقي مي ماند. داروهايي که گريپ فروت نبايد با آن ها مصرف شود، عبارت هستند از:
داروهاي ضد کلسترول از خانواده استاتين ها(لوستاتين و آترووستاتين) خصوصا اگر افراد براي بار اول از آن داروها استفاده مي کنند، زيرا آب گريپ فروت اثر اين داروها را به راحتي تا ۲ برابر افزايش مي دهد. همچنين بيماراني که از سيزاپرايد، سرترالين، بوسپيرون، ديازپام، تربازولام، ميدازولام کاربامازپين، داروهاي کاهنده فشارخون نظير لوزارتان، داروهاي ضد آريتمي، ضد آنژين، داروهاي مهار کننده سيستم ايمني، داروهاي هورموني نظير اتينيل استراديول، پروژسترون و ضد بارداري خوراکي استفاده مي کنند بايد اکيداً از مصرف گريپ فروت خودداري نمايند.
* ترکيبات غير مغذي موجود در مواد غذايي نظير ترکيبات اندول موجود در خانواده کلم، فلاوون ها در مرکبات و ميوه جات و ترکيبات ايجاد شده در غذاهايي که مستقيماً با ذغال تهيه مي شوند سرعت متابوليسم داروها را افزايش مي دهند، براي مثال مصرف همزمان گوشت قرمز کباب شده با داروهاي ضد آسم(تئوفيلين، پزدوافدرين و...)، باعث کاهش اثر اين داروها به علت افزايش متابوليسم دارو مي گردد.
* ترکيبات اسيدي موجود در آب ميوه ها مي توانند اثر بخشي آنتي بيوتيک ها(نظير پني سيلين) را کاهش دهند. در عين حال مصرف داروي کينيدين همراه با آب مرکبات به علت کاهش متابوليسم دارو در بدن باعث افزايش طول اثر دارو مي گردد.
 
https://nutr.mui.ac.ir/%D8%BA%D8%B0%D8%A...9%86%D8%AF
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : سمیرا67 , پریا حقیقت پور
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,344 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,437 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,042 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,192 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,471 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,325 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,269 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,254 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,852 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی
  آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی نازلی 15 16,831 2015/12/11, 12:13 AM
آخرین ارسال: سها



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست