امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص غذائی و داروئی سیر
#11
خوراکی با خاصیت ضد عفونی کننده


این خوراکی ضمناً به خاطر فوایدش بر سیستم قلبی عروقی، به میزان زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد

سیر: ضد عفونی کننده و روان کننده


سیر تأثیر ضد عفونی کنندگی بر روی سیستم گوارشی و تنفسی دارد. ضمناً به خاطر فوایدش بر سیستم قلبی عروقی، به میزان زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال، این ایده که سیر میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد، هنوز به اثبات نرسیده است.

سیر و خواص ضد عفونی کننده اش

سیر به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی اش، به پیشگیری یا درمان عفونت های گوارشی و تنفسی کمک می‌کند. ضمناً سیر می‌تواند به عنوان ضد عفونی کنندۀ روده ای مورد استفاده قرار گیرد و می‌تواند با کرم های روده ای مبارزه کرده و آنها را از بین ببرد.

سیر و خواصش بر روی سیستم قلبی عروقی

یکی از مهم ترین آثار سیر، تأثیر روان کنندگی خون است. به همین علت در موارد مشکلات خفیف گردش خون، سیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه می‌تواند به حل کردن لخته های کوچک خون کمک کند و مانع از تصلب شریان بشود. علاوه بر این، سیر بر عروق کُرُنر اثر گشادکنندگی دارد و در پیشگیری از آسیب ها و صدمات قلبی عروقی سهیم است. مصرف منظم سیر برای پیشگیری از سرطان معده هم توصیه شده است.

موارد احتیاطی و عوارض جانبی



حواستان باشد، در مصرف سیر زیاده روی نکنید! سیر مصرفی شما چه تازه و چه به شکل پودر باشد، مصرف بیش از حد آن باعث سوزش معده می‌شود. از سوی دیگر، مشکلاتی برای افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می‌کنند، دیده شده است، زیرا سیر آثار بالقوۀ این داروها را بالفعل می‌کند. با این حال این موارد، نادر هستند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi
#12
سیر برای فکر، معده، روده و ...

سیر، حاوی فسفر بالا ( 428 میلی‌گرم) بوده و برای فعالیت‌های فکری خصوصاً در کودکان بسیار مناسب است.

سیر

همه ماجرا، زیر سر «خئوپوس» بود! او که یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان بود، دستور داد تا تصویر یک «حبه سیر» را روی هرم «جیزه» طراحی کنند. از همان جا بود که سیر، گل سر سبد سبزی‌ها شد! روی یکی از سنگ نوشته‌های به دست آمده از اهرام مصر این طور نوشته شده که هر روز صبح به کارگرانی که عهده‌دار ساخت «اهرام ثلاثه» بوده‌اند، یک حبه سیر می‌دادند تا در مقابل بیماری‌ها، بیمه شده و بتوانند با سلامت کامل، اهرام را برپا کنند اما یونانی‌ها نقطه مقابل مصری‌ها بودند.

به این معنا که هر فردی را که سیر می‌خورد، به سرعت از معبد بیرون می‌انداختند!

اما جالب است بدانید قهرمانان یونانی، پیش از شروع مسابقات ورزشی، یک دوره سیر خوری داشتند. سیر بین یونانی‌ها، مصری‌ها و چینی‌ها، سبزی ویژه‌ای است.


سیر از خاندان مارچوبه‌ای‌ها

سیر، سبزی‌ای است از راسته مارچوبه‌ای‌ها، از تیره پیازها و سیرها؛ به همین دلیل هم به لحاظ تغذیه‌ای و تا حدی بو، شباهت زیادی بین «سیر» و «پیاز» وجود دارد.

آن چه که ما می‌خوریم، در واقع ریشه گیاه است. این ریشه که بلندای بخش بیرونی آن به 40 سانتی‌متر می‌رسد، حاوی 5 تا 12 قطعه سیر است. این دانه‌ها در پوسته نازکی به رنگ سفید مایل به خاکستری پیچیده شده‌اند. سیر انواع مختلفی دارد که معروف‌ترین آن‌ها سیر آمریکایی و سیر تاهیتی است.


سیر و کودکان


سیر، حاوی فسفر بالا ( 428 میلی‌گرم) بوده و برای فعالیت‌های فکری خصوصاً در کودکان بسیار مناسب است.

سیر جزء خانواده سبزی‌ها محسوب شده و به دو صورت خام و پودر مصرف می‌شود.

مقدار انرژی موجود در 100 گرم سیر خام 150 کیلوکالری است در حالی که پودر آن 320 کیلوکالری دارد.

سیر حاوی 16 درصد پروتئین بوده و به خاطر وجود این پروتئین‌ها مکمل بسیار خوبی برای غذای کودکان بالای یک سال محسوب می‌شود.
مصرف عصاره سیر، دفعات اسهال و میزان تب را از روز دوم به بعد به میزان درخور توجهی کاهش می‌دهد

سیر حاوی پتاسیم قابل توجهی به میزان 400 میلی‌گرم است در حالی که پودر آن حاوی 1100 میلی‌گرم پتاسیم است و به همین علت سیر می‌تواند ماده اعجازانگیز در بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب شده و کمک شایانی به کارکرد خوب قلب کند.

اسیدهای آمینه موجود در سیر و پودر سیر از نوع اسیدهای آمینه شاخه‌دار به مقدار بسیار بالایی بوده و این اسیدهای آمینه در عضله سازی و رشد موثر است. همچنین برای کودکان و ورزشکاران ارزش بسیار بالایی دارد.

سیر به دلیل مواد موثر در آن می‌تواند خاصیت کاهش دهندگی کلسترول و چربی خون، اثر بر عروق و کاهش فشار خون و همچنین خواص آنتی باکتریال داشته باشد. آنتی اکسیدان ‌های موجود در سیر قابل توجه بوده و می‌تواند در پیشگیری از بروز بسیاری از سرطان‌ها موثر باشد.


تأثیر عصاره سیر بر اسهال التهابی کودکان

مصرف عصاره سیر برای بهبود علائم اسهال التهابی کودکان سودمند است. گروهی از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شاهد و تبریز، تأثیر عصاره سیر را بر اسهال التهابی 40 کودک بررسی کردند.

پژوهشگران عصاره سیر را به میزان 20 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن دو بار در روز و به مدت 5 روز به کودکان مورد بررسی، تجویز کردند.

بر پایه این بررسی که مشروح آن در مجله دانشور منتشر شد، مصرف عصاره سیر، دفعات اسهال و میزان تب را از روز دوم به بعد به میزان درخور توجهی کاهش می‌دهد. همچنین این بررسی نشان می‌دهد، در روز چهارم بی اشتهایی و میزان گلبول سفید مدفوع که نشانه ای از عفونت است کاهش می‌یابد. عصاره سیر یک داروی موثر گیاهی در بهبود علائم اسهال التهابی است.

بیماری‌های اسهال از علل مهم تأخیر رشد جسمی و مرگ زودرس کودکان در تمام کشورهای دنیا به شمار می‌روند.

در مناطقی از جهان که اسهال شایع است، کودکان کم سن تر از 5 سال بیش از 15 درصد روزهای زندگی خود را به اسهال مبتلا هستند.
سیر


کاهش سرطان معده با مصرف سیر


تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ترکیبات مفید در سیر می‌تواند از تشکیل مواد سرطان زا در بدن جلوگیری کند که این اثر بخشی در معده و روده بیشتر است.

تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که به طور مرتب از سیر استفاده می‌کنند کمتر به سرطان معده و روده بزرگ مبتلا می‌شوند.

بر اساس این تحقیق، مصرف 5 تا 18 گرم سیر معادل 2 تا 5 قطعه کوچک از سیر خام یا پخته در هفته برای پیشگیری از سرطان موثر است. همچنین مصرف سیر برای سلامت قلب نیز مفید است.




سیر درمانی با روشی ابداعی و بدون بو (یک‌بار در روز)

طریقه و میزان مصرف:

یک حبه سیر جنوب (به اندازه یک کپسول 500 میلی گرم) را له کرده و روی زبان قرار دهید و بلافاصله دو لیوان آب خنک بنوشید (یا یک لیوان آب خنک + یک لیوان شیر گاو خنک یا عرق کاسنی یا شاه تره خنک – برای کسانی که گرم مزاج هستند و به سیر حساسیت دارند)

زمان مصرف:

نیم ساعت قبل از صرف غذا (به خصوص صبحانه)


سیر به عنوان آنتی بیوتیک

سیر یک نوع آنتی بیوتیک با کاربرد گسترده می‌باشد. تعداد زیادی از انواع باکتری‌ها از جمله گرم مثبت و گرم منفی را از بین می‌برد. (این دو دسته از باکتری‌ها هر کدام دارای انواع مختلف پوشش هستند)

بسیاری از آنتی بیوتیک ها دارای طیف گسترده هستند و اما بعضی‌ها مانند پنی‌سیلین فقط یکی از دو گروه باکتری‌های فوق‌الذکر را می‌کشد.
تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که به طور مرتب از سیر استفاده می‌کنند کمتر به سرطان معده و روده بزرگ مبتلا می‌شوند

سیر گسترده‌ترین طیف آنتی‌بیوتیکی را دارا می‌باشد که ما می‌شناسیم. سیر ضد باکتری، قارچ، انگل، تک یاخته و ویروس می‌باشد. پژوهشگران حتی دریافته‌اند که عصاره سیر خام روی موش‌های صحرایی از آنتی بیوتیک معمولی مۆثرتر است.

خوردن سیر خام باکتری‌های عفونی روده‌ها را مستقیماً معدوم می‌کند.


بهترین طریق خوردن سیر به عنوان آنتی بیوتیک کدامند؟

بدون تردید سیر تازه خام به انواع دیگر آن مزیت دارد، چرا که حرارت دادن از خاصیت آنتی‌بیوتیکی آن می‌کاهد. پودر سیر یا کپسول‌های سیر یا کلاً فاقد اثرات آنتی‌بیوتیکی بوده و یا خیلی کم اثر دارند.

پژوهشگران چینی دریافتند که اثر آنتی‌بیوتیکی روغن سیر بعد از بیست دقیقه جوشاندن کاملاً از بین می‌رود. دیگر پژوهشگران نیز به این نتیجه رسیده‌اند که خاصیت آنتی‌بیوتیکی سیری که در انبار نگهداری می‌شود به تدریج کاهش می‌یابد.

بسیاری از اثرات دارویی سیری که حرارت داده شده و در غذا پخته می‌شود (به جز اثر آنتی‌بیوتیکی آن) باقی می‌ماند. ضمناً سیر را بایستی خرد کرد و یا آن را له کرده و خورد.

بریدن سیر باعث از بین رفتن اثر آنتی‌بیوتیکی سیر و واکنش شیمیایی می‌باشد.


اشکال دلخواه با اثر آنتی‌بیوتیکی سیر عبارتند از:


1- خیساندن سیر در اتانل: سیر خرد شده یا له شده که رویش را اتانل گرفته و یک شب مانده باشد.

2- سیر در سرکه: به همان نحو بالا و به کار بردن سرکه به جای اتانل.

3- سیر و عسل: به ترتیب بالا و استفاده از عسل و بدون افزودن آب، که به یک شربت سرفه با آنتی بیوتیک قوی تبدیل می‌شود.

4- سیر و آب هویج: سه حبه سیر را در شش انس آب هویج ریخته و آن را برای مدت چهار تا شش ساعت در جایی قرار داده و بعد میل کنید.

فرآوری: معصومه آیت اللهی

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
 تشکر شده توسط : shokolat , رزمینا
#13

نکاتی درباره مصرف سیر


همهشری آنلاین:
سیر دارای خواص بسیار مفیدی بوده و بهتر است در این مورد به چند توصیه توجه کنید.

[تصویر:  12-9-2-104843images.jpg]

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سیر از گروه خانواده پیازها بوده و خواص سیر به خاطر ترکیبات گوگردی آن است که سر دسته آن آلیسین است.

وی تصریح کرد: آلیسین دارای خواص ضد عفونی‌کنندگی در دستگاه گوارش داشته و همچنین باعث می‌شود که سیر خاصیت پایین آورنده چربی خون داشته باشد و همچنین سیر خاصیت ضد‌سرطانی دارد.

این متخصص تغذیه به افرادی که سیر خام را درسته قورت می‌دهند تذکر داد: کار آنها درست نیست زیرا در بدن اثری ندارد و باید آنها سیر را خرد کرده و سپس مصرف کنند تا ترکیبات آن در بدن آزاد شده و اثر داشته باشد.

کیمیاگر خاطر نشان کرد: چون سیر بوی بد ایجاد می‌کند بهتر است افراد پس از مصرف آن به اندازه نوک انگشت یا نوک قاشق چای‌خوری، چای خشک بجوند که تا حدودی سبب برطرف شدن بوی بد سیر می‌شود.

وی گفت: افراد سیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند و می‌توانند حتی دو تا سه بار در هفته مصرف از این سبزی پرخاصیت مصرف کنند.

کیمیاگر متذکر شد: البته بدن برخی افراد نسبت به مصرف سیر تحمل پذیر نبوده و می‌تواند عوارضی ایجاد کند و همچنین می‌تواند برای خانم‌های شیرده، طعم شیر را عوض کند در این صورت با پزشک خود مشورت کنند.

ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
#14
شیر بوی سیر را از بین می‌ برد
سیر و شیر

محققان می ‌گویند: در صورتی که شما نگران بوی سیر هستید، می‌ توانید با نوشیدن یک لیوان شیر، این بو را تا حد زیادی از بین ببرید.

به گزارش بی ‌بی‌ سی، محققان این تحقیق از دانشگاه اوهایو می‌ افزایند: در آزمایش‌ های انجام شده که با سیر پخته یا خام ادویه زده شده انجام گرفت، مشخص شد که شیر به ‌طور قابل توجهی سطح سولفور( ماده ‌ای که باعث ایجاد بوی تند در سیر می ‌شود) را کاهش می ‌دهد.

محقق ارشد این تحقیق نیز در مجله علوم تغذیه دانشگاه اوهایو نوشت که آب و چربی باعث از میان رفتن بوی بد سیر در تنفس افراد می ‌شود.

به گفته ی این محققان نوشیدن همزمان شیر و خوردن سیر تأثیر بسیار بیشتری در از بین بردن بوی بد دهان دارد و نوشیدن شیر پس از خوردن سیر تاثیر کمتری در این زمینه بر جای می‌ گذارد. بر همین اساس شیر پُرچرب در مقایسه با شیر کم‌ چرب نتایج بهتری در این زمینه به همراه خواهد داشت.

البته راه‌ های دیگری نیز برای از بین بردن بوی بد سیر پس از مصرف آن وجود دارد. از جمله محققان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده ‌اند که می ‌توان با مصرف عسل، جعفری و کاهو پس از خوردن سیر تا حد زیادی بوی بد این ماده را در بازدم از بین برد. سیر با نام علمی آلیوم ساتیووم (Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه ‌ای ‌ها، از تیره پیازها که در اصطلاح علمی به آن آلیسین نیز می ‌گویند. سیر دارای فواید بسیاری برای جسم و سلامت انسان است.
سیر

خواص سیر


در تحقیقات آزمایشگاهی آلیسین و ترکیبات وابسته به آن، ماده ردوکتاز را مهار می‌ کند. این ماده در ساخت کلسترول نقش دارد. همچنین چندین آزمایش پزشکی نشان داد که سیر باعث کاهش چربی خون می‌ شود. سیر از گرفتگی عروق نیز جلوگیری می ‌کند.

همچنین در بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند باعث کاهش تشکیل کلسترول در سلول‌ های آئورت می‌ شود. امروزه گیاه سیر در قالب مشتقات گوناگون و به شکل انواع قرص‌ ها و روغن‌ ها ارائه می‌ شود.

سیر در کاهش فشار خون نیز مؤثر است به‌ طوری که فشار سیستولیک خون را به میزان 7/7 ‌میلی ‌متر جیوه و فشار خون دیاستولیک را به ‌میزان 5 ‌میلی ‌متر جیوه کاهش می ‌دهد.

خوردن سیر مجاری تنفسی و خون را پاک می ‌کند و با این کار از شدت و تنگی نفس کاسته شده و گاهی موجب درمان کلی آن می‌ شود. این ماده بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می‌ کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکروب دارد. سیر، پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده‌ ها را از عفونت ‌ها پاک می ‌کند به ‌خصوص در اطفال و با این خصوصیت به مثابه سپری مقابل بیماری‌ های تیفوئید، دیفتری، سیاه سرفه و خروسک عمل می‌ کند.

سیر برای درمان نسیان و فراموشی هم مفید است. این ماده خوراکی باعث از بین رفتن کدورت ذهن نیز می ‌شود. گذاشتن سیر پخته طی چندین روز روی میخچه و زگیل باعث رفع آن ها می ‌شود.

البته سیر مانند سایر مواد خوراکی پُر فایده، عوارض جانبی نیز دارد. زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی و در موارد نادر منجر به خونریزی می ‌شود.

علاوه بر این سیر برای بیماران مبتلا به مرض قند(دیابت) اثر شفابخش داشته و قند خون را ‌کاهش می دهد. اثر سمی نیکوتین حاصل از دود سیگار را برطرف می ‌کند. چنانچه افرادی که به کشیدن سیگار عادت دارند، به‌علت مصرف نیکوتین دچار ناراحتی‌ های هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبودی می ‌کنند.

سیر همچنین عرق بدن و خون قاعدگی را زیاد می ‌کند. مداومت در مصرف سیر به ‌تدریج باعث ریختن موی سفید و روییدن موی سیاه می ‌شود.

اگر سیر پخته را با شیر مخلوط کرده و از آن مرهم تهیه کنند و در محل آبسه (دمل) قرار دهند، برای گشودن هر نوع آبسه و حتی آبسه دندان مفید است. اگر مخلوط سیر با سرکه را بر پوست بمالند، ورم اعضا را بر طرف می‌ کند.

سیر همچنین، یک داروی ضد‌کرم است و برای درمان بیماری تصلب شرائین به کار می ‌رود. همان‌ گونه که در تحقیق اخیر به آن اشاره شد، به خاطر بوی نامطبوع سیر بهتر است به‌ طور کامل آن را خرد و در شیر حل کنید. این محلول برای درمان فشارخون بالا، تصلب شرائین، ناراحتی ‌های گوارشی و التهاب مخاط ریه‌ ها مفید است.

عوارض مصرف بی‌ رویه سیر

‏ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد اما بیمارانی که از داروهای ضد‌انعقاد خون مثل آسپیرین استفاده می ‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می ‌شود. ‏از این ‌رو افرادی که جراحی می‌‌ کنند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند زیرا زمان خون ریزی را ‏طولانی‌ تر می ‌کند. ‏

چنانچه در مصرف سیر، مراعات سن و مزاج و فصل نشود، مخصوصا در مصرف سیر خام زیاده ‌روی شود، برای دستگاه تنفسی و بیماری بواسیر مضر است.

زنان آبستن یا شیرده بهتر است از‎ ‎سیر استفاده نکنند.‎

تاریخچه سیر

سنگ نوشته‌ ای که بر یکی از سنگ‌ های اهرام مصر درباره خواص طبی و درمانی سیر باقی مانده آشکار می ‌کند که هر روز صبح به کارگرانی که در بنای هرم کار می ‌کردند یک پر سیر می‌ خوراندند تا آن ها در مقابل بیماری مصون بمانند. آن ها معتقد بوده ‌اند سیر می ‌تواند به آن ها برای ساختن چنین بنای عظیم و بلندی، دل و جرات بخشد.

یونانی‌ ها، بر خلاف مصریان هر که را که بوی سیر می ‌داد از معابد بیرون می ‌انداختند. با وجود این، عجیب این است که ورزشکاران یونانی پیش از مسابقات المپیک یک دوره طولانی سیر مصرف می‌ کردند.
همشهری
 تشکر شده توسط : شيدا رها , mohabat , احسيني
#15
سير
در سير موارد زير يافت مى شود: گوگرد، يد، سيليس و مهمتر از همه اسانس گوگردى به نام آليل. سير يك ماده ضد عفونى كننده طبيعى و پلشت پر بسيار جالب توجهى براى ريتين است . تجمع مواد فوق الذكر در سير سبب شده است كه مصرف اين گياه بدن انسان را در برابر بيماريها، عدم تعادل غددى و اغلب اختلالات ديگر محافظت نمايد.
از آنجا كه سير سبب شده است كه مصرف اين گياه بدن انسان را در برابر بيماريها، عدم تعادل غددى و اغلب اختلالات ديگر محافظت نمايد.
از آنجا كه سير ترشح غدد معده را تحريك نموده و قابليت تحرك جدار آن را فعاليت مى بخشد يك ماده اشتهاانگيز و در عين حال كمك كننده هضم به شمار مى رود.
يكى از عللى كه معده نتواند سير را بطور هميشگى مصرف و تحمل نمايد آن باشد كه آنرا بخوبى نجويده و كاملا با بزاق ممزجش نكرده اند يا آنكه مخاط دستگاه گوارش زياد تحريك يا خراشيده شده است . در حالت اول بايستى مراقبت نمود كه سير را در دهان بخوبى بجوند و با آب دهان ممزوج و مخلوط سازند و در حالت دوم ، قبل از غذا كمى آب و يك قاشق مربا خورى از مواد پانسمان كننده معده ميل كنند. واقعا جاى بسى تاسف است كه انسان خود را از خوردن سير محروم كند زيرا مى توان يقين حاصل كرد كه سير كليه ترشحات رسوبى انگلى (بلورهاى اسيد اوريك و غيره مبتلايان به تصلب شرائين را حل كرده و از تكليس ‍ سرخرگها جلوگيرى مى كند.
سير قلب را به كار واداشته و خون را تصفيه نموده و در نتيجه جريان خون را تسهيل مى نمايد. فشار خون را پائين برده به سر حد عادى مى رساند. كسانيكه داراى فشار خون عادى يا كمى پائين تر از معمول هستند نبايستى از اين لحاظ بيمى به خود راه دهند زيرا آنچه مسلم است آن است كه سير همه چيز را به حال تعادل برمى گرداند. اگر داروى پائين آورنده فشار خون براى كسى كه داراى فشار خون پائين است خطرناك واقع مى شود سير بالعكس داراى چنين اثر نامطلوبى نبوده بلكه اثر بهبود بخشنده و مطلوبى بر روى چنين افراد بر جاى مى گذارد.
فراموش نكنيم كه سير دفع كننده قوى كرم روده است كه بعضى اوقات مى توان با سير گردنبندى ساخته يا آنرا در كيسه كوچكى ريخته به گردن كودك بياويزيم تا انگلها از بدن او فرار كنند و اين همان كارى است كه در ازمنه قديم در بعضى نواحى انجام مى دادند.
براى مصرف داخلى ساده ترين راه آن است كه به تمام غذاهاى خود سير اضافه كنيم . در صورت امكان بهتر آن است كه سير به شكل خام خورده شود زيرا پختن قسمت اعظم ماده مؤ ثر آنرا از بين مى برد.
اگر بخواهيم سريعتر و بيشتر عمل كند دوتا چهار عدد سير را رنده كرده در يك گيلاس آب گرم مى ريزيم و مى گذاريم تمامى شب بماند و بخوبى خيس بخورد. صبح روز بعد آن را صاف كرده آب آن را بنوشد و تفاله اش ‍ را بدور بيندازد. طريقه ديگر آنكه سير را شب قيمه قيمه كرده جعفرى و روغن زيتون به آن بيفزايند و صبح همراه با صبحانه ميل كنند. مى توان سير را قيمه اى خورد كرده بر روى قطعه اى از نان كه كره روى آن ماليده باشند بريزند و به مصرف برسانند.
امروزه چنين دريافته اند كه سير از محافظين و پيشگيرى كننده هاى سرطان شناخته شده است . بعلاوه داروى مؤ ثر بر ضد سياه سرفه و اغلب سرفه هاى عصبى به شمار مى رود.
طريقه اى كه دكتر واسيلف ) به كار مى برد و ما آن را آزمايش كرده و موفقيت حاصل نموديم آن است كه شب هنگام مقدار لازم و كافى سير را پوست كنده در 250 گرم آب جوشان مى ريزيم . براى كودكان تا يكساله 15 گرم ، كودكان تا پنج ساله 25 گرم و ده الى دوازده ساله 40 گرم و از آن بزرگتر 60 تا 80 گرم از اين محلول را روزى هشت تا ده قاشق بدهند (قاشق مرباخورى تا 5 ساله قاشق دسر خورى تا كودكان ده الى دوازده ساله و از بزرگترها را قاشق سوپخورى مى دهند). در صورتيكه كودكان از خوردن آن امتناع كردند مى توان به نسبت يك به دو مقدارى شكر به آن اضافه كنند.
علاوه بر آن سير در موارد استعمال خارجى نيز داراى خواص غير قابل ترديدى است .
براى مراقبت و از بين بردن ميخچه و زگيل (كف پا و غيره ) و كيست هاى كوچك از سير استفاده مى كنند. بدين ترتيب كه سير پوست كنده را بر روى ميخچه يا كيست مى مالند و اين كار را چندين بار در روز تكرار مى كنند و پس از خاتمه كار، درمان را با استفاده از يك مشمع كوچك تكميل مى نمايند.
در مورد زگيل ، سير را حلقه وار به اندازه قسمت شاخى زگيل بريده و روى آن مى گذارند و يا پانسمان مى گذارند و يا پانسمان مى كنند بطوريكه بخوبى روى زگيل بچسبد. اين كار را روزى دو مرتبه صبح و شب تكرار كرده و پانسمان را عوض مى نمايند.
گانگليونهاى محتقن را با مخلوطى از سير پوست كنده و روغن زيتون ماساژ مى دهند. در مورد كريهائى كه منشا روماتيسمى داشته باشد هر شب تامپون پنبه اى را از عصاره سيرى كه تازه بدست آمده باشد آغشته نموده در گوش بيمار مى گذارند. كسانى كه از دندان درد شكايت داريد يا از گوش درد مى نالند يك حبه سير را تنزيب نازكى پيچيده در گوش ‍ مى گذارند تا بتوانند در موقع لزوم به كمك تنزيب آن را خارج كنند. در كرمخوردگى دندان سير پوست كنده را در داخل كرمخوردگى بگذارند. در اين موارد احتياجى به مراجعه دندان پزشك نخواهد بود.
همچنين سير كمك خوبى در درمان مبتلايان به روماتيسم و نقرس ‍ مى باشد. بدين ترتيب كه قسمتهاى دردناك را با مخلوطى از روغن زيتون كافورى و سير(نسبت دو قسمت روغن كافورى و يك قسمت سير) بخوبى ماساژ دهند. ماساژ ستون مهره ها با مخلوط فوق قدرت و نيرو به بدن بخشيده شخص را مستعد انجام هر كار مى كند. بيمارى جرب را نيز مى توان با همين مخلوط درمان نمود. در اين وقت بجاى روغن از آب مخصوص استفاده مى كنند

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)
 تشکر شده توسط : paeazan , نازلی
#16
سیر خام بخورید تا لاغر شوید

بوی تند سیر در واقع مرکز سیری در مغز را تحریک می کند بنابراین احساس گرسنگی کاهش می یابد. علاوه براین، سیر میزان حساسیت مغز به هورمون لیپتین که بوسیله سلولهای چربی و برای تنظیم اشتها ترشح می شود را نیز افزایش می دهد و به این ترتیب اشتها را کاهش می دهد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرهنگ نیوز ؛ این گیاه مفید به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند و علاوه بر این ، از سرطان نیز جلوگیری می کند و با عفونتها مبارزه می کند. سیر به کاهش وزن نیز کمک زیادی می کند.

مواد تشکیل دهنده سیر:


سیر حاوی ماده ای با نام آلیسین است که باعث تندی آن می شود و علاوه براین حاوی مقداری گوگرد است که خاصیت ضد باکتری دارد. در واقع آلیسین وقتی آزاد می شود که سیر بصور خام خرد می شود و وقتی که سیر پخته می شود این ماده از بین می رود.


علاوه براین ، سیر حاوی آنتی اکسیدانهایی مثل ژرمانیوم، سلنیوم و ویتامین هایی مثل AوC است.

رابطه آلیسین و کاهش وزن

یک گروه پزشکی روی موشها آزمایشات متعددی انجام دادند تا متوجه شوند که خوردن سیر چگونه می تواند از بروز بیماری دیابت و حمله قلبی جلوگیری کند اما در این بین حقیقت جالبی را کشف کردند. آنها متوجه شدند که هیچ کدام از موشهایی که به آنها آلیسین داده شده ، وزنشان افزایش نمی یابد.

بنا به گزارش این گروه پزشکی ، سیر می تواند به کنترل وزن کمک کند. اول از همه، سیر بطور موثری به مهار کردن اشتها کمک می کند . بوی تند سیر در واقع مرکز سیری در مغز را تحریک می کند بنابراین احساس گرسنگی کاهش می یابد.

علاوه براین، سیر میزان حساسیت مغز به هورمون لیپتین که بوسیله سلولهای چربی و برای تنظیم اشتها ترشح می شود را نیز افزایش می دهد و به این ترتیب اشتها را کاهش می دهد.

سیر به یک طریق دیگر نیز به کاهش وزن کمک می کند ، خوردن این گیاه مفید سیستم عصبی را تحریک می کندتا هورمونهایی مثل آدرنالین ترشح کند . این هورمون سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و افزایش سرعت متابولیسم به معنای سوزاندن کالری بیشتر است. هرچه کالری بیشتری بسوزانیم کمتر وزن اضافه می کنیم.
#17
در ستایش سیر جوانه‌زده

محققان کره‌ای روی سیر جوانه‌زده بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که سیری که به مدت 5 روز جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است.

[تصویر:  188127323022611919995133771842482605240.jpg]



آیا زمانی که سیرتان جوانه می‌زند آن را دور می‌اندازید و از خیر آن می‌گذرید؟ باید بدانید که سیر جوانه‌زده خواص فوق‌العاده‌ای دارد که نباید دور انداخته شود.



نتایج پژوهش‌هایی که روی سیر انجام شده است نشان می‌دهد که جوانه زدن آن نه تنها چیزی از خواصش کم نمی‌کند بلکه قدرت آن را نیز بالا می‌برد.



در طول قرن‌ها از سیر تازه استفاده‌های زیادی شده و یکی از درمانی‌های طبیعی فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی محسوب می‌شود.



سیر حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدعفونی‌کنندگی بوده و درمان‌کننده عفونت گوش، سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌باشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.



این ماده‌ی غذایی همچنین برای پیشگیری از ابتلا به سرطان نیز توصیه می‌شود.

سیر جوانه‌زده می‌تواند باعث بالا بردن قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات سیر شود.

این یافته نگاه نادرستی که پیش از این نسبت به سیر جوانه‌زده وجود داشته است را دگرگون می‌کند

محققان کره‌ای روی سیر جوانه‌زده بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که سیری که به مدت 5 روز جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمی‌شود.



در طول بررسی‌های آزمایشگاهی محققان مشاهده کردند که عصاره‌ی سیر جوانه‌زده از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند.



آن‌ها به این نتیجه رسیدند که سیر جوانه‌زده می‌تواند باعث بالا بردن قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه نادرستی که پیش از این نسبت به سیر جوانه‌زده وجود داشته است را دگرگون می‌کند.
#18
سلام خدمت دوستان عزيزم
امروز يكى از آشناهامون در مورد تركيب سير و عسل طبيعى مى گفت كه اين تركيب معجزه مى كنه و از اين حرفا كه هر روز صبح ناشتا يه قاشق عسل و ١-٢ حبه سير خام به مدت چند ماه بخور ببين چى ميشه
از دكترم پرسيدم گفت جفتشونم چيز خوبين بخور ولى زياده روى نكن
خواستم ببينم كسى نظر خاصى نداره ؟؟؟ شما چيزى شنيديد ؟؟ آهان اينم بگم كه بوى سير و چيكارش كنيم فكرشو مى كنم كه قراره هر روز از دهنم بوى سير بياد305320_JC_thinking زياد اتفاق جالبى نيست
 تشکر شده توسط : niloofary
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,664 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,694 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 33,039 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,388 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,589 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,972 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,490 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,538 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 61,087 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی
  آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی نازلی 15 17,418 2015/12/11, 12:13 AM
آخرین ارسال: سها



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست