امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص دارچین
#1
دارچين كليه را گرم كرده، ضعف كمر و پاها را از بين مي برد و كم خوني را درمان مي‌كند .

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا منطقه مرکزي، دارچين رمز جواني است و مصرف روزانه آن انسان را سالم و جوان نگه مي دارد .

دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني و آرام كننده درد است. به طوري كه از بسياري از داروهاي آرام بخش بهتر است. در حقيقت مي توان گفت، دارچين واليوم گياهي است زيرا دارچين روي حيوانات و انسان اثر آرام بخش دارد .

اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب است. حتي امروزه دارچين به صورت قرص و كپسول به عنوان تب بر به كار مي رود. به طوري كه به آساني مي‌توان با نوشيدن يك فنجان چاي دارچين تب را به سرعت پائين آورد. دارچين رگها را باز كرده و اثر خوبي در گردش خون دارد.

دارچين خاصيت قوي در مصونيت بدن در مقابل امراض دارد. حتي مي توان گفت كه به مقدار زيادي داراي اثر پني سيلين و آنتي بيوتيك است. اگر حس كرديد كه ضعيف شده‌ايد و ممكن است بيمار شويد چاي دارچين را فراموش نكنيد و حتي در سرما خوردگي و يا ضعف شديد، مصرف چاي دارچين بهترين دارو است .

يك دانشمند انگليسي در كتابي كه در قرن نهم تاليف نموده، ادعا كرده است كه دارچين معده را تميز، آرام و قوي مي كند. بنابراين اگر ناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد.
 تشکر شده توسط : احمدرضا , sami
#2


دارچين در درمان بسياري از بيماري ها موثر است

خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا

تهران - به اعتقاد بسياري از پژوهشگران، دارچين خاصيت دارويي دارد و در درمان بسياري از بيماري ها تاثيرگذار است.


به گزارش ايرنا، در تحقيقات جديد پژوهشگران ثابت شده است كه دارچين خاصيت ضد نفخ، ضد اسهال، ضد سرماخوردگي، ضد ميكروب، ضد تب، آرام بخش و ضد آلرژي دارد و در عين حال براي كاهش قند خون، كاهش چربي خون ، كاهش پرفشاري خون و درمان معده هاي ضعيف موثر است.
دارچين از ديرباز به صورت چاشني و معطركننده غذا استفاده مي شد .
دارچين را مي توان به صورت مختلف مصرف كرد و در مصرف خوراكي دارچين مي توان آن را به صورت دم كرده و يا با افزودن به شربت، چاي و ماست استفاده كرد.
دارچين منع مصرفي ندارد اما بهتر است زنان باردار، شيرده و كودكان آن را با احتياط مصرف كنند.
دارچين پوست درختي است كه موطن اصلي آن هندوستان و كشورهاي جنوب آسياست و اين گياه پرارزش و خوش بو پوست قهوه‌اي درخت است كه بهترين و با كيفيت ترين آنها درختان جوان و 6 سال به پايين است . هرچه به سن درخت افزوده شود، از كيفيت دارچين كاسته مي شود.




 تشکر شده توسط : # پریسا # , ostad2000 , najva , هانیه , Ali 324 , successful , Hasty
#3
یك دونات دارچین بخورید تا با آرامش كامل همه چیز را زیبا ببینید. دارچین به اصطلاح نوعی والیوم گیاهی خوانده میشود كه دارای اثر آرام كننده و شادكننده ای است و در مقایسه با داروهای آرامبخش تاثیرپذیری آن دوچندان است.
دارچین همچنین رمز جوانی نیز خوانده میشود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه میدارد. دارچین كلیه را گرم میكند و ضعف كمر و پاها را از بین میبرد و كمخونی را درمان میكند.
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به تازگی در آمریكای شمالی و كانادا كرمهایی به بازار آمده كه دارای دارچین است و برای رفع درد به كار میرود.اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب است و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان تب بر، به كار میرود. شما میتوانید به آسانی با نوشیدن یك فنجان چای دارچین تب را به سرعت پایین بیاورید. دارچین رگها را باز میكند و اثر خوبی در گردش خون دارد.دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی كردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی میتوان گفت كه اثر پنیسیلین و پادزیست (آنتیبیوتیك) را به مقدار زیادی دارا است.اگر حس كردید كه ضعیف شده اید و ممكن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نكنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.یكی از دانشمندان انگلیسی در كتابی كه قرن نهم تالیف كرد ادعا كرده است كه دارچین، معده را تمیز و آرام و قوی میكند. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده كنید، دارچین با همه خواصی دیگر طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی مینوشید آن را با یك قطعه پوست دارچین به هم بزنید كه طعم آن را بهتر كند.بی دلیل نیست كه در گذشته سلمانیها كه در حقیقت دكترهای طب قدیم بودند به مشتریهای خود چای دارچین میدادند.گذشته دارچین گیاهی است با نام علمی (Cinnammomn zelanicum‏)كه از قدیم در دنیا به كار میرفته است. در مصر حتی قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر برای درمان امراض مختلف دارچین مصرف میكردند.دارچین اولین بار در سریلانكا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده كردند. سریلانكا در حال حاضر بزرگترین تولیدكننده دارچین دنیا است.دارچین درختی است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7متر و همیشه سبز كه از تمام قسمتهای آن بویی معطر و مطبوع استشمام میشود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است.گیاه دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقویت كننده، اعمال هضم و جریان گردش خون به كار میرود و از آن برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود.همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف میشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار میرود.با بررسی اثر 2 گیاه دارچین و سیاهدانه بروی نفخ معده، نتایجی كه به دست آمد، نشان داد: 60درصد افرادی كه سیاهدانه، 90درصد افرادی كه مخلوط دارچین و سیاهدانه و 10درصدی افرادی كه دارچین استفاده كردند، بهبود یافتند.اروپاییها از گذشته های خیلی دور در شیرینی پزی و آشپزی از دارچین برای طعم دادن به انواع غذاها و شیرینیها و كیكها استفاده میكرده اند.دارچین كوبیده نشده خیلی بهتر از دارچین آسیاب شده عطر خود را حفظ میكند. از دارچین برای معطر كردن غذاهای گوشتی استفاده میشود.شربت قند دارچینی برای بیماران قندی تازه ترین تحقیقات نشان میدهد بیماران مبتلا به دیابت میتوانند با افزودن كمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان كمك كنند.دارچین یك ادویه خاص است و یكی از اجزای اصلی كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه میكنیم طعم شیرینی به غذا میدهد كه حتی میتوان آن را با شكر اشتباه گرفت. ولی در عین حال ضررهای شكر را ندارد.به علاوه دارچین خواص بسیاری از لحاظ سلامت برای بدن دارد.یكی دیگر از خواص دارچین این است كه باعث افزایش كارایی هورمون انسولین در بدن میشود و در نتیجه بدن نیاز كمتری به این هورمون برای كنترل قند خون پیدا میكند. تحقیقات بر حیوانات نشان میدهد كه ادویه مریم گلی اثر انسولین را دو برابر میكند.زردچوبه و میخك این اثر را سه برابر كرده، ولی دارچین حتی اثر بیشتری از ادویه های ذكر شده را بر انسولین خون دارا است.بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند كه مصرف یك قاشق چایخوری دارچین روزانه تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.
همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در كاهش فشار خون بوده است.پایگاه اینترنتی رویترز گزارش داد كه در مطالعه ای درباره بیماران دیابتی كه به مدت 40 روز روزانه یك گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند: میزان قند خون، كلسترول و چربیهای خونشان تا 30درصد كاهش یافت و كاهش میزان كلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست میدهد، دیابت نوع دوم بروز میكند. انسولین قند را از خون به سلولهای بدن منتقل میكند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین وقتی بدن به انسولین پاسخ ندهد مقدار قند یا گلوكز در خون بالا میرود و منجر به خستگی و تاری دید میشود.افزایش قند خون در دراز مدت میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، نارسایی كلیوی و نابینایی را افزایش دهد.افزودن مقدار كمی دارچین به چای، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یك تكه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه كرد.دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری میكند. دارچین حاوی برخی مواد است كه مصرف زیاد آن میتواند سمی باشد، بنابراین در مصرف این ماده غذایی باید دقت كرد.در این مطالعه 60 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه 1، 3 یا 6 گرم دارچین یا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچین به شكل كپسول استفاده میشد.میزان گلوكز، چربی و كلسترول تمام بیمارانی كه دارچین مصرف كردند تا 30درصد كاهش یافت، اما هیچ گونه تغییری در كسانی كه دارونما دریافت كردند، مشاهده نشد.همچنین دارچین حاوی تركیباتی است كه عمل انسولین در انتقال گلوكز به سلولها را بهبود میبخشد. دارچین تقریبا هیچ كالری ندارد، به همین خاطر دیابتیها بدون خطر چاق شدن میتوانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.هر گرم دارچین كمتر از 3 كالری دارد كه بسیار اندك است.تحقیقات قبلی نشان داده بود كه دارچین ظاهرا به سلولهای چربی در تشخیص و واكنش به انسولین كمك میكند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود كه دارچین سوخت و ساز گلوكز را حدود بیست برابر میكند.تحقیقات اخیر نشان داده افزودن مقداری دارچین به دسرهای شیرین میتواند افزایش قند خون حاصله از صرف یك وعده غذای حاوی شكر و را تعدیل كند.محققان دانشگاهی به این نتیجه رسیدند كه با افزودن كمی بیش از یك قاشق چایخوری دارچین به یك كاسه پودینگ برنج میزان قند خون حاصله پس از صرف غذای مالمو در سوئد با انجام تحقیقات فراوان به طور چشمگیری كاهش مییابد، این یافته صحت و شواهد و مطالعات قبلی پیرامون این ادویه پرخاصیت را مورد تایید قرار میدهد، ولی به هر حال هنوز پزشكان در تجویز دارچین به عنوان یك درمان اصلی برای دیابت در شك و تردید هستند.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : هانیه , Ali 324 , successful , نازلی , ostad2000 , AVID2000 , najva , Hasty
#4
واقعا دارچین فوق العاده است. من هر وقت سر درد بگیرم یا پام اذیت کنه مقدار حدودا زیادی پودر دارچین را با کمی شیره ی انگور یا عسل با اب سرد می خورم یا اگه بخوام موثر تر باشه کمی زنجبیل به ان اضافه میکنم !!
این روش روی فیزیک بدنی من جواب داده شاید روی بعضی ها موثر نباشه!!!
قال الله تعالی :‍‍

من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم

اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!





 تشکر شده توسط : نازلی , ostad2000 , najva
#5
من دم کرده دارچین را با عسل استفاده می کنم.واقعا آرامبخش خوبیه.
تا شقایق هست زندگی باید کرد.love28
 تشکر شده توسط : نازلی
#6
به جاي واليوم، دارچين مصرف كنيد

* يك دونات دارچين بخوريد تا با آرامش كامل همه چيز را زيبا ببينيد.

* دارچين به اصطلاح نوعي واليوم گياهي خوانده ميشود كه داراي

اثر آرام كننده و شادكنندهاي است و در مقايسه با داروهاي آرام بخش تاثيرپذيري آن دوچندان است.

* دارچين همچنين رمز جواني نيز خوانده ميشود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه ميدارد.

* دارچين براي زياد شدن و بازيافتن نيروي جنسي به كارميرود، كليه را گرم ميكند و ضعف كمر و پاها را از بين ميبرد و كم خوني را درمان ميكند.

* دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است و به تازگي در آمريكاي شمالي و كانادا كرم هايي به بازار آمده كه داراي دارچين است و براي رفع درد به كار ميرود.

* اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان تب بر، به كار ميرود.

* شما ميتوانيد به آساني با نوشيدن يك فنجان چاي دارچين تب را به سرعت پايين بياوريد.

* دارچين رگها را باز ميكند و اثر خوبي در گردش خون دارد.

* دارچين خاصيت عجيب ديگري دارد و آن قوي كردن مصونيت بدن در مقابل امراض است و حتي ميتوان گفت كه اثر پنيسيلين و پادزيست(آنتيبيوتيك) را به مقدار زيادي دارا است.

* اگر حس كرديد كه ضعيف شده ايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچين را فراموش نكنيد و حتي اگر سرما خورده ايد يا ضعف شديد داريد چاي دارچين بهترين دارو است.

* يكي از دانشمندان انگليسي در كتابي كه قرن نهم تاليف كرد ادعا كرده است كه دارچين، معده را تميز و آرام و قوي ميكند. بنابراين اگرناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد، دارچين با همه خواصي ديگر طعم بسيارخوبي دارد. حتي اگر چاي معمولي مينوشيد آن را با يك قطعه پوست دارچين به هم بزنيد كه طعم آن را بهتر كند.

* بيدليل نيست كه در گذشته سلمانيها كه در حقيقت دكترهاي طب قديم بودند به مشتريهای خود چاي دارچين ميدادند.



گذشته دارچين

* دارچين گياهي است با نام علمي (Cinnammomn zelanicum‏) كه از قديمالايام در دنيا به كار ميرفته است.

* در مصر حتي قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر براي درمان امراض مختلف دارچين مصرف میکردند.

* دارچين اولين بار در سريلانكا يافت شد و بعد از آن، تمام دنيا اين چاشني را شناختند و براي طعم بهتر غذاها

استفاده كردند. سريلانكا در حال حاضر بزرگترين توليد كننده دارچين دنيا است.

* دارچين درختي است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7متر و هميشه سبز كه از تمام قسمتهاي آن بويي معطر و مطبوع

استشمام ميشود. گلهاي آن در فاصله ماههاي بهمن تا اوايل فروردين ظاهر ميشود. برگ اين درخت سبز سير

داراي گلهايي به رنگ سفيد است.

* گياه دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت كننده، اعمال هضم و جريان

گردش خون به كار ميرود و از آن براي رفع سوءهاضمه، به ويژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده ميشود.

* همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف ميشودو به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار ميرود.

* با بررسي اثر 2 گياه دارچين و سياهدانه بروي نفخ معده، نتايجي كه به دست آمد، نشان داد: 60درصد افرادی

كه سياهدانه، 90درصد افرادی كه مخلوط دارچين و سياهدانه و 10درصد افرادی كه دارچين استفاده كردند،

بهبود يافتند.

* اروپاييها از گذشته هاي خيلي دور در شيريني پزي و آشپزي از دارچين براي طعم دادن به انواع غذاها و شيرينيها و كيكها استفاده ميكردهاند.

* دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده عطر خود را حفظ ميكند. از دارچين براي معطر كردن غذاهای گوشتي استفاده ميشود.

* شربت قند دارچينی براي بيماران قندی تازه ترين

تحقيقات نشان ميدهد بيماران مبتلا به ديابت ميتوانند با افزودن كمی دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت

بدنشان كمك كنند.

* دارچين يك ادويه خاص است و يكي از اجزاي اصلي كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه ميكنيم طعم شيريني به غذا ميدهد كه حتی ميتوان آن را با شكر اشتباه گرفت ولي در عين حال ضررهای شكر را ندارد.

به علاوه دارچين خواص بسياری از لحاظ سلامت برای بدن دارد.

* يكی ديگر از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايی هورمون انسولين در بدن ميشود و در نتيجه بدن

نياز كمتری به اين هورمون برای كنترل قند خون پيدا ميكند.

* تحقيقات برحيوانات نشان ميدهد كه ادويه مريم گلی اثر

انسولين را دو برابر ميكند.زردچوبه و ميخك اين اثر را سه برابر كرده، ولی دارچين حتي اثر بيشتری از ادويه های ذكر شده را بر انسولين خون دارا است.

* بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين روزانه تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.

* همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است.

* پايگاه اينترنتی رويترز گزارش داد كه در مطالعه ای درباره بيماران ديابتی كه به مدت 40 روز روزانه يك گرم

دارچين به رژيم غذايي معمول خود افزودند: ميزان قند خون، كلسترول و چربيهای خونشان تا 30درصد كاهش يافت و كاهش ميزان كلسترول، قند و چربی خون دربيماران ديابتی تاثير مفيدی در بهبود سلامتی دارد.

* وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست ميدهد، ديابت نوع دوم بروز ميكند. انسولين قند را ازخون به سلولهای بدن منتقل ميكند تا به عنوان انرژی مورد راستفاده قرار گيرد. بنابراين وقتی بدن به انسولين پاسخ ندهد مقدار قند يا گلوكز در خون بالا ميرود و منجر به خستگی و تاري ديد ميشود.

افزايش قند خون در دراز مدت ميتواند خطر ابتلا به بيماريهای قلبی، نارسايی كليوی و نابينايي را افزايش دهد.

* افزودن مقدار كمي دارچين به چاي، آب پرتقال يا غلات مفيد است. با جوشاندن آب با يك تكه دارچين به راحتي ميتوان يك تكه دارچين به راحتي ميتوان چاي دارچيني نيز

تهيه كرد.

* دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري ميكند.

* دارچين حاوي برخي مواد است كه مصرف زياد آن ميتواند سمي باشد، بنابراين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت كرد.

* در اين مطالعه 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه 1، 3 يا 6 گرم دارچين يا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچين به شكل كپسول استفاده ميشد.

ميزان گلوكز، چربي و كلسترول تمام بيماراني كه دارچين مصرف كردند تا 30درصد كاهش يافت، اما هيچ گونه تغييري در كساني كه دارونما در يافت، كردند، مشاهده نشد. * همچنين دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلولها را بهبود ميبخشد. دارچين تقريبا هيچ كالری ندارد، به همين خاطر ديابتيها بدون خطر چاق شدن ميتوانند با افزودن دارچين طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.

* هر گرم دارچين كمتر از 3 كالری دارد كه بسيار اندك است.

* تحقيقات قبلی نشان داده بود كه دارچين ظاهرا به سلولهای چربی در تشخيص و واكنش به انسولين كمك ميكند.

* مطالعات آزمايشگاهی و حيوانی نيز نشان داده بود كه دارچين سوخت و ساز گلوكز را حدود بيست برابر ميكند.

تحقيقات اخير نشان داده افزودن مقداری دارچين به دسرهای شيرين ميتواند افزايش قند خون حاصله از صرف يك وعده غذای حاوی شكر و را تعديل كند.

* محققان دانشگاهي به اين نتيجه رسيدند كه با افزودن كمي بيش از يك قاشق چايخوري دارچين به يك كاسه پودينگ دارچين به يك كاسه پودينگ برنج ميزان قند خون حاصله پس از صرف غذاي مالمو در سوئد با انجا تحقيقات فراوان به طور چشمگيري كاهش مييابد، اين يافته صحت و شواهد و مطالعات قبلي پيرامون اين ادويه پرخاصيت را مورد تاييد قرار ميدهد، ولي به هر حال هنوز پزشكان در تجويز دارچين به عنوان يك درمان اصلي براي ديابت در شك و ترديد هستند و معتقدند براي اعلام نظر نهايي زمان بيشتري مورد نياز است.

* در اين بيماري بدن نميتواند به طور مناسب هورمون تنظيم كننده قند يعني انسولين را مورد استفاده قرار دهد و به اين ترتيب سطح قند خون بالاتر از حد طبيعي ميشود. دكترجونا هلبوويكز و تيم همراهش با انجام تحقيقات بر 14 داوطلب سالم از لحاظ بيماري ديابت قندخون آنها را قبل و بعد از خوردن يك كاسه پودينگ برنج اندازهگيري كردند، يك بار نيز قند خون آنها پس از خوردن پودينگ حاوي دارچين مورد آزمايش قرار گرفت، كليه تستها دو

ساعت پس از خوردن غذا انجام شد، نتايج اين آزمايشها نشان داد وجود دارچين در دسر يا غذا سبب كم شدن سطح قند خون در اين افراد شده است، حال آنكه پس از صرف غذا يا دسر ساده (بدون دارچين) سطح قند خون نسبتا بالاتر بود.

* هلبوويكز دليل اين امر را عملكرد دارچين در كمك به كاهش سرعت عبور غذا از معده به روده ميداند، اين تيم با استفاده از اسكن ماوراي صوت دريافتند داوطلبان با استفاده از غذاي دارچين دار تخليه معده آهسته تري دارند، اين تيم با تحقيق بر تعدادي از افراد مبتلا به ديابت نوع دوم از آنها خواستند به مدت 20روز در رژيم غذايي خود از دارچين استفاده كنند، پس از اين مدت مشاهده كردند سطح قند خون و كلسترول به سرعت كاهش يافت.

>البته تاكنون گزارشي از عملكرد دارچين در بهبود بيماران به ديابت نوع يك به دست نيامده است، به نظر ميرسد اين ادويه بر نوع يك هيچ تاثيري ندارد.

خطرات استفاده زياد دارچين

* افرادي كه آلرژي دارند، نبايد از مصرف دارچين در غذاهاي خود پرهيز كنند، زيرا دارچين موجب تشديد آلرژي نميشود. اما اين نكته را فراموش نكنيد كه اگر شما بسيار زياد از دارچين استفاده كنيد، بايد اثرات بد آن را بپذيريد.* اثرات مضر مصرف زياد دارچين عبارت است از: التهاب يا ورم كردن پوست، زخمها و تركهاي گوشه دهان وهمينطور سوزش معده.

* دارچين از لخته شدن خون جلوگيري ميكند، اما زيادي آن در خون باعث بروز مشكلات خوني و گردش خون ميشود، به خصوص اگر با داروهايي كه موجب رقيق شدن خون ميشود (مانند آسپرين) مصرف شود، مشكلات را دو برابر ميكند.

* دارچين را ميتوان در چاي يا قهوه خود يا روي ماست پاشيد يا با پنير مصرف كرد و به طور كلي ميتوان صدها ماده غذايي را با دارچين طعم دار كرد،مثل حليم، شله زرد، خورش قيمه و...* دارچين تقريبا هيچ ميزان كالري ندارد، به همين خاطر افراد ديابتي بدون ترس از افزايش وزن، ميتوانند از آن استفاده كنند. اين گياه در كاهش چربي و كلسترول خون نيز داراي تاثيرات مثبتي است و افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، چاي روزانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است.* محققان دانشگاه ويرجينياي غربي ميگويند عطر نعناع و دارچين باعث ميشود رانندگان بتوانند آرامش بيشتري داشته باشند و خوابشان نبرد.دكتر بريان ردنبوش، مدير مركز مطالعات دانشگاه و روانشناس در دانشگاه ولنگ جسوت، بر اين تحقيق نظارت داشت. اين تحقيق اول فوريه در مراسم سالانه اعلام نتايج مطالعات دانشجويان در چارلستون، مركز ايالت ويرجينياي غربي، اعلام شد. دانشجويان با بررسي اين گياهان دريافتند نعناع اضطراب و نگراني را كاهش و مخلوط نعناع و دارچین

مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : *sharzad.s* , نسترنى , هيوا , arezoo_azizi , AVID2000 , setare , ostad2000 , # پریسا # , paeazan , Hasty , Ghost
#7
دارچین‏

فواید: خوردن آن، سقطکننده جنین، مقوى باه، جهت خفقان، وسواس، جنون، تقویت معده و جگر، رفع بدبویى دهان، سرفه، تصفیه صوت، خارج‏کننده عفونت زخم‏ها و سموم جانوران گزنده

/ کشیدن آن به چشم جهت تقویت بینایى

/ خوردن آن، محرک جریان خون، بادشکن، مفید براى ناراحتى‏هاى پس از زایمان

/ هر روز صبح ناشتا کمى ساییده آن را در دهان ریخته و بخورید، قابض، محرک اشتها، تقویت حافظه، ضد درد معده و سوءهاضمه، تسکین درد کلیه، رفع سرفه کهنه و مزمن

/ ۳ روز پى‏درپى آن را با زرده تخم‏مرغ بخورید، مقوى باه و چاق‏کننده/

خوردن آب دم‏کرده آن با سرکه و مصطکى کوبیده براى رفع سکسکه رطوبى

/ خوب در دهان بجوید و با بزاق دهان مخلوط کرده و آب دهان را بر قضیب بمالید موجب لذت بیشتر جماع

/ خوردن روغن آن براى تقویت هاضمه، کاهش نفخ و گاز معده، رفع یرقان و بواسیر/

خوردن آن و بر موضع مالیدن آن براى تسکین سردرد، سنگینى سر، دردهاى رحمى/

مالیدن آن بر موضع براى درمان رعشه، رفع تب، لرزهاى بلغمى و سوداوى، عقرب‏زدگى، دانه بواسیر، تسکین درد آن

/ مالیدن آن بر چشم براى رفع پریدن پلک، تقویت بینایى/

چکاندن آن در گوش جهت رفع سنگینى گوش/

ضررهای دارچین : مثانه

اصلاح کننده ضرر آن: کتیرا، اسارون.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : nazii , hamdam , بیخیال , برگ 7
#8
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۱

۷ دلیل خوب برای مصرف بیشتر دارچین

اگر با خستگی، کلسترول بالا، سرماخوردگی، اختلالات خواب و غیره مواجه هستید دارچین را دریابید. این ادویه را که می‌توان در بیشتر غذا‌ها و شیرینی‌جات استفاده کرد، برای سلامتی بی‌نظیر است.
در این مطلب ۷ دلیل خوب ارائه می‌دهیم که هر کدامش برای تشویق به مصرف بیشتر این ادویه کافی است.

۱- دارچین برای مقابله با سرماخوردگی و گریپ خوب است

دارچین سرشار از «آلدئید سینامیک» است که یک آنتی باکتری، ضدویروس و ضدانگل بسیار قوی محسوب می‌شود. این ادویهٔ معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می‌کند.

روش مصرف: یک قاشق چای‌خوری دارچین و دو عدد چوب می‌خک را در یک فنجان آب گرم بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد.

سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. به این محلول آب نصف لیموترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگیتان درمان شود.

۲- دارچین نفخ را از بین می‌برد

ه‌مان طور که گفتیم دارچین خواص ضدعفونی کنندگی دارد و برای همین از فلور روده محافظت می‌کند. دارچین گرفتگی عضلات معده و روده را برطرف می‌سازند و با نفخ مقابله کرده و اسهال را رفع می‌کند.

روش مصرف: ۱۵۰ میلی لیتر آب را روی ۱ قاشق چای‌خوری چوب دارچین خرد شده یا پودر دارچین ریخته و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و هر روز ۳ مرتبه (بعد از غذا) از آن بنوشید. این کار را به مدت ۷ تا ۱۰ روز تکرار کنید. توجه داشته باشید که زیاده‌روی نکنید.

مصرف روزانه ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد

۳- دارچین انرژی‌زا است

دارچین روی جسم و روح ما تأثیر گذاشته و انرژیمان را بالا می‌برد. برای همین اگر احساس خستگی و کسالت می‌کنید به سراغ دارچین بروید.

روش مصرف: روی ۱۵۰ میلی گرم آب یک قاشق چای‌خوری پُر پودر دارچین بریزید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. زمانی که احساس خستگی فیزیکی می‌کنید از این محلول بنوشید.

می‌توانید به مدت ۱۰ روز از این نوشیدنی دارچینی برای رفع احساس خستگیتان استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که میزان دارچین را بیشتر نکنید.


۴- دارچین میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول را پایین می‌آورد

دارچین میزان گلیسمی خون را پایین می‌آورد و به همین دلیل میزان کلسترول خون و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد. نتایج یک پژوهش پاکستانی نشان می‌دهد مصرف روزانهٔ ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان تری گلیسیرید را ۲۳ تا ۳۰ درصد و میزان LDL را به میزان ۷ تا ۲۷ درصد کاهش می‌دهد.

روش مصرف: روزانه یک قاشق چای‌خوری دارچین را به انواع غذاهای خود اضافه و میل کنید.

۵- دارچین با پیری مقابله می‌کند

دارچین حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند.

روش مصرف: روزانه ۱ قاشق چای‌خوری به غذاهای خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که در مصرف دارچین نیز دچار افراط نشده و بیش از ۱ قاشق در روز از این ادویه استفاده نکنید.

نتایج یک پژوهش پاکستانی نشان می‌دهد مصرف روزانهٔ ۱ تا ۶ گرم دارچین

به مدت ۴۰ روز میزان تری گلیسیرید را ۲۳ تا ۳۰ درصد و میزان LDL را به میزان ۷ تا

۲۷ درصد کاهش می‌دهد

۶- دارچین میزان گلیسمی را پایین می‌آورد

دارچین با افزایش گلیسمی بعد از صرف غذا مقابله می‌کند و به همین دلیل باعث می‌شود افراد دیابتی برای صرف غذا کمتر دچار مشکل شوند.

نتایج یک پژوهش پاکستانی که در سال ۲۰۰۳ انجام گرفته است نشان می‌دهد مصرف روزانه ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد.

روش مصرف: روزانه ۱ قاشق چای‌خوری دارچین به غذاهای خود اضافه کنید.

دم کردهٔ دارچین

۷- دارچین اشتها را افزایش می‌دهد

دارچین تحریک کنندهٔ غدد بزاق و غشای مخاطی معده محسوب می‌شود. این ادویهٔ معطر تشکیل شده از یک ترکیب قوی به نام آلدئید سینامیک است که به طور طبیعی اشت‌ها را افزایش می‌دهد.

روش مصرف: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین را در ۱۵۰ میلی لیتر آب ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و هر روز دو مرتبه نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.

این نوشیدنی برای زمانی که احساس بی‌اشتهایی می‌کنید موثر است. توجه داشته باشید که مصرفتان بیش از میزانی که توصیه شده است نباشد
منبع: باشگاه خبرنگاران
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : Hasty , nazii
#9
دارچین ادویه ای است که نقش کلیدی در سلامت کلی بدن دارد. این ادویه که در قدیم بسیار ارزش داشت خواص فراوانی دارد که در این مطلب به آن اشاره شده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان؛ روغن فرار موجود در دارچین از لخته شدن خون پیشگیری می کند.

دارچین از شکل گیری مولکول های التهابی جلوگیری می کند.

روغن طبیعی آن خاصیت ضدمیکروبی دارد و از رشد انواع قارچ و باکتری پیشگیری می کند. این ادویه، نگه دارنده مواد غذایی است.

میزان قند خون را تنظیم می کند.

در کاهش درد قاعدگی موثر است.

استشمام بوی دارچین عملکرد مغز را افزایش می دهد.

فیبر دارچین از یبوست یا اسهال پیشگیری می کند.

دردهای مربوط به آرتریت را کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان قوی است و میزان قند خون را کنترل می کند.

منبع عالی فیبر، کلسیم و برخی موادمعدنی مانند منگنز است. با مصرف دارچین میزان کلسترول کاهش پیدا می کند.
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : الهام ج , نازلی
#10
الهی قربون دارچین جونم برم که اینهمه مفیدهlove28love28
ینی عاشقشمlove28
نه تنها چایی اصن تو قرمه سبزی هم دارچین بریزی بازم خوشمزه میشه icon_cryicon_cry icon_cry
 تشکر شده توسط : OMG! , م.ه , neghar
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,540 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,259 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,728 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,230 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,378 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,734 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,402 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,407 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,969 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی
  آشنایی با خواص و طرز تهیه‌ی شیرهای گیاهی نازلی 15 17,118 2015/12/11, 12:13 AM
آخرین ارسال: سها



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان