امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص انواع شکلات
#1
شکلات خستگی مزمن را درمان می‌کند
شکلات سیاه رنگ دارای مقادیر زیادی از مواد شیمیایی است که می‌تواند سیگنال‌هایی را به مغز بفرستند و علائم سندروم خستگی مزمن را کاهش دهند.
محققان دانشگاه هال و مدرسه پزشکی هال‌یورک تحقیقاتی را روی 10 نفر که به شدت به این بیماری دچار بودند انجام دادند.
این بیماران به مدت 8 هفته شکلات مصرف کردند و سپس بعد از یک وقفه کوتاه نوع خاص دیگری از شکلات را با کاکائوی کم‌تر امتحان کردند.
از همه این افراد خواسته شد هر روز سه نوبت به میزان 15 گرم شکلات بخورند و هیچ تغییر دیگری در رژیم غذایی خود ایجاد نکنند.
در نهایت این بیماران اعلام کردند بهبودی بسیار خوبی در وضعیت آن‌ها حاصل شده است و آن‌ها دیگر مانند گذشته احساس خستگی نمی‌کنند.
پروفسور استیو آتکین که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: نتایج این مطالعات بسیار شگفت‌انگیز و عجیب بود. اما ما باز هم مطالعاتی را روی تعداد بیش‌تری از بیماران انجام دهیم تا بتوانیم با قطعیت در این مورد سخن بگوییم.
سندروم خستگی مزمن یک بیماری است که در طی آن فردی بیش از 6 ماه احساس خستگی مفرط و شدید می‌کند و معمولا با کم‌حافظگی، سردرد و دردهای عضلانی همراه است. این خستگی بعد از کار زیاد، اضطراب یا بی خوابی رخ نمی دهد، بلکه این خستگی از نوع شدید و خطرناک می باشد و با استراحت از بین نمی رود. این خستگی تمام بدن را احاطه کرده و فعالیت بدنی و توان فرد را کم می کند.
 تشکر شده توسط : Morteza , baran , shokolat , شهرزاد , liliyam , نازلی , # پریسا # , movahedi
#2
شكلات شيري يا شكلات تلخ؟!


شكلات حاوي آنتي اكسيدان هاي مختلفي از جمله فلاوونوئيدها است كه خطر بروز بيماري‌هاي قلبي و سرطان را كاهش مي‌دهند.

از آنجايي كه شير با آنتي اكسيدان ‌هاي شكلات پيوند تشكيل مي‌دهد و جذب آنها را غير ممكن مي‌كند٬ شكلات شيري منبع خوبي از آنتي اكسيدان نيست، ضمن اينكه چربي بالاتري نيز دارد.

به خاطر داشته باشيد كه شكلات تيره را با شير نخوريد تا از فوايد آنتي اكسيداني آن بهره‌مند شويد.

از ميان انواع شكلات‌ها٬ شكلات تيره به دليل خاصيت ضد اكسيداني‌اش است كه توصيه مي‌شود. شكلات تيره به عنوان شكلات تلخ هم شناخته مي‌شود. اين نوع شكلات حاوي 70 درصد كاكائوي جامد با كمي شكر و يا بدون شكر است.

البته لازم است تا در هنگام خريد شكلات تيره به موارد زير دقت كنيد:

- حاوي 70 درصد و يا بيشتر كاكائو باشد.

- به جاي روغن نارگيل يا روغن پالم، از كره كاكائو در آن استفاده شده باشد. اگرچه كره كاكائو نيز حاوي چربي‌هاي اشباع است٬ ولي معلوم شده است كه اين نوع اسيدهاي چرب اثري بر ميزان كلسترول خون ندارند، ولي روغن پالم و روغن نارگيل كلسترول خون را افزايش مي دهند.

- بدون استفاده از روغن‌هاي هيدروژنه (چربي‌هاي ترانس) كه اثر منفي بر كلسترول خون دارند، تهيه شده باشد.

- شكلاتي كه كيفيت بالاتري دارد، حاوي كاكائوي جامد بيشتري است. قهوه‌اي و يا قهوه‌اي تيره و براق است.

- از خريد شكلاتي كه سايه‌اي متمايل به خاكستري همراه با دانه‌هاي سفيد و يا سوراخ‌هاي كوچك بر سطح آن دارد خودداري كنيد.
 تشکر شده توسط : mehdi.abdn , Morteza , nazaninn , بی تـــا , شهرزاد , نازلی , # پریسا #
#3
Heart 
مدتی است محققان خوردن شکلات و بویژه نوع تلخ یا تیره و در واقع نوع خالص آن را توصیه می کنند. مطالعات جدید نشان داده اند شکلات و جزء اصلی آن یعنی کاکائو فوائد زیادی برای سلامت دارد.
شکلات در خالص ترین شکل خود به کاهش فشار خون ، بازگشت انرژی عضلانی ، بهبود کیفیت پوست و فراهم آوردن آنتی اکسیدان ها کمک می کند.
بهترین انتخاب ، خوردن مقدار کمی شکلات با کیفیت مطلوب است. و در صورتی که روزانه این مقدار کم را مصرف کنید از فوائد آن بر سلامت قلب بهره مند خواهید شد.
کاکائو جریان خون را بهبود بخشیده ، از چسبندگی پلاکت ها می کاهد ، که این به جلوگیری از ترومبوز عروقی (لخته شدن خون)">لخته شدن خون کمک می کند ، و بر کلسترول بد خون نیز اثر مثبت دارد. این تاثیر به ویژگی آنتی اکسیدانی کاکائو مربوط می شود که درکاهش التهاب ، عامل اصلی بسیاری از بیماری ها ، نقش دارد.
مطالعه دیگری که توسط محققان آلمانی انجام شده نشان داده است زنانی که هر روز نصف فنجان کاکائوی غنی شده می نوشیدند پوستی شاداب تر و مرطوبتر داشتند. بعلاوه پوست این زنان پس از قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش کمتر دچار قرمزی و التهاب شد.
جالب توجه اینکه فلاونوئید های موجود در شکلات به حفاظت پوست و افزایش جریان خون آن کمک میکند که این باعث افزایش صافی و شادابی پوست می شود.
اما محققان هشدار می دهند که شکلات سفید علیرغم طعم خوش مزه بودن هیچیک از این اثرات را بر سلامت ندارد زیرا دارای کاکائو ، جزئی که شکلات تیره را تا این حد استثنایی می کند ، نیست.
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
 تشکر شده توسط : baran , shokolat , farkhonde , نازلی , # پریسا # , movahedi
#4
خوردن یک تکه شکلات در روز فشار خون را کاهش می‌دهد

[تصویر:  chocolate1.jpg]

یک تحقیق جدید طولانی مدت محقق آلمانی نشان می‌دهد شکلات فشار خون را کاهش می‌دهد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به سطح پایینی می‌رساند.

روزنامه اتریشی استاندارد نوشت، شکلات‌های حاوی مقادیر زیاد کاکائو در صورتی که به اندازه اندک مصرف شوند، برای سلامتی مفید هستند. این نتیجه تحقیقی است که اکنون در مجله جامعه کاردیولوژی اروپا منتشر شده است.

این تحقیق ثابت می‌کند که خوردن یک تکه کوچک شکلات در هر روز فشار خون را کاهش می‌دهد و می‌تواند جلوی ابتلا به بیماری‌های قلبی را بگیرد.

محققان آلمانی این پژوهش را با آزمایش روی حدود 20 هزار نفر در سنین بین 35 تا 65 سالگی در محدوده زمانی دستکم 10 سال انجام داده اند.

آنها دریافته اند افرادی که شکلات بیشتری خورده اند (متوسط 7.5 گرم در روز) نسبت به افرادی که به طور متوسط فقط 1.7 گرم شکلات در روز خورده اند، فشار خون کمتری دارند و 39 درصد کمتر با خطر ابتلا به نارسایی های قلبی و سکته مواجهند.

تفاوت میزان شکلات مصرفی این دو گروه در روز کمتر حدود شش گرم بود که معادل یک قطعه در یک شکلات 100 گرمی است.

محققان بر این باورند که ماده فلاوانول در کاکائو اثر مثبتی بر فشار خون و سلامت قلب دارد. از این رو شکلات تلخ به خاطر داشتن مقادیر بیشتری از کاکائو، سالم تر است.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : shokolat , ارزو , # پریسا # , movahedi
#5
با توجه به توصیه روزافزون به مصرف کاکائوی تلخ، بر آن شدیم تا مروری بر خواص و مضرات این ماده غذایی داشته باشیم.

دانه کاکائو یکی از مواد غذایی است که بومی مناطقی از آمریکای مرکزی و جنوبی و آفریقا است. بومیان قاره آمریکا کاکائو را غذایی از جانب خداوند می‌دانند و برای مردم آن منطقه کاکائو بسیار مورد احترام است.

کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، حاوی پلی فنول‌ها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است، می‌باشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی - عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.

شکلات تلخ برای قلب مفید است- فواید مصرف شکلات تلخ - تاثیر شکلات تلخ بر کاهش خطر بروز نارسایی قلبی - شکلات تلخ برای بیماران کبدی خوب است - آشنایی با روش تهیه موس شکلات تلخ - شکلات تلخ بخورید - شکلات، این دوست داشتنی تلخ

همچنین فلاوونوییدهای موجود در کاکائوی تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق شده و خطر افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی را می‌کاهد. مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.

ترکیبات پلی فنیلی موجود در کاکائوی تلخ باعث بهبود روند خون رسانی بدن به ویژه بهبود خون رسانی به مغز و در نتیجه عملکرد مغز می‌شود به علاوه کافئین موجود در آن برای افزایش تمرکز نیز مفید است.

کاکائوی تلخ از پوست در برابر تاثیرات پیر کننده نور خورشید محافظت می‌کند. و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش می‌دهد.

کاکائوی تلخ در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی مانند یک مرهم عمل می‌کند و مصرف آن در کنار دارو می‌تواند در تسریع روند درمان این بیماری موثر باشد.

موارد احتیاط در مصرف کاکائوی تلخ

در افراد مبتلا به آلرژی‌های غذائی، شکلات‌های تلخ به‌دلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.

همچنین این شکلات‌ها در افرادی‌که مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.

برای افراد مضطرب نیز توصیه می‌شود مصرف این شکلات‌ها محدود شود، زیرا شکلات‌ها به‌دلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب می‌شوند.

با توجه به این‌که شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادی‌که زمینهٔ تبخال زدن دارند توصیه می‌شود کمتر شکلات مصرف کنند و با توجه به این‌که درصد مادهٔ خشک شکلات تلخ زیاد است در افراد مبتلا به این عارضه، محدودیت مصرف این نوع شکلات باید بیشتر رعایت شود.

بررسی‌های بلندمدت نشان می‌دهند که مصرف این نوع شکلات به‌دلیل داشتن کافئین زیاد در زنان مبتلا به بیماری فیبروکیستیک پستان باعث تشدید عوارض بیماری می‌شود.

کافئین اسیدمعده را افزایش می‌دهد، مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم‌معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند.

کافئین ماده‌ای محرک است و تأثیرات آن تا ۲۰ ساعت در بدن باقی می‌ماند. از این‌رو، افراد مبتلا به بی‌خوابی باید از مصرف این‌گونه شکلات‌ها خودداری کنند.

افرادی‌که کلیهٔ سنگ‌ساز دارند و همچنین افراد مبتلا به سیروز کبدی مصرف این نوع شکلات‌ها به ترتیب به‌دلیل داشتن اگزالات و مس زیاد توصیه نمی‌شود.

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : نازلی , # پریسا #
#6
برترین ها به نقل از هفت صبح : حقایق بسیاری درباره شکلات وجود دارد که شاید کمتر کسی آنها را بداند در این مقاله برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم.

کمتر کسی پیدا می شود که از خوردن شکلات لذت نبرد. این ماده غذایی پرخاصیت و خوشمزه، زمانی فقط در آمریکای مرکزی و جنوبی و جود داشت و بسیار مردم جهان آن را نمی شناختند. البته شکلات به شکلی که می شناسیم در طبیعت وجود ندارد، بلکه آن را از دانه های بسیار تلخ کاکائو فرآوری می کنند و محصول شیرینی را که می شناسیم از آن به دست می آورند.

[تصویر:  49188-882.jpg]



چقدر تنوع!

احتمالا شکلات محبوب ترین خوراکی در سراسر جهان است. این ماده غذایی، منبعی است که به سرعت می تواند انرژی را به بدن ما برساند. شکلات با بیش از 500 ترکیب گوناگون تولید می شود که طعم های مختلفی دارند. تعداد این ترکیبات، دوبرابر تعداد ترکیباتی است که از توت فرنگی یا وانیل به دست می آیند.

تولید فراوان، مصرف سرسام آور

به طور میانگین در هر سال بیشتر از 600 ههازر تن دانه کاکائو در سراسر جهان به مصرف می رسد. به گزارش برترین ها مصرف کنندگان در هر سال به طور متوسط بیشتر از 20 میلیارد دلار صرف خریدن شکلات می کنند. همچنین تولیدکنندگان شکلات هر سال حدود 40 درصد از بادام ها و 20 درصد از بادام زمینی های موجود در جهان را به مصرف تولید انواع شکلات می رسانند زیرا شکلات های مغزدار طرفداران فراوانی در جهان دارند.

ریشه شناسی واژه

واژه «شکلات» که ما امروزه در گفتارهای روزمره خودمان در زبان فارسی به کار می بریم، درواقع تلفظ فرانسوی واژه «چاکلت» است که درواقع از واژه «چوکولاتی» گرفته شده است که اقوام تمدن باستانی مایا آن را به معنای «آب تلخ» به کار می بردند. شکلات از دانه کاکائو گرفته می شود. نام این دانه در واقع همان «کاکائو» است که ما تلفظ می کنیم و از واژه مایایی «کاکاهواتی» گرفته شده است. این نام در زبان انگلیسی بر اثر اشتباه از Cacao به Cocoa تغییر پیدا کرده است. نامن علمی درخت کاکائو تئوبروما کاکائو» است که در زبان یونانی معنای «غذاهایی برای خدایان» دارد. درخت کاکائو نیازمند آب و هوایی گرم و مرطوب است و به وفور در غرب آفریقا (غنا، ساحل عاج و نیجریه) و برزیل یافت می شود.


انواع مراسم شکلاتی

حدود 3000 سال پیش، قبایلی که در جنوب مکزیک زندگی می کردند، شکلات را در هر زمانی می خوردند. مایایی های شکلات مایع را در هر مناسبتی، ازجمله نامزدی، ازدواج، غسل تعمید و حتی در مراسم تدفین می نوشیدند. مردمان تمدن های مایا و آزتک معتقد بودند که دانه های کاکائو از بهشت می آیند و در نتیجه برای کسی که آنها را بخورد قدرت و خردمندی به ارمغان خواهند آورد. آزتک ها کاکائو را با فلفل قرمز، آرد ذرت و قارچ های توهم زا مخلوط می کردند و جوشانده تلخی از آن به دست می آوردند.

دلار، یورو، دانه کاکائو

دانه های کاکائو در دوران باستان آنقدر ارشمند بودند که مکزیکی ها و مایایی های باستان و کمی بعد، مردمان تمدن های آزتک و تولتک، آن را به عنوان واحد پول در خرید و فروش های کوچک به کار می بردند. مثلا قیمت یک گوجه فرنگی بزرگ، یک دانه کاکائو بود و یک خرگوش معادل 10 و یک بره معادل 100 دانه کاکائو ارزش داشت. مالیات هایی که در هنگام فتح قلمروهای جدید گرفته می شدند همه بر حسب دانه های کاکائویی بود که در کیسه های حاوی 24 هزار دانه رد و بدل می شدند.

ادکلنی که در دهان آب می شود

در حالت عادی، عمر مفید شکلات های معمولی در دمای اتاق حدود یک سال است اما در فریزر می توان آن را به مدتی نامحدود نگهداری کرد. نقطه ذوب کره کاکائو که نوعی چربی است که از فشرده کردن دانه های سرخ شده کاکائو گرفته می شود اندکی کمتر از دمای بدن انسان است و به همین علت است که وقتی تکه ای شکلات را درون دهان می گذاریم بلافاصله ذوب می شود. کره کاکائو همچنین به عنوان کرمی برای ماساژدادن بدن هم به کار می رود. از شکلات همچنین در تولید عطریات هم استفاده می شود زیرا این ماده، بوی غلیظی دارد، درست مانند نان تازه پخته شده یا قهوه دم کرده.


ارزش غذایی شکلات

شکلات ماده غذایی بی ضرری است. اگر کسی بخواهد با خوردن شکلات خودکشی کند، باید دست کم 11 کیلو از آن را بخورد. همچنین هیچ نوع ایجاد حساسیتی در شکلات دیده نشده است. خوردن شکلات پیش از هر وعده غذایی می تواند اشتها را از بین ببرد و در نتیجه برای کسانی که رژیم می گیرند کمک خوبی است. خوردن شکلات، هورمونی به نام سروتین را در بدن آزاد می کند که باعث می شود شخص احساس آرامش و خوشحالی کند. برخلاف باورهای عمومی،میزان کافئین در شکلات اصلا زیاد نیست به طوری که مقدار کافئین موجود در 10 بسته شکلات با یک فنجان قهوه، برابری می کند. مصرف شکلات برای سگ سانان مهلک است زیرا تئوبرومین موجود در آن که برای انسان بی ضرر است می تواند روی سیستم عصبی سگ ها اثر بگذارد و ب اعث حمله های صرعی در آنها شود و در نهایت آنها را از پا درآورد.

مهاجرت شکلات

نخستین کسانی که محصولات شکلاتی را صادر کردند، راهبه های مکزکیی بودند که این کار را در سده 1700 میلادی برای دریافت کمک های خیرخواهانه انجام دادند. به گزارش برترین ها اروپایی ها نخستین بار هنگامی که کریستف کلمب دانه های کاکائو را در سال 1502 از جزایر کارائیب با خود به اروپا برد با آن اشنا شدند. سپس دریانوردان اسپانیایی از سال 1528 آغاز به حمل این دانه ها به اروپا کردند. امروزه شکلات سازان آمریکایی 750 میلیون لیتر را برای تولید شکلات مصرف می کنند کها ین مقدار به تنهایی از مجموع شیری که برای تولید پنیر و بستنی در آن کشور به کار می رود بیشتر است. درواقع آمریکایی ها نیمی از تمام شکلات هایی را که در جهان تولید می شود می خورند، یعنی حدود 4/1 میلیارد کیلوگرم شکلات در هر سال که می شود حدود 5/5 کیلوگرم در ازای هر نفر.

تولید انبوه آغاز شد

به گزارش برترین ها نخستین کارخانه شکلات سازی آمریکا در سال 1765 میلادی با نام والتر بیکر شروع به کار کرد. پودر کاکائو نخستین بار در سال 1828 ساخته شد. میلتون هرشی 19 ساله، در سال 1871 یک شکلات فروشی در فیلادلفیا باز کرد و سرانجام به تولید انبوه شکلات در آمریکا رسید به طوری که به او لقب «هنری فورد صنعت شکلات» را دادند. اکنون شرکت هرشی، قدیمی ترین و بزرگ ترین شرکت شکلات سازی در آمریکا است. دنیل پیتر سوئیسی پس از هشت سال تحقیق و تجربه، در سال 1875 موفق شد شکلات شیری بسازد. او نخستین محصولاتش را به همسایه خود، هنری نستله فروخت.

شکلات اختراع می کند

عامل اصلی اختراع فرهای مایکروویو درواقع شکلات بود. ماجرا از این قرار است که دانشمندان تلاش می کردند با استفاده از امواج مایکروویو، آشکارگر و رادارهای بهتری بسازند. در خلال جنگ جهانی دوم بود که دانشمندان تلاش کردند دستگاهی به نام مگنترون را که به همین منظور ساخته شده بود آزمایش کنند. در یکی از این آزمایشگاه ها، دانشمندی به نام پرسی اسپنسر در حالی که یک بسته شکلات در جیبش بود از جلو دستگاه گذشت. او متوجه شد که در لحظه عبور از جلو دستگاه، شکلات درون جیب او آب شد. به این ترتیب به این فکر افتاد که از مگنترون برای درست کردن غذا استفاده کند. او ابتدا با دانه های ذرت آزمایش کرد و نتیجه مثبت بود. سپس به سراغ درست کردن تخم مرغ رفت که بلافاصله منفجر شد و روی صورت او پاشید.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : najva , نازلی , shokolat , ارزو , # پریسا # , movahedi
#7
آیا می دانید چرا گفته می شود که شکلات تلخ بخورید؟

* مصرف مقدار کم شکلات تلخ در هر روز می تواند از بالا رفتن فشار خون جلوگیری کند.

* محققان آلمانی اعلام کرده اند که مصرف مقدار کم شکلات تلخ روزانه باعث پائین رفتن فشار خون می شود.

* این تحقیق که روی 44 نفر که از 56 تا 73 سال انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف مقدار کم شکلات تلخ که حاوی کالری پائینی است فشار خون این افراد را پائین برده و آنها نسبت به افرادی که شکلات شیری سفید رنگ خورده اند فشار خون کمتری دارند.

* مصرف مقدار بسیار کم شکلات تلخ که حدود 30 کالری انرژی دارد می تواند برای سلامت افراد مفید باشد و با وجود کالری کمش موجب چاقی نیز نمی شود.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
 تشکر شده توسط : ehlam , # پریسا #
#8
هنگام عصبانیت شکلات بخورید!

پژوهشگران انگلیسی مکانیزمی را یافتند که از طریق آن سطح پایین سروتونین منجر به بروز خشم می شود و نشان دادند که با خوردن شکلات و تخم مرغ می توان خشم را کاهش داد...
بارها پیش آمده است که صبح ها با بدخلقی از خواب بیدار شده اید. اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه کمبریج نشان دادند که بدخلقی به دلیل سطوح انتقال دهنده عصبی سروتونین است که وقتی فرد غذا نخورده باشد نوسان می کند استرسی که در اثر این نوسان ایجاد می شود منجر به بروز خشم و عصبانیت می شود.
این محققان به منظور دستیابی به این نتایج با استفاده از رزونانس مغناطیسی، تاثیرات سطوح سروتونین مغز 30 داوطلب سالم را در پاسخ به تحریکاتی چون چهره های خشمگین، غمگین و یا بیانات خنثی بررسی کردند.
در طول این تحقیقات، دانشمندان سطوح سروتونین داوطلبان را با دستکاری رژیم غذایی آنها تغییر دادند و به خصوص با استفاده از «تریپوفان»، ماده ای که برای تولید سروتونین مطلوب است و به اندازه کافی در سفیده تخم مرغ، بعضی از ماهی ها و شکلات وجود دارد این دستکاری را انجام دادند.
سپس با مشاهده فعالیت نواحی مختلف مغز دریافتند که سطوح پایین سروتونین، کورتکس جلوپیشانی را برای کنترل پاسخ خشمی که در بادامه مغز ساخته شده است به شدت دچار مشکل می کند.
این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند:«از دهه های قبل می دانستیم که «سروتونین» نقش مهمی در خشم و پرخاشگری ایفا می کند اما تنها از مدتی قبل فناوری را به دست آورده ایم که می تواند درون مغز را نگاه کند و روشی را که با آن این انتقال دهنده عصبی پالس های احساسی ما را تنظیم می کند مورد بررسی قرار دهد».

به گفته این محققان، هرچند این نتایج در مورد داوطلبان سالم به دست آمد باوجود این می توانند در خصوص علل بروز طیف وسعیی از اختلالات روانی که در آنها خشم یک عنصر مشترک است توضیح دهد.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
 تشکر شده توسط : ehlam , neda.n , سـاناز , najva , نازلی , shokolat , ارزو , # پریسا # , movahedi
#9
[تصویر:  kakaoo6.gif]

در فصل بهار هر روز یک تکه شکلات بخورید


سلامت نیوز: مصرف متعادل و روزانه شکلات در بهار به ویژه شکلات هایی که حاوی درصد بالایی کاکائو هستند، انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرده و خطر بروز برخی از بیماری ها را نیز کاهش می دهد.

عماد معصومی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: با تغییر فصل از زمستان به بهار، باید برخی از عادات تغذیه ای را تغییر داد و در واقع شیوه های تغذیه ای جدیدی را در پیش گرفت.
وی با بیان اینکه در فصل بهار به دلیل طولانی شدن تدریجی روز، نیاز بیشتری به تامین مناسب انرژی است، اظهار داشت: مواد غذایی مختلفی می توانند در طول روز، انرژی بدن را برای مدت زمان قابل توجهی تامین کنند که شکلات یکی از آنهاست.
معصومی تاکید کرد: مصرف متعادل و روزانه شکلات در بهار به ویژه شکلات هایی که حاوی درصد بالایی کاکائو هستند، انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرده و خطر بروز برخی از بیماری ها را نیز کاهش می دهد.
وی گفت: بیماری های قلبی، عروقی، دیابت و فشار خون ، از جمله مهم ترین نارسایی های هستند که مصرف متعادل شکلات های حاوی درصد بالای کاکائو، می تواند خطر بروز آنها را کاهش دهد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تاثیر کاکائو در کاهش خطر بسیاری از بیماری ها و مشکلات جسمی به اثبات رسیده است، یادآور شد: علاوه بر بیماری ها و مشکلات فیزیکی، کاکائو می تواند انسان را از لحاظ روانی نیز در وضعیت مناسبی قرار داده و بر روی خلق و خو و رفتار انسان تاثیر مثبت بگذارد.
معصومی خاطر نشان کرد: البته نباید در مصرف شکلات و کاکائو زیاده روی کرده چرا که مصرف بی رویه و زیاد این مواد می تواند برخی از تنظیمات بدن را دچار مشکل کرده و در بلند مدت نیز خطر بروز برخی از بیماری ها و نارسایی ها را افزایش دهد.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : نازلی , shokolat , # پریسا # , movahedi
#10
همه اینها درست اما شکلات و بطور کلی شیرینیجات قنادی برای ام اس مضر هستن.rolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyes
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
 تشکر شده توسط : najva , # پریسا # , movahedi
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,444 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,665 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,560 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,104 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,261 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,551 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,465 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,317 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,318 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,904 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست