2013/03/02, 11:37 AM
(2013/02/27, 08:27 PM)toktam* نوشته است: ...البته میشه بیشتر درست کرد و در فریزر نگهداری کرد فقط نمکش بیشتر باشه که یخ نزنه و حتما یه جوش هم خورده باشه و غلیظ شده باشه
دوست عزیز روش پیشنهادی شما به هیچ وجه مناسب نیست.
30ثانیه ترکیب در مخلوط کن و نهایت حدود 4دقیقه آماده سازی این مواد. آیا 5دقیقه زمان زیادی هست برای تهیه یه خوراک سالم؟!
همونطور که میدونیم فریز کردن باعث از بین رفتن خواص موادغذایی میشه. از طرفی وقتی یه جوش بخوره و نگهداری میکنیم تبدیل به غذای مونده و بیات میشه که باز هم مناسب نیست. مصرف نمک هم اندازه مشخصی داره.
برای سالم بودن قبل از هرچیز میبایست فرهنگ نگهداری مواد غذایی پخته شده در فریزر را دور انداخت.
یکی از دلایل اینکه گفته میشه رب گوجه فرنگی ضرر داره همینه که گوجه پخته میشه و مدت زیادی نگهداری میشه. نگهداری مواد خام برای مدت زمان مشخص مشکلی بوجود نمیاره.
البته میتونید این دستور را با حجم بیشتر درست کرده و برای مدت یک هفته در شیشه ای دربسته ریخت و در یخچال نگهداری کرد.
5 دقیقه در یک هفته زمان بسیار کوتاهی هست.
من هم ام اس داشتم.