ارسالها: 36
موضوعها: 3
تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر های اهدا شده: 11
تشکر های دریافت شده :47 بار در 21 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : --
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : سرزمین خدا
متاسفانه حدودای پنج ساله گوش راستم مرتب وزوز میکنه هر کاری هم که برا درمانش کردم متاسفانه علاجی نیافتم خیلی خیلی اذیتم میکنه مخصوصا" وقتای که سرکارم هستم ویا خسته میشم ویا میخابم ....
واضحتر بگم بیشتر از ام اسم اذیتم میکنه !
خدايا من در كلبه فقيرانه خود چيزي را دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري . من چون توئي دارم و تو چون خود نداري...
ارسالها: 85
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Mar 2011
تشکر های اهدا شده: 624
تشکر های دریافت شده :431 بار در 135 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 89
دكتر معالج : دکتر کریمی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مزرعه قارچهای سمی
ارسالها: 303
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Mar 2011
تشکر های اهدا شده: 5398
تشکر های دریافت شده :3865 بار در 1682 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : اسدپور
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مشهد
من یکبار حملم به صورت وزوزگوش بود
انگار یه حشره توگوشم بود حیلی تجربه بدی بود
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .
باورکن تا ببینی
بهار
ارسالها: 84
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Mar 2012
تشکر های اهدا شده: 344
تشکر های دریافت شده :270 بار در 85 پست
سال تشخيص بيماري : فعلا نامشخص
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
منم 15 سال هر دو تا گوشم وز وز میکنه,وز وز که چه عرض کنم یه صدای بلند شبیه صدای هواپیما یا موتور خونه میده یه هم صدای آرومم شبیه صدای شیر گاز هم میده.بعضی وقتا خیلی صداها بلند میشه بعضی وقتا هم کمتره.اوایل تحملش خیلی سخت بود ولی بعد یه مدت عادت کردم
ارسالها: 749
موضوعها: 120
تاریخ عضویت: Jun 2012
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
محل سکونت : تهران
یك متخصص گوش، حلق و بینی گفت: عفونت گوش خارجی در تابستان به علت شنا در استخرها و آب های آلوده شایع تر است.
دكتر عبدالحمید حسین نیا در گفت وگو با خبرنگار سرویس �سلامت� خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: عفونت گوش خارجی كه در تابستان به علت شنا در استخرها و یا آب های آلوده مثل چشمه های آب گرم و یا حتی چشمه های آب معدنی شایعتر است.
دكتر حسین نیا در ادامه تاكید كرد: عفونت گوش میانی در اثر عفونت های گلو و سینوس ها و یا عفونت بینی پدیدار می شود در كودكان بر اثر عفونت لوزه سوم حاصل می شود و به نام التهاب حاد گوش میانی است.
وی افزود: در عفونت گوش داخلی، حلزون گوش داخلی دچار عفونت می شود و ممكن است بر اثر یكی از عوارض گوش میانی باشد كه به گوش داخلی سوق پیدا كرده و یا ممكن است در اثر عفونت های مغز باشد.
این متخصص گوش، حلق و بینی در ادامه درباره عوامل تشدید این بیماری گفت: كسانی كه استعداد عفونت دارند رفتن آب در داخل گوش زمینه را ایجاد می كند كه این افراد توصیه می شود در استخر و رودخانه ها و دریا شنا نكنند چون اگر پرده گوش باز باشد و روزنه ای در مجرای گوش باشد با وارد شدن آب به داخل گوش حتی آب معدنی و یا آب استحمام سبب تشدید عفونت می شود.
دكتر حسین نیا در ادامه درباره بهترین روش خشك كردن گوش بعد از حمام، تاكید كرد: اگر بیمار در حالت سلامت باشد و پرده سالم داشته باشد، رفتن آب در گوش به طور بالقوه نمی تواند ایجاد مزاحمت كند، چون پرده سالم است و شخص زمینه قبلی نداشته و اگر آب یك اقیانوس هم در گوش برود نمی تواند مزاحمت ایجاد كند، با این وضع با گذاشتن یك پنبه خشك در ابتدای مجرای گوش موجب می شود آب كشیده شود و روش دیگر توسط گرمای سشوار بعد از حمام است كه روش مناسب برای خشك كردن مجرای گوش است.
دكتر حسین نیا در مورد استفاده از گوش پاكن تاكید كرد: در كشورهای پیشرفته روی این بسته ها نوشته شده از وارد كردن این وسیله در گوش اكیدا خودداری شود. اسم این وسیله سواپ است كه درواقع یعنی چوب نوك پنبه ای كه برای این ساخته شده كه اگر كرمی، پمادی باید روی نقطه ای از بدن مالیده شود با انگشت دست این كار صورت نگیرد و همین طور كسانی كه می خواهند مواد آرایشی به صورت بزنند از این وسیله استفاده می كنند این به این معنی نیست كه آن را در مجرای گوش فرو كنند زیرا موجب می شود پنبه آن در مجرای گوش باقی بماند و مجرای خارجی گوش را پاره كند به همین دلیل توصیه می شود از این وسیله كه به طور غلط نام گوش پاكن گرفته، استفاده نشود.
این متخصص در ادامه در مورد راه های پیشگیری از بیماری عفونت گوش، اظهار كرد: اگر صحبت از مجرای خارجی گوش است، آب هایی كه در آن شنا صورت می گیرد باید تصفیه شده و تمیز باشد و در ضمن كوشش شود كه آب به داخل گوش نفوذ نكند، در افراد سالم حساسیتی وجود ندارد ولی در مورد افرادی كه سابقه عفونت دارند باید در حمام پنبه را به وازلین آغشته كنند و در مجرای گوش قرار دهند تا آب در مجرای گوش نفوذ نكند.
وی در ادامه درباره علائم نشان دهنده بروز این بیماری، گفت: مجرای خارجی گوش به شدت دردناك می شود و اول به صورت تورم است و توصیه می شود كه سریعا به پزشك مراجعه شود. در مورد گوش میانی هم حتما به پزشك مراجعه كنند تا آنتی بیوتیك های لازم داده شود.
دكتر حسین نیا در ادامه اظهار كرد: در مورد مجرای خارجی گوش از انواع آنتی بیوتیك ها و كورتون ها و در مورد عفونت های گوش میانی از مسكن استفاده می شود. بهتر است از مصرف آسپیرین در این زمینه خودداری شود در این موارد استامینوفن و ایبوبروفن ارجح است، ولی چون بعضی از بیماری های گوش میانی ممكن است ویروس آنفلوآنزا در آن دخالت داشته باشد آسپیرین موجب التهاب آن می شود بنابراین مصرف آن توصیه نمی شود.
این متخصص گوش، حلق و بینی در پایان خاطرنشان كرد: عفونت ها ممكن است پیشرفت كننده باشند، در مورد گوش میانی اگر درمان نشوند پرده را سوراخ كرده و ممكن است استخوان ماسه ای آسیب و دچار التهاب شده و عوارض بعدی را به وجود آورد كه با درمان سخت تر و مشكلات پردامنه تری همراه باشد.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
تمیز کردن داخل گوش کار بهداشتی نیست
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۰
یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: تمیز کردن داخل گوش کار بهداشتی نیست و میتواند به گوش آسیب برساند.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، دکتر اصغر پیوندی با بیان این مطلب تأکید کرد: پاک کردن گوش باید در مواقع ضروری در درمانگاه و توسط کسی که کارشناس این کار است انجام شود.
وی با بیان این که گوش، خودش را تمیز میکند، افزود: لاله گوش را میتوان تمیز کرد ولی اینکه با گوش پاک کن یا هر وسیله دیگری سعی کنیم جرم گوش را خارج کنیم، بهداشتی نیست و به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر این که پاک کردن گوش در کودکان نیز به هیچ عنوان توصیه نمیشود، گفت: گاهی والدین وسوسه میشوند جرمی را که به راحتی می توان با یک قطره از بین برد را با گوش پاک کن تمیز کنند که این کار موجب گوش درد و التهاب شده و بیمار را از روند زندگی خارج میکند بنابراین دستکاری داخل کانال گوش به هیچ عنوان توصیه نمیشود.