امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حفظ سلامت دردوران بارداری
#1
مواظب باشید در دوران بارداری و بعد از آن چاق نشوید!

[تصویر:  ppufy9jbzdcp985g670.jpg]

بارداری، زمان مناسبی برای ایجاد سلولیت است. علاوه بر این، هر چه افزایش وزن در ایام بارداری بیشتر باشد، خطر افزایش سلولیت به میزان چشم گیری بالاتر خواهد رفت.
چگونه تولید سلولیت را در ایام بارداری کم کنیم؟
در ابتدا، این امر متأثر از تحولات هورمونی است. اما در نهایت، چگونه می‌توان این فرآیند را محدود کرد و چگونه می‌توان از شر سلولیت خلاص شد؟

چرا بارداری شرایطی مناسب برای تولید سلولیت است؟
به نظر می‌رسد که سلولیت به هورمون های جنسی زنانه، یعنی استروژن حساس است. ظاهر شدن سلولیت از ابتدای بلوغ آغاز می‌شود و با رویدادهای هورمونی تشدید می‌شود: روش های پیشگیری از بارداری و دیگر درمان های هورمونی، بارداری و شیردهی از جملۀ این رویدادها هستند. باید بدانید که استروژن باعث ذخیره سازی چربی می‌شود (ذخیرۀ انرژی)، و ذخیره ای برای ایام بارداری و شیردهی به شمار می‌رود.

تشکیل سلولیت باعث آبیاری نامناسب بافت ها می‌گردد، بنابراین انعطاف پذیری شان را از دست می‌دهند. در نتیجه، توده ها شکل می‌گیرند و بر روی پوست چین های به وجود می‌آید که ظاهری «پوست پرتقالی» پیدا می‌کند. و در آینده به خصوس در زمان بارداری، یک هورمون دیگر نیز نقشی مهم ایفا می‌کند و آن پرولاستین است.

این هورمون به طور طبیعی و برای آماده کردن پستان ها تولید می‌گردد. اما این هورمون نیز در تشکیل سلولیت همکاری می‌کند و باعث تشکیل ذخیرۀ سلول های چربی می‌شود، به طوری که احتباس آب در بافت های چربی را افزایش می‌دهد. و در نهایت، در آخرین هفته های بارداری، وزن و حجم نوزاد این پدیده را با فشرده کردن عروق خونی تشدید می‌کند. بازگشت وریدی متوقف می‌شود، این امر مانع گردش خون در مناطق مناسب برای جمع شدن سلولیت می‌گردد، این مناطق عبارتند از: ران ها، کپل ها و باسن. البته میزان احتمال بروز سلولیت در هر زنی، بستگی دارد به وضعیت فیزیولوژیک او (کارکرد ارگان های مختلف بدن) و میزان افزایش وزن او طی مدت بارداری.

توصیه های ضد سلولیت برای خانم های باردار
1. مراقب باشید که طی دوران بارداری زیاد وزن اضافه نکنید.

2. از افراط در مصرف چربی ها، به ویژه چربی های حیوانی و چربی های پنهان خودداری کنید (گوشت، پنیر، چیپس، سرخ کردنی ها، پیراشکی گوشتی، بیسکویت).

3. تغذیه تان را سرشار از امگا 3 کنید، دو بار در هفته ماهی بخورید، ترجیحاً ماهی های کوچک (ساردین، مارکو، ماهی آزاد). امگا3، فواید سه گانه ای دارد:
امگا 3 برای رشد مغز نوزاد مفید است، ضمناً هم در دورۀ بارداری و هم شیردهی به کم کردن وزن کم می‌کند و در نهایت خطر تولد کودک نارس را کاهش می‌دهد.

4. از مصرف بیش از حد نمک، پوشیدن کفش های پاشنه بلند، نشستن طولانی مدت و جمع کردن پاها پرهیز کنید زیرا این عوامل مانع از گردش مناسب خون

5. به طور مرتب یک فعالیت جسمی مناسب با وضعیت بارداری تان انجام دهید.

6. تا بیشترین زمان ممکن، شیردهی را ادمه دهید. شیردهی باعث کاهش سریع وزنی که طی بارداری اضافه شده، می‌گردد، سلولیت ها نیز کاهش می‌یابند. اما فواید شیردهی به این ختم نمی‌شود و آثار دیگری نیز دارد، از جمله: کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه و تخمدان و احتمالاً کاهش خطر پوکی استخوان. شیردهی بر کودک نیز اثر دارد، باعث افزایش رشد، پیشگیری از عفونت و کاهش احتمال چاقی های بعدی می‌گردد. ضمناً نباید محکم شدن پیوندهای میان مادر و فرزند طی ایام شیردهی را نباید از یاد برد.

 تشکر شده توسط : yummy , najva
#2

کد خبر: ۴۱۷۱۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۱ - ۰۴:۰۲
علمی پزشکی » بهداشت و درمان
یک متخصص بهداشت مادر و کودک گفت:
هیچ چیز مانند شیر مادر ، کودک را از بیماری های عفونی مصون نگه نمی دارد
یک متخصص بهداشت مادر و کودک گفت: شیر مادر در بهترین و مناسبت ترین تغذیه برای نوزاد است و هیچ چیز مانند آن، کودک را از بیماری های عفونی مصون نگه نمی دارد.
رحمان پرتوزاده متخصص بهداشت مادر و کودک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغذیه مناسب و اصولی در دوران کودکی نیازی مهم و ضروری برای رشد جسمی و حتی روانی است و هیچ نوع تغذیه ای مانند شیر مادر نمی تواند این نیاز را به طور کامل فراهم کند.

وی با بیان این که بروز بیماری های عفونی در نوزادان و کودکان بسیار شایع است، اظهار داشت: یکی از دلایل مهمی که بدن کودک را مستعد ابتلا به بیماری های عفونی می کند، تغذیه نامناسب و غیر اصولی از جمله عدم تغذیه کودک با شیر مادر است.

پرتوزاده تاکید کرد: در واقع شیرمادر بهترین و مناسب ترین تغذیه برای نوزاد است و هیچ چیز مانند آن، کودک را از بیماری های عفونی مصون نگه نمی دارد.

وی یادآور شد: شیر مادر تا یک سالگی بهترین تغذیه برای نوزاد است و موجب می شود نوزاد کمتر دچار عفونت های مختلف شود.
پرتوزاده خاطر نشان کرد: علاوه بر بیماری های عفونی، خطر بروز بسیاری دیگر از بیماری های غیر عفونی نیز با مصرف شیر مادر در دوران ابتدایی کودکی تا حد بسیار زیادی کاهش می یابد.

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#3
نکات سلامت برای کودک و مادر
بارداری، بدن خانم‌ها را از بسیاری بیماری و عوارض دور می‌کند و احتمال ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. ابتدا باید بدانید که اگر کودک‌تان زیاد گریه می‌کند و بهانه می‌گیرد علت‌اش چیست. برای این کار باید به پزشک مراجعه کنید داروهای ضد افسردگی که اصطلاحا «اس‌اس‌آر‌آی» نام دارند باید با دقت و مراقبت شدید در دوره بارداری مصرف شوند.


مجله شهرزاد:

بارداری، واکسن ام‌اس است

بارداری، بدن خانم‌ها را از بسیاری بیماری و عوارض دور می‌کند و احتمال ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. یکی دیگر از بیماری‌هایی که با به دنیا آوردن کودک می‌توانید خود را در مقابل آن‌ها ایمن کنید ام‌اس است. بیماری‌ام اس بر اثر یک التهاب در مغز و نخاع به وجود می‌آید و براساس اینکه بر چه قسمتی از اعصاب تاثیر می‌گذارد می‌تواند نقاط مختلفی را در بر بگیرد.

.jpg   1.jpg (اندازه: 17.91 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
اکثر تحقیقات مختلفی که در سال‌های اخیر درباره ام‌اس انجام شده‌اند نشان داده‌اند بارداری باعث ضعیف شدن بیماری‌ام اس می‌شود و احتمال ابتلا به آن را کاهش می‌دهد. تحقیق دیگری که اخیرا در بلژیک انجام شد هم همین را نشان داد. پرونده پزشکی تعداد زیادی از خانم‌هایی که به ام‌اس مبتلا شده بودند را در سراسر اروپا بررسی کردند. همه بیماران از یک محدوده سنی مشابه انتخاب شده بودند. تحقیقات نشان داد خانم‌هایی از محدوده سنی یکسان که قبلا وضع حمل کرده بودند به طور کلی کمتر به بیماری ام‌اس دچار می‌شدند. یعنی حداقل یک بار بارداری احتمال ابتلا به ام‌اس را تا بیش از ۳۰ درصد کاهش داده بود. در میان کسانی که به ام‌اس بدخیم مبتلا شده بودند – که معمولا به فلج منجر می‌شود –خانم‌هایی که قبلا زایمان کرده باشند، بسیار نادر بودند.

كودکتان را تکان ندهید!


.jpg   2.jpg (اندازه: 31.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
وقتی کودک شروع می‌کند به نق زدن و بهانه گرفتن، کار پدر و مادر در می‌آید! حالا باید بگردید و ببینید مشکل از کجاست. پوشک‌اش را باید عوض کنید یا وقت شیر خوردنش رسیده یا مشکل دیگری دارد. البته همیشه علت‌اش این چیز‌ها نیست. اکثر بچه‌ها وقتی حوصله‌شان سر می‌رود هم شروع به گریه کردن و بهانه گرفتن می‌کنند. در مقابل بی‌حوصلگی و بی‌تابی نوزادان یکی از رایج‌ترین عکس‌العمل‌هایی که پدر و مادر‌ها انجام می‌دهند این است که کودک را می‌گذارند روی پایشان یا او را در بغل‌شان تکان‌تکان می‌دهند که البته در خیلی از موارد هم ظاهرا جواب می‌دهد و کودک را آرام‌تر می‌کند.

ابتدا باید بدانید که اگر کودک‌تان زیاد گریه می‌کند و بهانه می‌گیرد علت‌اش چیست. برای این کار باید به پزشک مراجعه کنید چون بسیاری از کودکانی که مدام گریه می‌کنند ناراحتی روانی یا جسمی دارند. اگر مشکل اساسی وجود نداشت کافی است پدر و مادر با آرام کردن محیط و بدون نگرانی کودک‌شان را آرام کنند. اگر کودک بی‌حوصله و ناآرام است پس از مطمئن شدن از اینکه همه نیازهای او را برآورده کرده‌اید، کمی با او شوخی و بازی کنید تا سرگرم شود. تکان دادن کودک، به خصوص تکان‌های شدید یکی از مضر‌ترین روش‌هایی است که جدا باید از آن اجتناب کنید چون ممکن است به استخوان‌بندی، ستون فقرات و حتی مغز کودک آسیب برساند.


خــطر داروهـای ضـدافسردگی

داروهای ضد افسردگی که اصطلاحا «اس‌اس‌آر‌آی» نام دارند باید با دقت و مراقبت شدید در دوره بارداری مصرف شوند. این را یکی از جدید‌ترین تحقیقات گسترده که در آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد. این تحقیق نشان می‌دهد افزایش سروتونین در بدن باعث بالا رفتن ریسک زایمان‌های نارس یا زودرس و حتی در بعضی موارد اختلالات ژنتیکی می‌شود. براساس بررسی‌ها حتی استفاده از این نوع دارو‌ها می‌تواند عواقبی داشته باشد که در کوتاه مدت خودش را نشان نمی‌دهد. مثلا درصد قابل توجهی از فرزندان مادرانی که در دوره بارداری خود از اس‌اس‌آرآی‌ها مصرف کرده بودند در سنین بزرگسالی به بیماری‌های روانی مثل اوتیسم دچار شده بودند.

البته افسردگی یکی از عارضه‌هایی است که در زمان بارداری بیش از هر زمان دیگری گریبانگیر خانم‌ها می‌شود و داروهای سروتونینی هم یکی از رایج‌ترین راه‌های درمان افسردگی است ولی جدا باید راه جدیدی برای مقابله با آن در دوره بارداری پیدا کرد. دکتر آلیس دومار، سرپرست گروه بزرگی از متخصصان و دانشجویان که این تحقیقات گسترده را انجام دادند، می‌گوید: «بر اساس بررسی آمار ۲۰ سال گذشته این دسته از دارو‌ها خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف در بچه‌ها را تا ۴۰۰ درصد افزایش داده‌اند. پس این یک زنگ خطر جدی است.»


نرمـش‌های دوره بــارداری

متخصصان و پزشکان مدام تاکید می‌کنند که دوره بارداری به معنی زمان بی‌تحرکی و نشستن نیست و بی‌تحرکی و اضافه وزن بیشتر از حد معمول در این دوره باعث می‌شود خوش اندام شدن پس از زایمان سخت‌تر و سخت‌تر شود. البته بدن هر خانمی ویژگی‌های خودش را دارد و میزان نرمشی که در طول روز نیاز دارد به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. مثلا یک ورزشکار زن حتی در دوران بارداری‌اش هم می‌تواند دویدن نرم را در تمرین‌های روزانه‌اش داشته باشد ولی کسی که بدن آماده‌ای ندارد نباید زیاد به خودش فشار بیاورد.

برای اینکه بدانید چه تمرین‌هایی مناسب شماست بهتر است ۵ نکته اساسی را به یاد داشته باشید: ۱. نباید بدن‌تان بیش از حد گرم شود. ۳/۳۸ حداکثر دمایی است که می‌توانید به آن برسید. اگر بدن‌تان گرم‌تر شود برای کودک‌تان خطرناک است. بنابراین باید از ورزش سنگین و در گرما خودداری کنید. ۲. بدن شما خودش بهترین راهنمای شماست که چگونه نرمش کنید. اگر می‌بینید زیاد به شما فشار می‌آید یا تحمل تمرینی که انجام می‌دهید را ندارید آن را سبک‌تر کنید. از حرکت‌های سریع و دشوار پرهیز کنید.۳ـ می‌توانید از طریق کنترل ضربان قلب هم فعالیت‌تان را بررسی کنید. ۱۴۰ تپش در دقیقه حداکثر سرعتی است که می‌توانید به آن برسید. البته نباید ناگهان تا این حد بالا بروید یا روی این سرعت ناگهان ورزش را‌‌ رها کنید. ۴. موقع ورزش یا در مواقع دیگر نباید زیاد روی پشت‌تان دراز بکشید یا فشار بیاورد چون این فشار به سیاهرگ‌های شما منتقل می‌شود. ۵. بعضی خانم‌ها به تمرین‌ با وزنه عادت دارند. تمرین‌های این‌چنینی اگر سبک باشند مسئله‌ای ندارد ولی نباید فراموش کنید که به طور معمول نباید اجسام بیشتر از 10 کیلوگرم را بلند کنید.

پروبیوتیکـ‌ها دافع اگزما هستند

مطالعه جدیدی که به تازگی در فنلاند انجام شده است نشان می‌دهد نوزاد مادرانی که در دوره بارداری و همینطور دوره شیردهی‌شان بیشتر از پروبیوتیک‌ها تغذیه کرده‌اند کمتر دچار تحریکات پوستی و عارضه‌هایی مثل اگزما می‌شوند. دست‌اندرکاران این تحقیق پیش‌بینی می‌کنند احتمالا این اثر پروبیوتیک‌ها به دلیل نقشی است که در متعادل کردن تجمع باکتری‌ها در شکم دارند. به این ترتیب آن‌ها از طریق گلبول سفید خون مادر و همینطور سلول‌هایی که بعدا از طریق شیردهی از بدن مادر به بدن کودک منتقل می‌شوند، از بدن نوزاد حفاظت می‌کنند.

برای انجام این تحقیق، ۲۴۱ مادر را در دوران بارداری و شیردهی‌شان انتخاب کردند و هر روز یک لیوان مغذی حاوی آب و پودر مخلوطی از پروبیوتیک‌ها دادند. همه این مادران از میان کسانی انتخاب شده بودند که سابقه آلرژی داشتند. بنابراین نوزاد این دسته از خانم‌ها بیشتر خطر ابتلا به اگزما و التهاب‌های پوستی را داشتند. آن‌ها تمام طول بارداری و دو ماهه اول شیردهی‌شان را از این پروبیوتیک‌ها مصرف کردند. انتظار می‌رفت که ۷۱ درصد از متولدین این مادران به اگزما دچار شوند ولی نتیجه این بود که فقط ۲۹ درصد دچار عارضه پوستی شدند. سرپرست گروه تحقیقاتی گفت آن‌ها اثرات مصرف کامل پروبیوتیک‌ها را فقط از یک جنبه بررسی کرده‌اند و ممکن است این کار فواید متعدد دیگری هم داشته باشد که البته بسیاری از آن‌ها شناخته شده است.

همه خطرات سزارین

یکی از مسائلی که ذهن بسیاری از خانم‌ها را در دوره بارداری درگیر می‌کند، این است که برای به دنیا آوردن کودک‌شان باید زایمان طبیعی را انتخاب کنند یا رو به عمل سزارین بیاورند. البته در صورت وجود برخی بیماری‌ها و مشکلات سزارین ضرورت پیدا می‌کند ولی بسیاری از خانم‌ها سزارین را انتخاب می‌کنند چرا که فکر می‌کنند درد و ناراحتی کمتری دارد ولی عوارض بعد از زایمان سزارین را اگر در نظر بگیرند شاید نظرشان عوض شود. به هر حال، سزارین یک عمل جراحی بزرگ است که احتمال خونریزی و عفونت بعد از عمل را افزایش می‌دهد، علاوه بر این عوارض ناشی از بیهوشی نیز بیمار را تهدید می‌کند.

دکتر طراوت فاخری در این باره می‌گوید: «آگاهی نسل جوان درباره سزارین کم است و اطلاع‌رسانی کامل صورت نگرفته است و از روی ناآگاهی است که گاهی خانم‌ها سزارین را انتخاب می‌کنند.» او می‌گوید بسته نشدن لوله‌های رحم یکی دیگر از خطرات سزارین است که اطلاع کافی درباره آن وجود ندارد: «در برخی موارد بعد از سزارین، رحم به درستی جمع نمی‌شود و گا‌هی در بارداری‌های بعدی باید رحم را خارج کرد.» این در حالی است که زایمان طبیعی خطرات و عوارض به مراتب کمتری دارد. دکتر فاخری می‌گوید: «تعداد نوزادانی که به شیوه زایمان طبیعی متولد شده و باید در دستگاه نگهداری شوند به مراتب کمتر از نوزادانی است که با عمل سزارین به دنیا آمده‌اند.»

تاثیرلکنت زبان در یادگیری


.jpg   3.jpg (اندازه: 28.65 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
اختلال در گفتار و لکنت زبان در بسیاری از کودکان رایج است ولی بسیاری از پدر و مادر‌ها اصلا تا چندین سال آن را جدی نمی‌گیرند. بچه‌ها معمولا از حدود یک سالگی شروع به صحبت کردن می‌کنند. در ابتدا فقط چند کلمه را یاد می‌گیرند و به تدریج تا ساختن جمله در زبان پیشرفت می‌کنند. در ماه‌های اول که کودکان با دشواری صحبت می‌کنند سخت است ولی پس از گذشت مدتی می‌شود تشخیص داد که آیا آن‌ها لکنت یا اختلال در بیان کلمات دارند یا خیر. در 2 سالگی کودکان باید بتوانند جمله بسازند و اگر در این زمان آن‌ها در گفتار مشکل داشتند نباید به راحتی از کنار آن گذشت چرا که اگر مشکلات گفتاری برطرف نشود می‌تواند در آینده منجر به اختلال در یادگیری کودک شود. مشکلات فلجی و ارگانیکی عواملی است که می‌تواند موجب لکنت شود.

درمان این دسته از مشکلات می‌تواند به وسیله متخصصان از یک تا 2 سالگی آغاز شود که البته در این دوره مستقیم نیست و به صورت مشاوره‌ای از طریق پدر و مادر انجام می‌شود. مشکل تاخیر در گفتار هم باید بعد از 2 سالگی مورد بررسی قرار گیرد. داشتن دشواری در تلفظ کلمه‌ها هم یکی دیگر از مواردی است که در بعضی از کودکان دیده می‌شود که البته برای پرداختن به آن باید تا ۴ یا ۵ سالگی صبر کرد چون ممکن است برطرف شود ولی اگر نشد متخصص مستقیما در تماس با کودک به درمان آن اقدام می‌کند.

وقتی پدر و مادر دعوا می‌کنند


.jpg   4.jpg (اندازه: 28.83 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
همه آدم‌ها به تجربه در زندگی درمی‌یابند که با گذر زمان بسیاری از مشکلات رفع و اختلافات حل می‌شود. اما بچه‌های کم سن و سال این را نمی‌دانند. اگر مرد یا زنی با همسرش اختلاف نظر دارد و مشغول بحث یا مشاجره با اوست در ناخودآگاهش می‌داند که این اختلاف تمام زندگی نیست، چیزهای دوست‌داشتنی هم بین او و همسرش وجود دارد و این بحث قرار نیست همه چیز را نابود کند. به هر حال حتی بین کسانی که بهترین روابط را با هم دارند هم اختلاف نظر وجود دارد ولی بچه‌ها دقیقا عکس این فکر می‌کنند و هنگام جر و بحث پدر و مادر که خودشان مشغول مشاجره با هم هستند بیشتر از آن‌ها استرس، نگرانی و ناراحتی دارند.

این جر و بحث‌ها اگر شدید باشد و زیاد در مقابل کودک تکرار شود ممکن است تاثیرات عمیق و جبران‌ناپذیری روی او داشته باشد. کاری که باید بکنید این است که اختلافات‌تان را در مقابل فرزندتان بروز ندهید. اگر می‌خواهید درباره چیزی بحث کنید با همسرتان به گوشه‌ای بروید و از جر و بحث کردن جلوی کودک‌تان به خصوص اگر کم سن و سال باشد، بپرهیزید. چیزی که نباید فراموش کنید این است که در خانه وقتی درباره هر چیزی با همسرتان بحث می‌کنید نباید احساساتی شوید، خشم را در چهره‌تان نمایان کنید یا صدای‌تان را بالا ببرید. حداقل اگر هم جلوی کودک‌تان بحث می‌کنید تمام تلاش‌تان را بکنید که همه صحبت‌ها را در عین آرامش و خونسردی انجام دهید
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : sargol
#4

نكاتي درباره سلامت جنين و مادر


*به منظور حفظ سلامت جنين و مادر، مصرف غذاهاي آماده، چرب، پر ادويه و سرخ كرده در دوران بارداري بايد به حداقل برسد.
*داشتن تغذيه سالم در دوران بارداري سلامت نوزاد پس از تولد را تضمين مي كند.

* پروتئين ها، كربوهيدراتها و ويتامين A بايد در 3 وعده اصلي غذايي زنان باردار قرار گيرد

*شير، ماست و پنير حاوي در صد بالايي پروتئين و كلسيم است كه 3 تا 4 ليوان شير در دوران بارداري بايد مصرف ‌شود.

*ميوه و سبزيجات تازه سرشار از ويتامينA هستند كه بايد در برنامه غذايي زنان باردار قرار گيرند.

* طبق جدول، زنان حامله در دوران باداري بايد بين 10-12 كليوگرم اضافه وزن داشته باشند كه اين رقم در زنان لاغر بيشتر و در زنان چاق كمتر است

*در 3 ماهه نخست بارداري با تجويز پزشك بايد روزي يك عدد قرص اسيد فوليك و 3ماهه دوم و سوم روزي يك عدد قرص آهن مصرف شود.

*بهداشت، سلامت و پوشش در دوران بارداري از اهميت بالايي برخوردار مي باشد و زنان باردار بايد به آن توجه بيشتري كنند.

*وزن نوزاد در هنگام تولد به تغذيه مادر و عوامل ژنتيكي و جسه پدر و مادر بستگي دارد.

*وزن طبيعي نوزاد هنگام تولد 3كيلو و 400 گرم تا 500 گرم است. تولد نوزادان با وزن 4كيلوگرم به بالا به دليل بيماري مادراز جمله ديابت است كه در دوران بارداري به آن توجهي نشده است.

*كودكاني كه در شيرخوارگي اضافه وزن دارند در دوران نوجواني نيز چاق هستند و بيماري‌هاي مختلفي آنها را در بزرگسالي تهديد مي‌كند.

منبع:سلامت نيوز
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : paeazan
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سلامت کبد # پریسا # 9 13,936 2017/07/15, 12:09 PM
آخرین ارسال: شهرزاد
  بهداشت و سلامت موها - رفع مشکلات موها mojtaba2iran 36 32,387 2016/02/17, 11:39 PM
آخرین ارسال: nahid
  بهداشت و سلامت چشم ها- مشکلات چشمی شفا یافته 56 58,533 2015/12/14, 01:03 PM
آخرین ارسال: nahid
  ماساژ ۶ نقطه پا به سلامت شما کمک می کند نازلی 1 2,323 2015/09/06, 10:04 PM
آخرین ارسال: Sajjad
  سلامت و زیبائی پوست **** 87 74,233 2014/04/25, 03:25 PM
آخرین ارسال: سالومه
  تأثیر ماه تولد روی سلامت و طول عمر نازلی 30 21,531 2014/04/08, 10:11 AM
آخرین ارسال: MoNa rajabi
  بهداشت و سلامت دندان ها Morteza 56 34,822 2014/01/22, 07:35 PM
آخرین ارسال: paeazan
  سلامت قلب و عروق kaj 7 8,534 2013/10/19, 12:32 AM
آخرین ارسال: شيدا رها
  حفظ سلامت ناخن‌ها - تشخیص بیماری ازروی ناخن ها مـه ســـا 24 22,274 2013/07/31, 12:32 AM
آخرین ارسال: رامنا
  بهداشت و سلامت گوش ها نازلی 15 12,148 2012/12/10, 09:20 PM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان