2014/01/23, 01:57 PM
بچه ها انقد سخت نگیرید گفتن بیماریتونو! من دو سال ام اسم تشخیص داده شده الان 5 ماهه عقد کردم!! همسرم بهم میگفت از کجا معلوم قبل از اینکه به تو حمله بخواد دست بده من سالم مونده باشم، تصادف نکرده باشمو ...
ازدواج و ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/01/23, 01:57 PM
بچه ها انقد سخت نگیرید گفتن بیماریتونو! من دو سال ام اسم تشخیص داده شده الان 5 ماهه عقد کردم!! همسرم بهم میگفت از کجا معلوم قبل از اینکه به تو حمله بخواد دست بده من سالم مونده باشم، تصادف نکرده باشمو ...
خوب لیداجان شمابایدخدارو شکرکنی به دلیل این آدم بزرگ در زندگیت،خیلی کم پیدامیشه..من باyas موافقم،راستش من هم دختر خونم،خواستگار به روش سنتی میاد بایدباهاشون درمیون بزارم و تاززه اونوقتــــــــه که چشم هــــا گرد،پاها مضاعــف به هدف فرار رابر قرارترجیح دادن...!
![]() ![]() ![]() ![]()
...
2014/01/23, 04:18 PM
(2014/01/23, 01:45 AM)لیلی آسمانه نوشته است: بابا جان ام اس رو ول کنین آدم حسابی پیدا کنین بعد انقدر ام اس،ام اس کنین سلام این داستانت ربطی به ازدواج نداشت من تازه خدا بهم دختر داده باید بگم که خیلی داستان قشنگی بود و خیلی روم تاثیر گذاشت اینم بگم همه مردها اینجوری نیستن با همه این حرفها همون اول اگه زن ومرد تمام خواستهاشونو بگن خیلی راحتتر زندگی میکنن من ام اس دارم وهمسرم هم هیچ مشکلی با این موضوع نداره بابت داستانت ممنون
با هم بخندیم
![]() به هم نخندیم ![]()
2014/01/23, 04:19 PM
دوستای من سالمم هستن...ازدواجم کردن...والا هرروز زنگ میزنن خونه ما دردودل که مونا جون شوهرمون دیشب دعوا کرد...
نمیدونم...شوهرمون اینکارو کرد حرصم دراومد...اینو گفت اینجوری کرد همشون میگن شوهر نکنیااااااااااا که بدبختی ![]() ![]()
2014/01/23, 09:46 PM
با عرض پوزش اینقدر بدم میاد از اینایی که تا چشمشون به یه دختر مجرد میفته برای اینکه دلش نسوزه و احساس کمبود نکنه هی از ازدواج بد می گند و به طرف میگند خوب کردی ازدواج نکردی و بدبخت نکردی خودت رو و از این حرفا!
![]() با این کارشون باعث میشند آدم حس بدتری بهش دست بده مامان من که تا به یکی از این موارد میرسه رک و راست میگه خب اگه اینقدر بدبختی و ازدواج اینقدر بده برو طلاق بگیر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "حبابها همیشه قربانی هوای درون خودشان هستند!"
2014/01/23, 10:42 PM
خوبه!هنوز دوستان دارن درمورد ازدواج صحبت میکنن!ماشااله به اینهمه پشتکار!من که بیخیالش شدم.باخودم گفتم از ازدواج بمن خیری نمیرسه لااقل شر هم نرسه
![]()
2014/01/24, 12:09 PM
(2014/01/23, 09:46 PM)OMG! نوشته است: با عرض پوزش اینقدر بدم میاد از اینایی که تا چشمشون به یه دختر مجرد میفته برای اینکه دلش نسوزه و احساس کمبود نکنه هی از ازدواج بد می گند و به طرف میگند خوب کردی ازدواج نکردی و بدبخت نکردی خودت رو و از این حرفا!سلام دوست خوبم خودمم اینارو میدونم.....اما زدم به بیخیالی وگرنه همه ما میدونیم که ازدواج انقدرام بد نیس... یدک کشیدن اسم این بیماری،خیلی از موقعیتامونوازمون گرفته.... هممون میدونیم که چه دردیه...پس بیخیال
2014/01/27, 12:37 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/27, 12:39 AM، توسط majidkazem.)
سلام.
منم الان نیاز به کمک شما دارم. من یه دختر عاشقانه دوست دارم.الان فهمیدم ام اس داره.اما این عشق و نه تنها کمرنگ نکرده بلکه منو مصرتر هم کرده >اما مشکل اینجاست که خانوادم فک میکنن من از پس مخارج اون بر نمیام.من خیلی سایتها رو مطالعه کردم.الان سالمه و داره درسشو میخونه منم سر کار میرم و دارم حسابی کار میکنم .پولدار نیستم اما دوسش دارم.میترسم نتونم نیازاشو براورده کنم و زندگیشو خراب کنم.دوستان کمک میخوام .البته جسمن سالمه و به نظر من مشکلی نداره.رومم نمیشه دربارش باهاش حرف بزنم.این ایمیل منه میخوام نظراتتون و بهم بگین.ممنونم.m_kazem1988@yahoo.com
متاهل شدن یعنی مسیولیت
یعنی دوست داشتن وفادار بودن اگر جنم اینها رو داری برو جلو ![]()
2014/01/27, 08:32 AM
آره خیلی ها هستند که با حرفاشون باعث امیدواری میشن
ولی همین که وقت عمل میشه دنبال هرجور بهونه ای می گردن تا خودشون رو راحت کنن و طرفشون رو بدبخت
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
داستان ازدواج یک ام اسی | آذرستون | 36 | 29,807 |
2020/07/18, 08:37 PM آخرین ارسال: یاسمین123 |
|
بیماری خود را قبل از ازدواج با همسر آینده مطرح کنید | آیدا | 35 | 15,469 |
2019/12/01, 08:57 PM آخرین ارسال: آرزو |
|
نحوه برخورد خانواده همسر پس از ازدواج | عمومهربان | 76 | 52,408 |
2017/07/26, 09:57 PM آخرین ارسال: famoon |
|