2012/11/19, 09:11 AM
اینکه ام اس دارمو نگفتم
گاهی سکوت برای بقا لازمه ؛نشکونش
ازدواج و ام اس
|
||||||||||||||||||
2012/11/19, 09:34 AM
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی... اینکه ام اس دارمو نگفتم خوب کاری کردی کسی از فردا خبر نداره توکلت به خدا
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
2012/11/19, 11:34 AM
به نظرمن قبل ازازدواج بایدبه کسی که میخواهی برای شریک زندگی انتخاب کنی واقعیت راگفت چون بااین پیشرفت علوم ازجمله پزشکی طرف مقابل براش مهم نباشه اخه قبلاحتی برای خود پزشکان هم ام اس معضل بودولی حالادرمانش اسان شده
2012/11/19, 07:24 PM
به نظر منم باید گفت.کسی ک بخاطر ام اس تو رو نخواد همون بهتر که از اول بفهمه و بره.نگفتن همیشه این استرس و داره که نکنه بفهمه و............گفتن همیشه بهتره تا نگفتن حتی به قیمت از دست دادن کسی که با تمام وجود دوستش داری
نه به نظر من اگه بگم نگاه طرف عوض میشه شاید واقعا این اتفاق نیفته ها ولی من اینطوری فکر میکنم.
الان اون داره مثل یه آدم عادی باهام بر خورد میکنه منم مثل یه آدم عادی رفتار میکنم و با ام اسم میجنگم که خودشو نشون نده .به نظر من این بهترین کاره که میتونم انجام بدم این فقط ممکنه نظرمن باشه اشتباه یا درست!!!! ![]() اینا فقط شعاره که کسی که میخواد به خاطر بیماری نباشه ازهمون اول نباشه بهتره و.... منم اگه بودم یعنی هر آدم سالمی نه فقط من هرگز حاضر نبودم با یه بیمار ازدواج کنم هرچقدم عاشقش باشم این قانون طبیعته چرا خودمونو گول بزنیم .چقد الان عشقا صادقانه و واقعیه که این چیزارو بخوایم بگیم؟ انقد که مادیات مهم شده متاسفانه عشق فقط حرف شده و توی زبونا میاد نه از ته دل.باید واقیتو دید کور که نیستیم بگیم نمیبینیم ![]()
بله زیستن با این مردمان دردناک است تو هر زمینه . موفق باشی عزیزم چون ممکن فردا برای طرف مقابل آدمم یه اتفاقه غیر قابل پیش بینی بیافته چرا که نه ؟؟؟!!!!!!!! هان ؟ از هیچی خبر نداریم از هیچی
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
2012/11/21, 02:59 AM
به نظر من که اصلا نمیشد نگفت. چه از لحاظ منطقی چه وجدانی. من گفتم و ازش خواستم بره دنبال زندگیش
![]() ![]() شکر خدا نرفت. حالا هم کامل براش توضیح میدم هروقت چیزی پیش میاد و با آگاهی کاملی که ایجاد میشه برام بهترین همراه و یار و یاوره خدا حفظش کنه
ما برای فروریختن آنچه کهنه شده است، آفریده شده ایم
در ما دمیدند که طغیانگر و شورش آفرین باشیم... ![]()
2012/11/21, 03:10 AM
درسته تا قبل از اینکه بگیم به طرف مقابل باهامون مثل یه ادم سالم رفتار میکنه
طرف مقابل ما هم این حقو داره بدونه کسی که داره بهش وابسته میشه یکم شرایطش با یه ادم سالم فرق داره برا خود ما هم بگیم اولش بهتره. چون مدام این فکر باهامون نیست که اگه بهش گفتم و رفت چی؟ اگه بگیم و طرف مقابل با اینکه بدونه مریضیم دوسمون داشته باشه و بمونه بهتره. از کجا معلوم بهش وابسته بشیم و بعد بفهمه و نره. اونموقع ادم داغون میشه
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
2012/11/21, 08:57 AM
به هر حال هرکی یه نظری داره و هرکس صلاح خودشو بهتر از دیگری میدونه .
![]() ![]()
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
داستان ازدواج یک ام اسی | آذرستون | 36 | 30,204 |
2020/07/18, 08:37 PM آخرین ارسال: یاسمین123 |
|
بیماری خود را قبل از ازدواج با همسر آینده مطرح کنید | آیدا | 35 | 16,038 |
2019/12/01, 08:57 PM آخرین ارسال: آرزو |
|
نحوه برخورد خانواده همسر پس از ازدواج | عمومهربان | 76 | 53,229 |