امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آندروژن ها می توانند درمان موثر برای ام اس باشد
#1




تستوسترون و مشتقات آن می تواند یک درمان موثر در برابر بیماری های میلین مانند ام اس را تشکیل دهند، نتایجی که یک مطالعه انجام شده توسط محققان در آزمایشگاه D'Imagerie و علوم اعصاب شناختی (CNRS / دانشگاه استراسبورگ)، نشان می دهد. میلین غلافی است که محافظت از فیبرهای عصبی را بر عهده دارد و اجازه می دهد تا سرعت پالس های عصبی افزایش یابد. نقص در تولید میلین یا تخریب آن باعث بیماری جدی است که برای آن هیچ درمان موثری وجود ندارد. محققان نشان داده اند که مغز که فیبرهای عصبی آن دمیلینه شده اند ، تستوسترون و یک آنالوگ مصنوعی باعث بازسازی الیگو دندروسیتها، سلولهای مسئول میلین سازی شده و بازسازی میلین در آنها تحریک شده است. این کار در ماه ژانویه 2013 در مجله علوم مغز منتشر شده است.

ام اس یک بیماری تخریب میلین است که با التهاب شدید سیستم عصبی مرکزی همراه است. که حدود 80،000 نفر در فرانسه، به آن مبتلا هستند.
ام اس همچنین شناخته شده است که به اجزاء هورمونی مربوط است. در واقع، زنان دو برابر مردان مستعد هستند، حتی اگر پیش آگهی این بیماری برای مردان بدترباشد. علاوه بر این، مشاهده شده است که زنان باردار مبتلا به MS در دوران بارداری زمانی که سطح هورمون ها بالا هستند شرایط بهتری دارند. این تیم به رهبری دکتر سعید قندور اثر حفاظتی تستوسترون بر الیگو دندروسیتها را نشان داد اند.

برای این مطالعه، محققان در مرحله اول دمیلینه شدن مزمن رشته های عصبی در مغز موش را ایجاد کردند. برای انجام این کار، آنها cuprizone،که یک مولکول از مس است،را به رژیم غذایی موش اضافه کردند. موش ها پس از آن دمیلینه شدن مزمن را به نمایش گذاشتند ، مشابه مشاهده شده در مرحله پیشرفته MS . سپس آنها با تستوسترون به مدت 6 تا 9 هفته تحت درمان قرار گرفتند. مشاهده شد به عنوان نتیجه، فیبرهای عصبی یک بار دیگر دارای میلین شد و نشانه های خود را به طرز چشمگیری کاهش داد . اثرات مشابه ای با استفاده از آنالوگ هورمون تستوسترون مصنوعی،( 7-آلفا-متیل-19-نورتستسترون ) به دست آمد.

سپس محققان نشان دادند که این آندروژن ها در تحویل سلولهای بنیادی عصبی به الیگو دندروسیتها و ترویج سنتز میلین الیگو دندروسیتها نقش دارند، سپس آنها با تکرار این آزمایش، اما این بار با استفاده از دو گونه موش تراریخته: یکی با یک گیرنده آندروژن جهش یافته و دیگری با یک گیرنده آندروژن که به طور انتخابی در سیستم عصبی مرکزی غیر فعال شده بود. در این موش های غیر حساس به آندروژن، تستوسترون میلین سازی فیبرهای عصبی را تحریک نکرد.

این نتایج شناسایی گیرنده آندروژن به عنوان یک هدف درمانی امیدوار کننده برای درمان بیماری هایی مانند MS پیگیری کرد. آنها راهی را گشوده اند برای استفاده از آندروژن از جمله آنالوگهای تستوسترون مانند MENT ، که به خوبی در انسان برای ترویج بازسازی میلین قابل تحمل است. این کار علاوه بر این امکان استفاده از تستوسترون خون را به عنوان نشانگرهای زیستی برای ارزیابی پیشرفت بیماری دمیلینه فراهم می سازد.

Source: CNRS/Université de Strasbourg
 تشکر شده توسط : sargol , ghaside , joker , علیرضا 2
#2
ای بابا حالا تستسترون از کجا بیاریم sad2confusedlaughing3
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس
#3


تهران / واحد مرکزی خبر / علمی 1391/11/14
براساس نتایج آخرین تحقیق دانشمندان فرانسوی ، هورمون تستوسترون می تواند با کمک به بازسازی سلول های سازنده میلین ، عوارض بیماری ام اس (مالتیپل اسکلروز ) را کاهش دهد.
گروهی متشکل از محققان موسسه ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه و مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه به تازگی با آزمایش بر روی موش ها به این نتیجه رسیده اند که هورمون تستوسترون به بازسازی سلول های سازنده میلین کمک می کند. البته این آزمایش در مورد تستوسترون و مشتقات آن می تواند در درمان بیماری هایی نظیر ام.اس نوید بخش باشد.
به نوشته پایگاه اینترنتی فرانسوی زبان تاپ سانته ، نخستین نشانه های ام.اس حدود سی سالگی بروز می کند و زنان در مقایسه با مردان ، دو تا سه برابر بیشتر به این بیماری مزمن مبتلا می شوند.
ام اس یک بیماری خودایمنی است که در آن سیستم دفاعی بدن به سلول های خود به ویژه میلین حمله می کند. غلاف میلین ، غشای چربی است که رشته های اعصاب را از هم جدا و از آن محافظت می کند ؛ مانند نوار پلاستیکی که اطراف سیم های برق کشیده می شود.
غلاف میلین که لنفوسیت ها به آن حمله کرده اند ، به تدریج تخریب شده و نقش خود را در انتشار تکانه های عصبی در طول نورون ها به درستی انجام نمی دهند و این چیزی است که به آن فرایند دمیلینه شدن گفته می شود.
دانشمندان از پیش می دانستند که این بیماری به هورمون ها بستگی دارد. در واقع این بیماری در زنان نسبت به مردان شایع تر است. از طرف دیگر نیز زنان مبتلا به این بیماری در دوره بارداری ، هنگامی که سطح هورمون های آنها بالا است ، حال بهتری دارند.
مرکز ملی تحقیقات علمی در بیانیه ای اعلام کرد در این تحقیق ، محققان ابتدا دمیلینه شدن مزمن را در موش ها ایجاد کردند. این موش ها سپس طی شش تا نه هفته با هورمون تستوسترون معالجه شدند. نتیجه این بود که پوشش میلین در رشته های عصبی آنها بار دیگر ایجاد شد و عوارض این بیماری به طور قابل توجهی کاهش یافت.
نتایج این تحقیق راه را برای استفاده از آندروژن ها ، برای بازسازی میلین هموار می کند.
iribnews rss



اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : همسر یک مشکوک به ام اس
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نتایج مقدماتی اما امید بخش در درمان «ام.اس» محمود 1 2,758 2019/11/20, 08:53 AM
آخرین ارسال: ارزو ش
  پیوند سلول‌های بنیادی خونساز 'ممکن است بزودی درمان اصلی ام اس شود' hamid 2 3,841 2018/03/20, 11:59 AM
آخرین ارسال: N@RGES
  یک نشانگر بالینی جدید برای تشخیص MS atkh 0 2,232 2017/12/12, 08:49 PM
آخرین ارسال: atkh
  کشف مهم در زمینه ترمیم مغز برای مبارزه با MS nahid 0 3,349 2017/05/06, 11:22 PM
آخرین ارسال: nahid
  شناسایی پروتئینی به عنوان کلید درمان ام اس nahid 1 3,011 2017/04/30, 03:55 PM
آخرین ارسال: سمیرا67
  راهکاریی برای تقویت عملکرد niloofary 0 2,327 2017/02/28, 10:49 AM
آخرین ارسال: niloofary
  کشف ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﺮﯾﺴﺘﻮﻝ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ‏ برای درمان MS warrior 121 106,442 2016/11/16, 01:25 AM
آخرین ارسال: nanaz
  آزمایش موفق داروی ایزتیونیک اسید برای MS nahid 0 2,979 2016/09/30, 07:04 PM
آخرین ارسال: nahid
  نتایج تحقیقات خارجی درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی mohammad.ali 59 46,098 2016/07/18, 12:13 AM
آخرین ارسال: sia
  تحولی بزرگ در درمان نابینایی nahid 1 3,522 2016/05/09, 08:11 PM
آخرین ارسال: nahid



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست