امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشخصات ظروف بهداشتی یکبار مصرف
#2


کارشناس غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مصرف کنندگان باید به علامات اختصاری مانند PE ، PP یا PS که در کف ظروف حک شده است ، توجه کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وب دا، معمار گفت: این علائم نشان دهنده این است که اولاً تولید کننده ظروف سعی در اطلاع رسانی به مصرف کننده از نظر نوع کاربرد ظروف دارد و ثانیاً هر یک از این علائم نشانگر نوع مصرف و کاربرد ظروف یکبار مصرف است .

این کارشناس آزمایشگاه در ادامه انواع ظروف یکبار مصرف و کاربرد آنها گفت: ظروف پلی اتیلنی (PE ) سفید رنگ برای بسته بندی و نگهداری روغن ، سرکه و محصولات لبنی (شیر و دوغ) و مواد غذایی با حرارت بالا و مرطوب مناسب است.

بر اساس این گزارش، استفاده از ظروف پلی پروپیلنی (PP) سفید رنگ برای بسته بندی محصولات لبنی ( ماست، خامه، پنیر ) و همچنین زیتون و مواد غذایی با حرارت بالا و مرطوب بلامانع بوده و اخیراً در جهان به جای لیوان‌های یکبار مصرف شفاف از لیوان‌های پلی پروپیلنی استفاده می‌شود .

وی در ادامه افزود : ظروف پلی استایرنی شفاف که به نام (GPPS) نیز معروف است برای تولید لیوان و ظروف یکبار مصرف فقط برای مواد غذایی در دمای معمولی توصیه می‌شود ولی نمی‌توان از آن برای نوشیدنی‌های داغ (چای، شیرکاکائو و قهوه ) و مواد غذائی با حرارت بالا استفاده کرد.

معمار در خصوص ظروف پلی استایرنی شفاف خاطر نشان کرد: از گرم کردن مواد غذایی در این ظروف در مایکروفر خودداری شود.

همچنین ظروف پلی استایرن کریستال برای بسته بندی روغن‌های خوراکی، مارگارین و کلیه محصولاتی که لایه خارجی آنها چربی بوده و در تماس با بسته بندی است، ممنوع است .

این کارشناس آزمایشگاه در ادامه گفت: ظروف پلی استایرنی فوم دار (EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ (HIPS) نباید برای بسته بندی آن دسته از مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی ) که در زمان پرشدن نگهداری یا مصرف دما بالاتر از 65 درجه سانتی گراد دارند، استفاده شود.
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
 تشکر شده توسط : najva , ساغر , شهرزاد , رزمینا
  


پیام های داخل این موضوع
مشخصات ظروف بهداشتی یکبار مصرف . . . - توسط Saina - 2011/12/01, 10:32 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تاثیر مصرف ترشی در كاهش اضطراب nahid 3 3,404 2016/05/02, 10:37 PM
آخرین ارسال: hadisss
  حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها arman alagha 4 6,540 2015/11/29, 10:01 AM
آخرین ارسال: niloofary
  فواید ویتامین E و خطرات مصرف زیاد آن yaro 6 29,538 2015/08/22, 10:37 AM
آخرین ارسال: niloofary
  سایه روشن‌های مصرف آدامس مـه ســـا 10 6,937 2014/11/01, 09:02 PM
آخرین ارسال: نازلی
  آیا مصرف تیلاپیلا به سلامت قلب کمک می‌کند؟ نازلی 0 2,297 2013/11/12, 11:59 PM
آخرین ارسال: نازلی
  مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود شيدا رها 0 2,240 2013/04/10, 10:35 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  مفهوم مصرف داروقبل ازغذاوبعدازغذاچیست؟ sargol 0 2,147 2013/01/25, 06:57 PM
آخرین ارسال: sargol
  روغن‌ هاي مناسب و نامناسب برای مصرف و پخت غذا yaro 5 5,653 2012/12/09, 11:15 AM
آخرین ارسال: حکیم
  این نوشیدنی رادرصبح باچایی مصرف کنید sargol 0 2,194 2012/12/04, 01:06 PM
آخرین ارسال: sargol
  مصرف غذاهای رستورانی، پفک و چیپس برای چشم مضر است شفا یافته 0 2,598 2012/05/17, 04:46 PM
آخرین ارسال: شفا یافته



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست